rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az "alapsetup" dolog érdekes,mert az nem is setup, hanem egy HDV beállítás.Persze,be lehet állítani úgy,hogy valamennyire használható legyen,de szinte mindenki másképpen vezet,és úgyis be kell állítani magadra a kocsit.Attól még, hogy a Default set esetleg szar, még lehet a fizika zseniális (persze árulkodik bizonyos fokú hanyagságról,de semmiképp sem szar fizikáról).Másrészt az alapsetup az mindig ugyanaz,minden pályán és az AI azzal megy.Képzeljetek el egy Hungaroringre belõtt default-tal közlekedõ AI-t mondjuk Monzában!😄
Én épp ezért csináltam egy könyvtárba minden pályára setupot az AI-nak,és a pálya .gdb-jében kellett megírni,hogy azt használja.

Sokszor látom,hogy berakosgatnak setupokat a pálya mappájába,de azokat hivatkozás nélkül leszarja a gépi ellenfél.😞

Nah...megint nagyon belemrültem.....bocsesz😊
Alexease
En is azt hittem, hogy mar reg kint vagy, es minden kiraly😉
Alexease
Nem volt magas, mert akkoriban este 7-tol reggel 6-ig ingyenes volt a betarcsazos internet😊 Sot meg az internet is😊 Igaz, hogy sorba kellett allni, hogy valaki lelepjen, leszakadjon, de ha fent volt az ember, akkor mar tuti😉
Köszi! Megvilágosodtam. <#zavart1>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ingy
megakartam mászni a tátrát, de a kib.szott ajtajába bevertem a kezem <#lama><#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
ájájj 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
bakker ilyenkor gipszelnek be miko kiprobálhatnám <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
ááá tököm bököm csütörtökön, mert csak a szivem fáj 😊
Iracing-be be sem nézek, ezért lenne jó már kint lenni, akkor kialakulna újra, most hugoméknál vagyok, ide meg nem akarok semmit rakni (kormány..normális gép, asztal, monitor..stb)
sokat bringázom, túrázom, hogy majd szokjam a tekerést a szigeteken (meg a melót pfff <#idiota>)

Nézegetem a HSW-t is mindig, de ehhh...vannak tök jó pályák..valmi angol rally-t láttam múltkor, meg ez az NAGT is..ezerel tesztelném, de nincs mivel.
rallyzom a VW polóval 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
azé gondoltam hogy leléptél, mert nem irogattál még ide se 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
GT3...

Panther
Végképp? Merre mész végleg, hogy tudjak rólad valamit?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
milyen Porsche van ebben? Azt láttam, hogy még 996-os, de GT3 Cup vagy GT2 vagy RS(R)?

b-type
nem hangzik rosszul,..az jó ha érezni ahogy elmelegszik a gumi, de vissza is tud hülni.
A rossz az ha elmelegszik, aztán ha elmelegedett el van melegedve.
(hallom kerestél, de még nem vagyok elmenve, végkép csak decemberben megyek...bár már hétvégén nagyon nézegettem az újzéland rally-t 😊) zöld minden de még hideg van..bazz a Ford-t az ág is húzza, meg vannak verve valmi átokkal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nem kéne ész nélkül taposni a gázt! Én símán mentem 5-6 kört és 100 alatt maradt a hõmérséklet...

JuanG
nem feltétlenül mert voltak/vannak olyan modok, melyek default setupját direkt elbasszák, holott beállítva sokkal jobb...

amúgy leteszteltem az NAGT -t:

Összességében sztem nagyon jó lett sztem! Brno-ban teszteltem le az összes autót (az astont elfelejtettem 😊 ), mindegyik karakterisztikája más picit, bár vannak hasonlóságok (pl. viper-c6, pontiac-cadillac). A cadillac és a pontiac alapból csúszósabb, míg a volvo, viper pl elég stabil, a c6, mustang meg a többi között van vhol...a Porsche ami nagyon eltér sztem a farmotor miatt, de jobb mint a GSMF féle PCC sztem.

mindegyik autóval 2:09-2:10 körüli idõket mentem Brno-ban (alap setuppal), szal elég közel vannak egymáshoz. Jól hallani amikor a gumi súrlódik túl nagy sebességnél a kanyarban, és akkor bizony hamar fel(el)melegszik a gumi, de aztán hamar lehül, ha ésszel megy az ember, szal jól ki van találva...megcsúszás esetén is foghatóak az autók, nekem nem volt sok problémám ezzel, bár a cadillac elég alattomos 😄...

a grafika lehetne jobb is (3 év munkához képest), vannak csúnyácska textúrák (pl a pontiac orrán a gto felirat szinte olvashatatlan), és a cockpit belsõk se túl szépek...

a hangok nagyon jók, olyan GTR-esek 😊

amúgy az autók irányítása és a fizika is a GTR1 -et jutatta eszembe, annak negatív vonásai nélkül, szal sztem rendben van 😊)

megérte 3 évet várni?? sztem meg (végülis elvoltunk ez idõ alatt), valszeg a 3 év nagy része a sok tesztre és finomításra ment el, hogy az autók különbözõek, de mégis közel azonos teljesítményt tudnak versenyeken...ezért valszeg az online ligákban népszerû lesz, remélem VSR és TDT indít majd NAGT-t, ott leszek 😄DD

tobias88
hát, felesleges leszedned, a bemelegítõ kör olyan a gumiknak, mint pl a megane kupában 6-7 kör!
bardocz
Vagyis inkább a pályán próbáld,menjél pár kört,és utána derül ki,hogy jó-e,vagy nem.
copass
mondjuk logikus amit mondasz, fú de elkockúltam azért, nincs vmihez doksi akkor már ordítok, hogy supportsupport!<#idiota>

bardocz
Pontosan😉
copass
nah ezt kipróbálom majd, gondolom egyenes szakasz satu fék a teszkörnyezet! 😄

bardocz
Fék elõrébb,súlyt tologattam még elõre,hátra,meg féknyomás.
copass
ezt hogy tudod korrigálni? setupban?hol?

bardocz
CTDP-ben van minden kocsinak alapból elbaszva az egyensúlya.Mit szenvedtem vele,mire nem forogtak a kocsik féktávon folyamatosan.
pointer4
általánydíj 4k 😊
copass
én sose piszkálom a setup-ot csak ha a fokozatok vannak elbarmolva, defaultból nyomom ha úgy szar akkor megette a fene az egészet, mind1 mit setup-ol az ember.

MaSzKa
akkor jó magas volt a telcsiszámlád 😄

de neked jó megy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

JuanG
írták rfcentral-on is hogy az alap setup elég szar (miért kell mindíg direkt szart csinálni??), be kell állítgatni...persze ez a gumifizikán nem javít, de talán könnyebb megfogni...

"holnap" megnézem...

Penge88
CSá! Azt szeretném megtudni, hogy milyen nap lennének elõreláthatólag a versenyek?

Thank God, I\'m a Lada owner!

copass
oldringjr tesztelgettem, kb.4-5 kör után már elmelegedett,tökmind1 melyik gumival mentem. laguna seca-n már a 2-3-ik körnél keményen küzdeni kellett a csúszkálással.
ami érdekes hogy megcsúszik,azonnal megfogom, de azonnal átbasz a másik irányba és már pörgök is.
a legend cars-nal,170-rõl simán megtudok úgy állni úgy,hogy szitál a segge szinte végig,de nem vágja ki a farát,nem dob át,megtudom fogni általában.
namost azvan hogy vagy én vagyok a béna és hüjeségeket beszélek,
vagy vmi nem jó a gumi fizikájával.<#nemtudom>

Alexease
Koszi, de ma mar kihagyom😉
tobias88
csak az miatt, hogy most már hátha kevesebben teszik <#vigyor2>
Alexease
Es az engem hol erint?!😊 Azt irtam, hogy nekem 8-10 kB/s-sel JOTT😊 Vagyis nem jon😊 Az hogy most mennyivel jonne, gozom sincs, de igazabol nem nagyon erdekel😊)))
tobias88
akkor azt billel "isteni" lesz
tobias88
130al jön nekem
bardocz
Az ilyen szinten gumitúlmelegedõs faszságokat nem bírom.LFS-ben is,ha Sauberrel rosszul gyorsítasz ki,máris baszhatod a gumit,néhány autónak ott olyan szinten van elbaszva a gumifizikája,hogy az valami hihetetlen.
copass
legend cars: vicces, nagysebességnél elég az úton tartani kóvályog mint a rossebb,de élmény vezetni az fix.
nagtl: próbálgattam a verdákat és hát rohadt nehéz vezetni bármelyiket is választja az ember.talán a volvo a kivétel,azt könnyû.
de úgy általában: megpördülsz 2x és annyi a guminak túlmelegszik és kész,irányíthatatlanná válik.
elég megállni vele hosszú egyenesek végén,nem szitál vagy vmi, blokk és már kint is vagy a fûvön.
küzdeni kell vele rendesen.😊

Alexease
Nekem 8-10 kB/s-sel jott, lelottem😉

Tudom regi szep idok, amikor meg 1-2 kByte-tal tudtam tolteni, es amikor megjelent az Insane demoja (8 eve, talan ~30 MByte volt?!), egesz ejel toltottem😊 Hajnal 3-ra allitottam az ebresztoorat, hogy felkeljek tesztelni😉 De ez mar talan 56kbps-es modem volt, azelott a 19kbps-es, nah az volt am az ereszd el a hajam😊))))) Macintosh-on toltottunk mindenfele josagot😊)))
tobias88
köszi, én se találtam
JuanG
ha bejelentkeztél az oldalra, akkor a kis nagt videó mellett jobbra katt:

Open servers are up!
Get NAGT now

JuanG
tölting, kiváncsi vagyok 😊)

Le kartam tölteni,de sehogy sem sikerült pedig regisztráltam is azon az oldalon. <#wow3>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

gabaly

Hamarosan induló ingyenes online Clio-Kupára keresünk jelentkezõket!
További részletek:Itt....

gviski
Megjelent a NAGT 1.0 😄

Virtual SimRacing

Ombika
UAC miatt nem kellett neked sosa ilyet csinalni ,kikell loni a picsaba ,teljesen joltetted! 😊

Freedom88
Vkinek megvan a Champ Result legújabb változata? Mert néztem rfactorcentralon és nem tom letölteni sajnos:S

T.T.

pointer4
OFF
Ó igazán 1xrû, amikor még a beta vistát próbálgattam akkor fél percenként jött fel egy ablak, hogy hajjaj engedem-e hogy ezt meg azt csinálja valami csúnya program. Illetve a "program files" könyvtárba nem volt jogom írni, ami azért vicc kategória. Ennek a felugró ablaknak volt a neve hogy User Account Control. Ugyan ilyen nevû ikont kerestem a control panelben, ott egy pipa, és még utoljára rákérdezet hogy ajajajajaj, restart. Mivel magyarban máshogy néz ki, találtam róla képeket , 4. metódus.
Biztos ez az egyszerü megoldás, de mint ahogyan írtam, a Vista is új számomra.

Nem ide való, de ha esetleg másnak is ilyen gondja lenne késõbb, talán érdemes lenne ha leírnád, hogyan kell az UAC-ot kikapcsolni.

Én megköszönöm elöre is.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

pointer4
Mondjuk az elsõ hogy kilövöm azt az UAC managert, mert halálra idegesít, lehet van köze hozzá. Semmilyen más ilyen jellegû állítgatást nem végzek 😄
Szia.

Biztosan már értesz hozzá, és ezért nem.
Elözõ kérdésedre a válasz: igen 64 bites Home Prémium, magyar.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

pointer4
Nekem ilyet sosem kellett vista alatt. <#nemtudom><#fejvakaras>
Pedig sokat használom, mert jobban megy alatta sokminden mint XP-alatt.
Persze még nem jött el az ideje, hogy letúrjam az XP-t, de közelg.