rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Igen, ez alapveto problema😉 Mar regebben is erdeklodtem, probalkoztam, de a teruletre hivatkoztak😉

* A teruletre hivatkozas elsosorban nem azt jelenti, hogy nincs, vagy nem lehetne venni, hanem azt, hogy nem tud szerezni XY ismeros, barat, rokon olcson/ingyen, amibol aztan nagy penzt lehetne kihuzni😉

** Lasd XY joemberek, meg 8-10 eve, amikor lehetoseguk volt ra, kisebb nagyobb varosnyi teruleteket vettek meg 1-1 lakas araert (raadasul kamatmentes allamikolcsonnel😄DD), Budapest es nagyobb varosok kornyeken ("bezart" mezogazdasagi es "veszteseges" erdogazdasagi teruletek😛), amit pihentettek nehany evig, es lass csodat, jopar ev utan, nehany tulajdonos valtast kovetoen, milyen jopenzekert (milliardok) kellnek el kulonfele epitkezesek teruletekent;DDDD <#idiota><#zavart1>

*** Magyarorszagon a rovidtavu befektetesek az elsodlegesek, raadasul extraultra profittal😄
Tomievo
Te ezt hol láttad. 😄
Egyértelmûen az Evo jobb... 😛 (Persze a kézifékezéshez nem árt egy kuplungos változat 😊)

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Minnel "liszenszesebb" egypalya, annal tobb a nulla az osszeg vegen😄
helloszto aki szereti az rfactorban a forma 1-et az jellentkezen eze az oldalon a ligába.

Cím:www.f1rftchellenge.eoldal.hu<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

lac coo
De gondolom aki akart volna már valami ilyesmit építeni, az rég megtette volna, alkalmas helyszínt csak talált volna ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
nyilván, de összenõ, ami összetartozik 😊 a lakópark, a giga-idõsek otthona, Proex bázis stb azért elég szép nagy buli külön-külön is 😊

mondjuk igazából nem értek hozzá, szal nem akarok okoskodni, de a legdurvább dolog az FIA standard pályaburkolat (aszfalt az valójában? 😄) lerakása, ahhoz meg gondolom a Vegyépszer, Strabag és társai kellenek...

Alexease
Igen, elsosorban en is rajuk gondoltam, munkanak jo nekik😉 De kellene valami befekteto is...

De ez egyelore eleg felszini cucc, meg parszor beszelni akarok a fickoval es jol korbenezni, hogy mik a lehetosegek, mielott nekiallok "agyonreklamozni" es erdeklodni erdemben😉

avcom
a gyorsasági OB tele van építési vállalkozóval, szerintem "központilag" be kéne dobni és ha van realitása, akkor elõ fognak kerülni a megfelelõ emberek

Alexease
OFF: hirdetmeny😊

Vegre van egy bazinagy terulet, amin ugy nez ki lehetne autoverseny-palya szinten garazdalkodni😉 Egyelore ~6 km hosszu osszetett nyomvonal talalhato rajta, rally, rallycross lehetoseggel. De elsosorban az "aszfaltozas" lenne az erdekes, es valami komolyabb infrastruktura kieepitese😉 Magyarul, jo lenne egy hazai markakupa-club-palya. Valami nagyobb autogyar, forgalmazo vagy komolyabb ceg bevonasaval (mivel ez milliardos tetel😄).

A tovabbi reszletek meg odebb vannak, de ha van valakinek ismerose, aki mar regen szeretet volna hasonlot epiteni, de nem volt terulet, kuldjon uzenetet privatban😊<#idiota><#zavart1>
Alexease
A tamogatasuk egyertelmu, mert ha ugyanazzal a jogi cuccal lehet vedekezni a modokkal szemben, mint az rF-nel, akkor nagy uzlet lehetne, ha szep lassan at allnanak az emberek az rF-rol a "RACE-engine-re"😄 Szolgaltatasban van benne plusz rendesen, ha mar csak az esot, szelvedo es egyeb efekteket vagy az animaciokat nezzuk😉
Ingy
azert tamogatjak mert ellene nem tudnak semmit se tenni a segitségükkel még jo reklam is lehet a jateknak ha van rá több jo cucc 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
most az egyszer egyetértek simbinnel, nagyon felhigult a moddolás, sok a szemét kevés a jol összerakott minõségi mod

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Ide is, mivel ez a modolas melegagya😊)))

Nem mai hir, de esetleg ha valaki nem latta:
SimBin vs. modolas😉

Kicsit beragtak, de legalabb keresik a megoldast😉 Ha jol lattam mashol, talan a GTR:E modolasat "tamogatnak", amibe ket nagyobb csapat is benne lenne (MMG, GSMF).
Alexease
Ezert tartja fent a Google a YouTube-ot😄 Ki kell hasznalni😊
Ingy
yah ezert allt ra a gt meg youtube videokra 😛

Alexease
Es akkor ott van meg egy komolyabb site-nal a szerverfenttartas, adatforgalom stb.😉 Ha nincs "tamogato", az is 10-20E havonta😉
Alexease
Gondolom szabadido, elfoglaltsag, csalad, penz stb. Azert az elsok kozott volt, igen regi site. A magan fenttartasu oldalakat elobb utobb utoler a sorsa😉

Toya a HSW-vel is mar 10 szuletesnap fele kozeledik - ha jol emlekszem😊 Es az sem lehet egyszeru, foleg a mai file-meretekkel, adatmennyisegekkel😉 Regen eleg volt egy 120MByte-os vinyo, ma mar TByte-okban kell gondolkodni😉 Es persze, mindenbol ketto (szerver), vagyis ha doglik a dolog, melyen a zsebbe kell nyulni...
Ingy
naja a Blackhole eléggé gyenge lett

Alexease
A banner legfelso soraban, a BlackHoleMotorsports linket lecsereltem a VirtualR linkre, ami ugy nez ki, egy eleg jo es gyakran frissitett szimulatoros hirportal.
solo
Háááááát, igen, a porsche-s elég kiszámÍthatatlanul ment....

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Alexease
Mar tegnap is gyanus volt az iR topicban😉 Az eletkora es a stilusan alapjan ez valszeg warez rFactor lesz...

Mar probaltam segiteni, de mai tipikus, magan nem akar mar segiteni: semmi egyeb infot nem ir, azt sem hogy eddig mit probald javitani, valtoztatni stb.
Panther
Megelõztél. <#idiota><#zavart1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Ezt már beírtad az iRacing topikba is. Ha mindkét játéknál ugyanaz a helyzet áll fenn, akkor nagy valószínûséggel nem eredeti, hanem tört verziót használsz (warez) és akkor nem is fog menni a dolog. (Bár nem hiszem, hogy az iRacing-bõl van warez, inkább beállítási gond lehet...)

Jó lenne, többet tudni errõl a hibáról.

Lehet:

-tûzfal beállítási probléma
-eltérõ programverzió
-eltérõ modverzió
-eltérõ pályaverzió

Szóval rengeteg minden. Az rFactor esetében a bal oldali chat ablak kiírja, hogy mi volt a gond, ha talán megnéznéd....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Most iRacing vagy rFactor?! Vagy egyik sem mukodik?
sombre
sziasztok

miért nem tudok felmenni egyik szerverre se.fel bírok menni a szerverre de aztán 1-2 másodperc után kidob.<#szomoru1>
elõre is köszi!

Ingy
mert vsz a kocsi többet ér mintsem lezuzzák <#idiota>
amilyen debilül ment a porkés én se raktam volna be mellé<#fogmosas>

lac coo
Amatõrök kõrõzgetnek !!! 😊)))

solo
Nagyongyengus 😞
Kanyarba jobban beférne, de nem tolja neki.: C
Elhiszem, hogy nem véremenõ, de akkor is ^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MaSzKa
ja 2 hónapja csak porosodik a kormány

most szállt el 500gb adatom 😞 bad sectoros lett a hdd-m

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nos, igen, warez. Mea culpa! 😊 Pedig erre tényleg megérné beruházni.
Melegedés eddig eszembe se jutott, pedig így utólag elég kézenfekvõnek tûnik. Más játékkal még nem volt ilyen (és más) jellegû problémám, pedig nem egy - az én megítélésem szerint - talán jobban igénybe veszi az erõforrásokat.
Mindenesetre köszönöm a tippet és a gyors választ!
Alexease
Warez?😊
Ha nem, akkor nezd meg talan valami melegedes (memoria, kartya, proci). Mas jatek is csinalja?
Alexease
Meg nem mukodik minden tokeletesen a HSW-n.
Meg mindig gyujtogeto eletmodot folytatsz?!😊<#idiota>
Sziasztok!
Volna egy problémám amire hátha tudna valaki megoldást kínálni! F1RFT 2008 mod-al játszom, többnyire online. Változó idõ elteltével egyszer csak kidob a játék az Asztalra, mindenféle elõjel nélkül. Többnyire verseny elkezdése után pár körrel lép fel ez a hiba, vagy bármikor. Volt XP, rFactor újrainstall, azóta videókártyát is cseréltem, de hiába. A gépem paraméterei: alaplap: Abit KN8 CPU: AMD Athlon 64 (2452 MHZ), 1G RAM és NVIDIA GeForce 7900 GS (256M😎. A játék maga problémamentesen fut, kivéve hogy néha (inkább gyakran) kidob.
Elõre is köszönöm az esetleges segítséget!
gviski
itt vannak a képek:

cockpit nézet

TV nézet

Virtual SimRacing

gviski
CART IndyCar 95

Virtual SimRacing

MaSzKa
a hsw.hu ti tudtok letölteni modokat?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Mindegyik MOD-ban?
gviski
következõ a gondom:
a cockpit nézetbe a visszapillantóba a kép remeg míg TV nézetbe fixen áll, mit lehet ezzel csinálni?

Virtual SimRacing

tobias88
azért a Porsche egyenesben elhúz <#vigyor2>, máshol az Ariel aláz(hatna)
lac coo

Nem teljesen jó még, de már újraindult.
Remélhetõleg sikerül mindent újra 100%-osra varázsolnunk, de ez eltarthat néhány napig.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Reggel néztem én is, ha googleba rákerestél irta hogy servert frissitenek. Valszeg azért jött be az a másik oldal..

Na mind1 egy a lényeg hogy müködik😄

Downhill!!

már jó😉
Mi történt a HSW-vel?...vagy csak én maradtam le valamirõl?
batihu
Köszi Alex!

Sikerült!<#wave><#eljen><#taps>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
batihu
Sajna azt már néztem, jelenleg nem elérhetõ!
Azért köszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ezt keresed, akkor itt megleled.radikal

kölcsönkért időből élek....

batihu
Sziasztok!

Tudna valaki adni egy linket a Radical modhoz?
Új gépem van, és nem mentettem el a modokat, mindent megtaláltam csak ezt az egyet nem!

pointer4
No igen, ha az ember tudta a bme ip-tartományát, és egy kedves haverja tolt neki egy modemblitzet, akkor máris volt hely 😄 +++