rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A banner alatt KETTO F1 2008 MOD link is van, trackpack-el egyutt...
-msn: [email protected]
-xfire:hypeeer
a linket pls aki tudja küldje mert sürgõs lenne
Felhívok menden f1 rfactor 2008-as rajongot hogy nézétek meg ezt a honlapot és ha ligában akartok leni csak jelentkezetek.
cím: f1rftchellenge.eoldal.hu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
http://netracingeurope.org/catalog/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Toshiba L300-2C5
És ilyen esetekben Connection lost, van, vagy ugy viselkedik mintha nem lenne net!
Downhill!!
Ha igen,akkor valami filed nem egyezik a szerverével,vagy nincs is meg neked....
A tûzfal beállításai miatt nincs connection lost.Connection lost akkor van,ha már egyszer beengedett.Amúgy meg általában kifelé engedi a forgalmat a tûzfal,csak befelé nem...tehát nem tudsz host-olni.
1 nem eredeti a játékod.
2 nem engedélyezted a virus irtódnak vagy a tüzfaladnak hogy engedje ki az rfactort a netre..
Downhill!!
Segitenétek?Most kezdtem a játékot,demár szeretnék online-ba jáccani 😊
Amikor belépek akkor a chatba kiirja "connect lost" ez mitõl van?
Thx
szerintem ezen már nem lehet csak jobb géppel javitani..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy LowResSkin nincsen hozzá még...
Ha van a MOD-hoz LowResSkin pack, akkor probald azzal.
De mit szeretnel meg alacsonyabbra venni?
PLR-be lehet vmi okossáot állítani, hogy amit a játékba low grafikát beállítasz annál is alacsonyabb legyen a graf? 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amit letoltottel Trial-t, az a teljes verzio😉 A weboldalon kifizeted az arat, kapsz kodot, es mar mukodik is.
Itt warez nincs, arra ott a Google...
-milyen szerveren megy a dolog? (dedikált, sávszélesség, stb.)
-a versenybíróság kikbõl áll? Egy személyes?
És ha lehet, akkor a helyesírásra vigyázz könyörgöm! Mindenki olyan mértékben fogja komolyan venni a honlapot, amilyen a tartalmi és formai megvalósítása és ebbe beletartozik a helyesírás is.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Nyitotam egy új ligát aki szeretne jellenkezni az megyen fel ere a címre: www.f1rftchellenge.eoldal.hu
A másik dolog meg, hogy felvetették az RSC-n, hogy persze ha valaki a nulláról felépít egy pályát, modot és úgy rakja be az adott játék alá, akkor az rendben van. De erre kinek van ideje, energiája? Végül is a modderek kedvtelésbõl dolgoznak csak....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
http://topgearhungary.blogspot.com/
hy dude!;)
Reggel ellenére nem volt már szomjas, de valahogy kinéztem belõle 😄
De mivel???? Matizzal vagy a Picassóval ? 😄DDD
a Hungaroringen is szinte minden napra jut valami esemény és ha belegondolunk van mondjuk 10 hétvége, amikor olyan verseny van, amirõl mi is tudunk 😄
Alex #36476: persze, de kívülrõl nézve az a legrosszabb, ha valami olyasmi épül, mint az Euro-Ring. Statisztikai alapon van +1 pálya, ami nagy, szép, minden szabványnak megfelel, csak éppen autózni nem lehet rajta rendesen. 😞
Vagyis nem tudom😉
Amúgy ebben ép ésszel végiggondolva lenne valami profit?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/