rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha annyira surgos, akkor onalloan is csinalhatnal valamit (bar tudom, hogy manapsag a kreativitas, a megoldokepesseg, talalekonysag stb. nem valami divatos;DDDD)

A banner alatt KETTO F1 2008 MOD link is van, trackpack-el egyutt...
Hy! tudna vki küldeni 1 torrent linket h honnan tom letölteni a 2008as modot? és érdekelne a liga is, mivel 2006-ban és 2007 elején aktív játékos voltam... most újra gépközelben vagyok.
-msn: [email protected]
-xfire:hypeeer
a linket pls aki tudja küldje mert sürgõs lenne
Hello

Felhívok menden f1 rfactor 2008-as rajongot hogy nézétek meg ezt a honlapot és ha ligában akartok leni csak jelentkezetek.

cím: f1rftchellenge.eoldal.hu

rvn
Ligát indítok rftf1liga néven! f1rft2008 moddal. A liga ingyenes! És szeretnék pár tagot! Akit érdekel irjon ide vagy küldjön püt.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nem szedtem le, de a RacesimTrackerre elvileg jött 2008as Spa esõs felülettel is.

Freedom88
ugyanaz mint a 07es, de az sincs még😊 asszem...

T.T.

Sziasztok!Légyszíves segítsetek!Mért van az hogy a CTDP 2005 meg az MMG 2007 laggol?Még az intro és a menü is laggol!De a többi mód nem amit már leszedtem mint a Truck series!Mért van ez?Légyszí segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Hali. tudni már valamit a 2008-as vonalvezetésû Spa-i pályáról mikor lesz rlérhetõ??? mert F1C-re már van.

Dietrich
27 euro..
http://netracingeurope.org/catalog/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hali! mennyibe kerül most a játék eredetiben? Hol a legolcsóbb?

gordon 24
Oké! Igaz lehet..

De egyértelmû már mi a gond, nem eredeti szóval...

Downhill!!

Értem, hogy kifelé sem enged.De ha látod a szervereket,és be tudsz lépni rájuk,akkor már "kiengedett" a tûzfalad.Ezután lehet conection lost, ha már bent vagy a szerveren.....de az akkor már nem tûzfal......szerintem.Inkább egy pillanatra megszakad a net...vagy vmi hasonló.hacsak nem valami különlges tûzfalad van.....minden lehet...
gordon 24
Hát akkor valszeg ez az oka! Vedd meg!

Downhill!!

gergobaby
Hali! Szoktatok még játszogatni esténként? Ha igen, milyen szerveren/moddal ? ( Látom a bannerban az egyik servert, de nemtom, hogy azon játszotok-e, avagy sem... )

Toshiba L300-2C5

PETI DK
Hát sajnos nem eredeti a játék 😞

gordon 24
Azért irtam neki! Mert az én tüzfalam kifelé sem enged, csak akkor ha én azt mondom engedjen.
És ilyen esetekben Connection lost, van, vagy ugy viselkedik mintha nem lenne net!

Downhill!!

Amikor belépsz a szerverre,azt nem irja ki,hogy: "you have been removed form the server"?

Ha igen,akkor valami filed nem egyezik a szerverével,vagy nincs is meg neked....

A tûzfal beállításai miatt nincs connection lost.Connection lost akkor van,ha már egyszer beengedett.Amúgy meg általában kifelé engedi a forgalmat a tûzfal,csak befelé nem...tehát nem tudsz host-olni.
gordon 24
2 lehetõséged van:

1 nem eredeti a játékod.

2 nem engedélyezted a virus irtódnak vagy a tüzfaladnak hogy engedje ki az rfactort a netre..

Downhill!!

PETI DK
Üdv!
Segitenétek?Most kezdtem a játékot,demár szeretnék online-ba jáccani 😊
Amikor belépek akkor a chatba kiirja "connect lost" ez mitõl van?

Thx

Dietrich
akinek gondja van vele kevés az fps és próbálnak valahogy javitani rajta mert grafikában nmár mindent levettek szinte.
szerintem ezen már nem lehet csak jobb géppel javitani..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Nem tudom nem nekem van a probléma én csak segítek neki 😄
Amugy LowResSkin nincsen hozzá még...
Alexease
Lassu a progi, vagy csak zavar, hogy latod mit abrazol a skin?😊
Ha van a MOD-hoz LowResSkin pack, akkor probald azzal.
Norbi1990
Nem tudom pl a Textúrákat mert a GP2 Modban a Skinek részletesek nagyon.
Alexease
Megneztem, ha minden Detail resz 0-an van, elvileg az a LOW, vagyis nincs alacsonyabb.
De mit szeretnel meg alacsonyabbra venni?
Norbi1990
Kösz <#vigyor>
Alexease
Kapcsold ki a monitort😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
Megnezem...
Norbi1990
És a Grafikában otthon vagy?
PLR-be lehet vmi okossáot állítani, hogy amit a játékba low grafikát beállítasz annál is alacsonyabb legyen a graf? 😄
Alexease
Sajnos auto modolasban nulla vagyok:/
leho94
<#idiota>lol

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gviski
Alex akkor erre nem tudsz valami okosságot???

Virtual SimRacing

SitatiS
<#buck>

Let the good times roll.

Ingy
köd viszont van <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
<#taps><#vigyor><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Holly shit😊<#idiota>

Ha fizetsz van kod, ha nem fizetsz nincs kod😉
Én nem fizettem semmit érte de hol van az a kód? hol találom meg?

Alexease
Azert nez ki jol, mert ugyanugy DX9-es mint minden mas😉 De lehet hozza rondat is csinalni😉

Amit letoltottel Trial-t, az a teljes verzio😉 A weboldalon kifizeted az arat, kapsz kodot, es mar mukodik is.

Itt warez nincs, arra ott a Google...
Hali! Bocs az off-ért de most töltöttem le trial versiot amit 60 percig használhatok. Na most ha jól értettem akkor ezt a játékot valamikor 2005-ben adták ki ugy? akkor hogy lehet hogy ilyen jól néz ki jó a grafika vagy van ujabb kiadás vagy mi? Amugy nem tudjátok honnan lehet letölteni a teljes verziót mert nem tudom honnan szerezzem meg és nagyon tetszik Elõre is köszönöm a válaszokat<#worship><#worship>

Panther
Szerintem lennének, akik jelentkeznek, különösen egy ingyenes ligába, de néhány dolgot azért feltehetnél a lapra:

-milyen szerveren megy a dolog? (dedikált, sávszélesség, stb.)
-a versenybíróság kikbõl áll? Egy személyes?

És ha lehet, akkor a helyesírásra vigyázz könyörgöm! Mindenki olyan mértékben fogja komolyan venni a honlapot, amilyen a tartalmi és formai megvalósítása és ebbe beletartozik a helyesírás is.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Hellosztok!!!

Nyitotam egy új ligát aki szeretne jellenkezni az megyen fel ere a címre: www.f1rftchellenge.eoldal.hu

Panther
Ha jól emlékszem, akkor most az RSC-n is volt balhé ilyesfajta moddolásokból, mivel a genghis99 nicknevû modder áttette Nord-ot GTR2 alá. Gondolom azt hitte, hogy az is Simbin cucc, nem lesz nagyobb probléma belõle, nem volt igaza. Valóban sok jelenleg - sajnos - az igénytelen moddolás, na meg egymás munkájának lenyúlása, viszont vannak tényleg kiemelkedõ cuccok is.

A másik dolog meg, hogy felvetették az RSC-n, hogy persze ha valaki a nulláról felépít egy pályát, modot és úgy rakja be az adott játék alá, akkor az rendben van. De erre kinek van ideje, energiája? Végül is a modderek kedvtelésbõl dolgoznak csak....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Minstrel
rFactorhoz létezik megoldás, hogy olyan módon be lehessen állítani a gamepad-et, mint a Race07-ben? ott szektorokra lehet osztani az analog stick-et és úgy jobban lehet kormányozni, mert amúgy hiába teszem az érzékenységet 0%-ra, nem változik semmi.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Pikador
Sziasztok! Ha valaki illetékes berakná a bajnokságok közé a HOPTO ligát, azt megköszönném. Ez egy f1rft-s bajnokság, ami most kezdi a második szezonját. Elérhetõség: www.hopto.hu. Jelentkezõket igazából nem várunk, de azért mégis úgy illene, hogy mi is adjunk itt hírt magunkról. Köszönöm szépen elõre is! 😊

hy dude!;)

avcom
Az F1-en találkoztam egy Toyota szurkolóval, akinek a fia komolyan gokartozik, õ mesélte, hogy az F1 színekbe öltöztetett Hiace-szel szokta támadni a lúzer BMW-seket 😊

Reggel ellenére nem volt már szomjas, de valahogy kinéztem belõle 😄

lac coo
Néhány tízest én is rászánnék, hogy körözgethessek egy órát a Ringen....
De mivel???? Matizzal vagy a Picassóval ? 😄DDD

avcom
neeem, a céges pályabérlet meg a trackday-ek tartják el a pályákat

a Hungaroringen is szinte minden napra jut valami esemény és ha belegondolunk van mondjuk 10 hétvége, amikor olyan verseny van, amirõl mi is tudunk 😄

avcom
hát a Pannónia meg az Euro látszólag elég jól megél a pályabérletbõl, persze nem látunk bele a könyvelésbe.

Alex #36476: persze, de kívülrõl nézve az a legrosszabb, ha valami olyasmi épül, mint az Euro-Ring. Statisztikai alapon van +1 pálya, ami nagy, szép, minden szabványnak megfelel, csak éppen autózni nem lehet rajta rendesen. 😞

Alexease
Magyarorszagon profit?😊 Az a masik nehez ugy;D Amcsiban az emberek lazan eltapsolnak nehany 10E forintot (dollarban), hogy autokazhassanak egyet palyan. Vagy 100-150E-et 2-3 napra, hogy verseny autoval korozgessenek😊 Raadasul rengeteg a kissebb versenysorozat, amihez kepesek palyat berekni es meg kozonseguk is akad. Nalunk az "egyetlen" gyorsasagi sorozatban, uresen allnak a ingyenes belepos Hungaroring lelatoi😄
Vagyis nem tudom😉
lac coo
Nekem sem alkalmas most, le van kötve az a néhány milliárdom mait fel tudnék áldozni ! 😊

Amúgy ebben ép ésszel végiggondolva lenne valami profit?

Ingy
bennem a szándék megvan csak nincs rá letta <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Hát látszik :-)