rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én kipróbáltam az összes létezõ F1 modot, bizton állítom, hogy Spet fizikája a legjobb !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

emericovsr
remélem a CTDP 2006-ban már nemcsak a design lesz elsõ körben a fontos. A CTDP 2005-ben zseniális kocsik, skinek, hangok vannak, kabaré fizikával, annyira gyülöltem mikor azzal mentünk, ahhoz képest az ISI BMW fizika egy isten csodája volt. Ma már azt is megmosolygom.

Egyébként Alexease felsorolásához még néhány név: Andy Soucek, Nico Rosberg, Nico Hulkenberg...

Egyébként csak mokára használják, gyakorlásra még mindig rF.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

gviski
igen fõleg ez a Gjon, mostanában megint valamit nagyon programoz, és már nem veszi komolyan a ligádat 😄

Virtual SimRacing

gviski
Huh az F1RFT V 3.1 még továbbra se gyõzött meg (arcade még mindig), így marad a saját fejlesztés, VSR F1 mod(ok), na persze a F1CL-és is jó, és ott van a jó öreg HF1L mod is 😄 Valamint hátha már megkapjuk már idén a CTDP 2006-ot.

Amúgy ez a kedves redbullf1liga nevezetû emberke körbe nézne hogy kik vannak itt, és jártas lenne a magyar szimulátoros világba, akkor nem írna ilyeneket, hogy tegyünk le valamit az asztalra. Asszem itt az a kis mag akik itt nap mint nap megfordul kb ismeri már egymást, tudja hogy mit csinált már a magyar szimulátoros közösségért. Szóval kedves hozzászóló mielõtt itt okoskodnál, néz körül hogy kik is vannak itt a fórumon, és ha rájössz akkor nagyon is hallgass a szavukra.

Virtual SimRacing

lac coo
<#vigyor1>
Néhányukat ki kell raknom sajnos, mert nem veszik komolyan ! 😞((

Alexease
Es milyen hires tagjai vannak a ligadnak: AJ Almedinger, Dale Earnhardt, Jacques Villeneuve, Justin Vilson vagy pl. a szimulatorkeszitok Gjon Camaj (IS - rFactor), Stefano Casillo (netKar) 😊<#zavart1><#idiota><#vigyor>
bosco05
Azért élvezetes volt és köszi, hogy vetted, vettétek a fáradtságot, hogy egy ilyet rendeztete, de azért irok egy kis negatívumot én is. Felvezetõ körön rengeteg pilóta elõzgetett és szabálytalanul koccolt, ilyen versenyen is többször elõfordult, de gondolom errõl nem te tehetsz. A másik ami nem tetszett a pálya és a mod kombináció. Erre a pályára nem egy 6 centis hasmagasságú autó való. Külön a pálya és külön a mod nagyon jó, de így érdekes volt. A törést keveselltem, de utólag megértettem miért volt 😄 . Mindent összevetve érdekes futam volt és remélem, hogy Norisringen már többen leszünk és páran felnõnek a feladathoz. (itt jegyezném meg, hogy én is hibáztam, az elején megcsúszott a kocsi és az oválrészen kitereltem két emberkét a fûre, visszalassítottam, ha jól láttam el is tudtak menni, sry ezért :S )
lac coo
Mikor írtam még csak 5000 volt, hiába..ilyen népszerû ligám van ! 😄DD

Figyelj Norbi én ismerem Endrét, akivel ütköztél, és nem hiszem, hogy szándékosan bevárt, meg eléd tolatott.. Neki ebben mi lett volna a biznisz? Ez most így jött össze, és én sajnálom, hogy végül nem te nyerted a fun versenyt, mert tényleg jól mentél, nem hibáztál annyit, mint pl én, de ez csak egy fun verseny volt, nem kell véresen komolyan venni. Sztem az meg mindenkivel elõfordulhat, és elõ is fordult már, hogy egy versenyen hibázott, esetleg rossz döntést hozott, de ezért nem kell leharapni a másik fejét, fõleg nem egy fun versenyen. Azért remélem vannak akik pozitívabb véleménnyel vannak a mai versenyrõl. 😄

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

Alexease
Milyen 5000?! Mar 5740-en vagyunk😊 Igaz, nem F1 liga, de majd lesz az is jovore😛
Norbi1990
Azt hiszem, hogy engem elfelejthettek a Kamionos funról mert én nem megyek ilyen public serverre. Komolyan mondom, hogy ez vicc volt.
Direkt bevárt a gyerek és elém betolat amikor én 120-al gyorsítok ki a kanyarból. Köszönöm én nem kérek belõle.
SimaSuna
Skoda Octavia Cup - 1-5.hely HRC-Team pilóta 😊

a Truck Series jön jöv7en 😊
bardocz
<#nevetes1>

Lehet hétfõre jó lesz a gépem,ha meg nem,akkor marad 17fpses lfs laptopon😄
batihu
Ez az Dávid! Jól megmondtad!
Ha lesz géped, akkor gyere!
Gp79, Lupo, F3000, Megane Trophy!<#taps><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ingy
aki egyebkent az utobbi idoben több értelmes infoval latott ell mint barmelyik masik kulfoldi drifter

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Bárcsak igaz lenne 😊, 1 évbe telt a demoig a gumi fejlesztése, de még most is melozom rajta, egyébként mivel nincs penzem lehetosegem drifetlni, pilotak segitenek, szerencsére sikerult kapcsolatba lepni az idei drift bajnokkal Radák Janival 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Igen,akiknek itt adok a véleményére mind leárkádozták<#idiota>
lac coo
Az én mostani ligám 5000 fõvel fut ! <#idiota>

F1RFT mond nektek valamit??? itt errõl van szó! semmilyen más mod!!! ja, visszatérve funrace lett meghírdetve decemberre (ami elég hosszú)... jöhettek ti is hogy "sokan" legyünk! mindezek után tényleg örülnék, ha jönnétek, komolyan!!! dícsérem ezt a forumot, mert itt legalább van élet, igérem fel is rakom linkajánlóba, de komolyan. a funrace idõpontját még nem tudom pontosan, de majd kiírom ide nektek és tényleg gyertek, addig meg ismerkedjetek a v3-al! örültem addig is! kösz mindent srácok. majd jelentkezem xd
bardocz
Jah amúgy hozzátenném,hogy az a liga,ahol elsõ verseny 17 ember jelent meg,induló liga,és csak kuplung van engedélyezve.
bardocz
Pedig amúgy autokuplung sem kell,mert lehet váltani simán kuplung nélkül,indulásnál meg gombbal úgyis gyorsabb😊
bardocz
Mivel itt minden olyan ember,akinek hiszek azt mondta rá,hogy eléggé árkádos így nem.De ha majd lesz gépem,szívesen kiállok ellened.De akkor had választhassak én is modot.Mindenkinek a kedvence.Legyen mondjuk gp79,csak kuplung segítség.
pointer4
Én Próbáltam, GP2 höz képest, meg Supersevenhez képest, kb olyan nehéz vezetni mint a kombinó villamost a Balaha meg Wesselényi megálló között a kanyarban. 😄
pointer4
Mondjuk én azt nem tudom hogy miért nem lehet véleményem a ligád gyermeteg vezetési feltételeivel kapcsolatban, amíg nem alapítottam egyet. Van 3 haverom, 4en szoktunk menni hetente többszõr is gurulni. Volt az elmúlt hétben mindenféle kategória: LUPO, Super7, Kart, HistroricGT, GP2, mégse akarunk ligát alapítani 😄
És senki se profi, de eszünk ágában sincs segítséget használni az autokuplung mellet. Sõõt, forced to the cockpit? Mond valamit? 😄
idefigyelj! amúgy elhiheted hogy nem miattam kellenek a segítségek... kezdõ ligánál 0 segítséggel aztán végképp halott ötlet... azért kiváncsi lennék mit tudsz a v3-al??? egyáltalán, probáltad??? csinálok egy sima f1rft-s szerót aztán megnézhetjük mit tudnál ott kezdeni... segítségek nélkül! nekem azért már elég jól megy! itt nem wtcc meg hasonlókról van szó, értsd meg! aztán én be is fejeztem a vitát!
bardocz
Na idefigyelj.A segítségek kikapcsolhatósága NEM a profiknak van,hanem azoknak,akik esélyt akarnak maguknak adni arra,hogy legalább egy amatõr szintet elérjenek.De ti ezt az esélyt sem adjátok meg magatoknak.Így SOHA nem fogsz tudni vezetni rendesen,és a tapasztalatoddal egy valós versenypályán SEMMIRE nem fogsz menni.
És nem abban mérjük itt az embereket,hogy ki mit tett le az asztalra.Itt a hozzád hasonló 2emberesligáthirdetõkön kívül 3-4 ember lehet,aki csinált ligát,de ott az ELSÕ versenyen,úgy,hogy verseny elõtt két héttel volt meghirdetve,17 induló volt.
És ne gyere azzal,hogy húdesok szabadidõ kell ahhoz,hogy megtanulj segítségek nélkül menni,mert ez egy HAZUGSÁG.Csak nem rögtön F1-el kell kezdeni,mert az életben sem kezdi senki azzal,és itt sem kezdte senki úgy,ismerni kéne a szinteket.
Kezd el WTCC-vel,Racex konvert a neve,ha hetente egyben lemész 1 órát,minden szar nélkül,máris fejlõdni fogsz.De ha ennyire sem vagy képes a saját érdekedben,akkor ne csodálkozz,hogy "xd"znek.
kössz szépen, ezt a sok választ! negatív reklám a legjobb reklám xd! ja, és a segítségekre, tudod nem mindenki születik profinak... ja, kivételek vannak, az itt lévõk! abban mondjuk igazatok van, nem kell ez a sok liga, de tényleg a legtöbb születik és elhuny... az lenne a legjobb, hogy sok kis liga versenyzõi összeállnának... javaslom nyissatok erre egy topicot, ahol ez lehetséges lenne! ja és ti profik, várom mindegyikõtök ligájának linkjét, had lássam ti mit tettetek le az asztalra!!! akkor xd-zzetek ki másokat... az megy látom, viszont a profi karrieretekre lenne kiváncsi mindenki, aztán akkor meglátnánk, hogy mirõl is van szó! a linkeket írjátok ...kis ligások nevében! és azért is mégegyszer az én linkem: www.redbullf1liga.atw.hu
Dietrich
már irtam azt nem értem miért nem állnak össze és lenne 18 autó..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Lehet egy olyan indíttatása a dolognak, hogy megpróbálta valahol, nehéz volt, erõsek az ellenfelek.
Akkor csinál egy sajátot 😄 Hív három havert akiknél jobb, és toboroz 😄
emericovsr
ááá médium vagyok 😊
nem volt nehéz ebben a hónapban kb 20. ilyen bejegyzés. Ha összebeszélnének egy 80-100 fõs fasza ligát tudnának csinálni egyébként. De mindenki maga akarja csinálni, csak azt nem veszik észre hogy totál egyforma mind.

Mod, oké, legyen F1RFT. Legyen engedélyezve az összes segítség. De mi a fenének kell ennyi liga. Persze az életben nem fog elindulni a 80%-a

SimaSuna
VICC! xD
pointer4
Megelõztél 😄
pointer4
3om pilóta 😄
De nagyon optimisták:
"Aki nem kerül bele a legjobb 22-be, az nem indulhat a pénteki futamon"
"Megengedett segítségek: automataváltó, kipörgésgátló: közepess, blokkolásgátló: alacsony, kuplung / Autó sérülés: 30%"

bosco05
3 versenyzõ

Hivatalos Mod az F1RFT 2008 V3 mod.

Mechanikai hibák: normál
Idõjárás: száraz
Versenytáv: 70%
Autó sérülés: 30%
Felvezetõ kör: van / álló rajt
Megengedett segítségek: automataváltó, kipörgésgátló: közepess, blokkolásgátló: alacsony, kuplung.

Tuti csukott szemmel volt? 😄😄😄
emericovsr
csukott szemmel:
f1rft liga
segítség hegyek
3-4 pilóta

talált??

nézz be hozzánk is 😄

www.redbullf1liga.atw.hu
emericovsr
hétfön Formula 3000 ingyenes tesztfutam. Hamarosan jövök a részletekkel.

az iRacing csak a hivatalod oldalról elérhetõ vagy van valami demo, esetleg tört verziója is???
JuanG
tény hogy az iR motorja sokkal kifinomultabb 😊, nameg a pályák sokkal pontosabbak élvezetesebbek...az rFactor meg rFactor rengeteg élvezetes moddal 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Felõlem olthattok, nem kell bemutatni egyik játékot sem ! 😊))

zolee145
Minél jobban tapad egy autó annál kevesebb elõjele van a tapadásvesztésnek. Egy dacia Logan 25km/h-nál elkezd leesni az ívrõl, de csak szép lassan. Még rádióhangolás közben is megfogod. Egy F1-es 250 környékén elveszti a tapadást elszállsz mint a sóhaj.😊
Igaz ez utóbbit sajnos nem tapasztalatból tudom.😊

Amúgy meg próbáltam az iR-t, és nem éreztem jobban autóban magam mint az rF-ben. A fékezés meg egy vicc...
Lehet, hogy az ffb jobb, de ennyi.
Aztán részemrõl ennyit az iR vs rF témához, ez rF topik.😊)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy
tanulj meg vezetni <#lama><#idiota>

Ninja
Szevasztok!

Új módokat kipróbálni s tesztelni szeretõ 4-5 játékost keresek, akik szívesen segítenének a végleges kialakításban.

Feltételek:
- SIMCo Tagság ( Éves díj befizetése )
- Setup-hoz értõ ( Tudja mit miért kell állítani )
- TeamSpeak használata ( Csak azok akiknek a Microfonja is mûködik, hogy tesztelés közben is tudjunk beszélni egymással
- Általunk biztosított anyagokat más személynek nem adja tovább!

Jelentkezni lehet csak E-mailban: [email protected]
Kérném megadni: Eredeti név - Nicknév - Lakhely(Csak helység nevét) - életkor adatokat

További jó játékot!

emericovsr
Vagyok a VSR-ben is, de abban "csak" egy tag vagyok. A SiMCO a saját bizniszem. Természetesen elsõ sorban a fejlesztésekrõl szol, de hát mivel nonprofit a vállalkozás, ezért kell a mani a szerverre, webtárhylre, stb. Ezért van tagsági, és bajnokságok.

És ha már csinálunk bajnokságokat, akkor megpróbálunk a megszokott modok helyet másokkal menni, vagy sajátokkal.

régebben mentem lupo-val jopár kört a nord-on, hát mókás volt az tuti 😄
élvezetes kis gép

lac coo
Valamikor sokat toltam, akkoriban volt kuplungom is, és elég élvezetes volt ....Publik szervereken emlékszem alig lehetett megtalálni az utat rajtnál a nagy gumifüsttõl ! 😊)))

SimaSuna
nem vagy egyedül 😊
lac coo
Azt hittem, Lupot csak én szerettem egyedül az országban 😊)))

bardocz
Ha lesz új gépem,akkor szerintem be kéne fizetnem erre,a Lupo nagyon élvezetes,a másik kettõt meg ha ti csináljátok,akkor nem lehet rossz😉
Dietrich
Kitõl bérlitek?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."