rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello

Szeretném ha nem kritizálnád az oldalam mert szeretnék embereket gyögyjteni és ha valami megjegyzésed támad az oldalamrol akor tasd meg magadnak jó ez nem kell ide.<#falbav><#falbav><#falbav>

emericovsr
jiháá, kész a SiMCO Megane Trophy 2008 Eurocup kocsi, állat lett. Mutatom nemsoká 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

emericovsr
ez most kiverte a biztosítékot nálam. eddig az összes ovis ligában (most már így fogom hívni ezeket) jókat mosolyogtam a helysírási és fogalmazási malõrökön, de ez nagyon durva. itt már az értelmi színvonal is megkérdõjelezhetõ.

Alexease
Meclaren Csapat.
Alexease
Az oktatasirendszerrel nem lenne gond, csak a szemelyi-, tanuloi- es egyeb jogok annyira divatosak lettek, hogy nem lehet normalisan fegyelmezni, buntetni, eltiltani stb. Raadasul betort a nyugat, a divat, az "Amcsi eletmod", es a kolykok azt hiszik, az a normalis, az a meno, a divatos, ha a "ZS" kategorias, ultragagyi filmeket utnozzak le eletmodban😉
Ezek miatt tomegesen kerulnek ki, meg a felsooktatasbol is, a primitiv emberek az iskolakbol😞 A volt kolegam meg a foiskolan tanit, neha eret vagna magan, olyan emberek vannak korulotte😊

Nem baj, a gyorskajaldak es a plazak korlatlanul megtolthetok betanitott- es segedmunkasokkal😉
avcom
ez semmi, a BMW Subaru csapat mindent visz <#vigyor>

Alexease
Nem akarok kotekedni, de ne varj pozitiv hozzaallast ezekutan😉
pointer4
Amerikából jöttem.
Eladó 😄
Dietrich
én kényszerpihenõn vagyok hétköznap is..szóval nekem mindegy 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
foglalkozásod?

hentes mészáros by rokkerzsoltti
pointer4
Vasárnap van ilyenkor pihenjetek, ha már nekem melóba kell lennem 😛
Dietrich
már megint mással foglalkozol, mint sem a tegnapi verseny kapcsán benyújtott panaszokkal 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
5 eltiltásnál, meg kigyûjtjük és jön a szappanos zoknis rendszbályozás 😄
SimaSuna
3.2 CHATSTOP-ot a ligavezetõ rendelheti el. (ha nincs jelen akkor a helyettese!)

minden normális user tudja h ChatStop van (normális Ligákban) erre használják a TS-t és a Ventrit...

2.4 Aki szándékosan feltartja a másikat lekörözésnél annak az eredményét töröljük és eltiltás is járhat!

kicsit kemény szabály 😄

6.2 További büntetések: Akinek kigyülik 3 futamnyi eltiltás egy szezon alatt akkor annak a sorsáról a versenybíróság dönt! (akár ki is zárható az illetékes az aktuális évbõl)

pff 😄
pointer4
"...vagy a szabályzatot de azt is csinálhatot hogy amit a karsz megnézel amit meg nem azt meg nem de ha még nem..."
Komolyan ilyen fejlett ma az oktatási rendszer ? Mert elemi 8-ban - fogalmazás órán régen - ezért osztályismétlés járt. 😄
SimaSuna
arról nem is akartam beszélni 😊
Ingy
megspékelve a magyar helyesírás arcul csapásával 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

SimaSuna
mókás szabályzatotok van 😊
SimaSuna
mámegint F1 -.-
Itt egy oldal jelentkezetek nagyon fontos<#nyes><#nyes><#nyes>ide...

Norbi1990
Báze egy is elég volt. Nem hogy még egy 😄
Dietrich
pedig lesz még Detroit 😉
Belle Isle

Dietrich
majd a replayt ha felteszik az nem fog laggolni.

Dietrich
Kösz.
Bár én egy családi esemény miatt csak beestem a kvali végére igy gyakorolni nem nagyon tudtam.
Sunát könnyû szabályosan feltartani 😄

lac coo
A legutolsó ,asszem a bannerban is az van !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Jahh azt láttam jó csata volt! De nem értem miért pufferel hihetetlen.. Na mind1. Mondjuk amikor minket mutatnak, ugyse látom😄
Felvételrõl meg meg tudom nézni..

Downhill!!

SimaSuna
kössz!

sajna a setup nem volt valami fúdejó..de igyekeztem...2-3x megtekertem a bömös farát, ami nem tett jót a gépnek..
sajna Dietrichet kipörgettem 1x, de megvártam és visszaengedtem a fair play miatt 😊

jó volt, csak soha többé Detroit-ot 😊
gordon 24
Suna, Dietrich😄

Ez szép voilt! Grat!
Csak az a bajom, hogy nem birtam végig nézni mert állandóan pufferelt ez a szar. folyamatosan kb 1 percenként. Nem értem miért mert a net speeden megnéztem a netem 3000kbps/400 on volt és mégis..

na mind1 grat jó futam volt!

Downhill!!

Firerock
melyik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ide is köszönöm!Jól esik az embernek,ha így, vagy úgy értékelik a munkáját!
MaSzKa
ilyen lesz mint az iracing pénzes vagy 1x kell megvenni?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

emericovsr

Ginger17
Sziasztok Szaki Urak!

Szerintetek azt be lehet állítani ebben a csodálatos játékban, hogy a gép (szerver) által kirótt büntetés csak és kizárólag boxáthajtás legyen... tehát stop&go kizárva.

Van 5letetek?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
Jó lenne,ha alkotnának valami nagyon durvát,ami a szaros lfs-nél végre jobb mindenben.
solo
Igazából má fosok bele az ISI-be.: D
Amúgy õõõ a simbinnek az új motorjára várok már 😛

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gviski
igen Spet F1-je nállom Top3-ba van

Virtual SimRacing

lac coo
Már hogy fordítva, most mit túrnak szét ? 😊)))
Nézem az oldalt sokat nem mond nekem, túl azon hogy ilyen-olyan megaszuper lesz minden 😊)))

Alexease
Uszkve: az rFactor-ben az F1C-hez kepest "piszkaltak" a fizikat es "szetturtak" a grafikat. Most valszeg forditva😉

A hivatalos oldalt erdemes vegignezni, minden letoltheto doksival egyutt: http://www.rfactor-pro.com
lac coo
Csak megahertzek, meg telemetriák semmit nem érnek ha eleve rossz a fizikai motor .
Remélem lesz elég ereje és pénze az ISI-nek, hogy átgyúrják valami jobbra, de sokat megmondom õszintén nem remélek ....

solo
FAsza 😛
Mondom lesz itt még értelmes, vezethetõ gokart mod: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

lac coo
Végre valami ! HSW !

Ez egy az egyben az elõzõ motor lesz kicsit feltornázva, vagy lesz benne valami új dolog is ? Gumit ffb-t nem ártana átgyúrni ....

lac coo
Ha jó a fizika meg a körítés nem teljesen mindegy milyen színre van festve a kocsi?! 😊))
Amúgy meg tele lesz jobbnál jobb dolgoknál, több tucat gumi, több tucat modosítás az autókon az adott pályához stb ...

lac coo
Ugyan az, csak kicsit régebbi motor van alatta, teljesen jól lehet modolni, sõt simbin mostanában kifejezetten modolásra biztatja a nagy csapatokat .

lac coo
GTR E-re van valami RFT konvert de szerintem nem a legjobb, igaz az eredetit sem próbáltam még ....

emericovsr
ezel egyet értek. nem igazán értem mi a fenének csinál a CTDP 2006-os modot. mert ha csinál egy régit, azt megértem, unikum. de egy 2006-os? amibõl van vagy 5 féle már? nem igazán értem.

Dietrich
Nem mondanám fair pilótának..mikor elõzni akartam egyszerûen oldalról nekem jött hogy a fának passzirozzon..az autóm megsérült olyan szinten hogy esélytelen volt utolérnem.

bosco05
gtre-t nem modolásra tervezték, ahogy egyik simbin játékot sem, gtr 2-re is kb jött 2 normális mod összesen.
Köszönöm!
Istencsászár
Kb teljesen mindegy milyen lesz a CTDP, hiszen a ligák nem fogják használni, mert az MMG is nagyon igényes és várható a 2008os modjuk normális idõn belül, a fizikát meg mindenki maga rakja alá hogy minél élethûbb legyen és 2009ben nem 2006os fizikával fognak versenyezni az ligák hanem 2008assal, ahol pl nincsen már Tc meg egyebek... CTDP 2006 arra jó lesz hogy az ember megnézi a modelleket😊, de mondom az MMG is nagyon igényes, szóval e kettõ közt olyan nagy különbség nincs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kösz Urak az építõ jellegû kritikát, megfogadtam és módosítottam a szabályzatot, valamint ígértem: a fórumot is beajánlottam! én maradok az f1rft széria mellett ha így, ha úgy! xd nekem ez a nyerõ! kinek ez kinek az! attól még jó lehet mindegyik, hisz akik készítették sok munkájuk van benn! gtr evolutionra egy jó f1 az tuti lenne, szerintem...