rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emericovsr
csak egy tipp (meg tudnám mondani, de hátha egyszer gondolkodtok) írd be a google keresõbe: dds photoshop

és tádááám. ha hiszed ha nem, megtalálja, beszarás...

nem akartalak megsérteni, csak ez már aggasztó ez a nem gondolkodás

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Sziasztok!
Bocs,hogy egybõl a közepébe vágok,de véletlen nem tudjátok,hogy a dds fájlokat,ami az autók skinjét tartalmazza,milyen programmal lehet megnyitni?
Nekem a photoshop ezt írja ki:

elõre is köszi a segítséget
és kellemes ünnepeket
lac coo
Hát most éppen nincs kedvem tologatáshoz, de azért kotord majd elõ !!! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Tenyleg, kell a cucc, elokotorjam?😊 1 MAX file, az alap, a fak fixek, benne az osszes epitoelem, csak ossze kell oket tologatni, es export😊
Alexease
Volt mindegyiken AIW, olyan egyszerubb fajta😉
lac coo
Nagyon tuti !!!!
Ezeken sokat mentem anno Lupoval, nagyon állat ! Én emlékszem rosszul, hogy a Maniax pályákon nem volt AIW ?

Alexease
LOL! A YouTube oldalon az onlinecserelt (ugy nez ki megis mukodik😛) video erheto el😉 Megtartjak az eredetit is, a lenti pelda alapjan😊
Alexease
Lehet, hogy meg igy is megy😊
Alexease
Gondoltam, nincs nagy mozgas, teszek fel valami egyszeru, kedvcsinalo filmecsket, 1 kort, valami funrace😉 De a YouTube ugynezki, bekemenyitett:/ Nalam meg ilyen nem volt. A "film" alatt az eredeti motorhangok szoltak (~30%) es egy zeneszam (~70%). De megis kiszurta, hogy jogvedett a tartalom, igy blokkolta😄DDDD Nagyon latvanyos az online hangcserelos modul a YT-on, csak nem mukodik😄
Igy csakazerttis beteszem az eredeti hanggal, ezt a lehetoseget meg nem vedtek le (elvileg😄):

rFactor - HistorX - CoppaMille - Maniax Spining OnBoard 😊

blue mountain célegyenesben borutam, és beestem valaki elé a boxba 😄

SimaSuna
most csinálom 😄
Tegnapiról nincs videó?

SimaSuna
a nevedet elrejthetted volna 😊

am faja 😊

mi Lupoztunk 😊

Dzsezi
Vice City-hez sok nyomvonal lesz,most ünnepek közt lehet hogy láthatjuk az elsõt.<#wink>
videó végén lévõ pálya nevét pls!<#heureka>

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Csiaki
Boldog Karácsonyt mindenkinek így a vége felé!
Saját vedeó!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

emericovsr
nekünk hétfõn lesz Lupo

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

SimaSuna
Tábornokkal 😊

Ma este újra megyünk...
bosco05
régebben volt arról szó, hogy készül egy Vice City-s pálya rF-re, azzal most mivan? Elkészült? Ha igen, honnan tudom leszedni?
amúgy ha vki ma este úgy 8-9 kor jönne funnolni, az töltse le a Lupo módot, a pályát még kitaláljuk estig, a www.hrc-team.hu-n kint a TS cím, és este várjuk a "versenyen"... 😄D

csak rajtunk múlik.. 😄D

Jó lett,kõszi

ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,

SimaSuna
remélem lesz ma is Lupo mondjuk Maniax Collection pályákon 😊
persze simán körbelehetett menni, de tegnap csak funnoltunk 😄D

alap mód, R-Factor centrálról 😊

SimaSuna
persze h körbeértünk..többször is..

volt vagy 10-20 5körös race...

elvoltunk..volt csata, röhögés..

eredeti fizika...nem nyultunk hozzá...
lac coo
Volt aki körbe ért legalább egyszer ? 😊)9

Ez amúgy az eredeti fizika vagy valami moddolt?

xp kompatibilitás ?
Raktam fel dx9-et de igy se jó.Elinditom és azt irja Rfactor müködése leált.Valami õtlet

ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,

Ingy
megkérdezem Pete-et

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smicy2
sztm bannoltak rfc-rõl <#eljen>
pedig nem csináltam semmit <#gonosz3><#nemtudom>

Charade GTti

SimaSuna
tegnapi HRC-s Beigli futam Lupo moddal 😊

*-al váltassz embert, ennyi az egész.
solo
Pakojjál fel DX9 et, mert alaphangon az nincs a pistába csak dx10-.-"

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

A tv style-t hogy tudom úgy megcsinálni, hogy ha átváltok másik versenyzõre, akkor mérje az idejét, mennyit van a boxban, stb? Úgy mint pl a simsport tv-sek. Próbálkoztam megcsinálni, nem jött össze.

hihi😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Dietrich
Hát valamikor a hetvenes évek elsõ felében nem éppen közép csapat volt.

Aztán emlékszem a 6 kerekü Tyrellre mikor megjelent a futamon és a tv-ben 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

énis ezt kaptam 😊
Alexease
A TV-be reklamoztak, azt hittem valami lehuzas lesz, valami gagyi😊 De ha valobban ennyire jo, akkor meg kell hogy vegyem😉
cselt
Kellemes Ünnepeket Srácok!
Ingy
Potom 560 oldal <#idiota>
Jah Batihu, nem voltam nagy F1 fan, pláne a regiekkel kapcsolatban de a GP79 óta érdekel a téma, de ez a könyv, próbálom visszahelyezni az állkapcsomat a helyére, komolyság.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
Békés Karácsonyt mindenkinek!!!<#integet2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Én kaptam 5 zenei cd-t,kurvajó,hogy végre megvannak eredetiben😄 Ráadásul egyik limitált<#smile>
Alexease
Korrekt, hogy tamogatja a hobby-dat! <#eljen>
lac coo
Igen... Ha a szar trendi lenne, mindenki azt enné !

batihu
Nekem a GTR Evolution volt a fa alatt! By My Wife! <#crazya><#puszi><#puszi>A következõ autó festésemre ráíratom, hogy Sponsored by Zita! Nem semmi könyvet kaptál INGY!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
A Vista pont arra jo, sz*pni vele aztan kidobni😉 Emberek kepesek divatbol szenvedni vele😉
lac coo
Vistával ? Kidobod a pics...ba ! 😄

Alexease
Valamit biztos lehet😊
Topic kereso + Google, vagy majd jon valaki, akinek Vista-ja van, es ad tippeket.
Hali,Vistán nem indul a game lehet valamit csinálni vele