rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#eljen>
Scan+PDF+upload😉)))<#idiota><#zavart1>
Ingy
Tyû milyen könyvet kaptam a szülõktõl, F1 Kronikája egybõl végig nyaltam a 70-es éveket. Kezdem visszaszívni hogy a Tyrrell közép csapat volt, jól tolták anno 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

A tv style-t hogy tudom úgy megcsinálni, hogy ha átváltok másik versenyzõre, akkor mérje az idejét, mennyit van a boxban, stb? Úgy mint pl a simsport tv-sek.

Urak!

A 2007-s DTM modot tolja valaki? 😊

www.smart-bus.hu

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!<#smile>

pajti
Boldog Karácsonyt!

batihu
Mindenkinek Bulldog Karácsonyt Kívánok! <#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ingy
csak vicceltem cimbi, probálom rombolni a karácsonyi hangulatot <#merges3><#idiota><#gunyos1><#crazya><#banplz>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ugye a ctdp 2006 és az F1RFT 2008 v3 nem zavarja egymást?

Toby0501
Tulajdonképpen másik moddal ment fel a szerverre, mint ami a szerveren van..<#idiota>

Dietrich
pálya gdb fájlt átirták akié a szerver (vagy másik verzió van fenn)és az nincs meg neked. A mod sem az van meg neked és az rfm fájl sem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

autó fizika és mod verzió sem egyezik
batihu
Valószínûleg a pálya nem egyezik, lehet, hogy újabb verzió, mint ami neked van!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bal oldalt írja hogy mismatch. valamit még nem raktál fel, ami kéne neki.

totti10
hi
miért nem tudok rámenni a drive-ra?? akárhova bekapcsolódtam mindenhol ilyen fekete....

hajrá,lilák!

nekem warez és semmi baja 😄

Dietrich
vedd meg eredetiben. Ez a beépitett védelme az rf-nek 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Warez miatt lehetséges a sok müszaki hiba...
Dietrich
ezzel a moddal az amerikai ow bajnokság történelmének összes fázisából van mod.
IRL 2007 rF Open Wheel Racing 2007 Season
IndyCar 1979-1995 Indycar'95 mod
CART 1996-2002 CART factor
ChampCar (Lola,Reaynard) 2003-2006 2006 Champ Car World Series
ChampCar (Panoz)2007-2007
IndyCar 2008 - Indycar Series 2008

Boldog Karácsonyt minden fórumozónak!

Egy kérdésem is lenne! Nagyon jó a f1rft és ég sok más mod is. Viszont nemigazán tudok játszani mert!, minden versenyen van valami mûszaki hibám, vagy defekt,vagy motor,váltó,fék.... régen a müszaki hibákat hiányoltam a játékokbol de most meg túlsok. Kivétel nélkül midnen versenyen történik velem valami akkor is ha offra állítom. Tudtok segiteni ezt, hogy lehet csökkenteni?
üdv
Zs.
Alexease
Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
lac coo
???

Neked is, és mindekinek szintúgy Boldog Karácsonyt kívánok !

( Valamiért nagyon a begyedben vagyok, mióta hót részegen összebalhéztál velem ...😊 <#mf2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SimaSuna
Ingy
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok! Legfõképpen ezévi Parittya Díj gyõztesének akit ha van rendesen kihívó nem lehet letaszitani a trónról: Laccoo <#idiota>

<#eljen>

Alexease
Bingo😉<#eljen>
Köszi-közben megtaláltam a virtual-on 😊
Alexease
A banner alatti linkeken probalkozz (elso sor). Hogy melyik, azt talald meg, hogy legyen valami onallosag is😉)))
Tudnál adni egy linket?Mert nekem central nem megy...
emericovsr
na meg is jelent a Cart Factor

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Ingy
talán azé? <#idiota>

leho94
igen<#ravasz1>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

totti10
csak eredetivel lehet multizni?

hajrá,lilák!

totti10
köszi

hajrá,lilák!

batihu
1.255 a legújabb verzió, az kell neki!

totti10
letöltöttem a F1 RFT08 verziót,
az rfactor v1.250 verzió, amikor kapcsolódnák egy szervezhez mindig kiirja hogy incompatible game versions... ez miért van?

hajrá,lilák!

kf1rl
CTDP F1 2006 mod a legjobb. De úgyis mindenki mást mond Attila.

készül a ROC mód ? :p

batihu
Bocsi Emerico, de javítom! http://rfactorcentral.com<#nevetes1>

batihu
Sejtem, hogy miért!<#eljen><#wave><#worship>

Ninja
A GP79 mellett természetesen a SimcoGP a legjobb<#eplus2>
Igaz csak jövõre lesz elérhetõ, de már 90%-ban kész<#vigyor>
Az is igaz, hogy nem tipikus F1 csapatok lesznek benne, mert olyanokkal már teli a padlás, de F1-es kasznit fog használni (Kicsit átalakítva) s egyen fizika lesz.
2008-as F1 adatokból készül, s mivel kaszni is saját átalakítás lesz, így nem kell semmilyen engedély<#ravasz1>

emericovsr
elindítod az rfactort, és a connect menüben vannak a szerverek. látod, hogy melyik, milyen moddal megy, az letöltöd (www.rfactorcebtral.com) és már tudsz is csatlakozni, ha nyitva van a szerver.

Ingy
pedig hogy szidtam az elején, most már az egyik kedvencem<#idiota>

batihu
Online versenyezni?<#heureka>

batihu
A legjobb F1 a GP79, a többi fényévekre van tõle!

bardocz
Kilehet kacsolni minden kormányon.Játékban,vagy driverben.
totti10
igen, hogy lehet multizni rfactorral?

hajrá,lilák!

R-Factorros guruk......Valaki közületek mondja meg ,meik a legjobb F1 mod pillanatnyilag???
emericovsr
segítenék én szívesen, csak nincs tartalma a kérdésednek.
multizni rFactor-al?

Gazelvetelkor kitor az auto hatulja, mit kellene allitanom a setupban?