rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Mikor elõször voltam életemben rallyn az a fehérvári volt jó pár éve..kinn a földes,murvás terepen jött ezerrel szembe a WRC lejtõn lefelé és egy éles jobbos volt..én már futottam is a kanyartól el "ez nem fog befordulni" kiáltással 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Amúgy feltennék egy találós kérdést is. A szemben álló társaság miért az ellenkezõ irányba fut. Ez sem a "fake" miatt van, mielõtt valaki kitalálná ... Válasz spoilerben (akinek nem inge 😊 )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Futnak az elõzõ kanyarba, hogy jelezzék a következõ versenyzõnek, hogy beláthatatlan helyen gáz van.
bosco05
Én is jártam már jópár rallyn, ilyen helyzetben az ember alapból hátrál (tapasztalat), aztán vagy odaesik vagy nem. Láttam már fotóst is elütve, bár nagyobb baja nem lett, átállt egy másik árokba...
SimaSuna
álltam rallyn...rádiósként...

csak van bornyú balfék lúzer aki bebaszik a rallyn és kiafaszagyerek alapon a kordon elé áll..és csodálkozik h valami eltalálja ha repül...
Alexease
A Maniax palyakeszitesi-tanfolyam vegetert a palyamodellezes topic-ban, voltunk vagy ketten😊))))))
Azert a tan-palyat megtartottam, bar egy kicsit modositani kell, mert az AI nem szerti az egyik ugratot😊))))

Maniax School (teszt) YouTube HD

Dietrich
a fotós olyan sokkot kapott, hogy rögtön fotózott 😊
max. késöbb fogta fel mi történt..igazi fotós.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

copass
rallyn?én a zebranál hátralépek 1métert, amilyen állatok vannak az úton!😊

Alexease
Voltal mar rally-n, alltal mar az ut szelen?😊 Ha jon az auto alapbol hatralsz😉 Foleg a repkednek😊
Alexease
A vicces topic-ba szokas kibeszelni hogy fake vagy nem fake😉
copass
ez nem fake hanem real!
a büdös életbe nem csinálja meg senki cg-ben, túl sok a részlet, a szélvédõ törése,a szigetelés, a verda maga,stbstbstb.
hallatszik hogy az ugrató után mekkorát csattan és után vált irányt,eltört vmi.
a fal az simán elbírja ezt a terhet hiszen csak súrolta vmi kis szögben van az úttal, ezt még egy sima tégla is elbírja.
de a fotós az simán sokkot kapott szerintem.

már landolás elõtt megindult hátra. a többiek a háttérben az elõzõ kocsinál és hátrébb mentek, ez csak ennél 😄

álltál már száguldó autó mellett ami elég érdekesen landolt ? 😄

alap hogy picit hátrébb lépsz, ha belemegy a falba, ha nem.. 😄DD

lac coo
Én nem mondtam, hogy fake... Csak ez fura, de ahoz túl jól meg lenne csinálva hogy kamu legyen .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

amikor a kocsi a levegõben van, a csávó már akkor hátrál, pedig csak amikor földet ér, akkor látni hogy megindul a csávó felé.

bosco05
meg ez nem Magyar fal ám 😄 , ez Ír fal, ebben van anyag és képzett emberek építették feltehetõleg, amúgy letörik belõle egy darab 😉
bosco05
szokott, voltam már pár rallyn, sosem a fal törik 😄
lac coo
Hát a fal elég jól egyben maradt .....

bosco05
ebbe mi a fake?
lac coo
Ez meg a telefonomon volt, hátha valaki még nem látta :

Talmácsi, Hungaroring.

lac coo

leho94
😄SA:_😄SA

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Nagyon nem rémült meg, vérbeli fotós ! De a pilóta csúnyán megüthette magát, rendesen gyûrõdött az az oldal !

Lada az álomautó !

fake

Alexease
LOL! Fo a nyugalom😊))
lac coo

Alexease
Nah, ezert nem folytattam😊))) nem nehez kiszamolni, mi lenne, ha nem 10 hanem 20-30 epitoelemet szeretnek😊))))))))

Amugy van az SCN-ben lehetoseg object pozicionalasra es forgatasra. Vagyis mindenbol eleg lett volna 1-1-et megcsinalni (ugy mar csak 1-200 MByte), de ugy nem mukodik az arnyekolas es egyeb problemak is adodtak😞

Ezert lett volna jo, ha minden GMT-t binarisan tudtam volna programozni, mert akkor meg kisebb lehetett volna az egesz. De mivel a GMT-kben nincs relativ koordinata, hanem minden vertexnek abszolut koordinataja van, igy azt programozza le, aki akarja😊)))))
lac coo
<#wow2><#wow2><#wow2>

Alexease
Ha nem az online osszerakosat toltom fel, hanem azt, amibol mindenki maganak tud epiteni MAX-ben, az kicsike, mert minden csak 1x szerepel😉 lasd Maniax😉

Az online osszerakossal az volt a gond, hogy:
- van 6x6-os terult, minden teruletre 10 fele palya, mindegyik palyabol 4 fele irany. Ha minden palyaelem 20Mbyte, akkor 6x6x10x4x20 = 28.125GByte😊 ha ketszer akkora teruletet akarsz, akkor az 112 GByte😊)))

Igy egyszerubb, ha mindenki letolti a 20 MByte-os file-t, es csinal maganak akkora es annyi palyat amennyit akar😊
lac coo
Naná, hogy közreadhatnád !
Kétszer akkora terület mekkora méretet eredményezne? Kéne szerezni tárhelyet, és feldarabolva éjjelenként feltölthetnéd ....

Smicy2
hajrá <#gonosz1>

Charade GTti

Alexease
Igen, mert az volt a cel😉
Alexease
Tenyleg, ott a RacePark is😉 mivel az online keszites behalt, a brutalis filemeretek miatt, attol meg az epitoelemek megvannak😉 Azt is kozreadhatnam, aztan tologasson mindenki maganak sajat palyat😊))

De keszult egy RaceParkSpecial is😉 Ez hasonlo koncepcio (kesz elemekbol lehet osszetologatni palyakat), annyi kulonbseggel, hogy egymas mellett ket parhuzamos ut fut (mint rallyban a special vagy a Race Of Champions palyak)😊
bosco05
kicsit olyan trackmania feelingje van 😄
lac coo
Race Park-t próbáltad már ?....

Freedom88
ahha király😊 Végülis mondjuk egy képzeletbeli F1 pályát vagy bármilyen pályát nem lehet megcsinálni, de ilyen levegõben repülõs pályát igen, hmmm volt egy ilyen játéka az nvidiának nem?

T.T.

Alexease
Ilyeneket: #38591
SimaSuna
igen 😊
Freedom88
milyen pályákat lehet késziteni ezzel? mármint úgyértem, olyat amit rF alá igaz be lehet tenni...

T.T.

lac coo
MAXiax...!
Ez jobb mint a Maniax ! 😉

Alexease
Palyaepitgetes - MANIAX Free😊

Most raerek egy kicsit, igy annak akit erdekel es szeretne "sajat" palyat kesziteni, legalabbis Maxiax stilusban, annak felteszem a munkafile-okat (MAX+texturak+utils), amibol viszonylag gyorsan (ha mar megvannak az alapok, akkor akar 10 perc alatt!) uj palyat lehet kesziteni😉

Letoltesek, leirasok, filmek, kepek itt: Palyamodellezes topic
Sziasztok!

Tudom, hogy ez nem a GTL topid, de beírom ide is, hátha akad itt vki aki szereti, vagy esetleg a HistoricX modot..

December 25.-én hivatalosan is megkezdõdött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.

A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)
Pálya: Donington Park GP
Autók:
TC - 65: Ford Mustang egy kis drift bemutató
GTC - 65: Ferrari 275 GTB/C
GTC - 76: Porsche 911

A Hotlap verseny újonc gyõztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ..meg közben is!

Részletek és pontos kiírás itt:
GTR-Master fórum

kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
Watkins Glen - HGTLM4

Hungarian GTL Masters

SimaSuna
Kis Lupo V8al 😊
emericovsr
juj, magyar PS ...

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

lac coo
Vigyázz, mert ha magyar a PS-ed abban külön plugin mappa van a magyar verzióhoz ...!

itt a dds plugin, most töltöttem le én is, mûködik.

http://developer.download.nvidia.com/tools/texturetools/Photoshop_Plugins_8.23.1101.1715.exe

emericovsr
juj, nem kell variálni, sima nvidia dds plugin photoshophoz 😊

leho94
dxtbmp (legalábbis kamionos gamekben dds cumót azzal nyitom meg 😄)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
V.1 = iripper-el megnyitod..BMPbe kimented..PS-el szerkezted...ugyanígy visszaimportálod...

V.2 = PS - DDS plugin

😊
emericovsr
engem is érdekel!