rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
2007 Champ Car World Series mod is HOF-ba került.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
<#eljen><#eplus2><#worship>

Charade GTti

Ninja
Ezt nem egészen értem! Ha bármilyen fájlt módosítasz, akkor azt szerver oldalra is fel kell tenni. Ebben az esetben is újra kell indítani a szervert! Akkor viszont minek módosítani, csak indítani kell új szervert s szerver oldalon meghatározni a TC-t 3-ra.

Dietrich
találtam egy 2005-ös verziót..valahol láttam 2007-est csak nem tudom hol 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Brnoi pályához tudnátok linket adni? rfcentralon nincs.

Alexease
Bannerben a 3. link😊 Igaz, mar az is "regi" hir😉
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease!
Van valami újdonság ill. hír az rFactorral ill. rFactor 2-vel (ha lesz) kapcsolatban, vagy ennyi volt az ISI részérõl?
Az rfactor.net-en a legújabb hír 2007. december 24-i...
SimaSuna
igenis fater! 😊
lac coo
Akkor vársz még két évet ! 😄

SimaSuna
és ha nekem mindez nemkell 😄
és ahogy most van tökéletes? 😄
Alexease
Ismet szobakerult Paradsasvar, mint palya😊 Majd 2 eve ugy all, vagyis...😊 Ha valaki ert a MAX-hez, rengeteg szabadideje van, az megkapja es telepakolhatja faval, kozonseggel (a tobbi kesz). 😊

Kepek es videok a jelenlegi alapotarol:

TracksWork Galeria Paradsasvar

rFactor - Paradsasvar - WIP (~2007) - YouTube HD

emericovsr
ez ilyen. ha hdv-t modosítod, akkor mindenkinek oda kell adni

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

SimaSuna
nem 1szerübb 1hdv-t megcsinálni és azt szétosztani?
friday79
Sziasztok.
Lenne egy-két kérdésem. Van egy ligánk,és most tértünk át az MMG v2.1-re és az SE verzát használjuk.
Kérdés az volna,hogy hogyan tudnánk átállítani úgy a szerót,hogy a TC level legyen 3.Mert ugye alapból akkor az SE_Base.hdv-t kellene molyolni,de akkor elvileg azt mindenkinek átkellene írni,hogy egységes legyen.
A szerverhez,csak ftp-sen férek hozzá ezért lenne fontos,hogy file-ból megoldható legyen,és nem lenne rossz,ha nem kellene mindenkinek hdv-t piszkálnia.
Erre keresném a választ.
A segítséget elõre is köszönöm
Üdv.:Friday

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

bosco05
de látod mégis minden igazi forma 1-es pilóta ebbe a netes ligába tolja <#idiota>
OFF
Jol mondjatok pointer4,emericovsr!) Habar, a tanarokon is mulik, de elsosorban a szuloke a feleloseg.
ON

pointer4
Hát ez az, nem a tanáron múlik, hanem a szülõn aki szarik a kölökre odafigyelni. Vesz neki hordozható dvd játszót az autoba is, hogy ne kelljen vele beszélgetni.
emericovsr
mit tanítanak ma az iskolában. te atyaég. én a gyerekem cipóra verem, ha ilyen lesz....

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

logója a legjobb,majdnem 120*20 ^^

leho94
Olasz Nagydíj
Simbapuri Nagydíj
Olasz Nagydíj

még azért ezt beírom , ez a best ;|

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
CART Factor: Prologue 1.01
HOF-ba került a mod.

Dietrich
az rft öl, butit és nyomorba dönt <#hehe>

Alexease
Szerintem, ne eroltessetek, annyi hiba van meg mindig azon az oldalon, hogy az egesz topic-ot meg lehetne tolteni vele😊
Dietrich
Scuderi Ferrari

Freedom88
meg nincs is 13as rajtszám😊

T.T.

Giancarlo Fhisichella

bardocz
De már nem BMW-Subaru 😄😄:ADS:::ADSAD:AS:
SimaSuna
Nick Heidfeld és nem Haifeld, aztán...NicoRoseber meg Nico Rosberg 😊

megint értelmes liga alakult😊
lac coo
Vizuális orgia! 😊))
Bár én még ilyent sem tudok .... 😄

ide...klik és nézd meg ezt a csodás oldalt.

bosco05
<#banplz>
<#hehe>

Dietrich
<#taps>

Ginger17
Ok... értjük. Akkor megsúgom, hogy az "500" az nem a körszám, hanem a verseny távja... a 200 kör pedig pont 500 mérföld lesz. Nem csodálom, hogy az 500 kört sokaltátok... kinek van kedve 7 órát körözni??? Funrace mi??? <#fejvakaras><#banplz><#wilting>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ez ugye csak vicc...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Sziasztok! Vki tud nekem adni egy linket Champ R-esult-hoz? Nagyon fontos lenne, mert nekem valami régi verzió van meg..., rfcentralon megnéztem és nem mûködnek a linkek, szóval nem tudom letölteni.
Hatalmas nagy tisztelet és köszönet! 😄

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

Nem full segitseggel meunk am, de en csak kerdeztem h lenne -e kedvetek hozza nem kell egybol leoltani a masik h biztos egy szar...
Ha nem akarsz jonni nem kell leirni h miert!!!
Nem azt kerdeztem h hol lenne jo tudom en is h van mod, de ez egy fun race es mivel f1es a liga gondolom h nem massal fogunk menni...
Szal aki akar jelentkezni megteheti!!!
SimaSuna
Toca3ban..

DTM - MonsterTruck pályán 😄
Norbi1990
Fûnyíró és Norisring párosítás jobb volt szerintem xDD
SimaSuna
ha igazi INDY versenyt akarsz..menj MASZIM-hosz

MASZIM
Dietrich
najó mi mentünk már GTR2-ben kamionokkal, daytonában is marhulásképp 😊)

Alexease
Gondolom full segitsegekkel mennek es bill.-lel, vagyis olyan mint gumik, aero, felfuggesztes es keresztterheles mar teljesen mindegy😊))
Dietrich
a fun nem azt jelenti, hogy idiótizmus 😉
Hallgas Alexre..F1 autó nem való oválra arra ott van az indycar 2008 a '95 mod vagy a legújabb CART demo.

leho94
hát ez FAIL 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

én eddig csak mezei rally-n voltam 😄 azért mentek itt is mint állat, de én nem hátráltam, ha elüt így jártam 😊

a weblap
Na akk itt van igy is nem kell aggodni relax van!!!
Na de ez kulonleges futam azert is f1es kocsik mert fun csak!!!
Alexease
- Van normalis IndyCar MOD, azt kellene hasznalni
- Van lehetoseg a topic-ban rendesen linkelni
- A weboldalad plugin-ert aggodik, amit kikop a bongeszo/spyware, igy meg sem nezem😉
gordon 24
Na most erre nem mondok semmit😄DDD

Downhill!!

Aki szereti az INDY versenyeket a Ligank szervezett egy Indy 500-as funrace-t csak 200 koros lesz vegulis mert 500 kort sokaljak!!!
ahol jelentkezni lehet:
http://www.f1rol.gportal.hu
jelentkezés fulbe!!!!!!!!!
Ha mar ott vtok szavazzatok igen-nel😄😄😄😄
Na Jelentkezzetek van hely meg boven pontosabban 13
Jah majd elfelejtettem sima f1es kocsikkal meunk rajta!!!
Ha nem weblapon akk irjatok msn-en: [email protected]