rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
A logitecxh kormányokat szinte minden játékban így kell beállítani.Eleinte én is csodálkoztam😄
Zsír! :-)
Pusztuljak meg, megnézem még az F1 2002-t (F1 Challenge-et talán) is, hátha ott is meg lehet így varázsolni. Ugyanis ott is ugyanez megy és inkább zavaró, mintsem segít. Nem tudom, hogy a kormányommal van-e baj, vagy ilyennek írták meg a játékot...
bardocz
Én sem,nekem is itt mondták:-)
Köszi, ezt megoldotta. Álmomban sem gondoltam, hogy annak a csúszkának nem nulla az eleje, hanem -100%.
Már szereztem rendes Cell shaderes 4th évadi hachit de valahogy nem találom a helyét hogy hova tegyem... readme nincs meg skac car.ini meg hangok meg textárák stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Norbi1990
Ezt a modot töltsed le. Ebben benne van a InitialD-s Hacsi 😊
Az ip-s témát ismerem, de úgy lenne a jó h látnák, és nem csak azok tudnak csatlakozni, akik ismerik az ip-m. SZóval, berektam a portokat a tûzfalba a leírás szerint, ami az rfactor/support/firewallguide -ban volt írva. De az istenért nem jelent meg a serverlistán!! Valaki tudna nekem segíteni ebben, akár msn, vagy skypon keresztül, vagy akárhogy máshogy?! És tudja e vki h mi alapján válogatja össze a serverlista az épp kidobandó szervert?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

persze 😊

Jah am van hozzá Trueno? 😄

<#worship>

Norbi1990
Nekem megvan!
Nagyon jó csak nagyon szûk és ha rosszul vezsed a kanyart felis borulhatsz 😄
Alexease
Sziasztok... öööö a felé érdeklõdnék hogy neme tudja valaki hogy az Initial D modot vagy legalábbis Akinát honnan tudnám megszerezni? körülbelül 8-10 weboldalt végig jártam de sehol sem találtam, mindenhol annyit írtak hogy ilyen jó meg ennyire annyira tetszik...

lac coo
Ezt lehet állítani .A pedálok érzékenységét állítsd és figyeld a csúszkát ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lineáris: amennyire nyomod a pedált, azzal egyenes arányban ad több gázt.
Progresszív: elõször kis elmozdulásra alig reagál, aztán a végén irtó érzékennyé válik. Tehát nem lineárisan viselkedik.
lac coo
Mi az a progresszív gázpedál kezelés ? <#idiota>

bardocz
Az ffb erõsségét negatív százalékre kell tenni,nem pozitívra.
Sziasztok!
Két problémám van a játék irányításával kapcsolatban és remélem, tudtok segíteni. Az egyik, hogy mintha a FFB éppen inverz módon mûködne. Azaz a kormány pont középállásból szeretne kitörni, nem pedig oda tartana. A másik a progresszív gázpedál kezelés. Ezeket hogyan lehet beállítani? Kerestem a menüjében, valamint átnéztem néhány fájlt, hátha azokat tudom piszkálni, de nem leltem meg. Kicsit olyan ez, mint az F1 Challenge '99-'02-ben. Ehhez képest az F1 2002-ben legalább nem progresszív a gázkezelés, de a FFB abban is ugyanilyen. Tudom, hogy ezt át lehet állítani inverzre néhány játékban (pl. RBR) és olyankor azok is szarul mûködnek, de ebben nem sikerült meglelnem.
SimaSuna
IP alapján csatlakozzanak hozzád...
sziasztok, hátha tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudom láthatóvá tenni a dedicalt serverem, a portokat beraktam a windows tûzfalba, és más tûzfal nem védi a gépet. Elviegben így már mindenki tud csatlakozni a serverre, de meg mindig nem jelenik meg a látható listában:S , tudtok segíteni?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Freedom88
ahha értem, köszönöm szépen a segitséget!

T.T.

Alexease
A DevKit nem program, az az rFactor oldalarol letoltheto "segedlet" (utils, plugin, viewer stb.), ez kell, hogy meg tudd nyitni, konvertalni, szerkeszteni a cuccokat. A leirasok, peldafile-ok is abban vannak.
Freedom88
oké köszi.
szóval mindenképp 2 program kell hozzá, ahogy kiveszem az irásod

T.T.

Alexease
ISI DevKit, 3DS MAX vagy 3DSimEd vagy ZModeller
Freedom88
hali

Tudtok abban segiteni, h egy meglévõ pályát milyen progival tudnék módositani? Pontosabban egy fehérvonal hosszabitás kellene, illetve egy aszfalt réteg kiépitésére.
Elõre is köszi!

Búék

T.T.

Design, Develop, Drive
lac coo
Én még azt sem vágom, hogy ezzel autózni is lehet majd, vagy csak fizikai beállításokat szimulálni és szép táblázatokat nézegetni ? ! 😄DDD

Alexease
Gozom sincs mi lesz belole😉 Nincs semmi pontos info. Teljesen ujra kellene irniuk a fizikat, hogy ertelme legyen kiadni. Ha nem irjak vagy ha csak piszkaljak, akkor meg jo a mostani is.
emericovsr
Tudtommal hivatalosan nem jelenik meg. Az már más kérdés, hogy meg lehet-e szerezni 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Helyesen: Boldog Új Évet Kívánok! Sorry,csak tegnap megártott az a sok ásványvíz!<#idiota><#zavart1>

Köszi, olvasgattam az rFactor Pro-ról.
Ebbõl lesz is egy mindenki számára elérhetõ játék valamikor, vagy ez csak a versenyzéssel foglalkozó csapatoknak, szakembereknek szánt szofverkit lesz?
BÚÉK mindenkinek.
Norbi1990
Jah onnan jött az ötlet xD
Alexease
Latom figyeled az LFS topicot is😊 Ott volt Karacsonyos is😊
Norbi1990
Kösz 😊
emericovsr
na ehhez gratulálok 😊

Norbi1990
Az nem fért ki xD
miért nem azt írtad ki hogy "Boldog új évet kíván a HRC-Team!" <#banplz>

leho94
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD jóa😮

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Norbi1990
BUÉK
Boldog újévet kívánok mindenkinek!😊

lac coo
BUÉK !!!

JuanG
én 34 vagyok és még egyet se hagytam ki <#idiota><#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

emericovsr
Ebben az évben én is kihagyom..

Én pont most nem fogok bulizni 😊 4 éven át mindig hullarészegre ittam magam, és összehányva keltem fel 😄 most nem kérek belõle 😄 pedig most leszek 18 😊

JuanG
BUÉK mindenkinek!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

cselt
B.Ú.É.K. srácok! Ma este ne koptassátok a kormányt, bulizzatok egyet! <#idiota><#vigyor><#kacsint><#nyes>
bardocz
Buék!

Padzet,lázas vagyok,meg egy kicsit fáj a fejem,asszem nem sok alkoholt iszok ma:S
batihu
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Jó Bulizást!!!!!!!!!!<#wink><#wave><#bohoc>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mila69en
buékot mindenkinek<#integet2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive