rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az rFactor 400Hz-es, vagyis a fizikat allando ertekkel szamolja (LFS 100Hz, bar a gumija 1000Hz!, nKP 333Hz, iR 360Hz stb.)
Vamos Argentina!
Eizo meg alapból a nem olcsó kategória..
de fogalmam sincs Chaleznek milyen monitora van azon kivûl, hogy 22" ws 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
vagy eizo? 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
75 fps-nél úgyse tud többet egyik se.Vagy biztos van,ami 75hz felett is üzemel,de enyém csak 75-öt tud😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A progi neve: Nvidia FPS fix
Vamos Argentina!
JuanG: Másnál nem vettem észre, de igazából szinte csak rFactorozom.
És igen, furcsa, hogy AI-nál konstans 350-400-450 sõt még 500-at is láttam AA nélkül.
Csökken körönként az FPS ha én vezetek, AI-nál nem...ez hihetetlen.
Vamos Argentina!
Chalezlopez: más játéknál nem csinálja ezt? bár az is fura hogy AI-nál nem esik ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amikor automata pilótát indítottam, azzal nem volt gond, 10 kör után is konstans 400 körül járt az FPS.
Valakinek valami tippje? Ne ilyet hogy win reinstall, meg rFactor reinstall, meg vga driver reinstall, mert ezeken már túl vagyok.
Replayt már nem veszi fel...stb.
Vamos Argentina!
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
sajátneved.prl
[ Graphic Options ]
Broadcast Overlay="1"
Texture Detail="3"
Vertical FOV Angle="52" // 34=use default, otherwise is the FOV for attached cameras (horiz is calculated based on aspect ratio)
Rearview="1" // 0=Off, 1=Center and Side, 2=Center only, 3=Side only (virtual mirrors only, in-car mirrors are on/off)
Allow Rearview In Swingman="1"
Virtual Rearview In Cockpit="1"
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Más kérdés, hogy szerintem éppen tesznek arra, hogy néhány srác online versenyezget és közben megpróbálja betartani az adott sorozatra vonatkozó valódi sabályokat.😊 Meg aztán a forrást is megjelöltem.
Nem tudom, hogy ez így mennyire okés, talán nem sittelnek le.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"A ....Ligában viszont a nagyon gyors versenyzõknek nem lesz helye, hiszen rengeteg más ligában versenyezhetnek. A túl gyors versenyzõket a jelentkezéskor tesztvezetéssel fogjuk kiszûrni." <#nyes>#nyes>
abban olyan is van amit én vittem bele semmi német vagy Ninja dolog..
sajna a linket nem tudom már..
Így viszont a SIMCo teljesen jogosan használja, mivel magamtól nemfogok engedélyt kérni, illetve megtettem <#nyes>#nyes>
Most akkor folytasdd a köhigcsélést, s hasonlatodva élve, maradt a tojásnál<#vigyor>#vigyor>
De ahoz hogy minden jol mukodjon, sokat kell piszkalni az AIW-t, es a GDB-ben is allitani kell. A palya mukodeset nagyban befolyasolja az AIW (meglepo😄DD), sokat lehet vele javitani es rontani. Jol kell(ene) ismerni a mukodest, felepiteset, hasznalatat, es persz erengeteg ido...
PH ETCC Liga
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"TILOS levágni a kanyarokat, lassítókat. Levágásnak számít az, ha az autónak legalább két kereke (teljes felületükkel) nincs a pályán! A pálya szélét a kerékvetõ vagy a fehér vonal jelöli! A fehér vonal kintebb tolódik abban az esetben, ha a pályán kerékvetõ van. Minden esetben a kerékvetõ széléhez vagy a fehér vonalhoz viszonyítunk!"
Khmmm... az eredeti szöveg a forrás jóváhagyásával egy német ligától való.
Tyúk, vagy a tojás... illetve a bagoly - veréb felvetés jutaz eszembe. <#ravasz1>#ravasz1> Pedig csak egy levél lett volna... ahogy az Indy szabályzat írásakor is engedélyt kértem a HNR-tõl az egyes fejezetekért. Ezúton is köszi mégegyszer!
RollingStartLoc = 1 (pitbõl)
RollingStartLoc = 2 (célegyenes rajtrácsáról)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Replay alapján nem ugrott ki a rajtnál a balesetet kikerülte akkor ment le csak a füre más nem volt. De ezért nem járhat semmi mert kivédett egy balesetet...ilyen DQ még nem volt soha egyik versenyünkön sem csak most Eastern Creek Laser verzión.
log fájlba ez van (már a felvezetõ köre rosszul van irva)
FinishStatus=DQ
Lap=(0, -1.000, -1.000, -1.000, -1.000)
Lap=(1, 95.776, 26.414, 33.935, 35.427)
Lap=(2, 93.024, 25.811, 32.536, 34.677)
Bug? vagy van rá magyarázat?
De amúgy teljesen igazad van...
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
Nemtudom ezen mi az újdonság ? 😄
Sajnos az rf nem alakalmas futam közbeni PC vagy SC használatra mert minden pályán más értéket kell beállitani mekkora ütközésnél jöjjön be megforgásoknál stb. Kinek van erre ideje mindig állitgatni, tesztelni versenyek elött napokon át?
Ha nincs letiltva a SC az rf önfejûleg dönt mikor menjen be sokszor teljesen értelmetlenül ezzel elrontva egy online versenyt..legjobb letiltani álló rajtnál.
"A futam végén 1 bp levonás"
Ez azt jelenti , hogy aki szabálytalankodott attól elveszel egy bütnetõpontot, magyarán kevesebb lesz a büntetõpontja egyel (lefordítva adsz neki egy pontot, ha volt büntetve 😄)
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nagy meló azt megoldani, hogy a Safety car mûködjön rendesen bizonyos pályákon? Egy WTCC ligához kellene, mivel a második futamot gördülõ rajttal akarjuk indítani.
Persze megoldás lehetne a "Fast rolling", de egyrészt az mégsem az igazi, másrészt meg ott sem minden pályán sikerül a gépnek normálisan a rajtrácsra pakolni az autókat.
A "mennyire nagy meló?"-nál kéretik figyelembe venni, hogy nem valami hozzáértõ modder vagyok, inkább csak bénázgatok.😊
hsrl szabályzat:
TILOS levágni a kanyarokat, lassítókat. Levágásnak számít az, ha az autónak legalább két kereke (teljes felületükkel) nincs a pályán! A pálya szélét a kerékveto vagy a fehér vonal jelöli! A fehér vonal kintebb tolódik abban az esetben, ha a pályán kerékveto van. Minden esetben a kerékveto széléhez vagy a fehér vonalhoz viszonyítunk!
Viszont, hogy a Szabályzatotokat sok helyen szóról szóra más csapatok szabályzataiból másoljátok.....legalább egy privát neki, hogy figyú Szabályzatotok egy része nekünk is jó lenne, ugye nem gond, ha esetleg.....
Bajnokságunk új céllal vág neki a 2009 es évnek, szeretnék, ha minden szimulátorozást kedvelõ ember megtalálná, azt a helyett ahol igazán jól érezheti magát! Természetesen, mint minden évben idén sem maradhat el a Formula 1 bajnokságunk, melynek a CTDP 2006 móddal fogunk lefutni. Emellett viszont szeretnénk újabb és újabb bajnokságokat indítani, ezek között szerepel a hamarosan induló BMW E90 bajnokságunk is, mely akár sikeres szezon után akár állandó bajnokság is lehet! De ezek mellett szeretnénk más zárt autós szériákat is indítani, illetve ha az MMG sikeresen kiadja az F1 94 módját egy fun bajnokságot indítani. Szerverünket az OBINET KFT biztosítja, melynek havi összköltsége mindösszesen 4080,- Ft, így majd nemcsak ez a legkedvezõbb hazai ajánlat mindazonáltal, hogy a szerver 7/24 órában fut. Várjuk mindazok jelentkezését, akik elég motiváltak ahhoz, hogy egy bajnokságot végigjátszanak más online versenyzõ emberek ellen. Bajnokságunk tagdíja 1 évre 2000, - Ft /fõ, az ár tartalmazza a szerver fenntartását és a bajnokságok végén kiosztandó kupák árát.
Honlapunk : www.hsrl.eu
Érdeklõdni lehet :
Daemon
msn : [email protected]
email : [email protected]
Bonfire
msn : [email protected]
email : [email protected]