rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
lehet több is ha 1 évre elõre akarod 😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

650Ft 3 hónapra.

bardocz
Jah azt hittem több😄
Bár így se marad pénzem semmire,majd meglátom.
Dietrich
nem mára gondoltam 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

650Ft-ot nem kibírsz?

bardocz
Irónia😄

Most sajna nem tudok szerverpénzt fizetni,meg ma GP79-re gyakorolo egész nap,2 nap felkészülni Monacora nem túl sok😄
Dietrich
miért szerencse, hogy nincs? <#fejvakaras>
nem inkább <#falbav>

nincs kedved V8-hoz? 1 autó a 31-bõl lehet szabaddá válik nálunk..ma is leszünk 28-an 😊

petesilver
Nagyon egyben van, meglepõ számomra nagyon a 2 légbeömlõ. Nem találok sehol még teljesen jó felülnézetes képet, de eléggé eltérõ konstrukció a Ferrarihoz képest, szóval kiváncsi leszek mire mennek egymással.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Rossz modot, palyat pakoltal, rosszul, warezzel😉 Thx, bye!😊
bosco05
rf-et nem offline-ra találták ki, próbáld meg online játszani egy ligában és hidd el lesz normális f1-mod normális pályákkal, a készitõi pedig ugyanazok nagyrészt mint akik az f1c-t csinálták, csak kicsit sokkal profibb játék az rfactor, de gondolom az egészre nem szántál többet 5 percnél, de örülünk hogy megosztottad velünk a "tapasztalataidat".
SimaSuna
valamit nagyon elnéztél...

bár engem az F1 hidegen hagy..de WTCC, V8, Lexus IS-F, BMW E21 modokkal gond nélkül megyek bármelyik pályán 😊
hát ez az rfactor egy nagy szar nem lehet vele játszani normálisan az f1c sokkal jobb volt.
játszok a 1991 módal a jerezi pályán a rajtrácson betesz a gumifal mögé:s
monzában meg bejön a biztonsági autó és belemegy a falba és kizárnak mindenkit mert nem követik a biztonsági autót áááááááááááááá vicces meg nincsen egy módhoz sem normális track patch nem lehet szedont menni szar

lac coo
Ez a SRSchool pont olyan szemét tud lenni mint a Skip Barber a másikban ! 😊)))
Állandóan elindul a hátulja 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Szerencse,hogy nincs jurókettesünk😄 Pedig akkor nézhetném LeMans-t is 24 órában😞
Dietrich
jövõ hét végén (szombaton este, illetve vasárnap többször is) bejelentkezik az Eurosport2 "Autóverseny-USA-élõ" címmel 23-25-én! GP2, Speedcar, A1GP és Daytona24!!

na végre valami nézhetõ mûsor a fúrósporton.

batihu
Ma reggel próbálgattam, ennyi kihagyás után elég nehéz megszokni! 1.35, elég gyenge!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Nekem is most több hónap után megszokni ezt a féktávot...Nehéz😄
Roger6
Hát leszedtem a mod-ot, meg a pályát, de mondom azon a pályán próbálom ki elõször ezeket a szörnyetegeket (GP79), amin becsukott szemmel is végig tudok menni. Hátöööö... Durva. Minden segítséget kikapcsolva már az elindulás is néha nehézségekbe ütközött<#hehe>, és eléggé szokatlanok a féktávok is (mintha ne is lassulna a gép, de közben meg látom, hogy 200-ról pikk-pakk 80-on van), szóval fura egyelõre. Azért próbálgatom, de nem sok jót jósolok magamnak ebben a kategóriában, valahogy nem vagyok túl jó ezekben az "open wheel" kategóriákban. Na mentem gyakorolni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

batihu
1.30 körüli már szerintem jó, bár még nem mentem egy kört sem, vizsgaidõszak miatt😞 Azért a hétvégén esténként én is megpróbálok gyakorolni rá!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Roger6
Húha, akkor ez nem az én versenyem, több galibát okoznék, mint örömöt magamnak! 😊 Azért leszedem a MOD-ot, és futok pár kört. Majd viszonyítok bardocz idejéhez.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

emericovsr
bárki aki nevez az oldalon és el tudja vezetni ezeket a szörnyeket... annyit elárulok hogy a legdurvább mod (szerintem) kb 2 éves rfactorozás után is fejvakargatás néha, hogy a fenébe tudjak körbe menni, de ha ráérzel, nagyon nagy élmény

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Roger6
Na voltam a német Porsche kupán (amit a #38981-ben említettem). TS-en kaptam jelszót szerverhez (rendkívül bonyolult volt, egy darab 4-es), aztán mentem is gyakorolni. Gyakorláson 16. idõ, idõmérõn 14. lettem 42-bõl (3 szerver volt, mindegyik fullon 40 feletti létszámmal). Versenyen a 23. körben belémszálltak hátulról, így kénytelen voltam kiállni a 11. helyrõl, de nem bántam meg. Elég tisztán versenyzett minden kis Jürgen, meg Hansi, a balfékek az elsõ kanyarban elbuktak (Laguna Seca) a féktávon, vagy kanyar után a kigyorsításnál... <#hehe>Ha legközelebb lesz ilyen, szerintem megint elnézek rá, rohadt jó volt, nem is érdekelt, hányadik vagyok (nem is várhattam sokat magamtól, hiszen 4 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal).
Na, ez a Monte Carlo-s GP79 is érdekelne, ki vehet részt ezen egyáltalán?

mila69en
inkább errõl mondj valamit<#worship><#worship>

van? nincs? lesz? nem lesz?😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bardocz
Fú,most mentem egy 10-20 kört,és hát egyet sikerült összeraknom..Törést ki is kapcsolom gyakorlásra.Asszem holnap lemegyek vagy 200 kört,hogy szokjam.Most sikerült mennem 1:36-37-et legjobbnak.Egyszer...

Ninja:majd elõszedem a mikrofonom,és hátha jó lesz,meg mûködik az is😄
emericovsr
kicsit megreklámozom, bár igen jól megy a bajnokság, 16-18 fõvel futamonként. csak kitartó és gondolkodó pilótáknak:

emericovsr
tényleg tetszetõs, megy a dolgozás a kormánnyal

Alexease
Eleg hasznalhato, tetszetos😉 Foleg az iRacing SkipBarber "masolattal" (Shawns Racing School)

rFactor - Shawns Racing School - Laguna Seca 1.2 by Com8 - YouTube HD

Ninja
Privi, ment, de látom haladsz😄 Azért kereshetsz nyugodtam Simco TS-en😛
Igen müködik a saját driverrel is valamint a Logitech-el is, igaz ekkor G25-nek ismeri fel, de nem gond müködik rendesen, sõt, ha a másik kormányod is fent van, akkor az összes gomb s funkció megy hibátlan😄😄😄

bardocz
El se hizsem,végre jó a kormány!Most jó a driverral,és mutat mindent.Jippíííí😄
bardocz
Neki írtam elõször privit😉
batihu
Próbáld Ninja-t, úgy tudom neki is Fanatec Porsche kormánya van!

bardocz
Majd azt is megpróbálom.Adtak hozzá egy pendrive-ot,amin minden rajtavan.Nem tudom miért cigánykodik.Kuplung szar,mint volt régi gépen is,dehogy már minden pedál szar legyen benne.
Norbi1990
Akkor nem innen kéne leszedned drivert hozzá??
A Supportból??
bardocz
Fanatec

Csak régi gépen felismerte G25-nek,és úgy mûködött rajta minden.De majd felrakom a logitech drivert,hátha.
Alexease
#39060😊
SimaSuna
logitech-ed van?

5.0ás G25drivert tegyél hozzá 😊
bardocz
Some of the updates failed to install properly.

Ezt írja ki a végén.Hogy miért,azt nem.
bardocz
Valamit elkezd leszedni magától.Elvileg fel is rakja,de még próbálkozok.Most poker freerollozok😄
Alexease
Update-et toltottel le a driverhez? Volt valami frissites.
bardocz
Baszki,nem tudom beállítani a kormányt:'(
A pedál egy tengelyen van,és úgy mûködik,mintha gombot nyomnék.Nem tudom hogy lehetne mûködésre bírni ezt a kurva fanatec drivert.És most mégcsak G25-nek sem ismeri fel a gép,pedig az jó lenne.
lac coo
És valaki próbálta már, TRD-s útegyenetlenségek rajta vannak? 😄DD

Alexease
Toca Race Driver😉
pointer4
Miaza TRD? Csak hogy akkor már egyformát hazudjunk 😊
bardocz
Megvan az új gép végre,lejön track-pack még,meg patch,és végre szimulátorozhatok😊
lac coo
Csitt..! 😊

Ez TRD ! 😉

pointer4
Ez az amelyik kisértetisesen iRacing-os ?
Alexease
Amit lathatod, nem toroltem, de a bannerbe nem fog kikerulni a link😊

Szerinted, nem tisztelni masnak a munkajat (ISI + modkeszitok), az milyen tipikus ember?😊

Nem kotelezo megvenni, ez mindenkinek a sajat dolga, bizonyos esetekben "ertheto", semmi kozom hozza. De elgondolkodni rajta, megprobalni, legalabb illene. De a legtobbnek eszebe sem jut, termeszetes a warez es elvarja hogy ingyen legyen... Ez a legrosszabb. Pedig lefogadom, hogy a legtobbjuk akinek "nincs penze", annak 1 cipoje vagy 1 divatos poloja vagy 1 hetvegi bulija stb. arabol 2-3 rFactort is vehetne😊
Roger6
Kicsi szívem, nem vagy te egy ici-picit túl érzékeny? Valami baj van? Akarsz róla beszélni?

bardocz
Milyen kormányt használ?