rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emericovsr
ha meglesz, akkor már bánni fogod, tegnap mentem kb 40 kört, és zugó, csilingelõ füllel szédelegtem el a géptõl 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

bardocz
Ó,ha minden modban ilyen hangok lennének😊
emericovsr
szerintem csak automatice megcsinálta, szerintem így nem érdemes. ha már megcsinálja az ember legyen profi. amennyire lehet.

mcmoha
Hja a csavo meg szeptemberben adta ki. Szerintem elkapkodta, mert az update nelkul eleg tre lett. Ahhoz, hogy a belso tukrok is jol mukodjenek kell meg egy javitas, amit most nem talalok. Valahol van hozza Ferrari is.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

emericovsr
ja meg megcsináltam a tipikus convert hibákat, nem fagy ki, és lehet taszkolni. no mindegy 😊 gyorsan meg is jelentetem, nehogy megelõzzenek 😊

áá nem, még tesztelgetjük

emericovsr
várható volt hogy más is megcsinálja.. túl egyszerû (moddereknek)
Én annyi pluszt teszek hozzá, hogy a Z4-nek új a fizikája, Zsozso megcsinálta (szerintem sokkal jobb) és valódi hangokat adtunk, mert a GTR Evo-ban a Z4 az M3-as hanggal fut.

Alexease
- Akinel nem mukodik, az jo helyre masolta?😊
- Probalj ne BMP-t hasznalni hanem DDS-t.
Hi!
Valami help kéne nekem!
Az egyik pályán,ahol az évadzáró bajnoki lesz ma este (brazil),nincs boxbejárati/limiter-határ vonal.Csináltam egyet.Egy nagyon egyszerû gmt file egy nagyon egyszerû fehér .bmp material-lal.Nálam mûködik,és még van,akinél mûködik,de van olyan ember a ligában, akinél azt mondja,hogy nem tudja betölteni a material-hoz tartozó .bmp-t.próbáltuk beazonosítani,hogy mi lehet a külömbség beállításban,hardverben az emberek közt, de nem találtunk semmit.Mi a szar lehet a baja?A material neve és a bmp neve nem ugyanaz,de ez nem lehet gond.
Ötlet?
mcmoha
Update az elozohoz. Itt.

Ingy
hát pedig eleve a realfeelhez lett csinalva minden benne, ettõl függetlenül, mint mindenhol mindig javulhat a dolog, pl most is fejlesztem a fizikát Tajm cimbi hathatós segitségével és kapcsolatainak hála 😊
demo kiadasanal nehez volt kompromisszumot talalni, mert fullos autot nem adhattam ki, szal maradtak a street legal verziok, amik ugyebar nehezebbek lustabbak stb. viszont 1 dolgot elrontottam, a differencialmuvet hagyhattam volna szabadon allithatonak...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

mcmoha

gordon 24
Nem nem ez volt a lényeg!

Az, hogy a példa amit felhozott az feküdte meg a gyomrom😄
És azért irtam neki amit olvashattál..😄

Downhill!!

lacica
Ez melyik pálya,ha szabad tudni??<#nemtudom>

batihu
Király lett! Csak így tovább, aztán jöhet a többi is!<#wave><#integet2><#taps><#eljen><#worship><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

jó lett <#vigyor3><#eljen>

de már tényleg kezdhetnéd a koenigseget <#beka2>

mila69en
távol álljon tõlem😊 csak nekem eza revolution bele piszkált a lelki világomba<#idiota> mikor kijött tök örültem telepítettem kapásból a skylinal indítottam nah mondom aztaaaa ez gec*joak nem is tudtam letenni kb 2 hónapon keresztül mikor nem melóztam csak rfactor+revolution+skyline+euroring, barátnõm már kezdett idegsokkot kapni, hogy nem hagyom abba😊 (halkítsam lejebb de mondom akkor nem hallom a fordulatszámotxD jóvan inkább igyál egy kávét) füles nem lett volna az igazi.... kezdtem egyre ügyesebben menni de már kezdtem unni a skylinet oké mondom jöhet a toyota na ott kész stopp állítottam ide-oda így sem jó úgy sem jó (kikapcsoltam a realfeelt úgy elmegy) már annyira elvetemült lettem hogy elkezdtem írni egy füzetbe mit hova merre állítok kezdtem belegabalyodni😄 elszomorodtam és lemondtam róla mindezt úgy hogy elõtte próbáltam az oversteert igaz csak a 2.1-et de valahogy az sem volt az igazi realfeel-el 2.2 viszont szinte minden autónál megtalálom a számomra megfelelõ kormány beállítást!😊

jól van inkáb megyek aludni😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Alexease
Most nehogy azon kezdjetek el vivni, hogy nem lett belole flame😄DDD
mila69en
most nem azé de nem fikáztam a revolutiont😊 csak megjegyeztem, hogy nem kóóóser a realfeel pluginnal😊 ez van.... sokáig azt favorizáltam de aztán delete😊 tudom hogy az õ munkája de felõlem maga jézuskrisztus munkája is lehetne akkor is csak azt mondanám hogy nem franko a realfeel el kivéve a skyline azt belehet lõni frankón

akkor most mutass rá hol is fikáztam a revot😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Alexease
Akkor lett volna altalanos torles, ha flame lett volna Ingy munkajanak a fikazasabol, ami raadasul hivatalos ISI relesase lett😉 De a tea megtette jotekony hatasat, nem lett balhe😊
pointer4
Nem is értem, ma csak szimulátoros beszélgetés történt 😊 Semmiféle dobálózásnak még csak nyoma se vót 😄
mila69en
azé az érdekes lett volna ha törlésre kerül😊

zolee145
<#eljen><#worship>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Azert a Rum sem rossz, lazan atsiklok az ilyesmi felett😄
emericovsr
Nem tudom hogy tetszeni fog-e, de marha büszke vagyok rá, 100% eredeti hangokból, nagyon kemény 😊 laza 16 óra vagdalás 😊

Off:

Egy kis lazítás így iccaka... hátha valaki még nem ismeri! 😉

"Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy szõke nõ bejött és kért tõlem egy hétszáztízes alkatrészt. Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kerdeztem: - Hogy néz ki?
No: - Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710 van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kort es beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!

itt a híres 710-es alkatrész:

710-s alkaltrész

www.smart-bus.hu

Ingy
látod Alex mire nem jó a tea és még csak postokat sem kell deletelned 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
De ha mar 24 oras verseny, akkor legyen "igazi" verseny is!

GrandAm - Rolex 24 - Daytona
mila69en
mennek az autók mint a hangyák<#nyes>

Alexease
Mi rajta a komoly?!😊
mila69en
de komoly!<#wow2>

Dietrich
szurkoljatok Kiss Norbinak

igaz ez nem rf hanem LFS de szerintem jó kis LT. katt a navére majd az egé görgõt kell használni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mila69en
próbáltam a gridet joystikal is ment frankon a drift😊 és valóban tokioi hajsza érzés kapott el😄D én nem mondtam hogy az rfactorra van jó drift😊 akkor inkább lfs bár az érzés ott is hiányzik olyan lassított felvétel érzésem van és akina sincs meg a pályák is dög unalmasak... akinán küzdünk és remekül szórakozunk és bizony akinán van érzés bõven fõleg smoke moddal mikor nem látsz semmit az elõtted haladó füstjétõl)....én azt mondtam, hogy az oversteer 2.2 mod jó lett és kész😄 sõõt a legjobb és még hacsiroku is van😊! nem mintha túl nagy választék lenne😊
és igen jól mondod kinek mi😊 nekem oversteer, hogy ismételjem magam csakis azért mert remek szórakozást nyújt akina+hacsiroku+toyo street tires és lehet izzadni rendesen😊

Bántottak a csúúúúnyák... APPPPAAA! 😄 😄

Na off, off! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Senki nem eshet neked!! megvédelek! 😄 ha mégis, akkor elhívom magamhoz és kirázatom a lelkét a szimuba 😄
pointer4
GT5 készlesz, bluray lemez betol gépbe, adat ellop 😄 Vaagy cég megvesz tõlük adat 😄 bizti olcsóbb mint megcsinálni , és gyorsabb is.
Ha már minden autót 2 hónapig scannolnak, és 700 auto lesz, akkor ne kelljen már megismételni :d Legalább arra a sokra ne 😄
Persze, mindenki azzal tolja ami néki tetszik, csak félreértettek, és "nekem estek" 😊) "Sértett" ember aztán már olyanokat is bele lát dolgokba, amiket meg végképpen nem mondtam... érdekes ez... 😊

www.smart-bus.hu

Istencsászár
GT5 szintû kidolgozás nem lesz egy játékban sem, egyszerûen nincs annyi pénz és idõ és persze profizmus a világon hogy egy csapat ilyenbe belevágjon és egy kiadó, egy cég ezt finanszírozza nekik... a GTvel ép ez is a gond hogy rettentõ aprólékos és szép, de hiába mert nem lesz szimuláció, arra nincs kapacitás/tudás hogy élvezetes fizikát és szimulációt csináljanak alá, persze csodák még lehetnek van még 1 évük, ha nem csúsznak... helyedben a Forza 3at várnám, mert szép lesz, persze közel sem annyira mint a GT5, viszont szimulációban köröket ver rá, már ha a Forza3 vonalát követi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
erre nem mondok semmit...

Driftelni akarsz menj GRID-ezni, abba nagyjából ott az érzés...

rfra nincs JÓ drift..de kinek mi 😊
mila69en
háát ha lenne nálam kavics tuti megdobálnálak😄 oversteer modot nem bántani mert a 2.2-es nagyon jó lett😊 frankon megy realfeel-el nem úgy mind a driftrevolution... kit érdekel, hogy semmi köze az igazi drifthez? nekem remek szórakozást nyújt! fõleg az akina😊 és eza lényeg! annyi erõvel semelyik módnak semmi köze az igazi versenyzéshez/vezetéshez:=)

pointer4
Én mindkettõvel játszom 😄 Sõõt most újra rátudtak haverok venni LFS-re is. És ha kijön GT5-azzal is fogok, mert a single versenyrész a gyûjtögetés a garázsba feeling, "kupák a polcon"-dolog, meg a "grafikai leesik az állam"-rész kicsit kárpótól, a fizikában lévõ hiányosságokért.
Majd ha ennek a négynek lesz egy összegyúrt változata, ahol iRacing/LFS fizika lesz, rFactor mennyiségû pálya+gépezet, meg a moddolhatósága, illetve a GT5 grafikája, akkor majd beszélhetünk NumeróUnoSzimrõl 😊
Addig mindenki tolja azzal ami tetszik neki.. 😛
Dietrich
Egyébként amiket eddig megismertem a legnehezebb vezetni a GTL..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A java részével teljesen egyetértek! 😊

Csak pár megjegyzést fûznék hozzá... meg sem fordult a fejemben, hogy ész nélkül közlekedtek. Annyit akartam kifejezni, hogy iRacing után a látvány "döbbenet". Ott mindenki óvatoskodik az SR miatt, itt meg megy a harc. Ebben semmi negatívum nincs, csak sokan anyatigrisként ugranak a fiacskájukat (kedvenc játékuk) ért "VÉLT" sérelem láttán! 😊

Én kifejezetten az élmény miatt játszom, legyen szó bármilyen játékról. Az eredmény csak másodlagos. Mindkét játék más téren ugyan, de kiváló szórakozást, élményt nyújt.

Én csak a soltice-l mentem, az alapból elérhetõ pályákon, de szerintem annak a fizikája páratlan! Az FFB meg duplán... 😊

Tehát még egyszer, mert tényleg sokan félreértették... Eszem ágában nem volt az rFactort hasonlítani az iRacinghez, és bármelyiket is degradálni! Minkettõ teljesen MÁS, nem érdemes õket összehasonlítani, csak a videó látványa volt fura az iRacing SR gyûjtögetése után! 😊 Olyan dolog ez, amikor nyáron az ember egy hûvös helységbõl kimegy a melegre, és megjegyzi, hogy úúú, de dög meleg van. Ettõl még a meleg nem rossz, csak más! 😄

www.smart-bus.hu

SimaSuna
most nemazért de azon megy a vita melyik jobb game?...

én sokáig GTR2-ztem (megvettem 8kért!)...megtanultam ezt azt...
akármilyen verdával mehettél a legjobb/leggyorsabb az 550volt...lehettünk 20-30an 1 pályán idõmérõn, a versenyt csak 5-6an fejeztük be...
most rFezünk, és kicsit más a játékélmény mint a GTR2nél..érzem az autót, nem megy ki úgy a segge...grafikailag nemnagyoz zavar se az rF se a GTR2, mert nekem nem NFS kell hanem szim...ott pedig a fizika a lényeg nem a kinézet...
vannak jó modok ide is oda is...
Oversteer stb Drift modok..köze nincs a drifthez, nagyon gányul összetett mod...BMW M36 viszont nagyon jó lett a C6os challenge is...
Race07 nemigazán jött be...valahogy nekem árkádos lett...nemjött be...próbáltam elfogani, de nem....ugyan így az EVO...az se tetszik...
valahogy túl tapadósak túl pattogósak az autók...
lehet mondani ezt azt h így jó úgy jó...
rFel megbarátkoztam úgyahogy...

most kövezzetek😄
gordon 24
Az Iracingos dologban egyet értek viszont..

Az is egy szim.. Nem igazi autó, nem ér erõhatás semmi.

Ugyan olyan mint az rfactor a race07 vagy akármi.. Egy szimulátor ennyi..
Aki azt hiszi nagyobb mert azzal megy, nem igaz😄 Lehet hogy egy rfes versenyzõ ugy elkenné mint a szél😄

Downhill!!

gordon 24
Persze müködnek benne mert attól hogy egy szim játék is marad.
Szerintem meg pont fordítva van a dolog. Nekem pl az Arca nem jön be.

Akárhogyis az egy mod az Rfactorhoz amit 10000ft ért szeretnének eladni a villágnak.. Nevetséges.. Én játszottam az rf NASCAR modjaival alkalmatlanok mindenre..

Tudom, hogy vannak patchek meg stb.. És azt is tudom, hogy mivel az arca uj game nagyon sok NASCARos nyomja vele, de nekem akkor sem jön be..

Az NR 2003-ban pedig az uj pályákon normális setuppal simán tudsz ugy menni mint az igaziak.. Az, hogy persze grafikailag meg igy meg ugy nem felel meg az egy dolog van benne már 5 év.. De az egy vérbeli szimulátor, elég ha csak megnézed kilépésnél a listát kik adták hozzá a nevüket.. A Fél akkor Winston Cup mezönye benne van..

A Race07 pedig kb ég és föld az rfactortól.. Pont ezért nagyon sok rfactoros nem is kedveli a játékot.. Semmi köze hozzá kb..

Downhill!!

zolee145
Azért, mert mûködnek benne olyan dolgok, amiknek nem szabadna. Ilyen egyszerû.😊 Ezzel a számodra érthetetlen dologra is válaszoltam, azért, mert az ARCA-ban azzal a stílussal vagy a leggyorsabb amit a tv-ben is látsz, nyilván itt a gázadásra és fékezésre gondolok.

Ha jól tudom a Race07-et nyomod, aminek azért van egy kis köze az rFactorhoz.😊

Amúgy nem montam, hogy szar, a véleményemet mondtam el és reagáltam arra, hogy "iR-es szemmel ez meg az", mindezt kb olyan stílusban írták, mintha idejött volna Schumacher, hogy srácok, amit ti szimulátornak hisztek az nagyon nem az.😄

gordon 24
Nem értem miért az NR2003-al példálozól.. Amikor igazi NASCARosok zöme tiszteli és egy jó szimulátornak tartja az NR2003-at..

Az hogy az ARCA neked jobban bejön (amit egyébként a mai napig nem értek miért) az egy dolog.

Az NR 2003 az eddig készitett legjobb NASCAR szim.. Nem az én véleményem ez, hanem pl Danny Hamline aki végig csinált nem egy seasont a sprint cupban..

Szóval ez amiket mondasz elég szubjektív.. Mivel nem csak ugy döntesz, hogy melyik jó szim hanem ugy hogy melyik jön, be melyik szebb, melyikkel mész jobban stb.

Nekem az RFactor nem jön be nem szeretem, de ezért szar lenne?? Nem sõt egy vérbeli fasza szimulátor, csak nekem nem tetszik.. Ennyi..

Downhill!!

batihu
Hol találom a 125-öst?<#help>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

zolee145
Nyilván, csak az erõszakolás mértéke nem mindegy.😊

Ha valamit nagyon lehet erõszakolni akkor az nyer, aki jobban félre tudja tenni azt, hogy valami természetellenes. Pl NFS-ben csúnyán kikapnék, mert hajtûkanyarok elõtt van bennem egy fékezési kényszer.😄
De, hogy ne sarkítsunk ennyire, mondjuk abs-szel se nagyon tudok menni, mert már nem áll rá a lábam a "végigpadlófékezésre".
És akkor nem beszélek arról, ahol ha ügyesen rakok távtartót a fékhez mindig maximális fékerõvel tudok számolni, függetlenül attól, hogy hússzal megyek, vagy kétszázhússzal.😊

lac coo
Mindegyik szimulátort meg lehet erõszakolni ! 😊)))
Majd húsz év múlva, ha komplett anyag-részecske stb szimulációt is gyõznek a pc-k, akkor talán nem marad ennyi kiskapu ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!