rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batihu
Ez engem is érdekelne! De júliusig nem nagyon fogok tudni versenyezni!😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

SimaSuna
amitnt megtudom az idõpontot plakáttal térek ide be 😊
dawydbu
Engem érdekelne 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

bardocz
Akkor pont egybe fog esni F1'91-el nekem:S Azért majd megpróbálok résztvenni a funversenyen,mégiscsak a legjobb modok egyike.
Dietrich
NGT-ben már volt handikepp rendszerünk azal most sem lenne gond
de Sunának túl korán járt a szája 😉
Fun verseny lesz a moddal április utolsó szombatján.

A futamok nálunk szombaton vannak mindig.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
már van kiinduló pont a handicapben 😊

szvsz marha izgalmas lesz 😄
bardocz
Írd be ide nyugodtan😄 Handicap rendszerrel szerintem fogtok szívni,ennyi autót végigpróbálgatni a pályákon,és eldönteni melyik milyen gyors...😄 Nem lesz egyszerû,de hogy izgalmas lesz tõle,az tuti.
SimaSuna
egyenlõre semmit nem tudunk 😊

Handicap rendszer lesz, minden autó használható lesz...

a V8 májusban zárul...utánna valószinüleg a tesztelés, és a pályák véglegesítése...
+ nyáriszünet 😄

de amint többet megtudok azonnal PM 😊
bardocz
Milyen napokon,és milyen autókkal?
SimaSuna
coming soon 😊

SimaSuna
igen.
3gb ram
intel 2x
intel 4500hdm 128mb dx10 karin menne a játék?

emericovsr
Megmondom õszintén, még az életemben nem nyomtam meg a hátratekintés.. Van visszapillantó 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Fel, de szerintem celszeru eloszor feltelepiteni az rFactor-t egy kulon particiora, es utana csak masolgatni az rFactor konyvtarban levo osszes file-t a tetszoleges helyre, aztan mehet a mod telepites. Igy biztos, hogy a modok nem fognak osszeakadni egymassal.😉

GX25
Köszi.

Norbi1990
Igen.
GX25
Köszi. Most fenn van az FSONE 2008 ha felrakom pl: a CTDP 2006-ot akkor az ugye nem baj? Tehát egyszerre több modot is felrakhatok?

Danecay
CTDP 2005, CTDP 2006, MMG 2007, FSONE 2008. Utóbbi, egy pár napja jelent meg, aszem pont egy pár, ugyan is ha jól emlékszem, akkor kettõ 😊

pointer4
Háhá, rájöttem. Be volt kapcsolva az "Auto detail FPS: 150" -re. És ezeket az elemeket kezdte el levenni a verdáról. A pályához sose nyúlt még, ezért nem vettem még sose észre :S És ezért volt az hogy bizonyos pályaszakaszokon meg a rajtrácson sok autóval csinálta 😄
Viszont a hátra tekintésnél ezt látom:
(sok sok módnál fura, csak azért szólok, ha maximalista akarsz lenni 😄)

Persze ehhez a plr filében assem ezt írtam át.
Self In Cockpit Rearview="15" // add values for any that should be visible (0=none): 1=rear wing & wheels, 2=body & susp, 4=cockpit, 8=steering wheel (15=all)

Bizti kész a verda belseje, hátul is, csak valamiért nem látszik.
SimaSuna
van 6000000 mod rFhez..ki kell azokat próbálni, nem 1el szerencsétlenkedni 😄

Na ez oké!!Most 105% os gépi erõség van beállitva!!Ezt tudtam eddig is!!
Melbourneben 1.29.010 volt a legjobb idõm,a verseny 20 kör MAssának adtam 25 s -ot!!Felhuzom teljessen és majd meglátom,de azt hiszem a kanyarsebességük akkor is lassú lesz ,egyenesben meg nincs az a beállitás amivel kigyorsitáskor jobb lehetek,egyenesben mennek mint a gép,de még szokni kell a módot!!
A liga elgondolás tetszik és már voltam ligában ,de nekem nem koser ez az alkalmazkodosdi......,mg sokat gyakszizni...stb,,,igyhát itthon nyomom mikor idõm van..
SimaSuna
italian + europe challange

http://rfactorcentral.com/
GX25
Szerintetek melyik a legjobb F1 mod? Én most az FSONE 2008-al játszok van ennél jobb?

+ tudtok mondani valami jó Ferrari-s mod-ot amibe Ferrari-k vannak (nem F1-es hanem utcai pl: F430)?

GX25
Köszi. Megnézem.

zolee145
Vedd fentebb az ai erõsségét, és akkor majd kanyarban is mennek mint állat.😊
Az igazi orvosság pedig az, hogy jelentkezel egy ligába, ahol emberek ellen versenyzel, nem egy buta gép ellen, amit kb 2 kör alatt kiismersz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Firerock
ez nekem is probléma...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Ebben a játékban fékezni is kell<#idiota>
Skacok!!!
Fsone 2008 az elnfél verdák egyenesben mennek mint at állat ,kanyarban meg majdnem megállnak!!!
Van rá gyógyir???
pointer4
Mid-Ohio
Most újrarakom, hátha volt valami gixer. Bár nem tudom erre mi az esélyem.
Danecay
Hi! A Control/visszajátszás (vgay replay) alatt ha be van kapcsolva a visszajátszás, itt meg is tudod nézni azokat.

GX25
Sziasztok!

A játék menti valahova a visszajátszásokat, vagy el lehet valahogy õket menteni?

SimaSuna

középen az Alfa? durván néz ki 😊
Danecay
Szerintem ez megoldja a problémádat: Championship Manager NX

Mid-Ohio-nak tûnik. De könnyen lehet, hogy tévedek.
emericovsr
Fogalmam sincs mi lehet ez, még nem találkoztam ilyennel. Melyik pálya?

Nahh... kezdek egy bajnokságot, de bajnokságban ABC sorrendben jönnek a versenyek nem úgy ahogy a valóságban vannak (Daytona, California, Las Vegas stb HELYETT Atlanta, Bristol stb). Nem lehet vhogy megváltoztatni a sorrendet? próbáltam h a pályák mappáját kiegészítem egy kis számmal de nme használt. a mappákon kívül még vannak .map és .map.mas fileok ha jólk emléxem. azokat is át kéne írni?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

zolee145
Épp ezért nem fog ez a verseny eldönteni az égvilágon semmit.😊 Olyan mintha a boxoló meg a sakkozó mérkõzne meg. Elõbb egy sakk parti, aztán egy box meccs.😊
Viszont ha minden jól megy akkor jó futamokat látunk majd. Nem lepne meg ha mindkettõn kialakulna két-két csapat, és mindig az adott programban jártasabb csoport menne elöl.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
Haverokkal toltunk 08'Megane modot, nekik nem de nekem el-eltünedezik az autó belseje. De idõmérõn, gyakszin nem. Versenyen állunk a rajton, elõszõr a jobb tükör, a mûszerfal, majd a taposólemez,stb. Állítgatom az ülést, nem jön vissza. De ahogy elindulunk szépen lassan visszakapom. De a pálya bizonyos szakaszain megint eltünik :S
Más mód még nem csinált ilyet, esetleg valami ötlet ? (alap setup)
Dietrich
"A futamok tervezett idõpontja eltolva 2009.05.16 és 2009.05.23-ra."
http://forum.liveforspeed.hu/viewtopic.php?f=1&t=796

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kifli
mert váltásnál el kell venni a gázt akkor is ha be van állítva az autómata gázelvétel 😊 de ez itt off 😛
bardocz
Arról nem is volt szó,hogy gyorsan menni,de eleinte GP79-el meg HGTTC-vel lassan menni is nehéz😄
JuanG
fbm? formula bmw? ... nem tudom, nem nagyon mentem vele...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
Nekem az FBM sohase jött be mióta benne van a demoba.
Nem értem azt hogyan lehet szeretni. Én állandóan leégettem a kuplungomat és nem váltott rendesen :S
Zonda az szerintem jobban bejönne 😊
JuanG
aha...csak kapsz körönként 2-3 mp-et 😄DD...

én anno mentem LFS ligába, símán kaptam 2-3 mp-et körönként, ha valaki nincs benne évek óta rendszeresen, akkor ne várjon csodát semmilyen autóval...mondjuk ez fordítva is igaz lehet, egy állandó LFS versenyzõ aki nem rF-ezett nehéz helyzetben lesz...ezért jó a Zonda, nem okoz véletlenszerû meglepetést 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

motorház nézetbõl, de ha cockpitból játszanék, akkor sem látszana, ha így alacsonyan ülök. De a monitort jobbrább rakom, és úgy jó, ha nincs más megoldás.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Majd kipróbálom😄 Az komoly lehet,ha indy500-on fékezni kell😄
Dietrich
menjél gasoline-al..1960-ban nem voltak még szárnyak az ow autókon..egy szivar kapott 4 kereket oszt toljad neki 😄
oválon 2 sebesség van és fékezni kell vele indy500-on 😄

Dietrich
szervertõl függ mit bir a gép..70 is lehet akár meg csak 20..

Norbi1990
2-vel nem lehetne?
Ha nem akkor jó az 1 hét is 😊
Köszi!
emericovsr
el lehet rakni egy héttel