rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam oda az alap tvstylet a letöltésekbe meg amit összegyûjtöttem stylet hozzá...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
TVStyle2009byCorte
Infóval nem tudok szolgálni róla, ugyan is nem próbáltam. Nyílván, ugyan olyan mint a többi, csak egy kicsit át lett festegetve.
Az elõbb ,néhány órája egy új illetve idei Hud kijelzõt kértem tõletek
icemankimi képet is linkelt,ha van kérlek adjátok meg a linket ,küll be lehet állitani hogy a teljesitmény nõvelõ gomb müködjön....???,mert alapban a játékban létezik ,ha jól tudom.......Danecay te vágod mire gondolok...,nem vagyok egy nagy fórumozó ,de azt hiszem ha kértek és tudok segitek!!!!
Ékezetnélkülivel is próbálkoztam már, és semmi. Valaki tudna adni egy felhasználónevet és jelszót, ha esetleg nem használja vagy nem olyan bizalmas? Így nem tudok letölteni onnan.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
2. Az AI-hoz nem ertek, de ugy tudom, hogy azok a beallitasok a MOD rFM file-jaban vannak.
3. Alapbol talan az auto HDV es egyeb beallitasait hasznalja.
Ha sikerül ,vagy találsz akkor linkeld már fel légyszives!!!
Tehát helyesen: Lehet pl. a RoadDustGrip paraméterrel, a pálya poros (nem ideális) ívének tapadását befolyásolni? 😄
Több kérdésem is lenne 😊
1. Van egyszer a rFactor\GameData\Locations\terrain.tdf file, amiben a
RoadDryGrip=1.00
RoadWetGrip=0.80
RoadmetalGrip=0.80
RoadDustGrip=0.90
stb.
Lehet pl. a RoadDustGrip paraméterrel, a pálya poros (nem ideális) ívének tapadását befolyásolni. Azért érdekelne, mert az AI ellen játszva, a kanyarokban elég egyszerû kifékezni õket, de feltehetõleg nem így lenne, ha lemenve az ideális ívrõl, kevésbé tapadna a pálya. Sajnos feltételezem, hogy a válasz a kérdésemre nemleges lesz és ha így van/lesz akkor további kérdésem az lenne, hogy ezt a dolgot pályaszerkesztés során valamilyen multilayer megoldással meg lehet e oldani? Pl. a mostani aszfaltcsíkra az ideális ív mentén tenni egy másik (aszfalt)réteget, ez egy másik material lenne, ami egy autószélességnél valamennyivel szélesebb. Ez kapná a RoadDryGrip értéket, az alatta húzódó teljes pályaszélességû aszfaltcsík pedig a RoadDustGrip értéket. Ezzel a módszerrel, ha mûködne, meg lehetne oldani a felszáradó ideális íveket, persze nem lenne dinamikus, de akkor is 😊
2. Milyen file felelõs az AI bokszutca stratégiájáért? Az a gondom hogy egy MOD-nál a 20 körös verseny során, dupla üzemanyag fogyasztás mellett nem hajlandóak kimenni a bokszba tankolni, továbbá olvastam, hogy másnál egy 56 körös verseny során az AI a 46. körben ment ki elõször.
3. Szintén az AI-val kapcsolatos. Mi határozza meg a gépi ellenfelek autóinak beállításait? Tudom, hogy vannak az AIW fileok, de ezek csak a pályaútvonalát határozzák meg, vagy nem? Konkrétan az a baj, hogy az AI-k motorjai az egyenesekben hamar elérik a maximális fordulatszámot utolsõ sebességi fokozatban, és valószínûleg ez okozza , hogy verseny során, egy pár kör megtétele után, az összes gépi ellenfél motorja feladja a szolgálatot.
Bocs, lehet kicsit hosszú lett, de érdekelnének a válaszok.
Olvasd el a hasznalatat, allitsd be, tanuld meg, keress hozza kesz beallitasokat stb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ja és majdnem elfelejtettem jún 19.-én megyünk nyaralni Bulgáriába egy hétre, és a júniusom már el is ment! Ezért csak júliustól tudok jönni! Muszáj önmegtartóztatást csinálnom, hogy haladjak a szakdogával!
Mármint a játék terén!<#vigyor3>#vigyor3>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Van egy furcsa problémám a játékkal.
Régebben minden rendben volt vele. Közben jó ideje nem használtam, majd új windows is lett felrakva. Most is megy a játék, de csak akkor ha a kormány nincs bedugva! Próbáltam újra telepíteni a game-et másik portra dugni a kormányt, de semmi nem segített. A windows-ban még az elõtöltõ logót látom de amint bejönne a játék a fekete képernyõnél nem jut tovább.
A kormány egy logitech formula force ex. Hátha tud valaki segíteni, mert már nagyon szeretnék játszani az FSONE 2008-al 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.