rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a kers-re gondol, és hogy van-e az rFactorban, de ha nem, akkor én gondolok rá 😄
szval totál felül kell írnia fasza... úgy csináltam csak az volt ezekszerint a gond h a mappába elõre betettem az F1 2009 LE fájljait és utána nem írta felül...remélhetõleg ha megcsinálom amit mondtál akkor már az F1 lesz látható mindenesetre thx...már le kell támadni Alexease gratulálok kérdezni sem szabad már az embernek h ne hurrogják le

SimaSuna
utóbbi 😊
Alexease
Ma Husvet-napja van, vagy a Lamak-napja?! Kezdek elbizonytalanodni😊
SimaSuna
rarba van akkor kicsomagolod és berakod a gamedata mappát az UIData és az rFm mappát az rFactor mappádba...
sziasztok leszedtem az F1 2009 LE-t de nem tudom hoygan illesszem be az Rfactorba...rfactor...ez valami turaautós bajnokság ha jol láttam...nem értem hogy éérjem el hogy az F1 2009 rfactorrá váljon vagy milyen eredeti dolgot kell leszedni hozzá? ha vki megírná megköszönném...

Dietrich
www.hrc-team.hu
felraktam oda az alap tvstylet a letöltésekbe meg amit összegyûjtöttem stylet hozzá...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

f12009 tg sokkal jobb mint az rl csak ez még demo változat: http://rapidshare.com/files/204447944/F12009TGDEMO.exe

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

mit szeretnél tudni ? megnyomod oszt jóvan
bardocz
#41577!!!!44

Ha valaki tudna esetleg errõl a teljesitmény növelõ gombról valamit...kérem irja meg!!!!Ja még anyit F1RL szerintem nem modható egy jó módnak....látvány sem meg egyébként sem,ha valaki tud szebbet szóljon!!!!!
Ja oké...............R factor játék ,bakkkkkkkkke.....van egyilyen gomb!!Lehet valahogy aktiválni??
igen, kis színes gomb a kormányon általában.. a megnyomására +60-70 LE-t (ha jól tudom) szabadít fel a jelenlegi F1-ben

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Vaze Az F1RL egy hónapja tölthetõ!!!!!!!!
Köszönöm!!!A teljesitmény nõvelõ gombról tud valaki valamit???
Hello, melyik mód szerepel a legelsõ képen, amin a 2009-es tv style van? Talán az F1RL lenne az? Ha valaki tudja, megkérném, hogy ha azt is tudja, le lehet-e tölteni, akkor abban is segítsen. Köszönöm.
Danecay
Parancsolj!
TVStyle2009byCorte
Infóval nem tudok szolgálni róla, ugyan is nem próbáltam. Nyílván, ugyan olyan mint a többi, csak egy kicsit át lett festegetve.

bardocz
Increase boost,de az a turbohoz van.
Barátaim!!
Az elõbb ,néhány órája egy új illetve idei Hud kijelzõt kértem tõletek
icemankimi képet is linkelt,ha van kérlek adjátok meg a linket ,küll be lehet állitani hogy a teljesitmény nõvelõ gomb müködjön....???,mert alapban a játékban létezik ,ha jól tudom.......Danecay te vágod mire gondolok...,nem vagyok egy nagy fórumozó ,de azt hiszem ha kértek és tudok segitek!!!!
Te jó ég, sikerült! Bocs a triple postért, de hát szerkeszteni nem lehet.
Igazából a tv-s cucc kéne, az a 0.91-es.
Hello, arra a **** rFactorcentralra nem tudok regisztrálni, mert bármilyen nevet írok be, mindegyikre azt írja, hogy olyan már van. Még erre is: égrhgéoihbéadohgöaõáhbeaõ
Ékezetnélkülivel is próbálkoztam már, és semmi. Valaki tudna adni egy felhasználónevet és jelszót, ha esetleg nem használja vagy nem olyan bizalmas? Így nem tudok letölteni onnan.
énis itt találtam némi hivatkozást, de hogy mitõl fordul a mutató azt még nem tudom 😊
JuanG
cocpitinfo.ini??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

azt tudom, de nekem az kellene ami hivatkozik ezekre a fájlokra, pozicionálja, mükõdteti
SimaSuna
rFHUD.mas

Maseditorral kicsomagolhatod 😊

tga kiterjesztésüek lesznek
Danecay
Köszönöm, megnézem. Ez a apálya dolog pedig nem lenne hülyeség szerintem, kár, hogy nem igazán értek hozzá, mármint a pályamodellezéshez, mert akkor lehet kísérletezgetnék egy kicsit 😞

hud-hoz tartozó paraméterek melyik fájlban találhatóak ?
Alexease
1. Lehet kesziteni a palyara idealis-, poros-, vizesivet, de eleg macera, barkacsszintu, kulon-kulon kell modellezni. Utolag eleg gany melo...

2. Az AI-hoz nem ertek, de ugy tudom, hogy azok a beallitasok a MOD rFM file-jaban vannak.

3. Alapbol talan az auto HDV es egyeb beallitasait hasznalja.
Danecay
Lehetnél egy kicsit önállóbb is icemankimi! Még egy tanács. Ha a kérésnek, egy másik, kulturáltabb, választékosabb módját választanád, lehet többen segítenének. Az általad óhajtott TVStyle modhoz akár direkt linket is tudnék neked adni, mert nekem sikerül kb. fél perc alatt megtalálnom, így továbbra is egy kis önállóságra buzdítalak 😊

nem tudom, miért izgulnak 1-esek erre a kijelzõre, engem csak zavar a táj nézegetésében, nekem bõven elég lenne az F1C-s hud, jobb lenne mint ez az analóg fordulatszám mérõ
sajna olyan ez a modolásos dolog, hogy szinte semmi általános leirás, mindenki turkál állítgat a fájlokban azt majd csak lesz valami, jó esetben van valami fórum ahol tudnak segíteni
Ne ba.....z!!VAn már ez a kijelzõ is???
Ha sikerül ,vagy találsz akkor linkeld már fel légyszives!!!
Danecay
Ez: "Lehet pl. a RoadDustGrip paraméterrel, a pálya poros (nem ideális) ívének tapadását befolyásolni." természetesen kérdés akart lenni 😊
Tehát helyesen: Lehet pl. a RoadDustGrip paraméterrel, a pálya poros (nem ideális) ívének tapadását befolyásolni? 😄

Danecay
Hi All!

Több kérdésem is lenne 😊
1. Van egyszer a rFactor\GameData\Locations\terrain.tdf file, amiben a alatt definiálva vannak a különbözõ útviszonyok tapadásai:

RoadDryGrip=1.00
RoadWetGrip=0.80
RoadmetalGrip=0.80
RoadDustGrip=0.90
stb.

Lehet pl. a RoadDustGrip paraméterrel, a pálya poros (nem ideális) ívének tapadását befolyásolni. Azért érdekelne, mert az AI ellen játszva, a kanyarokban elég egyszerû kifékezni õket, de feltehetõleg nem így lenne, ha lemenve az ideális ívrõl, kevésbé tapadna a pálya. Sajnos feltételezem, hogy a válasz a kérdésemre nemleges lesz és ha így van/lesz akkor további kérdésem az lenne, hogy ezt a dolgot pályaszerkesztés során valamilyen multilayer megoldással meg lehet e oldani? Pl. a mostani aszfaltcsíkra az ideális ív mentén tenni egy másik (aszfalt)réteget, ez egy másik material lenne, ami egy autószélességnél valamennyivel szélesebb. Ez kapná a RoadDryGrip értéket, az alatta húzódó teljes pályaszélességû aszfaltcsík pedig a RoadDustGrip értéket. Ezzel a módszerrel, ha mûködne, meg lehetne oldani a felszáradó ideális íveket, persze nem lenne dinamikus, de akkor is 😊

2. Milyen file felelõs az AI bokszutca stratégiájáért? Az a gondom hogy egy MOD-nál a 20 körös verseny során, dupla üzemanyag fogyasztás mellett nem hajlandóak kimenni a bokszba tankolni, továbbá olvastam, hogy másnál egy 56 körös verseny során az AI a 46. körben ment ki elõször.

3. Szintén az AI-val kapcsolatos. Mi határozza meg a gépi ellenfelek autóinak beállításait? Tudom, hogy vannak az AIW fileok, de ezek csak a pályaútvonalát határozzák meg, vagy nem? Konkrétan az a baj, hogy az AI-k motorjai az egyenesekben hamar elérik a maximális fordulatszámot utolsõ sebességi fokozatban, és valószínûleg ez okozza , hogy verseny során, egy pár kör megtétele után, az összes gépi ellenfél motorja feladja a szolgálatot.

Bocs, lehet kicsit hosszú lett, de érdekelnének a válaszok.

Alexease
TV Style Display 0.91

Olvasd el a hasznalatat, allitsd be, tanuld meg, keress hozza kesz beallitasokat stb.
pointer4
Visszaolvasni kellene <#mf1> #41315
ArsenalForever
Próbáltam!
Ráadásul csak a kormány bedugásakor van gond, ha kivan húzva nincs :S

Hello mindenki, van egy olyan problémám, hogy a visszajátszások eléggé akadoznak, olyan másfél másodpercenként frissül a kép és a hang, de az autó rendesen halad közben, csak én nem látom. Ez a probléma nem volt még azelõtt, mielõtt újratelepítettem az XP-t.
batihu
Sajnos én is mindig a végére hagyom a rajzokat is!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Hát sok sikert hozzá!Okos dolog már most tanulni rá,nekem is elkéne kezdeni info érettségire.Mindenképpen 5-ös kell.
batihu
Csinálom a diplomamunkámat, készülnöm kellene az államvizsgára is, ha nem akarom a végére hagyni a tanulást, ahogy általában szoktam! A diplomamunkát jún. 6.-ig le kell adnom, az államvizsga jún. 16.
Ja és majdnem elfelejtettem jún 19.-én megyünk nyaralni Bulgáriába egy hétre, és a júniusom már el is ment! Ezért csak júliustól tudok jönni! Muszáj önmegtartóztatást csinálnom, hogy haladjak a szakdogával!
Mármint a játék terén!<#vigyor3>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Hogyhogy?😮
SimaSuna
DirectX frissítés, VGA driver frissítés...játék úrjatelepítése...
ArsenalForever
Sziasztok!
Van egy furcsa problémám a játékkal.
Régebben minden rendben volt vele. Közben jó ideje nem használtam, majd új windows is lett felrakva. Most is megy a játék, de csak akkor ha a kormány nincs bedugva! Próbáltam újra telepíteni a game-et másik portra dugni a kormányt, de semmi nem segített. A windows-ban még az elõtöltõ logót látom de amint bejönne a játék a fekete képernyõnél nem jut tovább.
A kormány egy logitech formula force ex. Hátha tud valaki segíteni, mert már nagyon szeretnék játszani az FSONE 2008-al 😊

SimaSuna
akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az öltözködjön már föl! 😊
milk4
<#integet2>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Norbi1990
Héééé ne nevezz hülyének értheeeeem???? <#mf2>
SimaSuna
nekünk is lesz nyári szünet 😊

ki az a hülye aki nyáron hétvégén este még versenyez 😄