rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben az évben még lesz apa
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Letöltés
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De kifejtenéd bõvebben, mert nekem a PS alá bemásolt dds. plugin nem mükszik.
Adobe PhotoShop CS4-et használok. lehet hogy ez a baj?
Írj bõvebben hogy hogyan csináljam meg hogy tudjak saját elképzelésem szerinti kinézetet varázsolni az autóra.
1000 thx
elhatárolódok magamtól 😊
Egyébként milyen mod ez?
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
FSONE 2009 KB 15-20% KÖZÖTT VAN, DE NYÁRON ELVILEG KIJÖN
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Viccet félretéve szerintem Emerico nem csinál semmilyen F1 modot, végképp nem 2009-est amirõl semmi infó nincs és nem is lesz még egy jó ideig.
Mivel szoktatok autót csinálni (karosszéria), és milyen nehéz használni? Egy photoshopnál gondolom nehezebb, de mennyire?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Leszedtem a demot ,nagyon tetszik ...érdekelne mikora várható esetleg,hogy kész lesz?????????
Tõle kéne kérdezni,de mostanában nem igen látni itt fent!!
egy guru segítségét kérném!
Vista alatt az rF újratelepítés után elindul faszán de a következõ indításnál újra username-t kér és itt megáll😞 nem tudok tovább lépni sem új nevet beírni...
kipucoltam a reget,leszedtem a video kari drivert,próbáltam máshová telepiteni a jelenség ugyanaz😞
pls segítseni vki, mert nem tudok versenyezni😊
900fokon eléggé nehézkes a kormányzás kis sebességû kanyarokba ha felhúzod -90-re az FFB erõsséget a játékba 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nehogy kiderüljön, hogy az a három ember akinek odaadtam már, azoknak csak azért tetszik mert nem akarnak megbántani 😄
Még csak 08'megane, meg 06'dtm móddal, illetve HistoricGT moddal/3100caprival néztem, mindegyikben mérföldekkel jobb lett a játék.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Modoktól független, maxx az autó viselkedik mindig másképp, ami érthetõ.
Elõtte rF ben rosszalkodott az FFB, és visszaraktam az 5.0 -ás drivert. Persze semmit nem vettem észre, ezután rájöttem hogy nem a driverrel volt bajom, csak hozzászoktam az LFS meg iRacinghoz. :S
De ezzel a beállítással, realffb plugint eltávolítva, komolyan mondom, fellépett az elsõ helyre a szememben az rF a szimulátorok között. (profilerben 100% ffb erõsség, effektek: 0% - 0% , középrehúzás 0%, játékban magas ffb effekt, ereje -90%)
Próba így, nekem bejött 540°-al legalábbis.
Elvileg ez a plugin benne van az cdtp06 ban is - felinstallálja -, csak realfeel-el együtt, de ha mindekettõ bennt van, akkor szerintem ez nem is mûködik.
Azt mi határozza meg, hogy egy MOD használja e a ReelFeel plugin-t, vagy sem. Továbbá, a CTDP2006 telepített egy LeoFFB, amirõl szintén azt írják, hogy jó, sõt van akinek jobban bejön mint a ReelFeel. Így, hogy 2 fajta FFB plugin-em van, hogy tudom beállítani, hogy melyket használják az egyes MOD-ok? A CTDP2006 ControlCenter-ben, be lehet állítani, hogy melyik plugint akarja használni a kettõ közül az ember, valamint azt is, hogy melyik mennyire oltsa ki a másikat.
Vagy volt jó is, csak most rossz ?
Van a játékhoz valami olyan program amivel betudom állítani hogy ha pl leszedem a 2007es tora auto bajnokságot és ha a játékban kezdek egy Championshipet az én általam beállított pályákat adja a bajnokság során?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Nem tudja valaki,hogy mi annak a proginak a neve amivel autó festéseket lehet csinálni?
Kerestem már sokféle képpen de nem bukkantam rá.
Válaszotok elõre is köszi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De NE vedd magadra, csak ezen az oldalon tucatnyi hasonlo betukaoszt talalni😉