rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hát nem tudom,én tuti rákötném az összeset a motorra,és mind egyszerre töltõdne.Így akár kevesebb cellával is meg lehet úszni,ami súlyban minusz,és oda rakod azt ballasztnak,ahova akarod.
Istencsászár
a logikus ugy lenne hogy a célvonalon áthaladva engedélyezi a használatát a teljesen feltötött elemeknek, ezért is mutatja a tvbe hogy amint áthalad rendelkezésére áll... persze hogy nem akkor töltõdik fel hírtelen, hanem akkor válik elérhetõvé az egyik s másik cella, mert ha jól értettem több cella van és felváltja használják, egyik töltõdik a másikat pedig használja, de lehet oltári baromságot mondtam...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Szerintem nincs is olyan pont 2 ör után,ahol a KERS lemerülne.Ami a TV-ben van,az a másodperceket mutatja,semmi köze a töltéshez.Hirtelen a célvonalon áthaladva mindig rögtön maxra töltõdik,eléggé feltûnõ😊 Eleve ha lemerülne,akkor máris nem 80 lovat adna,hanem mondjuk 20-at.
konvertáljanak CTDP modot, ha engedik...
Ulvar
Hülye kifogás de hamarabb kezdték el konvertálni mint hogy megkérdezték volna hogy szabad e. Hát ez van.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

akkor errõl le van a gond 😞 , nem értem RH-t, hogy miért fáj nekik mikor õk nem csinálnak(tak) modot rF alá, korrektül fel lett volna tüntetve, hogy az õ munkájuk lett konvertálva..., lehet az volt a probléma, hogy elõbb kezdték csinálni és utána kérdeztek 😊
mcmoha
Itt a valasz.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

most nálam is, azt hittem nem kivánt ember vagyok most arra fele 😊
Danecay
Nálam megy.

GPHungary szervere megrogyott ?
majd jövõre

Tudja valaki, hogy mikor lesz kiadva az F1 2004 RH, amit Emerico és Sompir csinalt rFactorra? Allitolag baromi jo lett!😊

Danecay
Nem tudom jól értem e.
iOopener Beta Test Signup Open

batihu
Úgy tudom nincs róla visszajelzõ, de a csapat rászól, ha feltöltõdött, és a pálya ugyanazon pontján töltõdik fel elvileg, ha mindig ugyanott használja.De ez nem biztos...<#fejvakaras>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

pointer4
Ha már csak 2 napja errõl a KERS gombról van szó, azt tudja valaki, hogy a pilótának milyen visszajelzõ mûszere van róla ? Mert hogy a tv közvet1ítést úgy se lássa. Gondolom a kormányon lesz , ha van egyáltalán.
Ulvar
De nehéz az élet... Van egy "KERS" gomb, csak nem úgy hívják és mióta létezik rFactor benne van. Úgy hívják (ahogy már írtuk korábban) hogy Temporary boost...de ez minden modban (ahol lehet állítani a motorteljesítményen) megtalálható. Ha te ennyire szeretnéd nyomogatni akkor nyugodtan 😄. Én értelmét nem látom hogy bevezetnek egy újítást és egybõl mindenki akar ilyet mert "milyen jó móka"😄. Attól hogy van ilyen TV Style ami mutatja...hát attól csak az FPS fog csökkenni 😄. Na mind1.

Jo, hogy elmondtad, de kar, hogy abbahagytad Laceee, mert a magyaritasaid mind kivalo munkak!😉 Grat es koszonjuk szepen!😊 Megint a gyik*aszuak miatt szivjuk meg!😞 Elkepeszto!! Ez lesz majd a modokkal is, mert a jobb munkakat elopkodjak, azt megunjak a keszitok es nem lesz semmi!😞
Kezdem mar nagyon unni!

Dietrich
Mi az a Push to Pass? Mire használják?
Lényegében egy gombnyomást jelent amivel a versenyzõk +50 lóerõhöz jutnak (a 725 illetve oválon a 700 lóerõhöz képest) amit elsõsorban a rajtoknál illetve az elõzéseknél használnak. Versenyenként 60 mp-ig használhatják (de ettõl eltérhetnek a versenybizottság javaslatára pl. Montreálban 75mp volt ez az idõ vallum) összesen de csak max. 8-10mp-ig egyhuzamban ezután egy elektronika nem engedi tovább használni folyamatosan. Ezt a versenyigazgatóság tudja kontrollálni a verseny alatt.
2003-as bevezetését a nézõk jobb kiszolgálása érdekében hozták, hogy az elõzések számát is növeljék ezzel a versenyeken.

fel

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
vagy a champcar 2007-es modját a panoz kasztnival.
abban benne kell lenni a push to pass-nak..azt nyomkodhatja a +50 lóért 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

igen, fénykoromban is így volt 😊
Danecay
Már Lackó néven fut a magyarositásodDirekt írtam így 😊 Nem tudom, hogy a név téged takar e 😊

dawydbu
Láttam a GOH-n.... Írtam is a védelmedben, ha nem nagy probléma. ^^ Ismerem, hogy milyen érzés ez.... És amúgyis utálom Birkuct.... Mindég lop, csak a saját nevét írja oda :@

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

ja 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

cselt
De tök jó érzés lehet nyomogatni 😊
nem mintha olyan sokat is számítana a KERS (szerintem)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

cselt
Úgy érzem most a "mikor lesz már 2009-es F1 mod" sláger kérdés mellé felkerül a "hogyan lehet használni a KERS-et a játékban" kérdés...<#csodalk>
SimaSuna
istenem...

Indycar alatt van Boost..nem Kerst...F1 alatt kétlen..
Skacok........valaki tud arról ,hogy müködik e a játék alatt a KERS!!
Megvan a Plugin ,de a kijelzõ kers tõltõje nem mükszik.....
lehet müködésre birni?????Van rá mod,hogy mmüködjön???
Köszönöm
abban is az én egyik korai magyarításom van 😊, a Race07 magyarításom 80%-a pedig a CDProjekt jóvoltából került a korongra... az én tudtom nélkül, ráadásul olyan ember nyulta le akivel azon agyaltunk, hogy lehetne a steames problémát kikerülni 😊, de irhatnék a GTR2 magyarítás kálváriáról is, inkább abba hagytam a magyarításokat
köszönöm a válaszokat!
Értem már, az RFT miatt volt ott a "Magyar" nyelv, amit már nem szoktam feltelepíteni, mert nem azzal a móddal játszom. Mindent egyben raktam akkor még fel, és azt hittem, hogy x.x verziótól magyar nyelv is van a játékban. Laceee: én a magyaritasok.hu-ról szedett magyarítást használom azóta, amióta nincs RFT-m, nem tudom, hogy az a tied-e. Tudom milyen érzés amikor lenyúlják valakinek a készítményét és saját néven adják 😊
Csak azért volt baj, mert 2 profilt kellett létrehozni, és én meg nem tudtam, mi ez a kavarodás. Amúgy ha a config fájlt átírom, csak néha sikerül úgy elmenteni, hogy meg is maradjon, mert a win7 nem engedi h egy program átírjon dolgokat... A magyarítást is úgy kellett beleírnom a config.ini-be.

itt található a magyarításom, sajna ma ismét kiderült, hogy lopják a magyarításaimat, megfogtok lepõdni most Birkuc nyulta le az F1 Challenge 99-02 magyarításomat, amit a GPHungary-n sajátként tüntet fel, valamiért ott törölték a kommentemet ami ez volt: Azért jó látni, hogy idõrõl idõre vissza köszön a magyarításom más neve alatt, azért mert 1-2 szót átírtál birkuc ez nem a te magyarításod, a magyarítás végén bent felejtetted az ékezetes betûk megfelelõit amit én raktam még bele, ezt is sikerült lenyulnod, ne haragudjál de megkérdezhetném, hogy te csináltál már valamit magadtól ? vagy csak kölcsön veszel dolgokat és aztán saját neved alatt terjeszted, egyébként a magyarításaim elérhetõek a magyarítások portálon és a snakeweb.extra.hu oldallamon ( ezeket is nyuld már le légyszíves)
rF-ben nincs alapból magyar nyelv. Ezt külsõleg tudod felrakni, keresgélsz neten, más modokban, illetve egy másik lehetõség, hogy a Support\Languages mappában megfogod az egyik nyelvi fájlt, és szépen átírod magyarra, majd más néven elmented úgy, hogy a kiterjesztés ne változzon. Idõigényes, de mégiscsak saját munka. 😊
Egyébként meg pl. az F1RFT modokban alapból benne van a magyarítás, így ha feltolod azt a modot, akkor az rF configban megjelenik a magyar opció is...

A Win 7-es problémádra nem tudok megoldást, de azért azt ne felejtsd el, hogy az rF nem egy mai játék, és nem éppen win7-re tervezték. 😊 Nem értek hozzá, és még nem is próbáltam a 7es verziót, szóval csak félve kérdezem meg, hogy miért baj az, ha nem ugyan arról a helyrõl (elérési útvonalról) indítja a játékot? 😄

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

dawydbu
Egyikben sem. ^^ Magyarítást le tudsz tölteni, vagy lehet, hogy van olyan mod, de nincs egyikben sem gyárilag. ^^

Próbáld kitörölni az egyik mappát szerintem. 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

rFactor hányas verziótól van alapból magyar nyelv? Mert eddig egyszer sikerült elõhoznom, a configban ott volt. De azóta ahányszor felrakom (setup 1,250 + 1.255 update F), nincs olyan nyelv, hogy magyar, és még a magyar fájl is hiányzik a többi mellõl.
A másik: van arra valami magyarázat, hogy egyszer a dokumentumokból indítja" a játékot, máskor pedig a saját mappájából? (a config fájl, és az userdatára gondolok). -win 7 miatt lehet, azt tudom, de valami magyarázat?
Köszönöm

Nightt
Azert meg korant sem biztos a Brawn gyozelme, de nagyion eselyes... Mindenesetre en nekik szurkolok!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
jelenleg a ferko az újabb difuzor nélküli csapatok ellen is szivna..

amúgy ma kimondták legális a diffuzór
a VB címet odalehet adni a Brawn GP-nek már most.

Danecay
Attól, hogy egy MOD a kiadás pillanatában nem tükrözi a szezon végi erõviszonyokat, nem jelenti az automatikusan, hogy szar. Ha pedig a szezon végi erõviszonyokhoz lõnek be egy MOD-t, akkor pedig a szezon elei erõviszonyok nem stimmelnek majd. Ilyen lesz feltehetõen a mostani Ferrari, McLaren eset is, mert feltehetõen a szezon végéig felzárkóznak majd az élmezõnyhöz. Persze nem azt mondom, hogy kapkodják el a dolgokat, de attól hogy a szezon közben adnák ki, még lehetne egy jó MOD.

Ulvar
Várj, arra az egy feladatra egy egész verseny bíróság áll. Te meg egy szál magad?

1, Téged fog mindenki szajkózni mer te láttad egyedül akkor és ott, nem pedig mindenki ugyanarra fog majd hagyatékozni mint a replay-nél. Lehet hogy laggolt a srác és véletlen lökte ki te meg DQznád... azér az durva lenne
2, Míg megnézel 1 esetet mondjuk a rajtot, elmegy vele 15 - 20 perc...addig ki tudja mi történik a pályán.

Ulvar
Én is ki tok adni egy szart aztán 1 évig ugyanazt fejlesztem meg patchelem hatszázszor...nem sok értelme van.

A verseny közben is vissza lehet tekerni, és van olyan szituáció, hogy elõzõ versenyes szabálytalanság, utólagos büntetés. Szerinted a valóságban hogy hoznak versenyeken döntést? Õk is olyan k*rva nagy zsenik? Ne tekerd ki azt amit szerettem volna, de kössz, hogy megmondtad, hogy ezt nem lehet kivitelezni.
ha te versenyközben megtudod ítélni, hogy mi volt szabályos mi nem akkor te egy zseni vagy, a ligákban is töbször visszanézik a replayt több kamera állásból és utána hoznak döntést..., nem lehet megoldani amúgy sem
Sziasztok. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy verseny közben látok egy kilökést mondjuk, és a szerver ezt nem tudja büntetni, ezért én szeretném büntetni, és verseny közben a saját kezemmel kiosztok az illetõnek egy boxutcaáthajtást, vagy stop and go-t esetleg DQ vagy futam után idõbüntetés. Van erre valamilyen program?
Danecay
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy ha ki is adnak valamit, az nem szent és sérthetetlen. Miért ne tehetnék meg? Nyárig ki fog alakulni, egy közel valós (végleges) erõsorrend. A szet és sérthetetlen alatt padig azt értettem, hogy bármikor lehet UPDATE-lni egy MOD-ot, ha úgy tetszik akkor futamról, futamra. Ha jól emlékszem akkor az FSONE Team-nek is ez volt a stratégiája, a 2007-es MOD-jukal.
Ne értsetek félre, én nem ragaszkodom görcsösen egy mielõbbi 2009-es F1 MOD-hoz, csak Ulvar commentjére reagáltam, különösen a "Gondolkozz már ember..."-re.

Ulvar
Kicsit más téma. Az IndyCar bajnokság holnap elkezdõdik. Tegnap volt tesztfutam. Kegyetlen a pálya (St. Petersburg)...Rohadt sokan fognak kiesni. Ha valaki picit megsúrolja a falat már 16 mp javítás a boxban. Kb. 17 en indultunk tesztfutamon, 8an értünk be. Tommy volt 1. Én a 2. a többiek már min. egy kör hátrányba voltak. Szal piszok nagy mák is kell ide hogy valaki nyerjen vagy legalább a dobogón legyen.

Úgyhogy aki szeretné nézni az holnap élõben megteheti este 19:50tõl.

Ulvar
Szted értelmes fizikával lesz?... Gondolkozz már ember... Még az évnek sem lesz vége, te már (szted) olyan autókkal fogsz furikázni??? Ne röhögtesd ki magad... EZ ugyanaz mint ez az F1RL. Még maguk a csapatok sem tudják milyen fejlesztésekkel lesznek... Még most tesztelik Kubica alatt a hibrid rendszert. Édes istenem gondolkozz már elõre légyszíves és ne írj ilyeneket.

Halálmadár !

A dds plugint a Photoshop\Plug-Ins\File Formats\ mappába teszi a progi.
Ezt másold át a Photoshop\Beépülõ modulok\Fájlformátumok\ mappába és müxik.
http://rapidshare.com/files/204447944/F12009TGDEMO.exe
Erre a modra gondoltam...,mivel feltünt benne Emerico neve ,ezért merült fel bennem ,hogy õ csinálja:
Bocsánat.....téves következtetés volt !!!
Erre a módra gondoltam ,ha valaki tud róla valamit jeleze legyen szives!!!
A másik ,hogy a teljesitmény nõvelõ gombról még mindig nem tudok semmit ,Benne van a játékban ,de fsone 2008 al nem müködik,lehet konfigurálnivagy valami?????A cspatást az lehet csinálni csak felül kell birálni a kipörgésgátló....egy gomb és kész nem erre gondolok!!!
Djemba ? 😊
Alexease
Ez meg semmi, ezen csak jokat derulok😉 Az icemankimi kinek az alregje, annyira ismeros a "stilusa"?😊
bardocz
Szerintem Alex azért írt régen,mert már pszichológushoz kell járnia a topik miatt<#idiota>