rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
iOopener Beta Test Signup Open
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Kezdem mar nagyon unni!
Lényegében egy gombnyomást jelent amivel a versenyzõk +50 lóerõhöz jutnak (a 725 illetve oválon a 700 lóerõhöz képest) amit elsõsorban a rajtoknál illetve az elõzéseknél használnak. Versenyenként 60 mp-ig használhatják (de ettõl eltérhetnek a versenybizottság javaslatára pl. Montreálban 75mp volt ez az idõ vallum) összesen de csak max. 8-10mp-ig egyhuzamban ezután egy elektronika nem engedi tovább használni folyamatosan. Ezt a versenyigazgatóság tudja kontrollálni a verseny alatt.
2003-as bevezetését a nézõk jobb kiszolgálása érdekében hozták, hogy az elõzések számát is növeljék ezzel a versenyeken.
fel
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
abban benne kell lenni a push to pass-nak..azt nyomkodhatja a +50 lóért 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Megvan a Plugin ,de a kijelzõ kers tõltõje nem mükszik.....
lehet müködésre birni?????Van rá mod,hogy mmüködjön???
Köszönöm
Értem már, az RFT miatt volt ott a "Magyar" nyelv, amit már nem szoktam feltelepíteni, mert nem azzal a móddal játszom. Mindent egyben raktam akkor még fel, és azt hittem, hogy x.x verziótól magyar nyelv is van a játékban. Laceee: én a magyaritasok.hu-ról szedett magyarítást használom azóta, amióta nincs RFT-m, nem tudom, hogy az a tied-e. Tudom milyen érzés amikor lenyúlják valakinek a készítményét és saját néven adják 😊
Csak azért volt baj, mert 2 profilt kellett létrehozni, és én meg nem tudtam, mi ez a kavarodás. Amúgy ha a config fájlt átírom, csak néha sikerül úgy elmenteni, hogy meg is maradjon, mert a win7 nem engedi h egy program átírjon dolgokat... A magyarítást is úgy kellett beleírnom a config.ini-be.
Egyébként meg pl. az F1RFT modokban alapból benne van a magyarítás, így ha feltolod azt a modot, akkor az rF configban megjelenik a magyar opció is...
A Win 7-es problémádra nem tudok megoldást, de azért azt ne felejtsd el, hogy az rF nem egy mai játék, és nem éppen win7-re tervezték. 😊 Nem értek hozzá, és még nem is próbáltam a 7es verziót, szóval csak félve kérdezem meg, hogy miért baj az, ha nem ugyan arról a helyrõl (elérési útvonalról) indítja a játékot? 😄
Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team
Próbáld kitörölni az egyik mappát szerintem. 😊
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
A másik: van arra valami magyarázat, hogy egyszer a dokumentumokból indítja" a játékot, máskor pedig a saját mappájából? (a config fájl, és az userdatára gondolok). -win 7 miatt lehet, azt tudom, de valami magyarázat?
Köszönöm
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
amúgy ma kimondták legális a diffuzór
a VB címet odalehet adni a Brawn GP-nek már most.
1, Téged fog mindenki szajkózni mer te láttad egyedül akkor és ott, nem pedig mindenki ugyanarra fog majd hagyatékozni mint a replay-nél. Lehet hogy laggolt a srác és véletlen lökte ki te meg DQznád... azér az durva lenne
2, Míg megnézel 1 esetet mondjuk a rajtot, elmegy vele 15 - 20 perc...addig ki tudja mi történik a pályán.
Ne értsetek félre, én nem ragaszkodom görcsösen egy mielõbbi 2009-es F1 MOD-hoz, csak Ulvar commentjére reagáltam, különösen a "Gondolkozz már ember..."-re.
Úgyhogy aki szeretné nézni az holnap élõben megteheti este 19:50tõl.
A dds plugint a Photoshop\Plug-Ins\File Formats\ mappába teszi a progi.
Ezt másold át a Photoshop\Beépülõ modulok\Fájlformátumok\ mappába és müxik.
Erre a modra gondoltam...,mivel feltünt benne Emerico neve ,ezért merült fel bennem ,hogy õ csinálja:
Bocsánat.....téves következtetés volt !!!
Erre a módra gondoltam ,ha valaki tud róla valamit jeleze legyen szives!!!
A másik ,hogy a teljesitmény nõvelõ gombról még mindig nem tudok semmit ,Benne van a játékban ,de fsone 2008 al nem müködik,lehet konfigurálnivagy valami?????A cspatást az lehet csinálni csak felül kell birálni a kipörgésgátló....egy gomb és kész nem erre gondolok!!!