rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan tudok leszedni olyan verdákat amivel lehet driftelni?
esetleg lehet autót kérni ? :p
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Haveromnak segítség kéne.Felrakta a gémet, de hibát észlel és leáll.Visszaolvastam és láttam, hogy AMD procis gépeknél kell vmi patch vagy nem?Segítsetek plííz.<#worship>#worship>
Gépe:1.83GHz-es AMD proci, 768MB RAM, meg nvidia geforce nforce 4 es integrált kari.Remélem azért futna ezen a konfigon.

-- FFB steer front grip fract ="0.00500" , a kerekek megcsúszása mekkora hatással legyen az FFB-re.
-- FFB steer update threshold ="0.00000" , mekkora FFB erõhatás változás esetén számolja újra az FFB-t, kisebb értéknél gyorsabb az FFB, de lassabb a játék.
-- FFB Device Type ="1" // FFB kontroller: 0=semmi 1=kormány, 2=botkormány, 3=game pad
-- FFB Effects Level ="4" // Effekt mennyiség: 0=semmi, 1=alacsony, 2=közepes, 3=magas, 4=teljes, 5=egyedi
-- FFB Gain ="0.60000" // Átfogó, összes, teljes FFB erõ. 0.0-1.0.
-- FFB Ignore Controllers="0" // Nem használ FFB-t a: 1=controller1, 2=controller2, 4=controller3 több érték is megadható (1+2+4)
-- FFB Throttle FX on steer axis ="1" // 0 = A gázadás FFB effektjei a kormányon
-- FFB Brake FX on steer axis ="1" // A fékezés FFB effektjei a kormányon
-- FFB steer vibe freq mult ="0.00000" // "Sebességfüggõ kormány rángatás". Mintha köveken mennél, minél gyorsabban mész, annál gyorsabban és kisebbet ráz. 0-1.
-- FFB steer force prediction ="0.00100" // Megpróbálja elõre megjósolni az FFB effektet, hogy megakadályozza a kormány késését. Minél nagyobb a szám, annál elõrébb jósol.
-- FFB steer force max change ="100.00000" // A kiszámolt és a valós rázkódásokat szabályozza, hogy ne rázkódjon be a kormány. 100=kikapcsolva, ennél kisebb erõsen csökkent.
-- FFB steer force neutral range ="0.00000" // A középálláshoz viszonyítva, mekkora "holtjátéka" legyen az FFB-nek. Vagyis, ha van értéke, akkor tökéletes középállásba nem érezni az effekteket (rázókõ, úthiba, stb.), és minél nagyobb a szám, annál nagyobb szögben két oldalt nem lesz semmi.
-- FFB steer force exponent ="0.50000" // Az FFB erõk kimeneti, vagyis érezhetõ érzékenysége. A 0 a homorú görbe, a 0.5 a lineáris, a púpos görbe az 1.
-- FFB steer force input max ="-11500.00000" // A felfüggesztés által generált FFB erõ. Ha mínusz, akkor fordított effekt (Logitech)
-- FFB steer force output max ="1.00000" // Az elõzõnek az arányszáma, szorzója, stb. 0.8-2.0
-- FFB steer force grip function ="0.30000" // Tapadás vesztés érzése az FFB-n. Minél kisebb a szám, annál késõbb szûnik meg az FFB ereje, nem fog a legkisebb megcsúszásra is megszûnni az FFB.
-- FFB steer force grip weight ="0.00000" // Alaphelyzetben a gumi tapadási ereje.
-- FFB steer update threshold ="0.00000" // Az "FFB részletessége". Minél kisebb, annál részletesebb, de annál kevesebb fps.
-- FFB throttle vibe freq mult ="0.00000" // Gyorsulás fügvényében rázkódik a kormány.
-- FFB brake vibe freq mult ="0.00000" // Lassulás fügvényében rázkódik a kormány.
-- FFB rumble strip magnitude ="0.50000" Rázkódás erõssége, így még lejjebb vett FFB mellett is üt a kerékvetõ
-- FFB rumble strip freq mult ="1.00000" Egy kerékvetõ-kõ = egy rázkódás, ez a legtuttibb
-- FFB rumble strip wave type ="1" Rázkódás típusa
-- FFB rumble strip pull factor ="1.00000" Milyen erõsen rántja oldalra a kormányt a kerékvetõ
Nem tudná nekem valaki egy-két mondatban leírni hogy az rFactorban melyik FFB beállítás mit befolyásol?
ami a háttérben zajlik azt nem látjátok mert privát megy. az RH-nak élõ szerzõdése van a FOM-al, FIA-al, stb, még az F1C óta, és azt vizsgálják, hogy ebbõl nekik nem lehet-e gond, hogy egy másik platformon megjelenik játék.
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
A segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy most rámtört a Le Mans 24 órás versenyzés.
A pályát már megtaláltam de viszont a kocsikat nem találom sehol.:S
Van valami olyan mod a játékhoz amiben benne van az összes Le Mans-i kocsi?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az ARCA (ami ugyanez a motor) ugyanilyen beállítások mellett online nagyjából 16-18 ellenfelet bírt. Igaz ott ovál pálya van, aminek nem akkora a gépigénye, ezért lehetett több autó. Ha már 20-an voltunk szerveren tutira fagyott amikor a futamra ugrott a program, a rajtot max csak hallhattam volna, ha nem lépek ki.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"