rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GX25
Leszedtem a rFactor Drift Revolution 1.00-t. Nincsenek hozzá autók.
Honnan tudok leszedni olyan verdákat amivel lehet driftelni?

SimaSuna
rfactorcentral.com 😊
GX25
Sziasztok!

rfactorhoz van mugelloi pálya?
ha igen légyszi linkeljétek be.

köszönöm.

grat, melyik NFS-bõl vannak ? 😊

esetleg lehet autót kérni ? :p

SimaSuna
akkor a Holden az enyim 😄
Ulvar
iskolánk elõtt áll mindennap egy 😄 szal beszoptad😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
HRCbe raktam képet^^

Norbi1990
Bizonyítsd be vagy nem hisszük el 😄
SimaSuna
sose láttá Rx8at még közelrõl sem, én már vezettem is^^ <#mf2><#gunyos1>
Ulvar
lekéstél róla faszikám! 😄

SimaSuna
na tünci..az az enyimé! <#mf2>
Norbi1990
Oks. Ugyis leverlek a hacsival <#mf2>
Ulvar
RX 8 as az enyém! 😄

Norbi1990
Oké köszi!
Ha lesz vmi béta verzió akkor kipróbálnám 😊
JuanG
még nagyon az elején vagyunk...még van egy kis keverés, meg problémák (pl. egyik autóhoz sincs cockpit), de majd Ingy-vel eldöntjük hogy mi lesz, hivatalosan nem nagyon fog kijönni mivel ezek NFS modellek és az EA (vagy más) megbasz minket 😄DD...de itt biztos lesz link, vagy privi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
<#eljen>
Mikor lehet kipróbálni????? Nagyon kellenek nekem ezek!!!!!
JuanG
Újabb verdák:

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

dawydbu
Ha már a modelleknél járunk... El szeretnék kezdeni komolyabban megtanulni modellezni, elõképzettségem nulla. Valaki nem tud ajánlani valami jó weboldalt (Ha lehet magyart, angol segédletem van), ami kifejezettem rFactoros modellezéssel kapcsolatos?

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

sztem, semmi köze a FIA-nak ahhoz ha valaki F1-es autó modelleket készít 1 játékba, amíg azt nem haszon szerzés céljából teszi, én abból indulok ki, hogy nagyon sok 3D-s autó modell van a neten és pénzért is árulják, igaz, hogy játékban nem használható a sok poligon miatt, õk milyen engedélyel rendelkeznek ?
Dietrich
én már hozzászoktam a Holden névhez 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
és mi a helyzet az FIA engéllyel? lehet az is benne van, hogy 2009-ben nem adhatnak ki 2009-est miután már van szerzõdés egy céggel PC-re megjelenõ F1 játékról.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Nagyon monopol helyzet lenne. Jobb így, van mit válogatni, nem mindenkinek tettszene a CTDP ... ez van.

igen, az a baj, hogy van 3 F1-es módokat készítõ brigád és mindegyik megcsinálja a saját módját egy bizonyos évre, még véletlenül sem fognának össze mert akkor a dicsõség már nem az övék, elõbb elkészülnének a módok, több szabadidejük lenne stb, de hát ez van mindenki a saját feje után megy...
Nagyon köszi szépen!Megnézzük.Éppen ezt szedi most a v1255 Full Install-t😊

Ulvar
ctdp2009... ne röhögtess, 2008 végén adta ki a CTDP a 2006-os modját. olyan 2010-2011 re ki adják a 2009es modot 😊.

integrált VGA-val nem sok esély van rá, hogy elinduljon a játék, egyébként az rFactor 1255F verziót próbáld, amit innen tölthetsz le
Sziasztok!
Haveromnak segítség kéne.Felrakta a gémet, de hibát észlel és leáll.Visszaolvastam és láttam, hogy AMD procis gépeknél kell vmi patch vagy nem?Segítsetek plííz.<#worship>
Gépe:1.83GHz-es AMD proci, 768MB RAM, meg nvidia geforce nforce 4 es integrált kari.Remélem azért futna ezen a konfigon.

remélem nyár végére kijön és jön hozzá majd õszre ctdp2009 is😊

SimaSuna
need. 😊
Danecay
Engem az zavar, hogy téged zavar 😊
Na jó, fejezzük be 😊

nem zavar, csak érdeklõdök ...zavar? 😊
Danecay
Mondtam én bármit is? Ez egy utoljára publikált kép a készülõ játékból. Miért zavar, hogy beszúrtam?

JuanG
sztem kifinomultabb letisztultabb a grafika, ha jól látom a fák is 3D-sebbek és szebb az árnyékuk...valóban nem sokkal de szebb mint pl. a VLM pályák...

ebbõl a képbõl minek kellene kiderülnie ? azon kivûl, hogy dolgoznak az ISInél, miben szebb jobb egy rF-es jól megcsinált pályától ?
JuanG
Vauxhall Morano V8, driver - Tiff Needell 😄DD

Danecay
Controller.ini :

-- FFB steer front grip fract ="0.00500" , a kerekek megcsúszása mekkora hatással legyen az FFB-re.
-- FFB steer update threshold ="0.00000" , mekkora FFB erõhatás változás esetén számolja újra az FFB-t, kisebb értéknél gyorsabb az FFB, de lassabb a játék.
-- FFB Device Type ="1" // FFB kontroller: 0=semmi 1=kormány, 2=botkormány, 3=game pad
-- FFB Effects Level ="4" // Effekt mennyiség: 0=semmi, 1=alacsony, 2=közepes, 3=magas, 4=teljes, 5=egyedi
-- FFB Gain ="0.60000" // Átfogó, összes, teljes FFB erõ. 0.0-1.0.
-- FFB Ignore Controllers="0" // Nem használ FFB-t a: 1=controller1, 2=controller2, 4=controller3 több érték is megadható (1+2+4)
-- FFB Throttle FX on steer axis ="1" // 0 = A gázadás FFB effektjei a kormányon
-- FFB Brake FX on steer axis ="1" // A fékezés FFB effektjei a kormányon
-- FFB steer vibe freq mult ="0.00000" // "Sebességfüggõ kormány rángatás". Mintha köveken mennél, minél gyorsabban mész, annál gyorsabban és kisebbet ráz. 0-1.
-- FFB steer force prediction ="0.00100" // Megpróbálja elõre megjósolni az FFB effektet, hogy megakadályozza a kormány késését. Minél nagyobb a szám, annál elõrébb jósol.
-- FFB steer force max change ="100.00000" // A kiszámolt és a valós rázkódásokat szabályozza, hogy ne rázkódjon be a kormány. 100=kikapcsolva, ennél kisebb erõsen csökkent.
-- FFB steer force neutral range ="0.00000" // A középálláshoz viszonyítva, mekkora "holtjátéka" legyen az FFB-nek. Vagyis, ha van értéke, akkor tökéletes középállásba nem érezni az effekteket (rázókõ, úthiba, stb.), és minél nagyobb a szám, annál nagyobb szögben két oldalt nem lesz semmi.
-- FFB steer force exponent ="0.50000" // Az FFB erõk kimeneti, vagyis érezhetõ érzékenysége. A 0 a homorú görbe, a 0.5 a lineáris, a púpos görbe az 1.
-- FFB steer force input max ="-11500.00000" // A felfüggesztés által generált FFB erõ. Ha mínusz, akkor fordított effekt (Logitech)
-- FFB steer force output max ="1.00000" // Az elõzõnek az arányszáma, szorzója, stb. 0.8-2.0
-- FFB steer force grip function ="0.30000" // Tapadás vesztés érzése az FFB-n. Minél kisebb a szám, annál késõbb szûnik meg az FFB ereje, nem fog a legkisebb megcsúszásra is megszûnni az FFB.
-- FFB steer force grip weight ="0.00000" // Alaphelyzetben a gumi tapadási ereje.
-- FFB steer update threshold ="0.00000" // Az "FFB részletessége". Minél kisebb, annál részletesebb, de annál kevesebb fps.
-- FFB throttle vibe freq mult ="0.00000" // Gyorsulás fügvényében rázkódik a kormány.
-- FFB brake vibe freq mult ="0.00000" // Lassulás fügvényében rázkódik a kormány.
-- FFB rumble strip magnitude ="0.50000" Rázkódás erõssége, így még lejjebb vett FFB mellett is üt a kerékvetõ
-- FFB rumble strip freq mult ="1.00000" Egy kerékvetõ-kõ = egy rázkódás, ez a legtuttibb
-- FFB rumble strip wave type ="1" Rázkódás típusa
-- FFB rumble strip pull factor ="1.00000" Milyen erõsen rántja oldalra a kormányt a kerékvetõ
Magnum PI
Sziasztok!

Nem tudná nekem valaki egy-két mondatban leírni hogy az rFactorban melyik FFB beállítás mit befolyásol?

SimaSuna
HistoriX 😊
emericovsr
valójában ez nem a válasz, csak itt kezdõdött a story.
ami a háttérben zajlik azt nem látjátok mert privát megy. az RH-nak élõ szerzõdése van a FOM-al, FIA-al, stb, még az F1C óta, és azt vizsgálják, hogy ebbõl nekik nem lehet-e gond, hogy egy másik platformon megjelenik játék.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

daf xf
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy most rámtört a Le Mans 24 órás versenyzés.
A pályát már megtaláltam de viszont a kocsikat nem találom sehol.:S
Van valami olyan mod a játékhoz amiben benne van az összes Le Mans-i kocsi?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

zolee145
A régi gépem ez volt: Athlon 1800+ (1.53GHz), 1,5GB DDR, Radeon 9500. DX8-ban low-on ment az rF, nagyjából 10 autóval a pályán. Ekkor még elfogadható sebességgel ment a program.
Az ARCA (ami ugyanez a motor) ugyanilyen beállítások mellett online nagyjából 16-18 ellenfelet bírt. Igaz ott ovál pálya van, aminek nem akkora a gépigénye, ezért lehetett több autó. Ha már 20-an voltunk szerveren tutira fagyott amikor a futamra ugrott a program, a rajtot max csak hallhattam volna, ha nem lépek ki.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ja én közepes grafon menne-e?
ezzen a gépen menne az rfactor: 1 GB DDR Ram, 1.4 GHZ,Ati Radeon 9600 Series 237 Mb ram.
Ulvar
Ez nehéz kérdés. Mert lehet hogy a szervert készítõ más gdb-t használ és te azt esetleg annak a ligának a honlapjáról tudnád leszedni. De a legjobb public sztem még mindig az rF centralos free server/ek. Azt biztosan tudod hogy mit használ hisz a honlapjukra kiteszik, ha esetlegesen még rfm is eltér.

Dietrich
általában irnak egy honlap címet is az adott szerverhez nem csak mod nevet..olyankor oda elmászik az emnber és letölti. ha nincs ilyen akkor pech..

Danecay
Lehet hülye kérdés, de teszem az ha az ember egy public szerverre akar csatlakozni, akkor, azt honnan lehet tudni, hogy egy adott pályának melyik verzióját, vagy convertjét használják. Elõfordult már többször is, hogy kedvet kaptam egy kis online mókához, és annak ellenére, hogy az aktuális pályának nekem is több verziója is telepítve volt, nem tudtam felmenni, különbözõ file eltérések miattt. Melyik kisújamból szopjam ki, hogy pontosan melyik pályával fut a szerver?

Dietrich
Webber motogatta a kormányát legutóbb a retken és errõl is beszélt. Gomb is van meg visszajelzõ ha feltöltött. De a mérnöke szól rá a pálya mely pontján nyomogassa a gombot.

mcmoha
Egyebkent RH-ek egy "mod"-ja benne van az rF-ben. Lehet talalgatni mellik az. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szerintem õk is a lehetõ legtakarékosabban akarják 😉