rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emericovsr
Nem, ez nem rFactor, ez a iOpener

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Norbi1990
A Real-en a Fehér és a Zöld autó Marcos. Az rF-be meg Panoz mod.
Ulvar
Mi ez? Amúgy nem tom.. eléggé túl gyors a játék...Amúgy panoz verseny?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

emericovsr
Alexease, mit tudsz errõl?

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

egyik kedvenc pályám 😊 nyertem is rajta v8ban

Ulvar
Rear View in Cockpit. ezt kell a PLR fájlban átírni 1esre. Állítani a Shift + az üléspozíció gombokkal lehet.

Roger6
LFS vs rFactor összefoglaló - letölthetõ a verseny is. Bocs, ha volt már...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Köszi. Még egy kérdés, Megane-al kapcsolatban: szóval ha motorháztetõ nézetben megyek, ugye van két oldalsó, és egy középsõ visszapillantóm. Na azt szeretném megoldani, hogy ez sima belsõbõl is látszódjon, mert nem akarok összeakadni azért valakivel, mert nem látom merre járkál mellettem. Valahogy megoldható a dolog?<#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Tetszik a stílus! Szeretem ezeket a színeket!

Roger6
Felidegesítettek a munkahelyen, úgyhogy nekiálltam egy saját Megane skin-ek, erõsen kezdetleges még, de alakul...

Ulvar
Csak egy példát mondtam, ha IndyCar moddal monzában mennél röhögnék. Amúgy meg senki sem tudja a választ szerintem.

Amit még javaslok hogy kapcsold ki a TCt, csak lassít, sõt a kuplungot is. Ha a simco féle Megane modot használod arra értem. Én örülök hogy ha megmozdul a segge nem hogy még megfogja...

pointer4
Akkor Ulvar 1.02 je k*va jó 😄
Roger6
Köszi szépen, ezt már láttam, de elég gyengén megy.<#worship>

Roger6
Ó baszki! Akkor mondd azt, hogy te nem mész Queensland-ben Megane-al, és kész. Ennyi. Nem kell minden kérdésre válaszolnod, fõleg olyanra nem, amit nem tudsz. Nem vettem sértésnek, csak nem értem, hogy miért nem mondod azt, hogy hülyegyerek, én nem megyek azon a pályán Megane-al, így nem tudok válaszolni, és mivel a valóságban sem mennek, ezért valószínû más sem tud. Na, ilyen egyszerû ám, nem kell túlbonyolítani, meg okoskodni a V8-al. Elhiszem, hogy igazad van.
2. Ha Indycar mittoménmivel nyomnám, és FUN-ból felmennék Monzába, biztos mondanék neked idõt, hogy ennyit megyek. Nem a valóság érdekel, meg valós adatok. Rosszul értelmezted a kérdést. Azért rFactor topicba írtam, mert az érdekelt volna, hogy a JÁTÉKBAN ti mennyit mentek ott. Ok, felfogtam, nem mentek ott. Bocsánat az amatõrségemért. <#integet2>

Ulvar
Látom olvasni se tudsz.

Azt mondtam ezzel hogy se valós adatot se szimes adatot nem tunk mondani. Legalábbis olyan pici esélye van hogy mindezt valaki eltudja mondani. De egy számot tok mondani. 1.02. tessék így jó? Olyan kérdést teszel fel amire szinte lehetetlen válaszolni.

Megkérdezem, IndyCar Series 09el mennyit mennek Monzában. Fogod tudni a választ? nem.

Ha meg személyes sértésnek veszed az legyen a te bajod. Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni.

Roger6
Aha, értem. Akkor leírom.

1. ööö... Ez egy játék, ezért gondoltam, hogy rá merek menni szegény Megane-al a Queensland-i pályára, nem tudtam, hogy ott a V8 az isten. Bocs.

2. Nem indulok bajnokságban, csak egy egyszerû kérdést tettem fel, mert érdekel a dolog, és gondoltam tudtok rá válaszolni.

Közepes segítséggel (tehát mindent közepesre tudsz beállítani) érdekelt volna a dolog, csak egy idõt/vagy számot szerettem volna megtudni. Most már tudom, hogy ott nem mennek Megane-ok, ezért valószínûsíthetõen nem fogtok tudni választ adni erre a kérdésemre. Bocs a zavarásért.

Ulvar
1. hiba, Queenslanden soha nem mennek valóságban (legjobb tudomásom szerint) Megaennal. Ott V8 Supercars megy (témánál vagyunk xD)

2. Abba a bajnokságba amibe indulsz azoktól kérdezd meg szerintem ezt.

Sok mindentõl függ az hogy milyen idõt mész, segítségek vannak e hány körös a futam, egyáltalán arra gyakorolsz e vagy csak hotlapra szal nehéz megmondani.

Roger6
Bocs a zavarásért, Queensland-ben Renault Megane Trophy-val mi számít jó idõnek? Nem tudja véletlenül valaki?<#nemtudom>

JuanG
állat lett megint!!! <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Pedig én szeretem a V8-t 😊

...bár Taupo-n számomra a legnagyobb mégis egy soros blokk volt 😊

uhh a videón gázelvéten tényleg elég 2takkos hangja van 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Vótmá ? Ken Block...<#merges2><#merges2><#merges2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Egész jó tuning Trabant hangja van ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ide is (bar OFF), de csak azert, hogy legyen valami autos dolog, az anal, huvelygomba, kormanyszog es a kampanycsend temak mellett😊 Mondjuk a V8 vs. FIA kozvetetten erintett, legalabbis V8 szempontbol, mint motor😄DDDDDDD

Amugy nem ertem, hogy miert szaggat az embended video, amikor HD-be atkapcsolva meg jo?!?!:/

Jamirofan89
uhh javaslom,hogy aki szeret DTM-ezni az maradjon a réginél <#levele><#lookaround>

Jamirofan89
DTM 2009 - Klasse:
Audi A4 DTM 09
Mercedes C Klasse DTM 09

DTM Special 09 :

Audi A4 DTM 08
Audi A4 DTM 09
Mercedes C Klasse DTM 09
Mercedes C Klasse DTM 05
Ford Mondeo RS DTM
BMW E92 Cup
VW Golf V Gti Tuning Edition
Opel Astra DTM
Porsche Cayman v1
Porsche Cayman v2

Jamirofan89
Megjelent a DTM2009 1.00 rfactorcentral.com oldalon található a letöltési link

zolee145
Attól függ milyen kormánya van, és melyik pályáról beszélünk...<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
TE, figyu, én megerõszakollak 😄 Flémet dugok a fenekedbe <#zavart1>
bardocz
Szerintetek a FIA milyen kormányszöget ír elõ a hüvelygombás nõi V8 Supercars versenyzõknek?<#idiota>
Ingy
sztem inkább az análrózsáról <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zolee145
Akkor már inkább a hüvelygombáról...<#zavart1><#banplz>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
beszéljünk a V8 és az FIA kapcsolatáról? <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
na miezitt kampánycsend? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
nem megy.

Csak a licenses mappát másold át, a trymedia mappából a rejtett data mappát nem érdemes másolgatni mert abban vannak olyan infók is ami az oprendszerrel kapcsolatos.
Ulvar
Másik fajta XP, de mondom tegnap még ment meg ma is voltam szerveren aztán nem volt jó a driverem felraktam egy másikat mert állandóan újraindult a gép. De ennyi. Szal nem értme...holnap futamom van és nem akarom crackelni 😞.

Hardvert cseréltél ? Vagy másik oprendszert raktál fel ? (XP helyett Vista/W7)
a pályát teplepítsd újra. nekem megjavul tõle

InfectedMann
Na akkor újra post 😊 Ennyit egy hónap alatt nem szerencsétlenkedek.

Mi lehet a hiba?

SIMCo Megane Trophy Eurocup 2008 mod
FSONE 2008 trackpack - Sepang

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

atenza
Sok szerencsét a mai futamon résztvevõknek 😊

HUN Fittikém
Kép címének másolása -> CTRL+T -> CTRL+V -> F5.

Ennyi....

InfectedMann
utolsó try:

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

leho94
rakd fel máshova a képet..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

InfectedMann
kép újra:

InfectedMann
Mi lehet a hiba oka? 😞

SIMCo Megane Trophy Eurocup 2008 mod
FSONE 2008 trackpack - Sepang

b-type
OFF:
..hát szeretni nem kell, és szvsz elég nehezen is mehet már egy ideje.
hülye szabályok, hülye döntések (elnézést a szimpatizánsoktól)..hajlik amerre a pénzügyi szelek fújnak, vagy mikor milyen szelek.
A WRC meg..pfff
Egy vicc ami most is megy az F1-ben vezér és kirakatszériájukban. Pláne az FOM-mal karöltve,...a csapatok garantálják aláírásukkal a részvételüket, de a szabályrendszer az akkorákat leng, hogy gyõzd lekövetni. Amikor a Ferrari-t kellett megveretni, akkor az, ..most az eddigi élmezõnyt kellett megveretni, akkor ez.
Na mindegy, ez más topik témája, de Mosley erõsen rázza a pofonfát..
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
-.-"

bardocz
Crack😄