rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batihu
Talmácsi a MOTOGP kategóriában versenyez tovább!<#eljen><#eljen><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Mibe? Rfactorba? vagy PPjoy-t használsz?

nem lehet az egér érzékenységét állítani valahogy ? 😊

Ingy
jaja ott a pont, tenyleg latvanyos a vid de nekem az elsõ jobban tetszett nem volt tele mindenféle giccsel 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
A vegere azert csak megunta, es ott hagyta, ugy ahogy van😊

De itt legalabb nincs utban. Ahol dolgozom, az egy 2x1 savos ut, mindket oldalt parkolnak, neha mint az okorhugyozas, fel-fel auto kilog itt ott. Ha csucs van mindket iranyba, akkor percek mennek el azon a 2-300 meteres szakaszon, csak azert, hogy elengedjek egymast (mar csak 1 auto fer el kenyelmesen) es szlalomozzanak😉
Norbi1990
hát lol. Én már rég elmentem volna másik helyet nézni magamnak 😄
Nightt
LOOOOOOOL<#banplz> Konnyesre rohogtem magam😊))

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

és zsola kormánya hogy is volt ? :p

Dietrich
pont beleültem de kapkodtam valami fogás után nem jött össze 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

InfectedMann
Hát el tudom képzelni :/
Remélem a kormányt nem fogtad közben és nem rántottad ki a helyérõl :/ 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

mesélted <#idiota>

Dietrich
ha tudnátok mekkorát zúgtam mikor eltört 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

InfectedMann
Az munka 😄
Amúgy szerintem is az lesz, hogy kiszedem a görgõket, csak nehogy úgy meg túl alacsony legyen a szék...
Nah mindegy megoldom 😄 Ezen nem fog múlni a dolog 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ulvar
barom(éter)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jacek
<#wow1><#nevetes1><#vigyor2>

Dietrich
vedd le a görgöket 😉
vagy így...

Jacek
lol! csak a gorgok vazz😊

aztán beteszel alá egy fenyõtalpat ? <#idiota>

Jacek
Meg jo hogy a gurulos szekek 99%-bol ki lehet huzni a gorgoket😄

Ulvar
hehe 😄 kedves szolíd emberek az adminok meg a modikxD.

leho94
Ez még kevés ahhoz😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ulvar
látod látod látod!!! mindjá banánolnak téged xD.

emericovsr
Szombaton indul a Toyota Atlantics, fix setup-os bajnokság. Jelenleg 31-en vagyunk. Ingyenes. Szóval aki nagy mezõnyben szeretne jókat csatázni, még most jelentkezzen.

www.simcompany.hu

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

leho94
fasz ék 😮

Ulvar
faszéket nem vulgárisan érteni mert szétcsapok köztetek xD.

Ulvar
Én simán egy faszéket behoztam az étkezõbõl és kész 😄. Görgõs széket kukába 😄. VESSZEN A GÖRGÕS SZÉÉÉK!! xDDD

emericovsr
Én zenész modszert használom. A görgök alá pengetõket rakok <#vigyor2>

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

InfectedMann
Kösz. Ezt a szõnyegdarab/türcsi megoldást kipróbálom este.

Ingy
Jah szõnyeg darab vagy türcsi 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

vagy ásson 4 lyukat a padlóba, és bele a 4 görgõt 😊
nézz szét valami bútorboltban, vagy nagy áruházban , biztos találsz olyat, ami neked jó.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Roger6
Egy használaton kívüli törölközõ a görgõs szék alá simán jó, nem gurul el. <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

InfectedMann
Reggel megjött a Logitech G25. Nagyon komoly szerkezet, komoly gyakorlást (edzést 😛) fog igényelni míg teljesen megszokom.
A görgõs székkel viszont kell valamit kezdenem, mert a pedálok használata közben elugurlok a szomszéd szobáig

Esetleg valaki tudna ajánlani valami kényelmes, de nem görgõs széket ajánlani?

Nightt
Egyszer a Kobanyai uton egy oreg hazaspar ment elottem es a Kobanyai-Fiumei elagnal nem vette eszre a tata, h egy kicsit jobbra kanyarodik az ut, igy tovabbment a szembesavban... kb 2perc dudalas utan esett le neki...

En pl 60 ev felett nagyon megszigoritanam az egeszsegugyi vizsgat, mert nem csak magat veszelyezteti, hanem engem is!!!<#boxer>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Toby0501
Ez jobb, mintha bash.hu-t olvasnék!<#nevetes1>

Dietrich
és mikor az M3-on szembe ment a forgalommal 80-al pár éve?

Alexease
Velem meg a regi haverom anyja csinalta meg, de a Szentendrein, ami osztott palyas, fuvel kozepen😊 Vagyis vegig szemben mentunk, ugy hogy 3 savban jottek, mig elertuk a kovetkezo keresztezodest😛
Norbi1990
LOOOOOOL <#lama>
lac coo
Hungárián én is láttam ilyent ! 😊))

bardocz
Ilyet csinálna mellettem valaki,megmondanám,hogy álljon meg,mert én kiszállok.Szórakozzon a saját életével.
Alexease
Munkatarsam meselte, mentek valahova, ismeros csaj vezetett. Nagy ivben balra fordultak, 2x3 sav, elnezte, 1 savval balrabb, a szembejovok oldalara😉 Egyszerre szoltak neki, hogy "Menj mar egy savot jobbra!!!". Valasz: "Itt nem lehet, zarovonal van..."😊))))))
Ulvar
Ehhzz...tehetség. Múltkor Spiczi barátom lejött Nyíregyre és amikor õ jön mindig történik valami. Jön a vonattól el, jön az alagútból ki megvolt a pacsi meg a köszönés minden kiérünk a pályaudvar elõterébe ott megy a Körút. 70 éves nõcike Zöld suzkával szembe forgalomba befordult ...

Merci alig bírta kikerülni..nõci fogta tovább ment egyenesen észrevette hogy ezt elnézte és elfordult a következõ lefordulónál a helyes irányba 😄.

Hihetetlen élmény volt 😄.

lac coo
Tegnap kifordult elém egy Trabis mama ( kb 70 éves 😊)), na az volt valami ...
Körforgalomba mikor bementünk addig húzatta egyesben míg ki nem értünk és egyenesben volt a kocsi, mert kanyarban nem meri egy kézzel fogni a kormányt ( gondolom) ! 😛

Alexease
Ez nem (csak) szanalmas, hanem eletveszelyes (is). Gondolj bele, amikor olyan halados csucsforgalom van, 2x3 savon, O belul megy, halad a tomeggel. De ha valami varatlan tortenik, akkor tomegszerencsetlenseg...
leho94
ez de szánalmas

lac coo

bardocz
Hogy meg van vágva?Attól még jó ez😊
Ingy
duwwa de remélem észre veszitek benne a turpisságot 😊

ez az a "játék" amibe, a valódi versenyzõk ellen versenyzel 😄D

szal megy a versenyautó a pályán, és ugyanazt az autót, ugyanúgy látod a játékba menni, és leelõzheted ha tudod, de nem léphetsz vele "kapcsolatba" 😄DD

Norbi1990
LOL
A HUD az full ugyanaz 😄