rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ahhoz sincs se tõke, se licensz se semmi .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2. Nem biztos, hogy egyeltalan meg tudja vagy akarja csinalni😊)
En sokat hasznaltam/hasznalom. Gyors fun race-ek, 24 perc, folyamatosan valtozo korulmenyek (fenyek, arnyekok, reflektorok stb.).
Persze, nem art a jo fps sem😉 De az ablaktorlo, koszolodas sem art (azert a RACE "engine"-ben mar eleg jol felhizlaltak a dolgot😛).
De ha valtozo idojarast szeretnenek, foleg egyfutamon belul (ami lehet 1 nap, valtozo, gyorsitott napszakokkal), akkor mar halmozottan jelentkeznek a problemak (valtozo aszfalt grafika, tukrozodes, tapadas, felszaradas, idealis nyomvonal hasznalat - ami szarazon jobban, esoben kevesbe tapad, stb.). Nah, ezekhez mar sokat kellene kodolniuk...😊))
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Annyi hibája van, hogy ha kicsúszol, és mondjuk fél perc amíg visszaérsz, akkor is számolja, mondjuk akkor már úgyis mindegy. És ugyan így büntet, ha két kocsi érintkezik, illetve városi pályán ha érinted a falat.
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
miután ott hagyták a munkahelyüket és létrehozták az ISI-t sok aláirt papirt is a hátuk mögött hagytak mit lehet és mit nem szoftver terén tenniük..x évig.
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
De mivel tizenketto egy tucat kategorias formula cucc, raadasul focis (ami meg abszolut nem erdekel), igy hidegen hagy😊
Csak akkor erdekelne valamennyire, ha mar a frisebb fizika, FFB lenne alatta.
De amugy sem olvastam semmi extrat az rF2-rol, hogy telezsufoltak volna ujdonsagokkal, vagy atirtak volna az egeszet. Az idojaras, eso, pilota es egyeb animacio nem nagy szam, a SimBin mar evek ota megoldotta oket, a regebbi engine ala😉
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem szemre ugyanaz mint az eddigi rF ...
De "szegeny" ISI-nek, ez se nagyon jon ossze, azert ezek a "gagyi" Genius kormanyok es a Notebook megjelenites kicsit vicces:/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.enjoytherace.hu/videolook/zentaisanyi_lachaza_sundayrace1.htm
Sergio Perez put in a stellar qualifying performance ahead of this weekend’s GP2 Series double-header through the streets of Valencia, Spain.
Published: Friday August 21, 2009
Despite never having seen the portside circuit before, the Mexican conjured a 1m 45.669s lap to annexe fourth place on the grid, behind title contenders Nico Hülkenberg (ART), Vitaly Petrov (Barwa Addax) and Lucas di Grassi (Racing Engineering).
Team-mate Edoardo Mortara also performed well in the relentless heat, but was frustrated to qualify only 13th, right in the middle of the closely matched grid.
Today’s session was interrupted for several minutes after Luca Filippi (Super Nova) crashed heavily at Turn 20. The Italian was uninjured, but the circuit was littered with debris after he hit the tyre wall at high speed.
Sergio: “Today has been extremely encouraging. The car was well balanced and that gave me confidence to attack the circuit. Fourth is obviously a good result, but we had the potential to take pole position and I will definitely be pushing for a win tomorrow.
“During the week I spent time on the team’s new racing simulator – a very good experience that really helped me to prepare for an unfamiliar circuit. Since the start of the season I feel I have been getting better all the time and I believe today’s performance gives us a good platform on which to build for the rest of the season.”
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Mod 0.95 version
ETCC 1979 Trackpack
1979 season
Szerver:
szerver neve:!SIMCo (ETCC1979)
IP: 87.229.111.141:34299
pass: 79smc
Hotlaps
Lehet ingyen tesztelgetni, de kérem így jelentkezzetek fel:
Keresztnev Csaladnev
(ékezet nélkül)
Nagyon szeretném ha sikeres lenne, mert qva sok meló van benne 😊
Ha nagyobb érdeklõdés lesz, akkor indítok bajnokságot. Más liga saját használatra kérem ne használja, mert ez SIMCo liga mod, nem hivatalos.