rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az nyerõ lenne, mert akkor (talán) pár év után kiadnák PC-re is...
De ahhoz sincs se tõke, se licensz se semmi .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Konzolra még lehet meg is csinálnák.
lac coo
Ha megfizetjük azt a pár tíz-millió dolcsit , le is fogják kódolni , ne izgulj ! 😊)))

bardocz
Én régi gépen próbáltam, ott elkezdett szaggatni éjszaka, most meg már nem megyek gép ellen.
Alexease
1. Sokan nem szeretnek fizetni masok munkajaert😊
2. Nem biztos, hogy egyeltalan meg tudja vagy akarja csinalni😊)
Smicy2
"Nah, ezekhez mar sokat kellene kodolniuk"

hát ezért fizetünk <#idiota>

Charade GTti

Alexease
Igazabol, meg a valtozo napszakokat (gyorsitott ido) sem tudom, hogy mennyien hhasznaljak ki (rajtam kivul😛). Futnak-e bajnoksagokat vele?! Vagy azis lassu (fps) es/vagy "nehez", vagy nem betanulhato rendesen, nem lesz belole reflexjatek?! Bar a felmillio F1-es ligahoz felesleges😊)))))

En sokat hasznaltam/hasznalom. Gyors fun race-ek, 24 perc, folyamatosan valtozo korulmenyek (fenyek, arnyekok, reflektorok stb.).
Alexease
Igen, az esohoz sokminden hozzatartozik, nem eleg hogy esik valami, tukrozodik az aszfalt es jobban csuszik az ut😉 Kicsit mas a karakterisztikaja a dolognak😊
Persze, nem art a jo fps sem😉 De az ablaktorlo, koszolodas sem art (azert a RACE "engine"-ben mar eleg jol felhizlaltak a dolgot😛).

De ha valtozo idojarast szeretnenek, foleg egyfutamon belul (ami lehet 1 nap, valtozo, gyorsitott napszakokkal), akkor mar halmozottan jelentkeznek a problemak (valtozo aszfalt grafika, tukrozodes, tapadas, felszaradas, idealis nyomvonal hasznalat - ami szarazon jobban, esoben kevesbe tapad, stb.). Nah, ezekhez mar sokat kellene kodolniuk...😊))
bardocz
Mindenki a JÓL megoldott esõt várja!<#nevetes1>
Dietrich
mindenki ezt az esõt várja..GTR2 esetében nem használtuk mert az fps lement 20-ra 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Normális engine kellene, hogy ne lehessen 250-nel átrongyolni a kerékvetõkön, normális pálya-beállítások kellenének ( kavicságy ragadjon, füvön ne lehessen 200-al közlekedni ...) stb.. és máris nem létezik a pályalevágás probléma ! 😄DD

bardocz
Jó persze, ha levágom a pályát, akkor kicsit megállok, hogy még véletlenül se legyen jobb idõ, ha meg azt a két secet utána le tudom dolgozni, akkor következõ úgyis jobb lesz. De a pályakiszélesítésekkel már nem vagyok ennyire szigorú, sõt, néha szinte élvezem😄
lac coo
Legyen gyengébb garfika ( szép az esõ meg a változó napszak, csak éppen a kutya se használja ...), legyen minimm Netkar féle FFB, felfüggesztés, picit javított motor-meghibásodás számítás, nekem ennyi elég kezdetnek ! 😊)))

Danecay
Mondjuk én mindig arra törekszek, hogy lehetõleg a pálya vonalvezetésén belül maradjak, amibe pl. a bukótér nem tartozik bele. Ennyire vagyok magamhoz szigorú 😊

Danecay
Az esõvel kapcsolatban még annyit, hogy ha jól emlékszem, anno volt arról szó, hogy majd Patch formájában érkezik, és egy idõben meg is szaporodtak az INTEL promós esõs rFactoros képek és videók, és végül nem lett az egészbõl semmi.

bardocz
Amúgy mostanában annyit forzáztam, hogy rF-ben is így mentem ma, le ne érjen több mint 2 kerék😄
Annyi hibája van, hogy ha kicsúszol, és mondjuk fél perc amíg visszaérsz, akkor is számolja, mondjuk akkor már úgyis mindegy. És ugyan így büntet, ha két kocsi érintkezik, illetve városi pályán ha érinted a falat.
Danecay
Persze, csak példának hoztam fel, a 2 kerék még ok, de a 4 az már pályalevágás lehetne, ami büntetést vonna maga után valamilyen formában, pl. abban a formában ahogy írtad a Forza 2-t, az elég korrekt.

Alexease
Az a baj, hogy ezeknek mar most is alapnak kellene lenniuk, nem hogy az rF2-ben😊
DaW3
kösz

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

Dietrich
www.rfactor.net

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
poénnak jó 😉
miután ott hagyták a munkahelyüket és létrehozták az ISI-t sok aláirt papirt is a hátuk mögött hagytak mit lehet és mit nem szoftver terén tenniük..x évig.

bardocz
Azért én agyfaszt kapnék, ha jó körön vagyok, és a gép elveszi a kört, mert 2 kereket lerakok a pályáról. Amúgy ez még a forza2-ben van jól megoldva, ha lemész több mint 2 kerékkel a pályáról(ami ugye már vágás), akkor a pályán kívül töltött idõt hozzáadja a kör idejéhez, szóval lehet, hogy végigérsz 1:20 alatt, de a hibák miatt csak 1:24 lesz mondjuk.
DaW3
hol lehet megvenni a játékot??mert neten nem találtam sehol

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

Danecay
Miért, licencelni kellet volna az esõt? 😄

Danecay
Mûködõ zászlószabályok (pl. a kék zászló vonatkozzon az AI-ra is), pálya(kanyar)levágás-t figyelõ rendszer, bár ez lehet, hogy pályakészítéstõl függ, nem tudom, de pl. GTR Evo-ban, volt, hogy a 2 kereket kitettem a rázón kívül, és máris érvénytelenítette a kört, míg rF-ben gyakorlatilag akárhol lehet menni, bár lehet gyári pályán nem. Hangulatfokozó elemként lehetne változó a gumitextúra, elhasználtságtól függõen, pálya elhagyása esetén koszolódó gumik (ezt már 2000 elõtti játékban is megoldották), igaz utóbbi 2 elsõsorban Open Wheel esetén tudna érvényesülni, továbbá koszolódhatnának az autók a körök megtétele során, stb. Tudom, hogy a grafikus újítások nem piszkálnak mindenkit, de szerintem hangulatfokozóként hatának.

Dietrich
én úgy tudom ez az esõ dolog anno jogdíjak miatt maradt ki..hiszen a F1C-be megoldották már egyszer..

bardocz
Legyen jobb a fizika, ffb, legyen esõ, esetleg változó idõjárás, felszáradó ívek, és már teljesen jó.
Alexease
Camay elmilett valamit a riportban, hogy mar a frissebb engine-re keszult. Arra, hogy mennyire tartalmazza az rF2 dolgait, nem valaszolt. Mivel ingyenes, promo vagy olcso jatek lesz (errol sem tudok semmi pontosat), igy ketlem hogy belerakna barmi fontosat az rF2-bol😉

De mivel tizenketto egy tucat kategorias formula cucc, raadasul focis (ami meg abszolut nem erdekel), igy hidegen hagy😊
Csak akkor erdekelne valamennyire, ha mar a frisebb fizika, FFB lenne alatta.

De amugy sem olvastam semmi extrat az rF2-rol, hogy telezsufoltak volna ujdonsagokkal, vagy atirtak volna az egeszet. Az idojaras, eso, pilota es egyeb animacio nem nagy szam, a SimBin mar evek ota megoldotta oket, a regebbi engine ala😉
lac coo
Hát..ez a két dolog pont maradhat úgy ahogy most van 😊))

Totti5
ugyan az a hud, ugyan úgy semmi kéz animáció, ez így lehetne egy sima carset is, semmivel sem több

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
És mibõl látod, hogy módosított ? 😊
Nekem szemre ugyanaz mint az eddigi rF ...

Alexease
Itt az ISI "elso" (leszamitva a regi F1-es idoket) liszenszelt jateka, programja a sajat engine-jujkre (gMotor2 vagy hivjuk rFactor-nak, bar ez mar a modositott, talan rFactor2 kozeli allapot...).

De "szegeny" ISI-nek, ez se nagyon jon ossze, azert ezek a "gagyi" Genius kormanyok es a Notebook megjelenites kicsit vicces:/

GX25
Köszi.

Akkor marad az F1RFT 2008.

Alexease
Egyiksem, mert meg nincs😉
GX25
Sziasztok!

Melyik a legjobb F1 2009-es mod rFactorra?

batihu
Grat. Emerico, azért ez már valamit jelent!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mila69en
brutálisan jó<#worship>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

simcompany
Ja ehhez elfelejtettem írni, hogy itt a gp2 2008 modról van szó egyébként 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

JuanG
a Hayabusa itt is teszi a dolgát akárcsak a Radical-ban 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nagyon állat vidi lett, graccca <#eljen><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
<#taps>Durva, hogy megy. A végén a szöveg jó 😄
Kiskunlacháza 2009 belsõ, érdekes célbaérkezéssel...<#idiota>

http://www.enjoytherace.hu/videolook/zentaisanyi_lachaza_sundayrace1.htm

simcompany
Harbourmaster Perez stars for Telmex Arden

Sergio Perez put in a stellar qualifying performance ahead of this weekend’s GP2 Series double-header through the streets of Valencia, Spain.

Published: Friday August 21, 2009
Despite never having seen the portside circuit before, the Mexican conjured a 1m 45.669s lap to annexe fourth place on the grid, behind title contenders Nico Hülkenberg (ART), Vitaly Petrov (Barwa Addax) and Lucas di Grassi (Racing Engineering).
Team-mate Edoardo Mortara also performed well in the relentless heat, but was frustrated to qualify only 13th, right in the middle of the closely matched grid.
Today’s session was interrupted for several minutes after Luca Filippi (Super Nova) crashed heavily at Turn 20. The Italian was uninjured, but the circuit was littered with debris after he hit the tyre wall at high speed.

Sergio: “Today has been extremely encouraging. The car was well balanced and that gave me confidence to attack the circuit. Fourth is obviously a good result, but we had the potential to take pole position and I will definitely be pushing for a win tomorrow.
“During the week I spent time on the team’s new racing simulator – a very good experience that really helped me to prepare for an unfamiliar circuit. Since the start of the season I feel I have been getting better all the time and I believe today’s performance gives us a good platform on which to build for the rest of the season.”

simcompany
köszi

Cujo HuN
Kipróbáltam,nekem nagyon tetszik <#eljen> <#worship>

bosco05
Nightt
<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany

Norbi1990
Milyen kocsik vannak benne?
simcompany
ETCC 1979 mod
Mod 0.95 version
ETCC 1979 Trackpack
1979 season

Szerver:
szerver neve:!SIMCo (ETCC1979)
IP: 87.229.111.141:34299
pass: 79smc
Hotlaps

Lehet ingyen tesztelgetni, de kérem így jelentkezzetek fel:
Keresztnev Csaladnev
(ékezet nélkül)

Nagyon szeretném ha sikeres lenne, mert qva sok meló van benne 😊
Ha nagyobb érdeklõdés lesz, akkor indítok bajnokságot. Más liga saját használatra kérem ne használja, mert ez SIMCo liga mod, nem hivatalos.