rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...az NFS sorozat már régóta egy más világ. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sztem itt kell állítani
" // Safety car threshold multipliers, in other words an adjustment for the sensitivity of the game to calling
// full-course cautions. These can be different for road vs. oval courses. Lower numbers result in more
// full-course cautions; default=1.0, possible values are 0.01 (very sensitive) and up. Values more than
// 5.0 will probably result in no full-course cautions being called by the game (note that there are now
// multiplayer admin commands to call cautions).
SafetyCarRoadMult=0.60
SafetyCarOvalMult=0.20"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a szerverünkön ki szeretnénk iktatni a Safety Cart. Hogyan tudnánk ezt megvalósítani? (Renault Megane Trophy mod)
NFS: SHIFT, megy az adok kapok. , A PC Games magazin munkatársai nem voltak elragadtatva a játéktólolvasható többek között a virtualr.net/-en is melyre érkezett azonnal a válasz is a
következõ videók formájában, mintegy prezentálva az NFS: SHIFT szimulátor jellegét.
Ki-ki döntse el maga a videók alapján, hogy milyen lesz a játék, de legjobb lesz ítélkezni inkább a kipróbálása után, amit ha minden igaz még a héten meg is tehetünk.
Azzal azért szerintem mindenki tisztában van, hogy a játék akármennyire is erõltetik a szimulátor jelzõt, nem kimondottan ennek a rétegnek készült. Vér István akkor mivel játszana?
Szörnyû. Az elõzõ NFSekkel sem lett volna gond ha kétszet annyi energiát fektetnek az optimalizálásra, mert mint játék nincs vele gond, kõ kemény szórakozás. Itt lesz a Shift, látszik hogy kell energiát fordítottak rá, próbáljuk élvezni a játékokat...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
azóta csak 1 vicc...
törik a kocsi..de hogy?...felfüggesztés minden jó csak a kasztni törik...
pff..
na majd jön a sok vérpisti erre xD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Forza.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Forza.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
errõl volna szó!!
köszi
Valaki legyen szives segitsen abban ,hogy kivitelezhetõ az ilyen elrendezésü menü.. http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=FSONE%202007.Már több esetbenn is látam sõt a konkretan az F1 Rl ben is ilyen...,hogy kivitelezhetõ??
Köszönöm
Kicsit irreális hogy pl. monszunt beállitva megy elötted egy másik autó és tisztán látsz tõle miközben elvben semmit sem kéne látni.
Ehhez kellett a plugin a realisztikussághoz.
"Nah, ezekhez mar sokat kellene kodolniuk...😊))"
Hát ha nem így lesz, akkor nagyot fogok csalódni, "vizes" aszfalton most is tudunk menni ennek megfelelõen átalakított pályákon, igaz esõ animáció nélkül. Egyébként a Race07-ben vagy GTR Evo-ban sincs felszárradó ideális ív, ha már van benne dinamikusan változó idõjárás? Nem tudom, olyan sokat nem toltam vele. Többször próbáltam már, de sosem adott be változó idõjárást, vagy esett, vagy nem. Egyébként létezik hozzá Weather Generator, de nem sikerült mûködésre bírnom.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ördögi kör: kevesen vagyunk, keveset lehet eladni, nincs pénz jelentõsebb fejlesztésekre, mindenki a saját kabátkáját próbálja foltozni ...