rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
ez nem kor függvénye...van aki régebben is a Viper Racing-l játszott.
...az NFS sorozat már régóta egy más világ. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

remélhetõleg tényleg ez a megoldás, még sose babráltam rfm-be 😄D

Roger6
<#integet2><#eljen> Köszöntem!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

rFactor\rFm\MeganeTrophyV2.rfm jegyzettömb +nyitja
sztem itt kell állítani

" // Safety car threshold multipliers, in other words an adjustment for the sensitivity of the game to calling
// full-course cautions. These can be different for road vs. oval courses. Lower numbers result in more
// full-course cautions; default=1.0, possible values are 0.01 (very sensitive) and up. Values more than
// 5.0 will probably result in no full-course cautions being called by the game (note that there are now
// multiplayer admin commands to call cautions).
SafetyCarRoadMult=0.60
SafetyCarOvalMult=0.20"

Roger6
Ha valaki kifordul egyedül kanyarban, már jön is be.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csak nem ok nélkül jön be ? :-)

Roger6
Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a szerverünkön ki szeretnénk iktatni a Safety Cart. Hogyan tudnánk ezt megvalósítani? (Renault Megane Trophy mod)

bosco05
ezért mondom, hogy ez egy vicc, sneciereal hogy az ideális íven sárga nyilak villognak, meg az autót is egy laza gombnyomással meg lehet fogni, nade mind1, maradjunk rf-nél, bocsi a sok offért
Norbi1990
Azt csak azért mondják, mert fizetnek érte elég sokat 😊
Danecay
OFF:

NFS: SHIFT, megy az adok kapok. , A PC Games magazin munkatársai nem voltak elragadtatva a játéktólolvasható többek között a virtualr.net/-en is melyre érkezett azonnal a válasz is a
következõ videók formájában, mintegy prezentálva az NFS: SHIFT szimulátor jellegét.
Ki-ki döntse el maga a videók alapján, hogy milyen lesz a játék, de legjobb lesz ítélkezni inkább a kipróbálása után, amit ha minden igaz még a héten meg is tehetünk.
Azzal azért szerintem mindenki tisztában van, hogy a játék akármennyire is erõltetik a szimulátor jelzõt, nem kimondottan ennek a rétegnek készült. Vér István akkor mivel játszana?

bosco05
Nálam a játék hangulata az egyik legfontosabb szempont és NFSU1 óta egy kicsit sem fogott meg a széria. Próbálják az emberekbe súlykolni, hogy ez a valóság (amit nem értek, hisz a Codemasters is megcsinált jópár Colint úgy, hogy közölte ez árkád, de ettõl függetlenül hatalmas játék volt, fõleg a 2) és mindenféle driftelõs emberkék nyilatkoznak egy tetves kontrollerrel a kezükben, közlik, hogy olyan mintha autóban ülnének. Engem ez zavar a leginkább és kétlem, hogy kicsit is le fog kötni a game, mert valami vagy legyen árkád vagy legyen szim. A kettõ közé elhelyezni egy ilyet szerintem a leggázabb dolog a világon.
Totti5
Attól még lehet jó játék nemde? vagy te a géminget hc szimekkel kezdted? nem kellene elfelejteni hogy régen milyen játékokkal játszottunk és ma mik vannak, de annyira finnyásak lettek az emberek hogy minden szar szemét, rövid, nem reális stb... bezzeg amikor 2d vagy kezdetleges 3d-be száguldoztunk a jó esetben pár órás játékidõt adó játékokkal pl Stunsal, vagy a Lotussal ( ezek már igen fejlettek voltak ), akkor tudtuk még élvezni a videójátékot, mert ez a lényege. Aki meg kiöregedett keressen más szórakozást menjen golfozni vagy mittudomén, de vicc hogy mindennel baja van mindenkinek és semmi nem jó.

Szörnyû. Az elõzõ NFSekkel sem lett volna gond ha kétszet annyi energiát fektetnek az optimalizálásra, mert mint játék nincs vele gond, kõ kemény szórakozás. Itt lesz a Shift, látszik hogy kell energiát fordítottak rá, próbáljuk élvezni a játékokat...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Ha jol latom, a segitsegek nem voltak bekapcsolva (jobb oldalt alul nem villogtak azok a szarok), de remelem, a serthetetlenseg be volt kapcsolva, mert ha ez ilyen, akkor szanalom😄DDDD
SimaSuna
úgy õszintén...az NFS legtolsó JÓ kiadása az a Porsche vagy az UG2 volt talán...
azóta csak 1 vicc...

törik a kocsi..de hogy?...felfüggesztés minden jó csak a kasztni törik...
pff..
na majd jön a sok vérpisti erre xD
Köszönöm!!
Dietrich
a szimesek sznobok 😉 így nemn ugranak az arcadra :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
GTR2 készitõk munkája ez is de rendelésre..a kiadónak az számit mit tud eladni sajna nem az hogy egy autó 90 fokos kanyart városban nem fog 240-el bevenni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
NoGrip-rol letoltheto. Downloads-rFactor-Misc Files xUI & Showroom Australian Edition. Egy ideje en is hasznalom es nagyon tetszik. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

arty
sztem inkább a szimeseket probálják megetetni, h ez most "nekik is való" lesz, de õk (ti) tul szkeptikusak - _teljesen érthetõen_ 😊

Forza.

bosco05
rFactorban megvan a lehetõség, hogy szimulátori körülményeket teremts és képes az ellenkezõjére is. NFS mindíg csak az egyik oldalt tudta, ami nem is baj, hiszen arcade game is kell a piacra, csak most megetetik a jónéppel, hogy ez a valóság...
Nightt
remelem igazad van😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

44853-44852 ....valaki legyen szives ,nézze meg.Köszönöm
arty
most akkor kapcsoljak be minden segitséget rfactorban és nyomjak egy videot? akkor az rfactor is selejt? remélem értitek mire célzok - szal lehet h az nfs selejt lesz, de...

Forza.

Nightt
Igen es sajnos a legtobb embernek csak ez szamit...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Hecker007
A grafika jó, de amúgy árkádnak látszik még mindíg<#shakehead>

bosco05
ez direkt van, hogy milyen a törés ájtink
gémpadal, fullhelpel 😄D

Norbi1990
Az ilyen játékokat mér mindig ilyen hozzáértõk tesztelik?
bosco05
vicc, ugyanolyan selejt mint a többi
simcompany
Hogy mi mindent ki nem bír egy Nissan

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bosco05
de azóta már jött rá patch ha jól emlékszem, meg nem szabad másik mod mellé rakni, külön rf kell neki
Nightt
ja, nem rossz, csak nagyon bugos...

bosco05
Ebbõl az Argentin vérengzésbõl van rF mod is és annyira nem is lett rossz szerintem.
Hopp.igy nem okés !!Rfactor central,open wheel,Fsone 2007,legfelsõ fotó,

errõl volna szó!!

köszi
Sziasztok!

Valaki legyen szives segitsen abban ,hogy kivitelezhetõ az ilyen elrendezésü menü.. http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=FSONE%202007.Már több esetbenn is látam sõt a konkretan az F1 Rl ben is ilyen...,hogy kivitelezhetõ??

Köszönöm
Alexease
Ha mar nincs nagy forgalom, a sajat topicjaban meg egyedul vagyok (😄D), igy egy kis Carreterra real zuzzas😊))

macleody
Köszi, megnéztem jó kis progi, de én ezt próbáltam beüzemelni: VeloceProd MotecAdd
GX25
Köszi.

Dietrich
vagy esõfüggöny van benne alapból vagy olyan mint a GTR2-nél? Mert az nem jó egy plugint raktunk fel hozzá mindig.
Kicsit irreális hogy pl. monszunt beállitva megy elötted egy másik autó és tisztán látsz tõle miközben elvben semmit sem kéne látni.
Ehhez kellett a plugin a realisztikussághoz.

Danecay
Amennyiben nem napszakfüggõ lenne az ideális ív, pályafelszáradás gyorsasága, hanem statikus, én azzal is kibékülnék.

"Nah, ezekhez mar sokat kellene kodolniuk...😊))"

Hát ha nem így lesz, akkor nagyot fogok csalódni, "vizes" aszfalton most is tudunk menni ennek megfelelõen átalakított pályákon, igaz esõ animáció nélkül. Egyébként a Race07-ben vagy GTR Evo-ban sincs felszárradó ideális ív, ha már van benne dinamikusan változó idõjárás? Nem tudom, olyan sokat nem toltam vele. Többször próbáltam már, de sosem adott be változó idõjárást, vagy esett, vagy nem. Egyébként létezik hozzá Weather Generator, de nem sikerült mûködésre bírnom.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Banner ? 😉 Bár érdemes a carset-et is leszedni hozzá, a legjobb F1 mod ami létezik !

solo
Nagyon beteg: DDDDDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GX25
Tudtok valami pálya pack-ot amibe az összes 2008-as F1-es pálya benne van?

simcompany
ja, valami rémlik

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

pointer4
Azt hiszem már jól kilett tárgyalva 😄 #44714-#44689 között.
Helló, nem teljesen idevágó téma, de azért leírom, de lehet, hogy hallottatok is már róla. Október közepén jön a Logitech G27 😄
bardocz
Na ez meg a másik.
lac coo
Azért nem lenne nyerõ, mert a konzolos közül a kutya nem venne szimulátort ! 😊))

Ördögi kör: kevesen vagyunk, keveset lehet eladni, nincs pénz jelentõsebb fejlesztésekre, mindenki a saját kabátkáját próbálja foltozni ...

bardocz
Lenne a lókukit nyerõ, lehet az, hogy xbox+fanatec kormány, ami önmagába 300 euro, vagy ps3+g25, ami szintén nem olcsó, és mindezt egy szimulátorért. Vagy ha várunk, az minimum 10 év.