rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Várjuk a modot, hogy tesztelhessük <#taps><#eljen>
gviski
<#worship>

Virtual SimRacing

Ingy
orr nehez auto, 55/45 sulyeloszlás az idealis, 10/8 v 8/6 kilos rugok, puha hatso gatlok és nem nagy camber 3/2 max meg IFA sportkormány 😛 szigoru 900 fokkal plusz joystick beallitva kéziféknek

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Drift setup-ot "tole" kerj, biztos tud valamit...😊)))
kiki888
az engem is érdekelne 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

gviski
INGY! van valami leírás (ha lehet magyarul, de ha nem akkor jó angolul is) hogyan kell beállítani az autót drifteléshez?

THX

Virtual SimRacing

gviski
Ez jó videó volt nekem tetszett :-) egyre jobban kezd érdekelni a Drift 😄

Virtual SimRacing

macleody
Hali. Próbálta már valaki a MotecAdd-ot? Nálam az istennek se megy.
Ingy
Visonta Dorifto Time video

Haverokkal csináltuk video lehet nem rFactor de móka volt 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bosco05
Nincs mit.
pointer4
Kössz, eddig nem volt meg, mostmár tutin fut. <#eljen>
Akkor pls valami használható linket adj nem youtube linekt
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

leho94
azért az poén hogy : 24,206,546 views

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
igen.
lagalábbis GTR2-be az volt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Eddig csak olyan stílusút láttam, ami pont úgy néz ki mint Need for speedbe a kilóméteróra és mellette piros csíkkal van jelezve a kers, ahogy ott a nitro. Nemtudom ez érdekel e, de innen tudod letölteni. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs ha gonosz voltam, de nem hagyhattam ki 😄
cselt
tv stylet ki akar használni? Én biztos nem 😛

Köszi a linkeket srácok.
pointer4
bosco05
Igen ez az, de emellett a tv stylet nem tudod futtatni, bár feleslegessé is válik.

Innen tudom és innen tudod letölteni.
cselt
Ez az a cucc ami mindenféle okosságokat kitesz a képernyõre? Honnan lehet letölteni?
Sziasztok!Valaki nem tud olyan kilkométer orát fd1 hez ami mutassa a kers -et meg a gáz és a fék használatot?
Dietrich
nem mindenki használja..

Dietrich
mert Alexnek címeztem 😉

lac coo
Spotter plugin eddig is jól mérte. Vagy csak nem értem mirõl van szó ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Toby0501
Csak tudnám, hogy miért arra az üzire válaszoltál..<#zavart1>

Dietrich
az új XD (GTR2,GTL,EVO, Race07)müxik már rf alatt is most próbáltam/próbáltuk.
a kamu üzemanyagmérés korszaka az rf-ban is a végéhez ért 😉

Sziasztok!A GP Hungaryról nem lehet letölteni egyéb dolgokat az rfactorhoz.Ha valaki tud segitsen,kellene nekem ég textura,fék nyom,illetve a tûz.És honnan lehetne letölteni olyan fordulatszámmérõt amin mutatja a számokat?A segitséget elõre is köszi
pointer4
A hátranézésnél nem elég ?
Illetve ha sikerülne beállítani, szerinted olvasható lenne ?
Nightt
Valaki? Jo lenne, ha erre lenne megoldas...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
ezt nevezem parádénak! csodás

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Egy kis utcai drift-buli😊

Nekm ez megoldódott, mikor feltelepítettem a Videókártyát.
Alexease
Valoszninuleg meg kellene venni😉
mit csináljak ha elinditom a játékot és kiad egy olyan ablaakot h video setup 0.98 és le ok ozom és megint beadja ezt az ablakot
simcompany
igen, ez a kemény dió, nálunk sajnos a Lupo-n kívül mindegyik hatalmas tömeggel indult aztán lement a végére.
De ha összeadogatnánk a tagokat a végére szerintem 500 fölött lenne.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Toby0501
DDS Pluginban DXT5 Interpolated alpha, mentés elõtt jobb klikk valamelyik layer-re és flatten image. (ha magyar photoshop, akkor fordítsd le magadnak<#idiota>)

bosco05
Errõl lenne itt szó :S

Dietrich
kalapács..az segit az ablakpucolásnál is <#hehe>

bosco05
valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan lehet a kocsira ablaküveget úgy kimenteni, hogy megmaradjon az alfacsatorna is? mert kimentem ugyanúgy mint a skint és nem lesz átlátszó :S , nvidia plugin
Dietrich
nem az számit mennyi tag van, hanem ha egy 12-14 futamos bajnokságot indit valamelyik a végére is maradjon min. 15 induló..de az átlag 20 legyen.

Ulvar
Maszimban is van kb annyi ha IndyCar, Atlantic, F1(ek), stb.-ket összeadjuk, és nálunk ingyenes.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
legalább ezt tudnád...365Ft/év <#mf2>

simcompany
Nem versengeni akarok, csak az árakat tisztáztam. Sok szerencsét persze, tõlem akár ingyen is lehet, nem gond.
Tényleg. Össze lehetne vetni a ligák tagjait, melyiknek hány tagja van, mekkora az átfedés, és kb mennyi az össz rfactoros versenyzõ.
A SIMCo-ban 77 tag van.

bosco05
jah, mostmár tiszta, csak nem értettem kihez viszonyítasz, mert azt nem írtad 😊
bardocz
Meganos liga meg Simco.
bosco05
mint?
bardocz
És ha megnézzük, hogy itt mennyi idényt futunk le egy évben, akkor majdhogynem ugyan ott vagyunk árban :-)
Nightt
HI! Van egy technikai kerdesem. Jatek kozben a tab lenyomasa utan lehet latni az autok felett a neveket, meg lehet azt oldani, h a tukorben lassam a mogottem levok nevet is?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

nincs vmi "egyszerû" progi, amivel belehetne renderelni úgy 4-5 autót egymásmellé elhelyezve sima fekete háttérhez ? :-)

simcompany
Egy évre 3000, év felétõl 2000. És most volt GTR Evo+Race07+Simco tagság 4000 Ft. 1000 Ft meg szeptember 1-tõl lesz.