rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem az lenne, h van vhol ilyen plr magyarosítás? Vagy vmi magyarázat a beállításokhoz?
Az kéne nekem igazából, h a qualon feltöltött üzemanyag mennyiséget ne lehessen változtatni a futamon és a qualon elfogyasztott benzin mennyiséget töltse vissza a versenyre, plusz a kerekeken és semmilyen más beállításon már ne lehessen változtatni. Köszi!
T.T.
Forza.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
A GRID auto konvertek is jok lettek, minosegre es fizikara is jol sikerultek. Jo lenne azt is tovabb boviteni, hasonlo minoseggel😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Grafikánál kifelejtettem az ablak koszolódását, na az angyon el van találva, ahogy saras lesz, nem látni ki, csak amikor letörölte, és addig vakon vezetés van😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A rally meg, háát, még mindig nem tudom, hogy melyik kerék van hajtva, illetve hogyan lehet túlkormányzott a kocsi murván. Viszont itt már bõven kell fékezni, pár kört mentem, aztán "megszoktam". Nagyon nagy pozitívum, hogy az elõttünk indulókat utol lehet érni a pályán, viszont nincsen navigátor o.O A grafika tényleg gyönyörû, nagyon szépen me van csinálva a pálya, a növények, valamennyire még a kocsi is törik, bár borultam akkorát, hogy ott mindenki meghalt volna, és ment tovább egyenesen o.O Totti, te milyen idõt mentél Marokkón? Én asszem 3:34-et hoztam össze.
Összességében nem annyira rossz, mint amire számítottam, el lehet vele szórakozni, de én valószínû nem fogom beszerezni, max ha hugomnak tetszik, akkor majd õ<#hehe>#hehe>
És profi munka, boxutca stb ....Igaz csak Milan-t néztem meg eddig .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Milan
Yokohama Docks
Detroit
San Francisco
Okutama
Jarama
Állítólag a Long Beach pálya is át van konvertálva csak még nem találtam meg.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
A driftje sem volt annyira valószinûtlen mint az addig próbált arcade autós játékokban.
De pl. a túraautók nagyon el voltak cseszve, illetve bizonyos pályákon, kanyarokban az AI volt rettenet lassú, ..stb.
De összeségében okozott kellemes meglepetést nálam. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem a kanyarbemenetek nem tetszenek pl. egy RBR-val összehasonlítva, nagyon bemeneti sebességnél lóbálás nélkül is ívet rajzol bármilyen tipusú kanyaron, és egy komoly megfékezést nem láttam kanyarra érkezve, azaz kormánymozdulattal el lehetett intézni minden kanyart még ha hiba is volt benne..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
DiRT™2 Demo csináltam egy videót ( szar minõség, de hát ez van, telefon😊 )
"Moroccan terrain on a point-to-point track filled with a Mitsubishi Eclipse GT with Xbox 360 Wireless Racing Wheel v2. All aidas OFF ( Hardcore Mod ), manual transmission, full damage"
nem az idõre mentem hanem az élvezere, és próbáltam minél többet kézfikéezni és csúztatni, ezért csiga lassú voltam a gép szerint😊 de rettentõ élvezetes, fõleg hogy a Dirt1el 2 métert nem tudtam menni olyan förtelmes volt a kormánykezelése konzolom, de ez korrekt és használható lett illetve élvezetes.
Régen mennyit néztem már a sok katonai filmeket rajta😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
belvárosi videó lassan megy jútúbra :S
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
itt vannak az én hangjaim, nem vagyok valami nagy maister benn, csak onboardokkal próbálkozok, onboard felvételekbõl szedem ki a hangot
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
próbálkoztam egyedi hangokkal.felülírtam az idle-t mid high max nevezetû fájlokat,de nem történt semmi.HA valaki tud olyan leírást ami ebben segítene nagyon hálás lennék és az sem baj ha nem magyarul van.
az eddigi munkánk így fest:
http://www.youtube.com/watch?v=WZ90Da-Q6EU&feature=channel_page&fmt=22
((én csak a hangmagasságot,hangerõt,torzítást stb szerkeztettem.értelemszerûen õ állította össze az 'alapanyagot'))
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
// Safety car threshold multipliers, in other words an adjustment for the sensitivity of the game to calling
// full-course cautions. These can be different for road vs. oval courses. Lower numbers result in more
// full-course cautions; default=1.0, possible values are 0.01 (very sensitive) and up. Values more than
// 5.0 will probably result in no full-course cautions being called by the game (note that there are now
// multiplayer admin commands to call cautions).
SafetyCarRoadMult=5.0
SafetyCarOvalMult=1.0
Ezt ide illezd be:
{
RacePitKPH = 80
NormalPitKPH = 80
Practice1Day = Friday
Practice1Start = 10:00
Practice1Duration = 60
Practice2Day = Friday
Practice2Start = 13:00
Practice2Duration = 60
Practice3Day = Saturday
Practice3Start = 9:00
Practice3Duration = 45
Practice4Day = Saturday
Practice4Start = 10:15
Practice4Duration = 45
QualifyDay = Saturday
QualifyStart = 14:00
QualifyDuration = 60
QualifyLaps = 12
WarmupDay = Sunday
WarmupStart = 9:00
WarmupDuration = 30
RaceDay = Sunday
RaceStart = 12:00
RaceLaps = 50
RaceTime = 120
IDE MÁSOLD BE!!!!
}
Fontos a kacsacsõr elé. rfm fájlba így szerepel alapból:
RaceLaps = 50
RaceTime = 120
}
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😛
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/