rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
GTL grafikailag gMotor2 a fizika még gMotor1 ha jól emléxem 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

cselt
A Shift+ülés pozíció állító gomb kombinációjával tudod állítani.
arty
A WII iszonyat gyenge hardver, ilyen 2002-es szinvonalu grafikára képes csak. Szóval egy WII játéktól ezen a téren semmit nem lehet elvárni, ezt példázza is az alant linkelt kép/video.

Forza.

cselt
OFF
Az titeket nem zavar a Shiftben, hogy a csóka alig tekeri a kormányt? Engem nagyon indegesít, hogy én tekerem 360 fokban, õ meg ott lustálkodik kb 100 fokkal 😛
Toby0501
plr fájlban: Moving Rearview="0" // Whether mirrors respond to head movement in cockpit (0=none, 1=position-only, 2=FOV-only, 3=both) - add 4 if you want to IGNORE head-tracking movement

Roger6
A virtuális tükröket hogyan lehet állítani, hogy ne az aszfaltot lássam? <#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
angolul >> Hillclimb

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

pointer4
Igen, itt az írják két féle képpen oldódott meg, az egyik a Win7, a másik pedig 8.* Ati driver. (XP,Vista produkálja ezt a problémát)
(WIN7 bõl már van fennt végleges <#awink> )
16gaborm
És milyen néven? Nagyon Köszi

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

simcompany
rFactorcentral.com

16gaborm
Hegyifelfutás pályát honnan lehet leszedni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

simcompany
ÕÕ nem értelek.
A grafikára azt mondtam, hogy 2002-es színvonal.
Tehát a mai szintén már nem nevezném szépnek.

arty
idéznék tõled:

"Ezt akartam pont belinkelni. El vagyok képedve. Kb 2002-es színvonal"

Ha a 2002-es, szokványos kinézed szted lehet szép, akkor igen. Én nagyon elszoktam tõle ...

Forza.

simcompany
az hogy Wii attól még a grafika lehet szép, szerintem.

mcmoha
Ha vagod az angolt akkor itt es itt talalsz bovebb infot errol a problemarol. Megoldast viszont nem talaltam.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

arty
nem, mivel az elõzõ gen játékainál is szarabb kinézetre képes

(nem a fosminõségû, kicsi, youtubes, kamerával felvett tévéképernyõsrõl beszélek.)

Forza.

Batmanci
Jó ötlet, de én nem szoktam drivereket cserélgetni, csak ha baj van.
A gép sem okoz különösebb meglepetéseket - egy-két kivétellel -.
Hogy rossz lenne a vidkari? Erõsen kétlem. Bár lehet, hogy úgy csinálták meg, az rFactor egyes modjait ne jelenítse meg, és akkor bizony tényleg rossz. Majd visszaviszem a boltba, hiszen 5 év gari van rá. Biztosan azt fogják mondani, hogy adunk egy jót, amiben az rFactor tökéletesen mûködik és semmi más. 😊
Nem gondolom bugnak, inkább elcseszett modnak. Az, hogy tudottan min. 4 embernél jelentkezik a hiba - közben a Taky is jelezte, nála is fel-fel lépett a problem -, azért csak jelent valamit, azon kívül, hogy szar a 4870X2 kártyám. Tudom, megoszlanak a vélemények, de elõtte Geforce-om volt, és ott is volt olyan, amit nem kezelt rendesen.
Ez mind oké, de ez a "szar" kártya idáig minden játékban tökéletesen teljesített, az rFactort is beleértve, csak ez a mod nem akar az Istennek sem mûködni. Egy másik topikban leírtam úgy 70 játékot, amit már próbáltam, hiba nélkül. Ennyit a Geforce sem tudott egységesen jól kezelni. Akkor csak nem itt kéne keresni a hibát. Nem bántani akartam senkit, de eldobni azt a modot, amelyikel bajnokságban vennék részt...
Hát, inkább megpróbálok utánajárni, és bizony ez azzal jár, hogy egy csomó embert is basztatok miatta. Ezt sajnálom, de Te mit tennél.
Szerintem egyformák vagyunk. Az "anyázást pedig az vegye magára, akinek inge. Kaptam már egyszerû kérdésért is. Tovább tarthatott leírni a szidalmakat, mint az esetleges válaszokat. Csak mivel fingja nem volt hozzá, inkább anyázott. Nem hinném, hogy minden kijelentésem rátok vonatkozna, így nem is kéne felvenni (akit nem érint).
Ha nem lenne fontos ez a kurva mod, akkor magas ívben leszarnám, és mindenkinek ezt is javasolnám. De tuti, hogy rosszul van benne valami, és kissé émelyeg, mert ezzel a kártyával már több rFactor moddal mentem gond nélkül.
Ennyi lenne.
Nem akartam senki megbántani, de mindenki azt vegye magára, ami ráillik.
Toby més sosem vette magára, ha azt mondtam leszarnak a topikunkban.
Haver vagyok, nem bántok senkit, de nem is tûröm el senkitõl, hogy hülyének bélyegezzenek, amíg nem ismernek. Majd ha ismersz (hsz-ekbõl, vagy netán személyesen), akkor tekinthetsz hülyének, ha úgy érzed.
De amennyire megfigyeltem, hasonlóképpen érthetünk ezekhez a dolgokhoz, ki ezen a területen, ki azon. Nem gondolom, hogy bárkit osztobának kell tartani, mert feltesz egy kérdést.
Végül, de nem utolsó sorban: A "nem tudom, sejtelmem sincs" is válasz.
Ettõl nem érzed magad olyan egyedül a szaroddal. 😊
Kösz, annak, aki figyelt, és volt türelme végigolvasni ezt a Harry Potteri hosszúságú, színes, 6 részes, forgatókönyvbe illõ interpretációt.
Kösz, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ulvar
Szerinted a Wii-rõl nem lehet szép videokat készíteni?

csak egy OFF példa...szorry

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

arty
remélem az feltûnt mindenkinek, hogy a WII változatot nézte ...

Forza.

pointer4
Mit fordul ez a kerék kanyarbejáratnál ?😊
Ezt tuti billentyûzettel játszották 😄
Ulvar
LOOOOOOOOOOOOOL

Ez az...Codemasters jessz... És mire belépsz tudod mi fog várni...Belépsz? Igen-Nem. Biztos hogy Belész? Igen-Nem. Beléptél: Igen-Nem. Csinálsz profilt? Igen-Nem. Csináltál egy profilt -OK. Válassz Pályát - OK Monza: Biztos hogy Monzát választod? Igen - Nem.......

Ennyit ér...Egyik kedvenc játékom volt az OFP, (ma is az) Codemasters a Bohemia Interactivval csinálta közösen és akkor az év FPS-e volt (2001). Aztán szakítottak, azóta se jött ki az OFP 2 Amit MOSTMÁR csak a codemasters csinál...elõre félek....Bohemia már megcsinálta játékát sõt már folytatása is van...de az se az igazi.

Bocsi az OFFért...csak bemutatás képp milyen trailert csináltak

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
Megoldom, adjad

simcompany
Ezt akartam pont belinkelni. El vagyok képedve. Kb 2002-es színvonal

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ok meglátjuk majd adok linket a festéshez, sima dds de talán lehet blõle vmilyen template-et csinálni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nemáá 😊...látszik az rendesen 😄...a koncepció az autó építésénél az volt hogy minél könnyebb legyen (most 845 kiló), a kasztni valszeg carbon lesz, ha megoldható ugyanis nincs rendes template az autóhoz így festegetni is macera 😊)...

az autó amúgy minimálisan lesz setupolható, de emellett driftelgetni és gyorsan haladni is lehet majd vele...

cocpit-al is bajban vagyok, mert ez grid model de én még nem találtam a hozzá való cockpitot, így most a drift revolution-ös sprinter cockpitját használja...de valszeg átalakítom majd, és pl semmilyen mûszer nem lesz benne csak egy önindító gomb 😊))

simcompany
faszányos lesz. ha idõben kész lesz, akkor mennénk ezzel a StreetFight bajnokságban.

bosco05
#45314-ben már kapizsgáltam 😉
lac coo
Még nem próbáltam, késõn kezdtem tölteni... Majd ma este.
Ha GTR EVO akkor az teljesen jó egy NFS-tõl ! Hatalmas bukás lesz, teljesen kész vannak az árkádhoz szokott játékosok, nem értik hogy lehet "ilyen " egy autó ! 😊))
Lazulni teljesen jó lesz, fõleg ha tényleg normálisabb a fizika mint pl. Grid-ben ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#taps>

Utos cucc!😊 De a fekete auto nem valami elonyos, neha alig latni a palyan😊 Egy piros/sarga/feher latvanyosabb lenne.
Alexease
Azert volt elobb, mert a GTR meg a gMotor1-re epult, ami eredetileg az ISI F1Challenge-e alatt volt.😊 A SimBin a GTL ala "kapta" meg a gMotor2-ot.
JuanG
mé nem jelenik meg??

http://www.youtube.com/watch?v=kM7CivWwd9I

JuanG
egy kis móka nordschleife-on...1 kör élvezetesebb pillanatai 😄

bosco05
Vagy az általad említett emberkék már F1C idejében ezt alkalmazták volna?
bosco05
aha, de akkor hogy lehet hogy GTR elõbb volt mint rF? Vagy nem volt elõbb?
Alexease
Az ISI (rFactor) az eredeti engine, toluk vette meg az engine-t a SimBin, ok csinaltak kesobb a GTR/GTR2/GTL cuccokat, utana valt ki X ember, Ok lettek a Blimey! Aztan a volt Blimey! epult be az NFS Shift projectbe.😊
A SimBin folytatta a "sorozatot" a RACE/RACE07/GTR:Evo/STCC programokkal.
bosco05
Szóval az egészbe a legnagyobb vicc, hogy ezek az emberkék csinálták ezt meg eredetileg. Hülyén hangzik de Race07 meg rF nyúlta tõlük és nem fordítva 😊
bosco05
Ez azért lehet mert azok csinálták ugye a Shift egy részét akik a Gtr2-t, amitõl ugye lenyúlta az ISI, meg folytatta a megfogyatkozott Simbin a Race sorozattal.
Alexease
Poenak jo, hogy a beallitasok neve UGYANAZ, de meg az alapertekei is megegyeznek az rFactor/RACE-szel😊))))
pl.:
ZeroMagnitude="0.035000"
Slope="0.000000"
WaveType="Sine"
AverageWeight="0.600000"
Exponent="0.990000"
InputMax="11500.000000"
OutputMax="1.700000"
UpdateThreshold="0.000150"
FrictionCoefficient="0.175000"
FrictionSaturation="1.000000"

Vagy a kedvenced, a kerekveto razkodas, 1:1 😊))

rFactor:
FFB rumble strip magnitude="0.25000"
FFB rumble strip freq mult="1.00000"
FFB rumble strip wave type="0"
FFB rumble strip pull factor="-0.70000"
FFB rumble strip update thresh="0.07500"

NFS:Shift
Magnitude="0.250000"
FrequencyMultiplier="1.000000"
WaveType="Sine"
PullFactor="-0.700000"
UpdateThreshold="0.075000"
Alexease
Mentem meg 1-2 karikat (NFS:S), kezd hasznalhato lenni, teljesen GTR:Evo erzes😊)))

A kontroller/FFB bealitasokat egy az egyben atvettek az ISI-tol. A ..\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtaban talalhato XML file-okat piszkald😊 Ismeros lesz - nagyon😊

- Ezek default beallitasok, ezeket lehet belul kivalasztani! Itt erdemes - a kivalasztott file-ban - alapbol beallitani ami kell (gombok, iranyok, stb.). A file-modositasokat megtartja, de torolve ujra kimasolja az eredetit! Ujat NEM fogad el (ennyi eszuk van😛).

- Kivalasztas utan a Profilban tarolja az ertekeket, onnan hasznalja! Ujra modositva az XML-t, ismet ki kell valasztani az Options reszben!
Ingy
Revenge of the Trözsant?<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

Alexease
Az elozo ketto OFF volt, elnezest a bocsanatert, de a helyzetre valo tekintettel (az NFS SHIFT topic "hasznalhatatlan") - szigoruan a technikara, hasznalatra, kezelesre, fizikara korlatozva -, megengedett itt is nehany NFS-SHIFT velemeny, tapasztalat.

De az elso flame-csucsok megjelenesenel, visszatorlom az egeszet (meg az enyemet is)!😊
Alexease
Ja, es van auto setup, garazs, bellitasi lehetoseg is, minden ami kell. A felpakolt "tunning-kit" es alkatresztol fuggoen.
Hogy mennyit szamit, nem tudom, nem volt turelmem kiprobalni😊 De kicsit macera, mert a fomenu reszben kell piszkalni, a grazsban, az autohoz mentegetni, hozzarandelni, aztan johet a "verseny", amihez tucatnyi "kalapacsutes" utan jutunk el😊 Setup mentest nem lattam...

Hogy menyit szamit, nem tudom, mert igy alapbol nem sok mindent ereztem az autobol, vagy sodrodik vagy driftelni akar😉

De talan ez a 3x2 kor lehet keves volt...😊
Alexease
Elotte NE menj massal (netKarPro, iRacing, LFS, rFactor stb.)!!😊

- Az elso inditas utan, jo sokaig lehet, kell es erdemes allitgatni (grafika, hangok, kontroller stb.). Legalabb a lehetoseg benne van.

- A HUD idegesito, foleg a megjeleno animaciok vezetes kozben (feliratok, uzenetek), ki sem lehet loni rendesen, vagy full vagy semmi (pl. nekem csak a korok szama kellene, bar 2 - KETTO😛 - koros volt az elso verseny😄).

- Eleg sok es idegesito a film, az animacio, de azokat gyorsan ki lehet irtani belole😄 Rename, move stb.😛

- Eger kezeles nincs a menuben, de nem annyira "szar" mint az atlag.

Eddig csak 1 versenyt mentem meg 2 TT-t. Kicsuszas helyett inkabb a kisodrodas a megfelelo szo ra😊 Palyak is erdekesek, foleg igy designe-ositva😄 Mindenhol tablak, kifetitok, zaszlok, aszfaltrajzok. De a nyomvonal sem 100-as... Laguna-n erdekes egy-ket kanyar, Road America-n pedig nehany kanyarban megdobja az autot. Most vagy a gumi oldaltartasa "akad be" (Maserati-val mentem), vagy "huplikat" akartak a palyara, foleg a kanyarokba, szivatasnak, de nem jott ossze😊

Igy elsore nem olyan veszes, bar rosszabb mint amire szamitottam😊 Egyelore nem az a kerdes, hogy mennyire jo vagy rossz, hanem hogy hobby-autokazasnak megfelel-e?!😊

De amugy ilyen "konzolos-arkados-funrace-es-karrieres" cuccnak teljesen jo. Legalabbis annak, aki a palyaversenyeket szereti (sokan sirnak a varos, a freeride, a rendorok stb. miatt).
Van benne minden: sok divatos auto, sok valzatos palya, tunning, festes, mindenfele megnyerheto szir-szar, sok film, animacio, ullo-csapkodasra megjeleno tucatnyi "Gratulalunk!" es "Eztetnyertedmeg!" kepernyo stb.
😊)

lac coo
Topikjában megy a sírás, hogy állandóan kicsúszik és hogy senkit nem lehet vele utolérni..ez talán jó jel, bár sokat nem várok azért... 😄DD

lac coo
Csak lerángatom ezt a hírös NFS Shift-et, megnézem milyen ... 😛

SimaSuna
nagyon sok modra kellene új fizikát kreálni...vagyis ráférne az update 😊
ArsenalForever
Nálam sokszor volt már olyan hardware, aminél a driver frissítés idézett elõ hibát, szóval simán lehet.