rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Forza.
Az titeket nem zavar a Shiftben, hogy a csóka alig tekeri a kormányt? Engem nagyon indegesít, hogy én tekerem 360 fokban, õ meg ott lustálkodik kb 100 fokkal 😛
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(WIN7 bõl már van fennt végleges <#awink>#awink> )
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
A grafikára azt mondtam, hogy 2002-es színvonal.
Tehát a mai szintén már nem nevezném szépnek.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
"Ezt akartam pont belinkelni. El vagyok képedve. Kb 2002-es színvonal"
Ha a 2002-es, szokványos kinézed szted lehet szép, akkor igen. Én nagyon elszoktam tõle ...
Forza.
(nem a fosminõségû, kicsi, youtubes, kamerával felvett tévéképernyõsrõl beszélek.)
Forza.
A gép sem okoz különösebb meglepetéseket - egy-két kivétellel -.
Hogy rossz lenne a vidkari? Erõsen kétlem. Bár lehet, hogy úgy csinálták meg, az rFactor egyes modjait ne jelenítse meg, és akkor bizony tényleg rossz. Majd visszaviszem a boltba, hiszen 5 év gari van rá. Biztosan azt fogják mondani, hogy adunk egy jót, amiben az rFactor tökéletesen mûködik és semmi más. 😊
Nem gondolom bugnak, inkább elcseszett modnak. Az, hogy tudottan min. 4 embernél jelentkezik a hiba - közben a Taky is jelezte, nála is fel-fel lépett a problem -, azért csak jelent valamit, azon kívül, hogy szar a 4870X2 kártyám. Tudom, megoszlanak a vélemények, de elõtte Geforce-om volt, és ott is volt olyan, amit nem kezelt rendesen.
Ez mind oké, de ez a "szar" kártya idáig minden játékban tökéletesen teljesített, az rFactort is beleértve, csak ez a mod nem akar az Istennek sem mûködni. Egy másik topikban leírtam úgy 70 játékot, amit már próbáltam, hiba nélkül. Ennyit a Geforce sem tudott egységesen jól kezelni. Akkor csak nem itt kéne keresni a hibát. Nem bántani akartam senkit, de eldobni azt a modot, amelyikel bajnokságban vennék részt...
Hát, inkább megpróbálok utánajárni, és bizony ez azzal jár, hogy egy csomó embert is basztatok miatta. Ezt sajnálom, de Te mit tennél.
Szerintem egyformák vagyunk. Az "anyázást pedig az vegye magára, akinek inge. Kaptam már egyszerû kérdésért is. Tovább tarthatott leírni a szidalmakat, mint az esetleges válaszokat. Csak mivel fingja nem volt hozzá, inkább anyázott. Nem hinném, hogy minden kijelentésem rátok vonatkozna, így nem is kéne felvenni (akit nem érint).
Ha nem lenne fontos ez a kurva mod, akkor magas ívben leszarnám, és mindenkinek ezt is javasolnám. De tuti, hogy rosszul van benne valami, és kissé émelyeg, mert ezzel a kártyával már több rFactor moddal mentem gond nélkül.
Ennyi lenne.
Nem akartam senki megbántani, de mindenki azt vegye magára, ami ráillik.
Toby més sosem vette magára, ha azt mondtam leszarnak a topikunkban.
Haver vagyok, nem bántok senkit, de nem is tûröm el senkitõl, hogy hülyének bélyegezzenek, amíg nem ismernek. Majd ha ismersz (hsz-ekbõl, vagy netán személyesen), akkor tekinthetsz hülyének, ha úgy érzed.
De amennyire megfigyeltem, hasonlóképpen érthetünk ezekhez a dolgokhoz, ki ezen a területen, ki azon. Nem gondolom, hogy bárkit osztobának kell tartani, mert feltesz egy kérdést.
Végül, de nem utolsó sorban: A "nem tudom, sejtelmem sincs" is válasz.
Ettõl nem érzed magad olyan egyedül a szaroddal. 😊
Kösz, annak, aki figyelt, és volt türelme végigolvasni ezt a Harry Potteri hosszúságú, színes, 6 részes, forgatókönyvbe illõ interpretációt.
Kösz, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
csak egy OFF példa...szorry
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez az...Codemasters jessz... És mire belépsz tudod mi fog várni...Belépsz? Igen-Nem. Biztos hogy Belész? Igen-Nem. Beléptél: Igen-Nem. Csinálsz profilt? Igen-Nem. Csináltál egy profilt -OK. Válassz Pályát - OK Monza: Biztos hogy Monzát választod? Igen - Nem.......
Ennyit ér...Egyik kedvenc játékom volt az OFP, (ma is az) Codemasters a Bohemia Interactivval csinálta közösen és akkor az év FPS-e volt (2001). Aztán szakítottak, azóta se jött ki az OFP 2 Amit MOSTMÁR csak a codemasters csinál...elõre félek....Bohemia már megcsinálta játékát sõt már folytatása is van...de az se az igazi.
Bocsi az OFFért...csak bemutatás képp milyen trailert csináltak
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az autó amúgy minimálisan lesz setupolható, de emellett driftelgetni és gyorsan haladni is lehet majd vele...
cocpit-al is bajban vagyok, mert ez grid model de én még nem találtam a hozzá való cockpitot, így most a drift revolution-ös sprinter cockpitját használja...de valszeg átalakítom majd, és pl semmilyen mûszer nem lesz benne csak egy önindító gomb 😊))
Ha GTR EVO akkor az teljesen jó egy NFS-tõl ! Hatalmas bukás lesz, teljesen kész vannak az árkádhoz szokott játékosok, nem értik hogy lehet "ilyen " egy autó ! 😊))
Lazulni teljesen jó lesz, fõleg ha tényleg normálisabb a fizika mint pl. Grid-ben ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utos cucc!😊 De a fekete auto nem valami elonyos, neha alig latni a palyan😊 Egy piros/sarga/feher latvanyosabb lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=kM7CivWwd9I
A SimBin folytatta a "sorozatot" a RACE/RACE07/GTR:Evo/STCC programokkal.
pl.:
ZeroMagnitude="0.035000"
Slope="0.000000"
WaveType="Sine"
AverageWeight="0.600000"
Exponent="0.990000"
InputMax="11500.000000"
OutputMax="1.700000"
UpdateThreshold="0.000150"
FrictionCoefficient="0.175000"
FrictionSaturation="1.000000"
Vagy a kedvenced, a kerekveto razkodas, 1:1 😊))
rFactor:
FFB rumble strip magnitude="0.25000"
FFB rumble strip freq mult="1.00000"
FFB rumble strip wave type="0"
FFB rumble strip pull factor="-0.70000"
FFB rumble strip update thresh="0.07500"
NFS:Shift
Magnitude="0.250000"
FrequencyMultiplier="1.000000"
WaveType="Sine"
PullFactor="-0.700000"
UpdateThreshold="0.075000"
A kontroller/FFB bealitasokat egy az egyben atvettek az ISI-tol. A ..\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtaban talalhato XML file-okat piszkald😊 Ismeros lesz - nagyon😊
- Ezek default beallitasok, ezeket lehet belul kivalasztani! Itt erdemes - a kivalasztott file-ban - alapbol beallitani ami kell (gombok, iranyok, stb.). A file-modositasokat megtartja, de torolve ujra kimasolja az eredetit! Ujat NEM fogad el (ennyi eszuk van😛).
- Kivalasztas utan a Profilban tarolja az ertekeket, onnan hasznalja! Ujra modositva az XML-t, ismet ki kell valasztani az Options reszben!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De az elso flame-csucsok megjelenesenel, visszatorlom az egeszet (meg az enyemet is)!😊
Hogy mennyit szamit, nem tudom, nem volt turelmem kiprobalni😊 De kicsit macera, mert a fomenu reszben kell piszkalni, a grazsban, az autohoz mentegetni, hozzarandelni, aztan johet a "verseny", amihez tucatnyi "kalapacsutes" utan jutunk el😊 Setup mentest nem lattam...
Hogy menyit szamit, nem tudom, mert igy alapbol nem sok mindent ereztem az autobol, vagy sodrodik vagy driftelni akar😉
De talan ez a 3x2 kor lehet keves volt...😊
- Az elso inditas utan, jo sokaig lehet, kell es erdemes allitgatni (grafika, hangok, kontroller stb.). Legalabb a lehetoseg benne van.
- A HUD idegesito, foleg a megjeleno animaciok vezetes kozben (feliratok, uzenetek), ki sem lehet loni rendesen, vagy full vagy semmi (pl. nekem csak a korok szama kellene, bar 2 - KETTO😛 - koros volt az elso verseny😄).
- Eleg sok es idegesito a film, az animacio, de azokat gyorsan ki lehet irtani belole😄 Rename, move stb.😛
- Eger kezeles nincs a menuben, de nem annyira "szar" mint az atlag.
Eddig csak 1 versenyt mentem meg 2 TT-t. Kicsuszas helyett inkabb a kisodrodas a megfelelo szo ra😊 Palyak is erdekesek, foleg igy designe-ositva😄 Mindenhol tablak, kifetitok, zaszlok, aszfaltrajzok. De a nyomvonal sem 100-as... Laguna-n erdekes egy-ket kanyar, Road America-n pedig nehany kanyarban megdobja az autot. Most vagy a gumi oldaltartasa "akad be" (Maserati-val mentem), vagy "huplikat" akartak a palyara, foleg a kanyarokba, szivatasnak, de nem jott ossze😊
Igy elsore nem olyan veszes, bar rosszabb mint amire szamitottam😊 Egyelore nem az a kerdes, hogy mennyire jo vagy rossz, hanem hogy hobby-autokazasnak megfelel-e?!😊
De amugy ilyen "konzolos-arkados-funrace-es-karrieres" cuccnak teljesen jo. Legalabbis annak, aki a palyaversenyeket szereti (sokan sirnak a varos, a freeride, a rendorok stb. miatt).
Van benne minden: sok divatos auto, sok valzatos palya, tunning, festes, mindenfele megnyerheto szir-szar, sok film, animacio, ullo-csapkodasra megjeleno tucatnyi "Gratulalunk!" es "Eztetnyertedmeg!" kepernyo stb.