rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
oks, köszi!
ték

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Alexease
Nincs. De ha van valami, akkor a banner alatt az rFactor 2 Blog linknel megtalalod.
SL
Sziasztok!

rFactor 2-rõl valami hír?

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Alexease
Eddig nem nagyon konvertaltak netKarPro-bol (bar autokra volt probalkozas, de sok ertelme nem volt, a fizika miatt😛). Talan majd ezt a palyat, mert kulonlegesseg😊 De a palya hossza miatt nem lesz egyszeru feladat, nehany honapot biztos "eljatszanak" majd vele😊
Penge88
Van rá esély, hogy lesz ez a pálya rFactor-hoz? :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

JuanG
kijöhetne már 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Penge88
Drift-elni sokfélekéépen lehet, nem feltétlenül CSAK nagy gázzal lehet indítani. Tény, hogy gázzal meg kormánnyal kell már megtartani. Drift Bible-ben bemutatják. És ott van olyan is, amikor attól indul meg az autó hogy elveszik a gázt (lift-off oversteer) :-) Állítólag a legnehezebb, mert nagy tempó kell hozzá (Keichi mester 140nél indította el asszem a Silvia-t). Sõt van olyan drift is amikor (sima, nem kézi) fékkel indítják meg (brake drifting). Drift modok vannak, az oversteer mod talán a legjobb, nekem is fent volt, DE! Sokkal jobban szórakozok mostanában teljesen gyári autókkal való driftelésekkel. BMW E46, Toyota Supra MKIV, AE86 Club (ez már picit pályaautósabb, de nagyon jó driftre is). Tény, ezeknél nem lhet beállítani 55°-os kerékszöget, mert a Supra 31°-ot tud. De azért élmény keresztben menni velük és sokkal többre értékelem, mint hogy egy 60°-os kerékszögû autóval megyek keresztben. Szóval, ha valaki vehetõ a driftre és nem teljesen süket a témával kapcsolatban, akkor gyakorlatilag minden rwd-s moddal driftelhet.

Amúgy amirõl te beszélsz az a powerslide, ami tényleg gázzal indítja meg az autót. De a drift csak itt kezdõdik (meg a kézi fékes driftnél), nem itt van vége neki. A nagy drifterek ezeket ritkábban használják (mármint a tisztán erõbõl történõ driftelést), mert hogy többnyire kanyar kijáratánál kigyorsításnál lehet megjátszani, hogy nagyobb gázt ad és kifarol. De hát akkor a kanyar felét nem is keresztbe vette. :-)))

Alexease
De ha a palya hossza szamit, akkor ismet a GPL fog vezetni (Isle utan megint), Targa Florio-val, ami 72 km hosszu😊))))))
Alexease
OFF: netKarPro hillclimb, 17 km, Trento-Bondone (meg nem jelent meg!)😊
JuanG
sajna lückendorf is rövid és nem túl izgalmas, a legjobb akina meg joux plane 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Penge88
Köszi. LOL google megvolt, a youtube videó is, de ezek szerint nem néztem végig a videót, vagy elsiklottam a description felett... Hillclimb pack eléggé khm... Hát vagy 15m szélesek a pályák... Láttam én is, de nem szedtem le, pont emiatt... Lienz nekem már kicsit uncsi... meg nem is olyan hosszú. Meg az benne van az alap rfactorban. Lückendorf-ot nem ismertem, de jóóóóól néz ki, köszi, újabb gyöngyszem a gyûjteményben. Machwerk se tûnik rossznak. :-)

Ingy
hi sajna nem mert melózom 😞
Totti: sajnos szerintem nem élethû, ha továbbmegyek az rfactorban sem élethû a fizika bár a futómûvet nem kis melóval élethûvé lehet tenni de a gumival sajnos az a helyzet, hogy tapadás vesztéskor kontrollálhatatlanná válik a gumi a valós életben ez nem igaz lásd visonta videó

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pointer4
Ne butáskodj, ez azért te is érzed, hogy naagy csacsiság.
Szép kis gyüjtemények, de kihagytad pl lückendorfot, van egy nagy hillclimb pack is mondjuk abból csak 4-5öt próbáltam még régebben, abból 1 tetszett igazán. Én a Harewood hillclimbon is szoktam menni, bár az kicsit rövid. Meg ott van lienz is. Meg a 67es Sachenring, bár az inkább csak utcai pálya, aminek fele a városba fut, fele a határba.
Meg Machwerk is ott van. Nekem van egy Man szigeteki pályám, asszem GPL konvert, de elég ronda. (marha nehéz amugy megtalálni 😄 beirod googlebe hogy "isle of man rfactor" kidob egy youtube linket, és ott a leirásba a letöltési link)

http://www.filefront.com/14585783/IOM.rar

SimaSuna
Historic + Corvette vagy a Mustang 😊

powerslide kell nem drift 😊
Jamirofan89
Group B tényleg jó viszont ajánlom a Suzuki Escudo modot ami függõséget okoz (ha szeretsz csúszkálni <#crazya>)

Penge: Hálás köszönet! Az Akina nagyot üt

Ulvar
Nézd én úgy tudom hogy a driftelés úgy mûködik hogy: nagy gáz, majd tartott gáz. Én azt láttam hogy a csávónak a lába a féken volt vagy elvette a gázt majd gyorsított. Ez valójában annyit tenne hogy kiforog a picsába.

rFactor-ra nem láttam még igazán jó drift modot. Viszont vannak olyan verdák amikkel kegyetlen jól lehet menni és nem kell csilli villi kinézet nitro kers meg mi a tököm.

Rallycross Group B mod Madcow pályák és fél napig kegyetlenül élvezem hogy csúszik a segge a verdának. ÉS ott kifejezetten jól mûködik ez az effekt. Amúgy meg szoktál versenyezni is ha már témánál vagyunk akkor drift versenyezni rF-ben? És nem AI ellen. Vagy csak videókat csinálni hogy waaaa...de király, ezt nézzétek...?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Én nem látok különbséget egy rfactoros drift videó vagy e között! ott nem zsinór?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Ne haragudj meg. Megnézted hogy hogyan mozog a kaszni? Mintha tényleg zsinóron menne. Amúgy rühellem az ilyen májerkodó videókat...már hányingerem van kezdve Ken Block-tól.

Totti5
Ingém igen. On board: 2007 Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR a belsõ sajna nem lett túl jó, bár használható teljesen, de motorháztetõrõl viszont brutális

Totti5
Ez szimulátor féle és semmi de semmi köze nincs a shifthez ami árkéd és a Forza fizikája mindig is jobb volt a GTénél, ahogy a Foza3é is jobb, sõt kiváló lett.

Penge88
Hát jah... Eléggé érdekes mozog az autó, megy keresztbe, hátsó kerék pörög mint atom, elsõvel nem is ellenkormányoz, mintha AWD lenne, csakhogy ez egy 370Z, ami köztudottan RWD 😛 Én azt mondom, ha pályaautó, ha hegyi drift, ha Forma 1 ... rFactor :-))

@Jamirofan89: Tesztelgesd õket, melyik jön be, szerintem mindegyik nagyon állat. Idõközben eszembe jutott még egy pár, ha nem gond 😄

Azok között, amit mcmoha is küldött, Akina (hegyi lefutás, tele hajtûkkel, nagyon állat)

Kép

Link

Rally China (többnyire aszfaltozott rally körpálya, kb 23-24 km-es)

Kép

Link

és...

UKRally (nemtom hány km-es rally körpálya, aszfaltozott)

Kép

Link

Örültem hogy segíthettem! :-) Keep downhill/hillclimb rally alive! 😄D

b-type
off:
jöszö ma Tökölre? 😊
Kint leszek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lol.. nfs shift zene.. XD
link

Ingy
valóságban a gumik jóval direktebbek, itt ha megnézed sokszor nem irányban áll az elsõ kerék, semmi tömeg ill. kaszni mozgás mintha légpárnással mennének ha feltéve ez ingame video 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pointer4
Hát nemtom, nekem ez olyan gagyi mozgásnak tûnik. Nevezzük úgy, hogy körhinta fizika. Az autó megy a sínen, közepén egy ponton van húzva, a négy kerék meg csak dísz rajta.

Ilyen a Shift is, hála a jó égnek a GT5 nem, annak még van esélye egy nagyon-nagyon lightos szimulátor címre.
milk4
Ha ezt megcsinálja rendes "gameplay view"-ban is,akkor lehet róla véleményt mondani.Így csak annyit,hogy váóóó de jóóó.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Totti5
Ehhez mit szólnak a Drift mesterek? sutva vagy "élethû" amennyire egy játéktól elvárható ( számplja az üzemanyag fogyást, gumikopást/hõmérsékleteket, autó sérülést, van benne gumi deformáció és kiváló felfüggesztés szimuláció stb... ) Forza Motorsport 3 Fujimi Kaido Trailer HD nem konzol vs pécé!!, hanem komolyan kérdezem és érdekelne a véleményetek.

zolee145
Ez mondjuk pont nem hülyeség. A hõmérséklet változhat, és ha olyan a mod akkor ez számít is.
Az más kérdés, hogy esõ (még) nincs, de talán az rF2 megoldja ezt a problémát is.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jamirofan89
hûûûûû Penge hálás köszönet!!!<#worship><#worship><#worship>
ebbõl egy éjszakába nyúló raccsingolás lesz<#pias>

Penge88
Hú... Na szóval. Én is imádom ez ilyen hillclimb, downhill pályákat. Amiket ajánlok:

Col de Turini (sokaknak nem kell bemutatni, legendás szakasz 25 km, most mentem rajta AE86-al és hát 18 perces menet volt)

Kép

Link

Gunsai Touge (körpálya, nagyon szûk, kihívásokkal teli)

Kép nincs...

Link

22 kms of Corsica (22 km-es körpálya, nem mindenhol a legszebb, de néhol eléggé megvicceli az embert)

Kép

Link

Mount Ventoux hillclimb (21 km-es erdõs, hegyi felfutás, komoly kihívásokkal)

Kép

Link

Rallye Alicante Aitana (14 km-es nagyon szûk hegyi menet)

Képek

Link

Loux Plane Hillclimb (bizony, RBR pálya, minõségileg ugynaolyan minõségben, csak itt nem csak WRC-kel lehet rajta száguldozni)

Képek

Link

Ezek mind aszfaltosak votlak.

Pikes Peak (huszonakárhány km-es hillclimb murvás, van belõle aszfaltos verzió is Alpine Mountains néven, azt nem találtam meg)

Kép

Link

És még lenne elvileg az Isle of Man híres pálya is, de azt sem találtam. De ezek így nagyon nagyok. Ha akarsz egy álmatlan éjszakát, akkor AE86 Club moddal menjél. 😉 Jó szórakozást!

Alexease
Piszkaltam a kormanybeallitast is, de az "kivul" van XML-ben, ahoz mindenki hozzafer egyszeruen😉

A gumikat majd valami raeros es hozzaerto ember rendesen megcsinalja😊
batihu
A kormányod beállításait alapon hagytad a Shift-ben, vagy beállítottad úgy ahogy az rF-ben szoktad? Érzékenységre, és FFB-re gondolok!A gumi így sokkal sokkal jobb lett, köszi! <#worship><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
Megint, utolso NFS:S OFF😊
Az F1 kicsit uncsi volt, igy piszkaltam a SHIFT-et. Sajnos tul sok mindent kellene modositani, hogy normalisabb legyen, arra se idom, se kedvem😊 Majd az aki nagyon raer (es tudja is mit csinal, foleg gumik😛).

- NFSSHIFT_Pakfiles_V2.zip

Es annak, aki nagyon raer😊
- NFS_SHIFT_BFF_Expand.zip
- NFS_SHIFT_BFF_Repack.rar

NFS SHIFT BFF EXPAND:
- quickbms.exe elindit
- nfdshift.bms kivalasztas
- xxxx.bff kivalasztas
- konyvtarmegadas (lenyegtelen, helyben csomagolja alkonyvarakal), de a kicsomagolt tartalmat, erdemes a BFF-fel azonos nevu konyvtarba masolni!

NFS SHIFT BFF REPACK:
- Repack.exe AAA BBB CCC

Pl. a BOOTFLOW.BFF viszacsomagolasa:
AAA: BOOTFLOW (az alkonyvtar, ahol a BOOTFLOW.BFF talalhato kibontva)
BBB: BOOTFLOW.BFF (az eredeti BFF file)
CCC: BOOTFLOW_NEW.BFF (az uj BFF amibe becsomagoljuk a valtoztatott file-okat).
pointer4
Csak, hogyha kértél ip csomagot, külön kell kérni, úgy kicsit drágább.
milk4
Egy pár tanács:
1.Próbálj meg értelmes mondatokat,kérdéseket megfogalmazni.
2.Mondat elejét nagy betûvel kezdjed,és a végére bökjed be a mondatvégi írásjeleket.
3.Ha nem értesz hozzá,akkor elõször olvass utána,hogy mit hogy kell csinálni.Ne itt marháskodj.

Remélem megfogadod a tanácsaimat😊

adikakk
my ip az én ip m??
amit a szolgáltató ad

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

simcompany
add neki az IP-det

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

adikakk
hy all
lenne 1 kérdésem elinditom a szervert dedicated be és nem talál meg a haverom pedig engedélyeztük a portokat mind2 en mit kell csinálnom hogy jó legyen??

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

mcmoha
Ez a demohoz is jo? Mert ha igen, visszateszem es 10 percnel tobbet jatszok vele.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bosco05
Nekem a Codemasters logó bökte ki a szemem egy rF F1 bajnokság honlapjának kellõs közepén.
Norbi1990
Ja Futam-ot FuTTam-nak írja mindenhol 😄
simcompany
"Minden idõmérön és futtam után szeretnék az valamennyi résztvevõnek meg interjúztatni hogyan látja esélyeit többiekhez."

Elképesztõ, remélem csak 5-6 évesek, ha nem, azonnal vissza a suliba még vagy 20 évre. Vagy orvoshoz.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Norbi1990
Szabályzatba

Idõjárás: változó <#banplz><#banplz><#idiota>
rFactorba nem tudom, hogy lehet változó idõjárás 😄
Alexease
OFF😊
Akinek meg esetleg fent maradt az NFS SHIFT a gepen (😄), az ha van kedve, letesztelheti ezeket a beallitasokat (persze, Pro modban😛). Semmi extra dramai valtozas, de azert valami csak van😊
Az eredetit archivaljatok!

..\Need for Speed SHIFT\Pakfiles\
- http://alexease.uw.hu/files/PHYSICSBOOTFLOW_v1.zip
- http://alexease.uw.hu/files/PHYSICSMENU_v1.zip
solo
Hmm, ezt ki kell próbálnom..Nagyon teccõs...Majd elterelgetem rajta a 70 es CUDA-t:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

milk4
Letöltések menüpont:
"1.: rFactor 1255 little (alapjáték)
xyz

2.: crack: tõlem kérhetõ msn-en: [email protected]"

No comment...

Ulvar
Bran GP xD. Hát ez oltári.

Roger6
Jellenkezés ! OMG!!!!! Ez de durva, és ez egy menüpont vazze! XD

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JuanG