rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vagy most nemértem mire gondolsz.
Am euroringre csak fixes gokarttal:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amugy 1 * kerdese az egesz, es ott mesz vele, ahol akarsz😉
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az Arcade nekem attól Arcade hogy nem érzek semmit a kocsiból, untat, stb.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mért nem mindjárt képek alapján - arra is volt itt példa korábban 😄
(persze ettõl még simán nem szim, de...)
Forza.
De vannak finomságai, az aki gyengébb motorral van szerelve annak másként kell menni mint akit oda tud tolni az erõ ahova akarja.
..és ez a páros drifteknél nagyon kijön, amikor fordulnak és mondjuk a gyengébb megy elõl akkor a hátsó autónak alkalmazkodnia kell, nem tolhatja ki a szemét mert akkor lebontja az elsõt, hanem ha látja hogy gyors akkor engedi nagyobb szögben az autóját, akkor meglassul a sebessége és mellé látványos is, ha egy erõs autó nagy szögben beleáll a driftbe akkor csak úgy dõl a füst 😄
Amikor a gyengébb autó követi le az erõsebbet, akkor többször lehet látni hogy elspórolja a szögeket, mert túlságosan lemaradna.
Fontos hogy állítják össze a párokat, de a továbbjutók összeakadnak náluk erõsebb ill. gyengébb autóval is.
Jó lett volna tudni a specifikációkat is, sajna nem láttam. De pl. a döntõbe belekerült az az autó is ami közszemlére volt téve, vezetõket nem mondok azok úgy is csak annak mondanak valamit akik képbe vannak...nem tiszteletlenség.
Szal V8 egy végtelenül kikönnyített kasztniban, szép Bímer volt.
Szemben a Ford Sierra-val ami biztos okos autó volt, és a csapatásban csak annyit lehetett látni hogy a Sierra jobban billeg, de maga a látvány az mindenhol nagyon ott volt.
De sztem el kell menni, vagy ha teheted be kell ülni, a kettõ együtt kerül 7 ezer forintba, és akkor sztem megérzi az ember hogy jó ez neki vagy nem. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
néha össze is érnek..
nade többet nem offolok, sry alex 😉
ha érdekel vkit akkor van d1gp és sima drift topik is..
Komolyan meglepõdtem kint Tökölön,..nagyon színvonalas kis csapatás volt <#eljen>#eljen>.
Nem is tudom hol kezdjem..annál a 14 éves gyereknél aki akkorákat kilincselt a Ford Sierra-val hogy a köre alatt nem ittam bele a sörömbe, vagy a Nissan 350-nél ami telipúpozta a pályát füsttel bár elég kezelhetetlen(nek tünt). ..vagy többünk kedvencével a széria 500-s Merga-val (Bímer váltóval ragasztva) aki leszabályzáson ment végig gyönyörûen, majd a csata elsõ kanyarjában 100km/h környékén belerántott kéziféknél alátört a felni, pótolták..a következõ kör uezen elsõ kanyarjában detto 100km/h-nál ugyanúgy rárántotta és ugyanúgy kitört újra...tisztelet és alázat.
...de természetesen lehetne beszélni a végsõ csatáról a V8 Bímer és a Ford Sierra között amibõl a Ford Sierra jött ki gyõztesen...megérdemlten, szép volt a Bímer is, de a Zentai srác akkorákat ment minden körben mindig, hogy az övé volt nem volt vita, pedig az elsõ futásukat döntetlennek ítélték és ismétlés volt.
Ált. kritikusan közelítek, de több olyan összecsapás volt ahol csak ráncoltam az orrom a cimbikre, mert mindkettõ továbbjutása megérdemelt lett volna.
De a Tsuiso csaták is geccem zsírja volt, nagyon szépen tartották a távolságot, ...többször is volt olyan érzésem hogy ez már plafon közeli ezen a szinten, azaz itt már csak a sebesség lehet nagyobb, de a látvány tökéletes.
Szépen toltak füstöt is, nem gyíkfing volt...bár a Nissan 350 az überelhetetlen volt ebben, de látszott hogy oda már kicsit szûk a pálya és lassú a tempó, egy más világ lassú tempónál uralni egy ennyire pörgõ autót.
De közel hasonló füstöt produkált Bímer és Ford Sierra is amikor nagyon beletalált a szögbe.
Több autó elhalt, Mazda Rx8 (amig ment jól ment), Nissan Sylvia, Bímerek..volt égés is.
A DriftTaxi 5 ruga két kör, és megéri megnéztem...szép driftekkel viszik õket és még nagyobb a sebesség is, mivel az érintési pontokat ilyenkor pont leszrják.
Desznyó jó volt na 😊 <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha csak simán gyorsan akarsz vele menni akkor is tolja állandóan a hátulját. Nagyon szépen lehet tartani keresztben a gázzal. Nem tudom milyen gumi fizika van benne, de nagyon jól kontrollálható csúszás közben is az autó.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
most kéne egy normálisabb drift mod.nagyon megtetszett a dolog<#puszis>#puszis>
Amugy masik topic, irtuk mar nehanyszor, ha valaki foglalkozik vele, talan 1-2 ember, az ott van.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197067820
@Jamirofan89: én alap beállítással mentem, annyi hogy a kerékszöget felvettem 37 fokra... difi 80%, szóval könnyen elfarol. 37 fokos kerékszöggel már lehet valamit kezdeni. 900 fokban nagyon élveztem, nem is driftautó, de olyan igazi, túlkormányzott pályaautós ide-odajár a segge, néhol szépeket karcol... 😄
Thank God, I\'m a Lada owner!
ha vki ért a boby track builderhez az írjon rám pls
on
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Penge igazán megdobhatnál egy AE86 CLUB-os drift setuppal 😄😛
majd talán ha a jézuska nem lesz válságban, majd akkor kipróbálhatom.. 😊
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'