rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
könnyen játszható,sokan elájulnak tõle,de valami hibádzik
Ha nem akkor tévedek ,de mint irtam én nem vagyok egy texturabajnok,ezért kértem vékleményt!
(ki lehet találni mennyi pénzem van utazásra😄)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
passzát szél csodákra képes <#zavart1>#zavart1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Megjelent az egyik lejobb 2009 es mod A WCP 2009 v1.2
??????????????
Megnéztem ....van ebben a modban valami amit õk csináltak???,mert nekem aki nem ért anyira hozzá ,úgy jön le ,hogy innét és onnét is egy kicsit kivedtek más modokból ?????????
Vélemény???
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tequila - Gabor Bernhardt
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Épp csinálom a F1 2009 F1RFT hangjait, ha gondolom, segíthetnél a külsõkkel.
SuperLeague, rF, változó, ingyenes, minden hét, szerda, 20:00, SSTV (ha van)
Formula 1, rF, FSONE 2008, ingyenes, változó, vasárnap, 19:30, SSTV (ha van)
HTCC,Race07/STCC, -, ingyenes, kéthetente, kedd, 20:00, nincs
remélem mindent jól írtam :-)
Virtual SimRacing
Egy kis update a külsõ hangokra.Véleményt kérek és lehetõleg kellõ hangerõvel hallgassátok! thx<#integet2>#integet2>
Lausitzringet adta az sstv utána a másik kettõt nem..technikai hiba miatt.
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
illetve a maszim f1 futamok a valós versennyel egy napon, míg az indycar a valós verseny utáni hét csütörtökjén szoktak lenni
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
indítom GEM2-t erre:
unknown message: "fatal error" <#boxer>#boxer><#gun>#gun>
ötlet? vagy csak azért nem indítja el,mert a GPL demo?
Az objecteket sem kell piszkalni, jo az, max az elesebb kanyarokban egy kis Tesselate es Smooth😛 A texturakat kell ujragyartani, materialokat, shadereket, shine-, bump-, reflect mappokat, es persze static- es dinamic arnyekolas😊
azt a *****<#vigyor>#vigyor> ez a pálya KELL! nagyon jól néz ki!!!