rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Nem, csak a tapasztalatok 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gviski
elgurult a gyógyszer?

Virtual SimRacing

Showroom!!!!!!!!meg mit tudom én csak olyan érzésem van,az autók állitólag RPM esek,a hang az marha jó,................ennyi

könnyen játszható,sokan elájulnak tõle,de valami hibádzik
Ha nem akkor tévedek ,de mint irtam én nem vagyok egy texturabajnok,ezért kértem vékleményt!
zolee145
Akkor viszont én is kimegyek. Csak nem tudom, hogy az alagútba beengednek-e gyalog, szóval lehet, hogy meg kéne tanulnom úszni is.😊)
(ki lehet találni mennyi pénzem van utazásra😄)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

macleody
Például melyik modból vettek ki?
Jamirofan89
lol

Ulvar
VAN BENNE KERS!? AZ A LEGJOBB BENNE. KERSt AKAROM NYOMKODNI ÉS 20 mpvel jobb lenni mint az igaziaaak. va de király ahogy 350el megyek be a Parabolikába wáá de atom király.

Jamirofan89
megjelent? komolyan?<#vigyor2><#szeret>

Jamirofan89
persze segíthetek.mikorra tervezitek a megjelenését?

Dietrich
én 1x decemberber 20-án voltam Göteborgban..+6 fok volt ott, Pesten -20 nem hitték el 😉
passzát szél csodákra képes <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
igen a senior ami havonta 1x van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Gp hungary oldalon olvasom

Megjelent az egyik lejobb 2009 es mod A WCP 2009 v1.2
??????????????
Megnéztem ....van ebben a modban valami amit õk csináltak???,mert nekem aki nem ért anyira hozzá ,úgy jön le ,hogy innét és onnét is egy kicsit kivedtek más modokból ?????????

Vélemény???
bosco05
jah hát aki ráér 😄
Roger6
Pár órával...<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
megelõztél 😊
Norbi1990
Live For Speed.hu forumán tudsz PÜ-t küldeni neki 😊
Ulvar
<#eljen><#worship>

simcompany
Egyébként Kiss Norbihoz nem tudna PÜ-ben küldeni egy kontaktot? Mert dolgozunk a Suzuki Kupán, és készül egy Formula Renault mod is, és segíthetne tesztelni.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Janraki
Hat ha hiszed ha nem, 1 hete vagyunk kint, es eddig nemvolt eso, 1 heten keresztul sutott a nap, en is ledobbentem, tok jo ido van itt delen. Elvileg most hetvegen fog esni, de kozel nem olyan szar az ido mint mondjak sokan.

Tequila - Gabor Bernhardt

Ulvar
Ja és 8 tól ... kifelejtem 😊.

Ulvar
Jaja jól mondja Bosco 😊. Meg Keddenként szokott teszt futama lenni az IndyCarnak, akkor lehet jogsit is szerezni.

gviski
Jó lesz 😄

Virtual SimRacing

bosco05
A változó Maszim bajnokság a Senior legjobb tudomásom szerint. Az indycar meg egy héttel a valós futamok után van. Amúgy király lesz ez a kis tábla <#eljen>
Alexease
Koszi! Frissittem a tablazatot, kezd alakulni😊

simcompany
gondolom = gondolod

simcompany
Jó, nagyon.
Épp csinálom a F1 2009 F1RFT hangjait, ha gondolom, segíthetnél a külsõkkel.

simcompany
Hát ja, elvileg nálunk a DTM 2009 menne, de nem megy, pedig még játékokat is vettem nekik. No cumi

gviski
VSR
SuperLeague, rF, változó, ingyenes, minden hét, szerda, 20:00, SSTV (ha van)

Formula 1, rF, FSONE 2008, ingyenes, változó, vasárnap, 19:30, SSTV (ha van)

HTCC,Race07/STCC, -, ingyenes, kéthetente, kedd, 20:00, nincs

remélem mindent jól írtam :-)

Virtual SimRacing

gviski
nekem tetszik :-)

Virtual SimRacing

Jamirofan89

Egy kis update a külsõ hangokra.Véleményt kérek és lehetõleg kellõ hangerõvel hallgassátok! thx<#integet2>

bosco05
jajah 😊
Dietrich
HRC versenynaptár
Lausitzringet adta az sstv utána a másik kettõt nem..technikai hiba miatt.

Gerrard93
lekéstem 😊

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Gerrard93
a maszim is ingyenes

illetve a maszim f1 futamok a valós versennyel egy napon, míg az indycar a valós verseny utáni hét csütörtökjén szoktak lenni

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

bosco05
a maszim ingyenes, az összes futam
állítólag HRC futamok is lesznek SSTV-n, elsõ verseny volt legalábbis.. azóta semmi.. 😄

Norbi1990
HRC-nek Sorozat a BMW M3 E92 Bajnokság
program rf Mod meg BMW M3 E92 😊
Alexease
Eddig innen es ilyen adatokat kaptam. Amig nem lesz egyseges valami, addig nem nagyon masszirozom😊

pointer4
Én is beszállok egy licens-el, ha ketten csinálnák 😄
mcmoha
Tudtommal 4 evig keszult.<#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Nagyon igenyes, nem tudom hany evig csinaltak, de eleg komoly! Meg nem tudtam vegigmenni rajta, arra ra kell keszulni😄 Sok a szuk kanyar, sokszor csak gazzal lehet kanyarodni (vagy csusztatas, drift😛).
JuanG
videót megnézve kibaszott faszán megcsinálták <#eljen><#worship><#wow1>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jamirofan89
sry az off-ért

Jamirofan89
a pályához kell a legújabb patch és GEM 2 (ha GPL-ben szeretne valaki játszani)
indítom GEM2-t erre:

unknown message: "fatal error" <#boxer><#gun>

ötlet? vagy csak azért nem indítja el,mert a GPL demo?

Alexease
Elegge😊 Vagyis leroviditeni egy 100 meteres egyenesre, nem er!😊)))
Az objecteket sem kell piszkalni, jo az, max az elesebb kanyarokban egy kis Tesselate es Smooth😛 A texturakat kell ujragyartani, materialokat, shadereket, shine-, bump-, reflect mappokat, es persze static- es dinamic arnyekolas😊
arty
öö... mennyire kell hûnek maradnia az eredetihez? 😄

Forza.

Jamirofan89
<#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>
azt a *****<#vigyor> ez a pálya KELL! nagyon jól néz ki!!!

adikakk
ok majd megprobálom

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...