rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
F1 elött azért nem volt tehetségtelen..Hamival is partiban volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azt hittem Emerico beirására adott válaszom egyszerû feladvány ki van a képen <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Akkor semmi baj ha veszélyeztette más társai biztonságát ezzel a manõverrel. Õ hajtotta végre, ha nem teszi meg akkor fél évvel korábban kidobják a csapatból. Kész. De megtette. De amúgy is tehetségtelen, vagy mondjam úgy hogy éretlen az F1hez.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Nagyon nem érdekel a téma, és nem is ide való, de nem értem miért mindenki õt tartja a legaljasabbnak ...
Briattore a legparasztabb ember a földön, régen megérdemelte már ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ulvar
Nelson Piquet a CELEB. Hívjuk vissza MO.ba. Aztán úgyis egy idõ után feljelent mindenkit. MOndjuk az RTL-t mert kirúgták és beköpi az RTLt. És nem lesz RTL, se Mónika Show. Utána leáldozék a TV2nek is...milyen szép világ lenne 😊.

lac coo
Nézzetek több celeb mûsort a tv-ben, van belõle épp' elég ! <#idiota>

Ingy
én sem ismertem fel azthittem cristiano ronaldinho vagy ki, valamelyik focista 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
A bukosisakban nem latszik a buraja😊
lac coo
Nem kell csak mindenki megismerte az arcát a balhéja miatt !
Tudom, nincs TV-d ...😊

Alexease
Nem rokonom, miert kellene tudnom?!😊
Jamirofan89
lol hát ja xD

így jár az aki GT5P-vel gyakorol...
lac coo
<#banplz>

Dietrich
kis piké

Alexease
Es ki O?!
Õ mostanában csak bevásárló kocsit fog vezetni max <#hehe>, nem vesztünk semmit azzal, hogy eltakarodik a szinrõl.
Dietrich
õ most nagyon ráér..<#hehe>

Dietrich
2012-ig lesznek mások a motorok...

Jamirofan89
tetszik a mod,mert kihívást jelent a gép kezelése.kár,hogy nincs az a megszokott cockpit nézet úgy hogy hozzá kell szokni a másik kamerához...
van alacsony felbontású skin a kocsikhoz? a jelenlegit állíthatom alacsony részletességre ugyanúgy szaggat az rF :/

bosco05
hát nem 😄
Ulvar
én se vagyok egy szépség 😊.

Ulvar
a hiba az ön készülékében van. nálam nem volt gebasz.

Viszont van benne egy bug. az elsõ kerék dõlés hiába van szimmetrikusra állítva nem állítja úgy.

macleody
A mellékelt videó a Simco féle mod, - csak a hang más - nekem is ennek a fizikája tetszik a legjobban. Az már más kérdés, hogy sokat kell még gyakorolnom. Kinézetre gyatra vagyok? Nem is mellékeltem fényképet. Bár tény, hogy nem vagyok egy "matyó hímzés" <#vigyor>
ArsenalForever
Mitõl lehet hogy nem enged felváltani?

simcompany
Azoknak a kocsiknak az adataitt (Igazából ez egy kva vastag kézikönyv) kaphatod meg, amiket árulnak is, de ha megveszed, akkor is aláírsz egy titoktartási szerzõdést. Én mikor megkapom a GP2 vagy az F2 kézikönyveket, vastagon aláhúzva írják hogy szigorúan bizalmas, és ha kikerül Õk nem tudnak semmirõl. És ez pedig széria sorozat mint.
A Ferka eladja már a 2008-as kocsijait is (igaz az nem 100% ugyanaz mint amivel mentek) és azokat ELVILEG meg lehet szerezni.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bosco05
Azért azt már rég tudja az összes csapat, hogy a többiek hol tartottak 3 éve, efelõl nincs kétségem. Szerintem örülnek ha a következõ évi terveket titokban tudják tartani a csapatok.
bardocz
Basszus, ne hasonlítsd már össze az indycart a F1-el ilyen téren. Jó hogy azt könnyebb szerezni, ugyan olyanok a kocsik. F1-ben ezek mind ipari titkok, senki sem akarja, hogy a másik csapat megtudja, hogy mire képes az autójuk.
bosco05
Azért ezek nem teremnek csak úgy a banánfán, de ha van egy kis ismerettséged akkor hozzá lehet férni ilyesmihez. Indycar modot is egy olyen emberke csinálja aki igencsak közel van a tûzhöz.
bardocz
Mutass már forrást, ahol egyáltalán 10 éves kocsiról le van írva minden technikai dolog.
Ulvar
legyen 2.

Dietrich
3 évre visszamenõleg?

bardocz
Telemetriát nem hiszem, hogy egy F1-es csapat is kiadna...
simcompany
Hotlaps az oldalunkon felül

simcompany
A kocsik azok, mivel nincs más jelenleg... Amúgy semmi más

Ulvar
ÉN is szeretlek 😊.

gviski
Két bal kezes 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
WCP 1.0-ra épül??? WTF???

Ulvar
NA, van programom d.e.-re. Hotlaps? 😊

simcompany
http://www.simcompany.hu/downloads/SIMCo_F12009.zip
jelszó: smcf1test
+ update
http://www.simcompany.hu/downloads/SIMCo_F12009_update.zip

SZERVER
Név: !SIMCo (F12009)
pass: f12009
IP: 87.229.111.141:34298

csak annyit kérek ne Nick-el hanem Keresztnev Csaladnev formában lépjetek fel. Monza megy most azt hiszem.

INFO:
Amíg nem meleg a fék és gumi, nagyon ésszel kell menni, utána már sokkal jobb. Ez nagyon fontos, mert nagyon sokan 3 kör után feladják, és egy kör után akarnak setupolni, ez lehetetlen.

Ulvar
Nem, csak megszokás volt. 3 évig így mentem így jobban állt a kezemre. De 3 hete már rendes helyén van.

Emerico. A CTDP-t se fakezû brigád csinálta, nekik is rengeteget segítettek a valós adatok megszerzése. Telemetria adatoktól kezdve minden. Én olyat nem állítok hogy legreálisabb, mert a CTDP se az, a tiétekét meg nem tudom 😊. De a CTDP nagyon részletesen dolgozott. Rátok még nem tudok semmit mondani csak ha adsz egy linket ahol ki lehet próbálni 😊.

simcompany
Ha már F1, akkor a SIMCo fizikája a 'legreálisabb', az legalább olyanok segítségével készült, akik ültek a RedBull szimulátorában. Bocs, de szerintem ez az igazság. Az hogy agyament nehéz gyorsan menni vele, az már más kérdés 😊

Dietrich
ballal váltasz fel? bal kezes vagy? 😊

Ulvar
Hát elég gyatra, mind a mod így kinézetre mind a pilótája 😊.

Volt régen hülye szokásom most már nincs meg, sokan észrevették. Ja és még mindig ennek a modnak a FIZIKÁJA a legjobb.

Jacek
hehe lfs videoreszlet az enyem😄

macleody
<#vigyor>
A GPHungary-t lassan átlehet nevezni Recycle Bin-re <#buck>
solo
Már üzemórás<#eplus2><#hehe><#gonosz1><#idiota>
De sebaj, új dugó meg gyûrûazt mint a régi xDDDDDDDDDDD(be is b@szna xD)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Totti5
nemtudom, de amilyen hangokat kiad csoda hogy nem esik szét😄DDDDDDDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ennek meg milyen hangja van ?
macleody
Hát, nekem továbbra sem tetszik, maradok ennél: