rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
kis piké megy a nascarba..ott aztán nekimehet a falnak 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jamirofan89
értem,de már ráéreztem a dologra csak ahogy írtam az érintkezõs dolgot van amikor rendesen tudok menni(mint legutoljára)és legtöbbször pedig teljesen meghülyül az egész.

ja és készül az ígért vidi 😛

zolee145
Ahogy lentebb írták: satufék, majd szép lassan kicsit engeded vissza (tesztelgetni kell az adott pályán adott beállításokkal, hogy mikor nem kezd blokkolni a kerék - elsõként az ívbelsõ elsõ szokott), és ha nagyon el akarja dobni a hátulját adsz mellé egy kis gázt, folyamatosan. Mondjuk úgy 10-30% közt valamennyi.
Nagy tempónál még nem kell, mert azzal durván nõ a fékút, meg ott még amúgy is van leszorító erõ bõven.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jamirofan89
megpróbálom majd.köszi!<#integet2>

<#eljen> Holnap kipróbálom a GTlegends moddal.
Honnan van a link?

bodesz
vagy a deadzonet állíts be 1-5% százalékra.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Jamirofan89
igen<#szomoru1> de még utánaolvasok a dolgoknak.hátha...

Alexease
Biztos, hogy separated-be vannak allitva a pedalok?!
Jamirofan89
csak ott a probléma,hogy a pedáloknak szar az érintkezése 😄
az a helyzet,ha fel engedem a gázt mindig kigyullad a fék lámpa.vagyis egyfolytába fékez még ha csak 1-2%-nyit is :|
fennt szerón is csesztettem a többieket BMW M3-as modnál,hogy hogy a francba mennek célegyenesben 260-al én meg csak 230ig tudom feltornázni a gépet 😄 nos az meg a gázpedál érintkezése miatt volt/van.
ez van.nem mai darab sajna.

simcompany
A legfontosabb, a fékezõ lábad legyen nagyon "puha", elõbb satu, majd visszaengeded. Fékerõvel kell játszani, meg minden számít. De az elsõ és legfontosabb a lábmunka.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Jamirofan89
<#heureka>

Jamirofan89
a coast nem segít... túl erõs a motorfék.blokkolnak a kerekek :/
vagy legyek n00b és kapcsoljam be az abs-t<#unalmas><#crazya>

JuanG
akkor a neted vacakol...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hát pedig bontja a kapcsolatot, tudom, hogy hülyén hangzik. Megy a net simán, én is megyek a pályán a teszt edzésen, erre kilép az rF-ból, mert újra akar csatlakozni. xD
Alexease
Ha nem online jatszol, akkor milyen netkapcsolatot bont?!😊
Kapcsolat bontása 😄, ezen kívül nem ír ki semmit. Asszem törlés lesz a vége.
bosco05
nem ír ki semmit?
Hello!
Mi lehet a gond? Ha felmegyek egy szerverre (pl.: Maszim-Atlantic)5 perc után bontja a netkapcsolatot. Ez minden pályánál így van, még akkor is ha nem online játszom.
A választ kösz!!!
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Penge88
Így van, ha lehetséges. Coast-on csökkents, amíg jó nem lesz. Power-t akkor állítsd , ha gázadáskor túlkormányzott nagyon az autó. Van pár módja, hogy megszüntesd, vagy csak csökkentsd a fékezéskor kitörési hajlamot.

Thank God, I\'m a Lada owner!

JuanG
diffit is érdemes állítani, ha lassításkor keresztbe akar állni 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Penge88
Báááááz ááááá neeeeee nekem kell egy olyan tringa.

Penge88
Ha elõre tetted a fékerõt amennyire csak lehet és úgy is eldobja, próbáld meg azt, hogy visszaváltásoknál adsz egy kis gázfröccsöt. Ugyanis megeshet az, hogy visszaváltásoknál megfogja a hátsó kereket egy pillanatra. Driftesek ezt külön szeretik (shift-lock), csak mivel F1 modról van szó, ezért nem szerencsés. 😊)) Remélem ez megoldja a problémát...

Dietrich: Pikékém, bál lábbal kell fékezni? Itt volt a hiba tavaly szingapúrban...

Jamirofan89
a WCP-s mod tényleg elbújhat mellette fizikában.
akarok készíteni egy összehasonlító videt,de csak ha ráérek.
addig is itt egy simco-s drift x)

http://www.youtube.com/watch?v=DK5WTC2QfxM&feature=channel

hehe

bardocz
Pedig ha ráérzel, akkor már elsõ körben is tök jól lehet menni vele. Csak picit keresztbe.
Ulvar
Magasabbra kell venni a szárnyakat. Nekem is keresztbe áll...nem tok mit csinálni fék erõt elõre raktam, súlyt nem lehet ennél elõrébb felfügg és berugózás kemény és 20-20 as szárny és úgyis csúszkálok pedig monzába nem kéne. De elkönyveltem úgy hogy béna vagyok a modhoz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jamirofan89
egy dolgot nem értek a Simco-s F1 modban:hogy lassításnál miért áll keresztbe a gép? lehet,hogy túl erõs a motorfék,de azon is próbáltam állítani (ha az engine brake map az...) úgy marad egyedül stabil a kocsi,ha másodpercenként egyet váltok vissza vagy vissza se váltok.tényleg olyan érzés,mint ha az egyik kerék a füvön lenne :/
hiába egyenesben hajtom végre a fékezést.
viszont lassabb kanyaroknál bármit tehetek keresztbe áll.inkább odacsorgok 60-al aztán úgy veszem be.nem hideg gumikról van szó.
Vallelunga-n próbálkoztam.help!

Alexease
Akkor szokta meg azt a hibat generalni, ha jol emlekszem, ha hibas az rF-szerver csatlakozasnal.
Ulvar
Beszarsz öcsém magától megjavult...elmentem Medieval II-ni 1,5 órát kockultam na mondom kipróbálom hátha ..... és elindult... rfactor a rejtélyek játéka bazd...

gviski
OFF: Drift egy kicsit másképpen 😄

Virtual SimRacing

batihu
Már várom, mert még rF-ben nem próbáltam driftelni, de ezt ki nem hagyhatom! <#eljen><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
nem megy ...

Toby0501
Kiterjesztéstelen!<#idiota>

Ulvar
semmi kiterjesztés vagy az a ics kiterjesztés...mert nálam kettõ hosts van de gondolom kiterjesztés nélküli.

Toby0501
C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlban csak a következõ bejegyzés szerepeljen, semmi más!
127.0.0.1 localhost
Elmented, gép resi és próba!

Norbi1990
Krekk 😄
Ulvar
Letöröltem az összes rF et semmi nincs már csak elkülönítve a profilom meg a controllers...minden mást töröltem, felraktam egy szûz rFet SEMMI...Mit tegyek?

Norbi1990
<#taps><#taps><#eljen>
JuanG
nem sok van hátra bétáig...Ingy még segít majd ebben-abban, és jövõhéten ki lehet próbálni 😛

Ulvar
megtettem...semmi.

Toby0501
Ne töröld, telepíts fel 8-at, kell az a gépnek.. Én sem használom, mégis fent van.

Ulvar
nem használok IEt. Töröljem esetleg ha abszolút nem használom?

Toby0501
IE frissítés esetleg?

Ulvar
felraktam egy vaci újat is az se megy.

Ulvar
már megvolt. Semmi.

bardocz
Ugye GPL-ben a difi pont fordítva mûködik, mint rF-ben?
JuanG
gép restart esetleg??

Ulvar
Ja és eredeti rFactorom van. Tegnap még nem volt gondja...Reinstall mindre?

Ulvar

Ulvar
Ez az behalt az rF.... Kiír egy ilyet hogy IE nem tudja megnyitni a köv weblapot...volt korábban ilyen hibája metosznak. NEm tudja valaki a megoldást?