rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ja és készül az ígért vidi 😛
Nagy tempónál még nem kell, mert azzal durván nõ a fékút, meg ott még amúgy is van leszorító erõ bõven.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Honnan van a link?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
az a helyzet,ha fel engedem a gázt mindig kigyullad a fék lámpa.vagyis egyfolytába fékez még ha csak 1-2%-nyit is :|
fennt szerón is csesztettem a többieket BMW M3-as modnál,hogy hogy a francba mennek célegyenesben 260-al én meg csak 230ig tudom feltornázni a gépet 😄 nos az meg a gázpedál érintkezése miatt volt/van.
ez van.nem mai darab sajna.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
vagy legyek n00b és kapcsoljam be az abs-t<#unalmas>#unalmas><#crazya>#crazya>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mi lehet a gond? Ha felmegyek egy szerverre (pl.: Maszim-Atlantic)5 perc után bontja a netkapcsolatot. Ez minden pályánál így van, még akkor is ha nem online játszom.
A választ kösz!!!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Thank God, I\'m a Lada owner!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Dietrich: Pikékém, bál lábbal kell fékezni? Itt volt a hiba tavaly szingapúrban...
Thank God, I\'m a Lada owner!
akarok készíteni egy összehasonlító videt,de csak ha ráérek.
addig is itt egy simco-s drift x)
http://www.youtube.com/watch?v=DK5WTC2QfxM&feature=channel
hehe
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
hiába egyenesben hajtom végre a fékezést.
viszont lassabb kanyaroknál bármit tehetek keresztbe áll.inkább odacsorgok 60-al aztán úgy veszem be.nem hideg gumikról van szó.
Vallelunga-n próbálkoztam.help!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
127.0.0.1 localhost
Elmented, gép resi és próba!