rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintetek melyik móddal lehet a legjobban singleplayerben versenyezni?
Simco Gp2-t nagyon szeretem,de az azért szar mert nem lehet állítani az Ai erõsségét
minél frissebb kéne
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Van egy bérelt szerverünk, erre hogyan lehet hotlaps-ot telepíteni?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
- fáktávon alúlkormányzottab lesz
- nagyobb kanyarbejárati sebesség
- soft guminál "szemcsésedés" szimulálása (most is van, csak nem elég jó)
- erõsebb ffb
és addigra már alákerül az F1RFT 2009 kocsipakk, kb 2 hét.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
ha azt kérdeznéd hogy a Kamaz terhelhetõsége 10t de hogy elbír-e 22t akkor szivesen válaszolok. Igen elbír, és nem is olyan nehéz vezetni 😊
Továbbá király mikor a kipufogó dobon van 1 bazinagy lyuk...és mekkora állat hangja van, és állat látni éjszaka hogy izzik a kipufogó mint Hirvonen Focusának kipufogója...
na az 1 élmény 😊
vagy mikor ismerõsék Skoda WRCjét Miskolcról le kellet vinni Debrecenbe...
és 1-2 helyen elérted a 6.telit ami kb 230 😊 az 1 élmény..
számomra F1 1 baziunalmas sport 😊
Fogalmam nincs ezekrõl a setupos dolgokról,más modoknál csak egy két dolgon szoktam változtattni és jó volt....persze azért volt drivig aids.....hi
MIndig kutatgattam és töbször is kérdeztem itt a fórumon ,hogy melyik a legvalóságosabb fizikájú mód...,jelenlegi állás szerint és a fórumon olvastak alapján emerico munkája tûnik annak és a jelek szerint a fórumozok szerint is!Bár nekem pilanatnyilag nagyon nehéz,fékezés közben kis gáz,de kis gázra meg megpördül stb.,fel van adva a lecke!!
Ilyen nehéz egy F1 autót vezetni!!??
Tehát ha valaki tanácsolni tud bár mit ez ügyben,akkor elõre is kösz!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
talán jó kiindulási pont, Fuji RedBull gyors teszt stabil setup, 4-5. kör környékén mentem a leggyorsabb kört vele, 1:20:8xx...
Fuji - RedBull setup
azért kicsit fura, hogy egy ilyen tömegû autó ekkora slick gumikon, ilyen takony módon menjen alacsonyabb sebességnél...bár lehet a sebességérzet is hibádzik, de vmi fura...
Skacok...,hogy tudom az F1 WCP 2009 Simcos fizikát úgy állitani ,hogy féktávokon ne induljon meg az autó hátúja?
Kezdõ vagyok a setupolás terén ,legalább is ami a reallitás ,valós szimulátort illeti,megköszöném ha valaki segitene.Bár hogy állitóm a fékerõt csak csak kitõr...,,
köszi

az autólista is, meg az autók fizikája, modellje, hangjai 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ezen a forumon nem lehet szerkeszteni a hozzaszolast???
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
psw:f1classic
Ez a teljes valtozata a modnak.😉
Olyan modot nem tudtok amiben van Peugeot 908 HDI meg egy normális AUDI R10-es?
Találtam egy olyat, hogy GT ALL mod, de az 1,8 Gb. Letöltöttem aztán még így is hiányoztak dolgok belõle. A GTR2-höz van egy JPBS mod annak lenne jó a konvertálása.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/