rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
ne kúrj... <#kuss> ezt írtam neki én is <#hehe>
azt ismerem de én a szervert költségmentesen szeretném megoldani ha lehet meg amugyis azt a programot ismerem már nincsen másik?

sztoncsi
Az rFactor programmal tudsz rFactor szervert csinálni...!٩(̾●̮̮̃̾•̃̾😉۶

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

bosco05
<#idiota><#vigyor3><#zavart1><#hehe><#falbav><#banplz>
Akor nem ebbe a topikba írtam volna ezt a kérdést.

rFactor Dedicated.exe, ha van szervered amire fel van telepítve az rF, vagy ha csak baráti összejövetel akkor a játékon belül csinálj hostot.
Dietrich
nem kérdezte..mondta

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
? <#fejvakaras>
Pusztuljak meg ha értem amit mondasz <#idiota>
Mért mi más szerinted?

bosco05
rFactor
Jamirofan89
öhm.. lesz mostanába aktív 'All tracks and vehicles' magyar szeró?<#pardon1>

Jacek
csak magad neveben beszelj😄

lac coo
És itt senkinek semmi köze egy hús-vér-profi pilótához...! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Firerock
Skacok
szerintetek melyik móddal lehet a legjobban singleplayerben versenyezni?
Simco Gp2-t nagyon szeretem,de az azért szar mert nem lehet állítani az Ai erõsségét
minél frissebb kéne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jacek
na kerem ezt varjuk😊

Roger6
Értve, elnézést az OFF-ért, hg törölheti nyugodtan. És köszönöm azoknak, akik segíteni próbáltak. <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
FTP nem elég hozzá, mert a hotlap rendszer windows szolgáltatásként fut, azt meg nem tudod elindítani FTP-n..

Roger6
És ha tudjuk a szerver ftp elérését, akkor mi ezt nem tudjuk elintézni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
akitõl bérlitek a szervert azzal kell egyeztetni, hogy bizonyos fájlokat rakjon fel a szerverre..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Tehát valami ilyenre gondoltam.

simcompany
webes felületû eléréssel?
oda szerintem sehogy

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Roger6
Sziasztok!

Van egy bérelt szerverünk, erre hogyan lehet hotlaps-ot telepíteni?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Ulvar
Biztos... én nem tudom 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
kocsiparkra, F1RFT 2009-es kocsik lesznek benne. Jobbat senki nem csinál

Ulvar
mármint rft skinpackra gondoltál ugye?😊

simcompany
Azért gyorsan megjegyzem, hogy az F1 fizika még nincs kész ám. Ami változni fog, azt nem írom le, csak azt hogy a kocsi viselkedése miként fog változni:
- fáktávon alúlkormányzottab lesz
- nagyobb kanyarbejárati sebesség
- soft guminál "szemcsésedés" szimulálása (most is van, csak nem elég jó)
- erõsebb ffb

és addigra már alákerül az F1RFT 2009 kocsipakk, kb 2 hét.

SimaSuna
közülünk senki nem vezetett F1es autót..gondolod tudunk róla valamit mondani?

ha azt kérdeznéd hogy a Kamaz terhelhetõsége 10t de hogy elbír-e 22t akkor szivesen válaszolok. Igen elbír, és nem is olyan nehéz vezetni 😊
Továbbá király mikor a kipufogó dobon van 1 bazinagy lyuk...és mekkora állat hangja van, és állat látni éjszaka hogy izzik a kipufogó mint Hirvonen Focusának kipufogója...
na az 1 élmény 😊

vagy mikor ismerõsék Skoda WRCjét Miskolcról le kellet vinni Debrecenbe...
és 1-2 helyen elérted a 6.telit ami kb 230 😊 az 1 élmény..
számomra F1 1 baziunalmas sport 😊
Mindenesetre köszönöm a segitséget és azért ha valaki továbbra is esetleg valami tanácsal vagy esetleg ötlettel vagy komplett setuppal segittene ebbenn F1 WCP Emericos módban szivesen megköszöném.
Fogalmam nincs ezekrõl a setupos dolgokról,más modoknál csak egy két dolgon szoktam változtattni és jó volt....persze azért volt drivig aids.....hi
MIndig kutatgattam és töbször is kérdeztem itt a fórumon ,hogy melyik a legvalóságosabb fizikájú mód...,jelenlegi állás szerint és a fórumon olvastak alapján emerico munkája tûnik annak és a jelek szerint a fórumozok szerint is!Bár nekem pilanatnyilag nagyon nehéz,fékezés közben kis gáz,de kis gázra meg megpördül stb.,fel van adva a lecke!!
Ilyen nehéz egy F1 autót vezetni!!??
Tehát ha valaki tanácsolni tud bár mit ez ügyben,akkor elõre is kösz!!
Alexease
Igazabol, igy masodpercekre hasonlitani teljesen felesleges, mert ha meg az autofizika 100%-os is lenne (most talan ha 50%😄), a palyatapadasnak valszeg semmi koze az igazihoz😊)))
JuanG
õõ, megszoppattam magam sorry...google "fuji" -ra kiadta a fuji television gp Japan-t...mindig ez a neve a japán nagydíjnak, szal ezt benéztem 😛...szal 1:30 az suzuka...Fuji olyan 1:17-18 a best...szal 2-3 mp kéne legyen a simco f1-ben kb (pályageometriától is függ ugye), talán meg is van, tesztelni kéne még 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja ami elmaradt és teljesen kétségbeejtõ: 2009 Webber Fuji 1:32.569...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
fékerõ állítása elég karcsú setup szempontjából...egy F1 -es autónál ahol bazinagy erõk dolgoznak a diffi beállítása kulcsfontosságú...számít még a motorfék, illetve ennél a simco f1-nél óvatosabban (lassabban) érdemes visszaváltani mint a megszokott (ill élõ)...amit még túlzásnak tartok Emericoék fizikájában, az a teljes gázelvétel, azonnal keresztbe áll az autó(bármilyen diffi beállításnál)...persze lehet hogy a valóságban is így van, bár az élõ közvetítésekben mutatott kijelzõ ezt nem támasztja alá...itt mindenesetre érdemes állandóan valamennyi kis gázt adni és akkor nem áll kerezstbe.

talán jó kiindulási pont, Fuji RedBull gyors teszt stabil setup, 4-5. kör környékén mentem a leggyorsabb kört vele, 1:20:8xx...

Fuji - RedBull setup

azért kicsit fura, hogy egy ilyen tömegû autó ekkora slick gumikon, ilyen takony módon menjen alacsonyabb sebességnél...bár lehet a sebességérzet is hibádzik, de vmi fura...

Jamirofan89
hûûû köszi!<#worship> nagyon jól néz ki<#puszis>

macleody
Hy!

Skacok...,hogy tudom az F1 WCP 2009 Simcos fizikát úgy állitani ,hogy féktávokon ne induljon meg az autó hátúja?
Kezdõ vagyok a setupolás terén ,legalább is ami a reallitás ,valós szimulátort illeti,megköszöném ha valaki segitene.Bár hogy állitóm a fékerõt csak csak kitõr...,,

köszi
Jamirofan89
vhogy be lehet rakni a Ferrarinak piros skint mert ez a narancssárga hát... :S

van benne f50 😊

Jamirofan89
jó nem szóltam.<#ejnye1>

Jamirofan89
am véletlenül nem a GTR2-bõl átkonvertáltról van szó?
amiben van az F50 GT<#szeret>

Jamirofan89
most akkor melyiket érdemesebb kipróbálni WSGT 600-at vagy az ILMS modot? help 😄

van

SimaSuna
sajna tré a netem még mindíg..Z4M van bene? 😄
csak akkor érdekel 😄
sztem nagyon jó <#worship>
az autólista is, meg az autók fizikája, modellje, hangjai 😊

Ulvar
Nagyon durva mod ez a WSGT 600ak...nagyon érdekes a fizikája, szerintem elég reálisnak mondható. Durván hosszúak a féktávok kegyetlenek a hangok és 1-2 kocsi kivételével elég szép verdák találhatók. Érdemes kipróbálni bár bajnoksághoz saját festés erõsen ajánlott.

Danecay
Nem tudom volt e már. Igaz nem kimondottan rFactor. de akkor is 😊

A szimulatortol a kupagyozelemig

mcmoha
Utananeztem. Audi R10 is van benne.😊
Ezen a forumon nem lehet szerkeszteni a hozzaszolast???

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

mcmoha
Itt van az ILMS 2.65. Ebben van Peugeot es Audi is, nem emlekszem, hogy az Audi az R10 vagy R8.
psw:f1classic
Ez a teljes valtozata a modnak.😉

Smici1985
Az autók nagy része a WSGT-bõl van. De van a GTR Evo-ból is. Az Audi R8 meg a GTR2-es Audi.

Olyan modot nem tudtok amiben van Peugeot 908 HDI meg egy normális AUDI R10-es?
Találtam egy olyat, hogy GT ALL mod, de az 1,8 Gb. Letöltöttem aztán még így is hiányoztak dolgok belõle. A GTR2-höz van egy JPBS mod annak lenne jó a konvertálása.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ulvar
jaaaa ez más fajta vili..ok azt hittem az oldalon lévõ ok...jó hülye vok.