rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
újra leszedem de már egyszer leszedtem, de kér jelszót.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
illetve hát a hangok nincsenek a modban...és a kitömörítéshez a 600 nem jó a Soundshoz...hang nélkül meg a König szart se ér 😞.

Fitti83
Nem tudom, nem bontottam ki. XDD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pointer4
De az nem a fullos, tudtommal.
Ulvar
mi az extra hangok kitömörítéséhez a jelszó?

Fitti83

Nekem is ATI kártyám van, csak 4890, 2magos proci, 4GB Ram, de nekem nem szaggat semmit a Shift. Jah és 1920*1080-ban tolom.

Most vettem G25-öt és ajándékba épp az rFactor-t kaptam!<#vigyor2>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Dietrich
vagy azutánira..
én kb. 2007 júliusa óta olvasom, hallom hogy jön az rf2..lassan 2009 is véget ér és sehol semmi..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
Hali.

Már megint találtam egy új modot. Szerintem nem rossz. De majd aki kipróbálja véleményt mond majd róla.
Na szóval a link:
GT400+GT600
A jelszó: 600

Autók:

GT400
- Audi R8 LMS
- BMW Z4 GTR
- Maserati Trofeo Light
- SEAT Cupra GT
- Spyker C8
- Ultima GTR

GT600
- Aston Martin DBR9
- Corvette C6R
- Ferrari F50 GT
- Ferrari FXX
- Koenigsegg CCGT
- McLaren F1 GTR Longtail

Nem rossz lista.<#vigyor3>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

simcompany
Ja, jövõ karácsonyra...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
dobozos verzió???? WTF??? mind1 én rF2re spórolok. Mindenféle képpen megveszem, és szerintem karácsonyra összpontosítanak.

Dietrich
ugyanazok csinálták (részben)mint akik a GTR2-t az meg ugyanaz a motor mint az rf 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Jelenleg 41 euro!!dvd lemezes verziót adnak el..az meg nem 8K..
volt már 25 euro is..hülyék ezek?

simcompany
Természetesen megveszem eredetiben. Akkor kipróbálom. Elvileg ugyanúgy Gmotor2 van alatta.

batihu
Játszható multiban! A grafika, és a hangok nagyon jók, a fizika már kevésbé! Én az Alexease-féle fizikát használom, azzal sokkal jobb lett. Emerico, légyszíves konvertáld át a kocsikat rf-be! <#wink><#eljen>Egyébként a két játék tényleg ugyanazt a motort használja? Elég hihetetlen!Nálam is problémás a graf., az ATI kártyákat nem szereti, de állítólag készül a javítás.Nekem Ati HD4850-es kártyám van és 2 magos procim 4 Gb rammal, de beszaggat rendesen. Ahol a GTr Evo max graffal megy(1440*900), a shift-et lejjebb kell vennem( 1280*768)és az élsimításokat kikapcsolni.Néha akkor is szaggat, ha csak egyedül vagyok a pályán! A belsõ nézete nagyon tetszik! Jó rövidre fogtam... <#circling>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

gviski
Csak eredetivel!

Virtual SimRacing

elvileg van benne multi (ha jól emlékszem)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

simcompany
Egy gyors OFF. A NFS Shift játszható multiban? Mert megnézném milyen ha berakok egy normális fizikát alá.

gviski
Ezzel valamilyen szinten egyetértek. Teljesen jó beruházás volt a rFactor... de mondjuk a RACE, RACE07, GTR EVO (+ajándék STCC), netKar Pro-t se bántam meg 😄 csak hogy a szimulátoroknál maradjunk 😄 én mindig azt mondom amivel sokat játszok, azt meg veszem, mivel a jó játékfejlesztõket támogatni kell...

Virtual SimRacing

gviski
Ingy! ennek a Clionak csináltad a fizikáját?

Virtual SimRacing

simcompany
Elõbb át kéne építeni ezt a nyomoronc pályát, hogy versenyezni is lehessen rajta.

Dietrich
"Lehet hozni még openwheel szériákat"
ja Indycart 😄

amúgy él még a Börnivel a szerzõdés kik jöhetnek ow autókkal?..az IC tuti hogy tíltott 😉 Amúgy sem jönnek európába..

Ingy
lehet francia alkatrészek voltak 😊)))

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
Audiiiii

Akiért kimennék 12 órásra az Jaap van Lagen. Megkérdezném tõle szevasz Jaapi, milyen volt Imola múltkor WTCC-ben? Szerintetek élve kijönnék?😊

De amúgy kajak, tavaly is kint volt csak egy dekát nem ment mert amit hoztak 2 Audi a verseny napjára tönkre is ment pót alkatrész nem volt belõle, így kettõbõl kovácsoltak egyet az estére 😄.

Michelisz valszeg Seat-al indul, Wéber meg 3as bmw 😊

bardocz
P1-es peugeot(hopp, még egy francia kocsi, amit elfogadnék😛)
Alexease
Ja, oda kellene nekik osszehozni valamit😊
Jacek
csunyat utnenek😊

bardocz
Pedig egy Michelisz, Wéber, Kiss kombónak még LeManban is lenne létjogosultsága.
Dubaiba is ment a Bovi-val.. 😊

Alexease
Talmacsit is beultetik most valahova😉 Elhiszem, hogy jo motorversenyzo, minden versenyen pontot szerez (<#idiota>), de valszeg lenne nala (es a masik kettonel) jobb, eredmenyesebb pilota is😉 De nalunk nem az eredmeny szamit, hanem a reszvetel😊))
bardocz
És ezért tart ott a magyar autósport, ahol...:S
bardocz
Jah, mindegyikbõl látok naponta minimum 12-t az utakon😄
Alexease
A Nord-ra sem azok mentek ki, akiknek eselyuk lett volna valamire, hanem azok, akik megtehetik😊)))
Jacek
es igen mielott beirja valaki hogy mert faszlama😊 igen lattam versenyezni(nem a tv-ben) versenyeztunk is ellene , es igen tenyleg faszlama az autohoz😊 egy minimalis tehetseggel megaldott ember annyi penzel meg annyi idovel mar dakart nyert volna😄

Jacek
itt irtak az elobb 24 oras ring verseny , hogy megint megy a 120d na bazz de megint a faszlama ul benne!!!!!!

Jacek
magyarorszagon a pilotaknak rendezik😊 nem tudtad?😊

bosco05
Jah 12 óráig ez a pár ismeretlen pilóta köröz ebben az ismeretlen versenysorozatban (tisztelet a kivételnek). Azért ennyire nem szorulunk rá az autóversenyre, hogy ilyentõl hasraessünk... Az FIA GT-t kéne jövõre elrángatni, WTCC-t beszervezni, lenne is meló. Én még egy GT3-al is ki lennék békülve, sok pilóta sok autó, jó versenyek. Lehet hozni még openwheel szériákat. Renault napok nagyon jók. Ez a 12 órás nem egy nagy kunszt...
Jamirofan89
Mustanggal mióta indulnak ilyen futamokon? 😄 😮

Jacek
abszolute beszerezheto autokat soroltal fol😄

Jamirofan89
igen ingyenes.

Alexease
Ez a verseny?!?! Teljesen ures lelatokkal?! Ugy, hogy gondolom, ingyenes a belepes?!😊

ja, kb 1 éve 😄

tavaly jó volt

macleody
Az enyém 11 éves, egyelöre még csak a váltó hullott szét. Hozzáteszem Mitsubishi Galantot akartam venni, de annyi pénzért amennyi nekem volt nem találtam épkézláb autót.
Ulvar
Tavaly ott volt HRC meg Masters díjkiosztó meg találkozó. Idén máshol lesz lényegében egyben lesz a Maszim meg a HRC bulija 😊.

bardocz
Nálam is van pár favorit francia kocsi, pl Pug 205T16, vagy ennek a 405-ös változata, meg még az R5, de más hirtelen nem jut eszembe😄
Jacek
en sem azt mondtam hogy nem ment tonkre semmi, csak nem allt meg alattam😄

milk4
Nekünk volt Laguna-nk,olyan sok dolog ment tökre rajta,hogy mire leírnám...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Jacek
mar bocsanat nem szeretem a francia autot(igaz az van) csak egy ket darabot😊

Egyszer allt le amikor kifogyott a nyal😄