rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virtual SimRacing
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pl. ha jobban alászeded a kormányt akkor magától driftel... mind1 milyen autó milyen mod, milyen sebesség...
Arról nem is beszélve, hogy a kormányt (G25) nem igazán tudtam összelõni vele!
Egy óra NFS után, megváltás volt az rFactor BMW E92 PRO2 MoD-ja...
Grafikára, viszont nekem nagyon bejön az NFS Shift!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
driftre rátérve, néztem nfs shift drift videót...háááát, 23-as kormányszöggel nem nagyon lehet a valóságban driftelni 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Virtual SimRacing
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mellesleg van már nete, mert ide is írogat!
mert mi egyre többet adunk 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
igaz itt állítólag készül,de már mióta...<#unalmas>#unalmas><#duhos2>#duhos2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Józsi: a Host te leszel, ha megcsinálod a Connect >> Create részt...akik meg csatlakozni akarnak hozzád (client-ek) azok connect >> Joinra kell menniük...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
hány éves vagy?