rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Hát nem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
Sompir nem angol szakos.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
JA MEG ILYET AZÉRT NEEE JÓ?? TEHÁT HA NEM TUDUNK ANGOLUL AKKOR KÉRJÜNK MEG VALAKIT NE A WEBFORDÍTÓT HASZNÁLJUK. Ne Magyar Angol legyen hanem Angol 😊.

Ulvar
Köszi 😊. Akkor jót linkeltem 😊.

Na kipróbáltam most gyorsan az RFT modot...

Hát mit mondjak...kurva optimalizálatlan a kinézet.Külsõ kamerából nézve a zöld csík a puha gumin szaggatott FULL grafon...Ráadásul kegyetlen sokáig tölti be mind a mapot mind az autót ha pályára megyek, tehát grafikailag optimalizálatlan...FPSt nem néztem.

VISZONT: Nem tom ki csinálta a fizikáját a guminak és az autónak de meglepõen jó volt úgy hogy abban kellemesen csalódtam.

A Hangok...hát mit mondjak az össze lett gányolva...Belsõ hang szörnyû mint egy elemes kis kocsi...váltó hang borzasztó ugyan az a monoton felváltás hang mint ha ugyan azon a fordulaton váltanám áhh szar...
A Külsõ hang az F12005 CTDP. Mivel 2,5 éve CTDPs modokkal nyomulok ezért ezt könnyû volt leszûrni.

Na de a lényeg hogy ha ezeket a dolgokat kijavítják akkor zsír lesz. Bár félek hogy a pályákat úgy rakják össze hogy a modhoz jó legyen tehát oda fogják tapasztani, mert én Brianzán mentem de ott jó volt vele menni, komolyan mondom. Ja még a törés...hát erõs a törés nem is tom mennyin van nekem de jól törik az autó ELSÕ látásra bár azt nem igazán teszteltem, bár a parabolicában kicsúsztam egyszer oldallal a falnak és vége is lett...meghalt a motor szóval nem hiszem hogy szörnyû lenne.

Gumifizika elsõ menetre teljesen jó felvezetõ körön csúszkál 1-2 kör és jó lesz (50 literrel teszteltem).

Szóval ne legyen optimalizált pálya, magyarul átbuherálják a pályákat hogy jobban tapadjon, mert akkor az egész egy kalap szart nem ér. Olyan trackpack legyen amiben a normál értékek vannak beállítva csak összevan foglalva egy packba...ennyi. Úgy hogy egyenlõre ennyi... Emerico te jössz, várom a FULL modot.

mcmoha
A motorhangokhoz ez a link a jelszo nelkuli.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar

Jól látszódik hogy mekkora féktávot kell venni 😊.

Ulvar
Na szal elég hülyén van megoldva...

A modot a honlapjukról tudod leszedni, amihez a pass 600...

A motorhangot a videonál lévõ infoból szedtem és ahhoz elvileg nem kér kódot, mert ha a honlapról szednéd akkor ott kéne és ahhoz nem tudni mi...szóval ennyi.

Ulvar
A modhoz a pass: 600

solo
Még naggyon régen a demo val toltam, naggyon élvezetes volt, csak nemjutottam el odáig, hogy megvegyem.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Alexease
Amugy az egyik legjobban sikerult SimBin program, mar csak a hangulata miatt is erdemes az eredetit vegig jatszani.
solo
Ejbakker, egyszercask eltûnt a VIP jogom:C Pedig 2010.8.19 ig érvényes, és nemtudok szerkeszteni:@

*játékokat

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Okkes.Meglássuk:]
Jótékokat mindig megveszem, szóval:] Kiveve 1 es esetek.

simcompany
ÁÁ én csak közvetítek, lövésem sincs mi hogy miért jelenik meg F1RFT néven.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Akkor vedd meg😊 Az alairasod mellett filleres cucc lenne (1880 Ft)😊
solo
Hali, hogy lehet kijátszani, hogy historic modnál ne kérje a GTL cd-t?
NIncs meg, és rohadtul nincs kevem most leszedni:S

Alexease
<#wow2><#eljen><#worship><#taps>

KERS van?!😊)))))))<#idiota>
Gondolom, TrackPack nincs benne?😊 Nem magam miatt, engem nem izgat😊 De akartam is korabban mondani, hogy talan erdemes lenne a kiadassal varni addig, amig trackpack-kel egyutt jelenhet meg, mert a nagykozonseg nagyresze sirni fog erte azonnal😊
simcompany
F1RFT 2009
http://www.simcompany.hu/downloads/F1RFT_2009.rar

Kapjátok le, pár napig él a link

lac coo
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ezt a GT 400/600 honnan lehet leszedni? mi a rendes neve?

az endurance mod autó listája annyira nem jön be, bár a bömösök miatt csak megnézem majd 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Akkor egy linket elfogadok, azt sem tudom mi a neve pontosan ! 😄DD

Ingy
Igen kijött.

Ulvar: ja csattog rendesen 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ez a mod kijött már egyébként, mostanában nem követem figyelemmel õket ?

Ulvar
A Váltó hangok jó erõsek 😄.Mint tényleg a Rábában xD. (ha már rába ring ) 😊

Ingy
Pedig meglehet csinálni csak minden súlyt, tehetetlenséget, együtthatót röviden mindent ki kell számolni, van amit lehet valamit nem 😊

Forza 3 videóra visszatérve nekem csak 1 bajom van vele hogy a 2. videó pont megmutatja legalábbis nagyjából hogy nincs alatta konkrét futómû amit a kocsi tehetetlenségének a hiánya ki is hangsúlyoz avagy nem látok valós súlymozgást és futómû mozgást csak valami hébe-hóba történik.

Clio Cup 2008

Itt rengeteg valós adatot számoltunk és raktunk be és szerintem jóval életszerûbben mozog.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Norbi1990
Szerintem mindeggyik magának csinálja.
Dietrich
szerintem meg azok a szimulátorok a legjobbak amik F1 csapatoknak vannak és F1 pilóták gyakorolnaknak rajta..kész pont ennyi <#hehe>

de melyik cég készitit ezeket a szimeket?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
én is azért írtam, hogy MEGLEHET 😊

amúgy ilyenkor mindíg ez a topgear rész jut eszembe:

monaro driftelés

JuanG
na ezt a 2 modot még nem néztem látod...igazából az utóbbi fél-1 évben alig csekkoltam modokat, mással ütöttem el az idõt 😊...de meglesem õket 😛

simcompany
Jáj, ettõl mindig agybajt kapok. Az rf csak egy váz, olyan a fizika, amit megírsz benne. Ezek a fogalmak nem értelmesek "rFactor nem élethõ" stb.

Olyan amilyen a mod.

Persze az rF-nek vannak határai, amin belül lehet mozogni. Pl normális gokart modot nem lehet elkészíteni. Most készült egy rotax max mód, amiben hogy hasonló gyorsulásokat, féktávokat, tapadást érjek el, a 175kg-os, 28 LE-s gokartból készítenem kellett egy 480 kg-os, 280 LE-s motort, különben meg sem mozdult...

mila69en
pedig az rfactor modja jobb mint az eredeti😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pl. a seat leon mod? 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bigiboi
sziasztok!
Valak ha lenne szives megmondani hogy meik mod az amibe seat leon van?

Ulvar
Hát nem hiszem, ahhoz nagyon nagy tehetség és ügyesség kel hogy full padlón kigyere kanyarból egy olyannal. SZERINTEM TEHÁT MINDEN AMIT MONDOK AZ SZERINTEM! 😊 De lehet hogy amit én mondok is hülyeség és mindenkit félre informálok 😊.

Ulvar
GT 400/600 Csúnyán ûbereli. Arra meg azt mondják hogy túl nehéz...pedig én szívesen mennék vele, na ott geci nagy féktávot kell venni abban a modban. Endurance Series mod is jobb az NAGTnél szerintem és azzal se láttam semmit, pedig jó lenne már rF -be egy 12 órás futam vagy valami Endurance moddal. Meg kéne szervezni meg kéne rá 40 ember 😊.

Mittom én...Ligákból 5-5 ember és a ligák maguk választanák ki azt az 5 pilótát. Én szívesen segítek szervezésben amiben idõm és tudásom engedi. Mert egy endurance futamra rég fáj a fogam 😊.

JuanG
azért meglehet, hogy ezzel a dodge-al lehet keresztbe menni a valóságban is 😊

JuanG
csak arra gondoltam, a sok összetákolt saját mod után jó lenne pl. egy NAGT bajnokság (érdekes itthon még egy bajnokit se láttam hírdetve), sokféle autó, sokféle menettulajdonság, mégis azonos erõfeltételek, jó versenyek lennének 😊

NAGT-t mindenki elfelejtette, pedig nagyon jó mod 😊

Alexease
Biztos nem akar, mert en sem akarok torolgetni😄
Totti5
Ugye ezt az NFSes hasonlítgatást egy másodpercre sem gondoltad komolyan?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

simcompany
ezt meg lehetne csinálni
http://www.cslcup.co.uk/donington.php

pointer4
Ahogy néztem a videót - fõleg a belsõ nézetet - körvonalazódott bennem az a tény, hogy ez tökéletes ellenfél az NFS-nek. Hirtelen nem is tudnék dönteni melyik rosszabb, jó lesz ez vidékre.
simcompany
ööö ezt nem értem...

Totti5
Összetákoltam egy Forza 3 videót, van benne minden ami szimesnek tetszhet, avagy nem😊 nekem nagyon tetszik, kihívás és baromi élvezetes.

Az elsõ kör inkább precíz, a másikban vannak kisebb erõlködések, de nagyon ott sem mertem, mert alig mentem ilyen autóval benne és a pályán kívül kötöttem volna ki valahol, de ez a Dodge pont benne volt a top gearba a minap és megjött hozzá a kedvem😊

Forza Motorsport 3 I Dodge Challenger 2009 @ Barcelona I Track-cam & Onboard I

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

JuanG
NAGT mikor lesz? 😛

Ulvar
KERS? Ketten egy rohadt sarkon? 😊

Alexease
Allitolag van😄
bedy68
mi az a KERS
<#mf2>

Gördülő kövön nem nő moha

Ulvar
folyamatban vásárlása.

lac coo
KERS van benne ? 😄DD