rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Na kipróbáltam most gyorsan az RFT modot...
Hát mit mondjak...kurva optimalizálatlan a kinézet.Külsõ kamerából nézve a zöld csík a puha gumin szaggatott FULL grafon...Ráadásul kegyetlen sokáig tölti be mind a mapot mind az autót ha pályára megyek, tehát grafikailag optimalizálatlan...FPSt nem néztem.
VISZONT: Nem tom ki csinálta a fizikáját a guminak és az autónak de meglepõen jó volt úgy hogy abban kellemesen csalódtam.
A Hangok...hát mit mondjak az össze lett gányolva...Belsõ hang szörnyû mint egy elemes kis kocsi...váltó hang borzasztó ugyan az a monoton felváltás hang mint ha ugyan azon a fordulaton váltanám áhh szar...
A Külsõ hang az F12005 CTDP. Mivel 2,5 éve CTDPs modokkal nyomulok ezért ezt könnyû volt leszûrni.
Na de a lényeg hogy ha ezeket a dolgokat kijavítják akkor zsír lesz. Bár félek hogy a pályákat úgy rakják össze hogy a modhoz jó legyen tehát oda fogják tapasztani, mert én Brianzán mentem de ott jó volt vele menni, komolyan mondom. Ja még a törés...hát erõs a törés nem is tom mennyin van nekem de jól törik az autó ELSÕ látásra bár azt nem igazán teszteltem, bár a parabolicában kicsúsztam egyszer oldallal a falnak és vége is lett...meghalt a motor szóval nem hiszem hogy szörnyû lenne.
Gumifizika elsõ menetre teljesen jó felvezetõ körön csúszkál 1-2 kör és jó lesz (50 literrel teszteltem).
Szóval ne legyen optimalizált pálya, magyarul átbuherálják a pályákat hogy jobban tapadjon, mert akkor az egész egy kalap szart nem ér. Olyan trackpack legyen amiben a normál értékek vannak beállítva csak összevan foglalva egy packba...ennyi. Úgy hogy egyenlõre ennyi... Emerico te jössz, várom a FULL modot.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Jól látszódik hogy mekkora féktávot kell venni 😊.
A modot a honlapjukról tudod leszedni, amihez a pass 600...
A motorhangot a videonál lévõ infoból szedtem és ahhoz elvileg nem kér kódot, mert ha a honlapról szednéd akkor ott kéne és ahhoz nem tudni mi...szóval ennyi.
Motorhang hozzá elvileg itt! De ha nem a múltkor valaki kisegített a motorhangokkal ebben a topicban most is kisegíthetne, de elvileg ez az ha nem kér kódot kicsomagolásnál.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
*játékokat
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Jótékokat mindig megveszem, szóval:] Kiveve 1 es esetek.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
NIncs meg, és rohadtul nincs kevem most leszedni:S
KERS van?!😊)))))))<#idiota>#idiota>
Gondolom, TrackPack nincs benne?😊 Nem magam miatt, engem nem izgat😊 De akartam is korabban mondani, hogy talan erdemes lenne a kiadassal varni addig, amig trackpack-kel egyutt jelenhet meg, mert a nagykozonseg nagyresze sirni fog erte azonnal😊
http://www.simcompany.hu/downloads/F1RFT_2009.rar
Kapjátok le, pár napig él a link
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az endurance mod autó listája annyira nem jön be, bár a bömösök miatt csak megnézem majd 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ulvar: ja csattog rendesen 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza 3 videóra visszatérve nekem csak 1 bajom van vele hogy a 2. videó pont megmutatja legalábbis nagyjából hogy nincs alatta konkrét futómû amit a kocsi tehetetlenségének a hiánya ki is hangsúlyoz avagy nem látok valós súlymozgást és futómû mozgást csak valami hébe-hóba történik.
Clio Cup 2008
Itt rengeteg valós adatot számoltunk és raktunk be és szerintem jóval életszerûbben mozog.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
de melyik cég készitit ezeket a szimeket?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amúgy ilyenkor mindíg ez a topgear rész jut eszembe:
monaro driftelés
Olyan amilyen a mod.
Persze az rF-nek vannak határai, amin belül lehet mozogni. Pl normális gokart modot nem lehet elkészíteni. Most készült egy rotax max mód, amiben hogy hasonló gyorsulásokat, féktávokat, tapadást érjek el, a 175kg-os, 28 LE-s gokartból készítenem kellett egy 480 kg-os, 280 LE-s motort, különben meg sem mozdult...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mittom én...Ligákból 5-5 ember és a ligák maguk választanák ki azt az 5 pilótát. Én szívesen segítek szervezésben amiben idõm és tudásom engedi. Mert egy endurance futamra rég fáj a fogam 😊.
NAGT-t mindenki elfelejtette, pedig nagyon jó mod 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.cslcup.co.uk/donington.php
Az elsõ kör inkább precíz, a másikban vannak kisebb erõlködések, de nagyon ott sem mertem, mert alig mentem ilyen autóval benne és a pályán kívül kötöttem volna ki valahol, de ez a Dodge pont benne volt a top gearba a minap és megjött hozzá a kedvem😊
Forza Motorsport 3 I Dodge Challenger 2009 @ Barcelona I Track-cam & Onboard I
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10