rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Nem akarom itt lelohasztani a lelkesedést, de próbáljátok úgy csinálni, hogy azért túl sok portálon ne jelenjen meg hírként, mert ez a konvertálás nem igazán legális.

Nem valószínû hogy maga a kiadó felfigyel rá, vagy foglalkozik vele, de sok ellenséget lehet szerezni.
Tehát csak ésszel 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Nem lenne rossz egy Lotus Elise sem, vagy egy Lamborghini Gallardo!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Smici1985
Azt tudom csak nem lehet használni, mert más😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Norbi1990
rFactor az is csak más a neve 😊
Smici1985
Az ARCA SimRacing-nek nincs rFactor konvertje?😄 Vagy a pályáknak?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Jegyzettömb.😊 A futómû modellhez van egy progi, de ott is írkálni kell, csak éppen látom 3d-ben, hogy mit csinálok.

Amúgy nekem is kínai...vagyis mostmár nem annyira, de hihetetlen, hogy milyen lehetõségek vannak benne. Az más kérdés mennyire használja az ember és, hogy jól vagy rosszul. Biztos én is hagyok benne hülyeségeket, bár próbálom ezt elkerülni.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

kiki888
ahh ez a Seat <#wow1><#taps><#nyes>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Norbi1990
Jegyzettömbel írod át az adatokat vagy van vmi progid?
Jegyzettömbel elég kínai minden 😄
zolee145
Az S3 már javában futja a tesztköröket Monzában. Meg futómûteszt Eastern creek-en, meg végsebesség teszt az Avuson, plusz 0-100, és 1/4 mérföldes sprintek. Ezeken amúgy már tudja azt amit kell. DSG-vel egy tizeddel jobb a 100-as sprint.😊
Ha megvan jön a konszern társ, de az csak FWD, meg gyengébb is.

Az A4-es és a TT is Quattro<#idiota>

Én szivesen látnék egy Integrát, Civic Cx-et, vagy egy Clio V6ot

Smici1985
Jé mit találtam!<#buck><#zavart1>
Zonda😄

<#worship>

Toby0501
De van! Audi S3 Quattro!<#idiota>

SimaSuna
akkor az utcait, csak BMW vagy Audi legyen..Audi Quattro nincs?
Toby0501
Ilyen wide body kittel nem akarok foglalkozni, Zolival mindegyik autónak (ha talál hozzá adatokat) az utcai változatát csináljuk.

Norbi1990
Nagyon fajin! <#taps>
SimaSuna
R8at Widebody kittel, vagy BMWE46-ot !! 😄
adok sört, vagy zöldhasut 😄
batihu
<#worship>NAGYON TETSZIK, FÕLEG A BELSÕ NÉZET!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Toby0501

Nightt
Kar, h ma lesz, mert ma nem jo😞 Barmelyik masik nap jottem volna...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Nevezd at oket RAW-nak, es RAW-file-t valassz a beolvasasnal, es ad meg az adatokat amit leirtam, ugy valszeg mar barmilyen normalis program beolvassa (a CoolEdit tuti). En Audition-t hasznalok, mert szuksegem van multitrack editalasra is.
zolee145
Ehhe..akkor elõször is megszavazok magamnak egy ilyet: <#lama>

Na tehát: kicsomagolom, majd visszamentem pcm wav-ba. Mivel? Cool Edit Pro megnyitja, de csak azért, mert ismeri ezt az intel izét, ezt láttam is. Ezek szerint nem jutott el az agyamig, hogy még lenne vele dolog.😊
Szóval mivel mentegeted?

Alexease
Nem😉 Multkor irtam, hogy a kicsomagolt file-ok RAW-k (RAW, 0-header, Intel-PCM, 44100, 16bit, mono), azokat kell visszamentegetni PCM WAV-nak.
zolee145
Mondjuk a Zonda hang ha minden igaz már alakulóban van Emerico által, vagyis ha eredeti hangokból össze tudja rakni akkor mindenképpen az kerülne bele, de a többihez jól jönne, ha lehetne Shiftes hangokat használni.😊

zolee145
Csak simán kicsomagoltad és kész? Mert én amikor kicsomagoltam a korábban linkelt progival akkor olyan fájlokat csinált amit semmilyen lejátszóval nem tudtam megnyitni.
De mondjuk Toby sem.

Alexease
Megneztem a Zonda hangokat, nalam jonak tunnek. Az rF-ben nem neztem😊
Teszt: nfsshift_zonda_sound.zip 😊
zolee145
Sajna nem. Eleve valami brutál frekvencián megy. Két progival kellett konvertálgatni, hogy egyáltalán megszólaljon rF-ben, utána teljesen idióta fordulatszámot kellett megadni, hogy értelmesen szóljon. Na ezután már csak annyi gond maradt, hogy úgy 7500 magasságában 5-6-ik fokozatban belesípolt egyet.😄
Tobynak harmadikban és negyedikben is sikerült elõcsalogatni a sípolást.

Ugyanakkor a váltóhang meg egyéb amolyan kísérõ hangok mûködnek, persze a fent említett konvertálási procedúra után.

Alexease
Az eredeti SHIFT hangok nem jok? Nem az van alatta?
zolee145
Amúgy az eredeti Shift hang sem annyira zord belebaszós.😊) Mindegy, a hang mûtét alatt van, én meg megpróbálok még pár dolgot elkövetni a hangfájlokkal, mert majd az Audinak is kell hang, meg a többinek is.
Vagy írok egy mail-t az EA-nek, hogy küldjék el nekem kódolatlanul.😄

JuanG
ez fasza videó még nem láttam...nade azért hallod mennyire más a hangszín mint zolee videójában?? az eleve ilyen vékony, tipikus fos rfactor-f1 sound (és olvastam is zolee hsz-át, hogy kényszer megoldás) azért nem ugyanaz...a zonda r egy pörgõs GT autó (amg v12-es ha jól tudom), jóval zordabb, belebaszós hangzással 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
R8-at WideBody-val!
kössz! 😊
Norbi1990
NFS Shiftbõl konvertál Toby autó modelleket.
ja hogy több ilyen szépség is lesz/van? milyen verdákról van szó?
Norbi1990
<#taps>
Majd ha odajutsz akkor kérnék linkt 😄
Toby0501
Amint elegendõ mennyiségû autót átkonvertáltunk, biztosan meg lesz osztva egybe. 😊

@Norbi: az is a listámon van! 😛

Norbi1990
Toby, RX-7et nincs kedved átkonvertálni a Shiftbül, hogy rF-ben benne legyen? Fizikát megpróbálnák csinnáni 😄
HUUUUU! nekem nagyon tetszik! közeli barátomnak van ilyen, fasza egy verda, bár én ugy emlékszem a belseje nem igy nézki, pl: a kormány. bár bizti van többféle, az ötlet is k*rva jÓ😊 Mikor lesz elérhetõ?
Toby0501
<#rolleyes>

(a belseje valamiért "össze van mosódva"..)

Dietrich
jaja az elsõ indycar modban a 2007-ben max 350 ss pályán és ennyi 😉
késöbb ezen változtatott a srác.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Hûha! Jó sok idõm lenne gyakorolni, ha indulnék! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Na ez nem jött be. Annyi, hogy rövidebb végáttételt használnak, így marad 160 a max sebesség.

Az Indyben hogy volt? Nem lehetett állítani a fokozatokat és 350-nél leforgott a hatodik?

zolee145
Tényleg, még játszottam is vele.😊 Köszi!

laller82
Valami kamionos mod-nál találkoztam ezzel. Ott 160km/h-ra volt a sebessége korlátozva...

www.skincentral.hu

Dietrich
indycar modban a 2007-ben volt egy ilyen az oválon ezért sem tudtunk elõzni a max.350 miatt 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hivatalos program a következõ:

19:30 qualification
20:00 warm up
20:10 Race

Verseny távja: 58kör/150km

Szerver beállítás:

Üzemanyag fogyasztás: Normál
Gumi kopás: Normál
Mechanikai sérülés: Normál
Törés: 50%

A pálya egyedi, mert a VICE CITY világát eleveníti fel, köszönet érte DZSEZINEK!

A verseny streetfight jellegû, teljes utcai körülmények, semmi szalagkorlát és bukótér, helyette villanyoszlop és padka ami a versenyzõkre vár.

Jelentkezni továbbra is lehet email-en és a fórumon is.

A mostani festés pakk lezárva, letöltés innen.

A következõ egyéni festés pakkhoz a dds-t január 20ig kérjük!!!

-=VMT - G@ming=-

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

zolee145
Bár nem biztos, hogy ez a leglényegesebb, sõt, de találkozott már valaki az rFactorban speed limiterrel? Nem a boxutcára gondolok, hanem arra ami szokott lenni pár autóban, hogy 250km/h-nál le van korlátozva.
Egyáltalán megoldható ez valahogy?

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mert Horacio Pagani az emberke neve aki megcsinálta 😄D