rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
lehet így keresnek új munkaerõt a piacon <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Aham és a 2. része mikor jön ki?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

JuanG
tört-el csak offline lehet menni...amúgy asszem már csak 1-2000 ft-ért már meg lehet venni az eredetit 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mcmoha
Csendben megjegyeznem, hogy a TPSCC palyak a Nascar Sim Racing-bol vannak konvertalva.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Köszi 😊.

Alexease
Mar nem😉 Evekig toltam heti 2-3 versenyt, de mar mar se ido, se energia😉
Ha versenyezni akarok, akkor ott az iR, napi szinten, 24/24-ben, tucatnyi sorozat szerverekkel😉 De mostanaban az sem, csak egyedul autozas, es hetvegenkent esetleg funrace😉

#48980: Akkor inkabb NR2003. Talan nem annyira szep, de a fizika, az AI nagysagrenddel jobb.

#48981: Nem hinnem. Legalabbis nem tudok rola. Mivel az egesz lenyege, hogy a bazinagy szigeten szabadon koszalsz, X-szaz online jatekossal, nem tudom, hogy felengedi-e a tort dolgokat.
Ulvar
TDUt lehet törten nyomni?

Airbus A380
köszi akkor inkább megszerzem a nascar sim racing játékor.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bardocz
Akkor bajnokságban nem is versenyzel sehol?
Alexease
Nekem az rF alatt amugy sincs mar fent szinte semmi😉

Az alap tartalom mar reg kilove (csak a Trainer van fent;P), mod-kent meg csak a HistoricGT-t hasznalom. Reszletes, korrekt SimBin modellek, nagyon jo felfuggesztes modellezessel es fizikaval, viszonylag "lassu" autok, igy meg a fizikat, gumikat is be tudtak loni eleg jora.

Igazabol, egy ido utan az auto=auto, csak mashogy nez ki, mashogy hivjak😉 Ezek legalabb tetszenek, valtozatosak, es ami fontosabb, autosan, vezethetoen, erezhetoen mennek😉

Ha meg ISI-fizikaval uj autokra vagyom, akkor ott a SimBin "sorozat" eredetiben (RACE07+GTR:Evo+STCC+GTR2MOD). Abban van minden. Lehet, hogy nem annyira szimes mint az rF, de azert nem rossz, megis egy egyseg, sok sok plusz szolgaltatassal (eso, animaciok, hangok, efektek, szelvedo stb.), ami a hangulata miatt nem rossz.

Ha meg "masra" vagyom, akkor ott az nKP, iR, LFS, VGP3, GPL😊

De tesztelgettem a RTR-t is (SimBin), de elegge verszegeny😊
Ha meg csak "vezetes", "kozlekedes", extra-light, akkor TDU😄
zolee145
Pontosan. Nem sok vizet zavarunk, ráadásul közünk nincs a Shift célközönségéhez.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
"Nem erdemes tULVARialni😉" HAHAHA!!! 😊

mcmoha
Ez a dvd csekkeles kizarolag a SimBin jatekaira ervenyes.😉 Ez is csak felhivatalos mert soha nem engedelyeztek a konvertalast csak beleegyeztek abba ha megvan az eredeti jatek akkor nem basztatjak a konvertalot.😊 Ez a "szabalyt" (dvd check) csak a "nagy" oldalak tartjak be kemenyen a kis szimes forumok plane a nem angol nyelvuek nagy ivben le@arjak. "Nye panyimaju" mondja az ukran vagy az orosz es vidaman konvertal tovabb.😄
Az EA csak szeptemberben 2.5 millio peldanyt szallitott ki a boltokba a Shift-bol, es a karacsony meg csak aztan jott.😊 Szoval az EA-nak ez a jatek nagy siker volt anyagilag is, mindenki boldog, szerintem nem fognak azzal foglalkozni, hogy par ember a konvertalt autokkal jatszik😉
Ha privat vagy liga hasznalatra keszul meg a legnagyobb pofaju cenzorok is be szoktak fogni az arcukat😊

Alexease
Nem erdemes tulvarialni😉
A nagyobb, nepszerubb site-okra (pl. rFcentral, SRW) ugysem rakjak ki (a konvert miatt), meg azokon nepszerusegi harc folyik, keresztbe fikazna mindenki mindenkit😉

De amugy sem lehet elerni egy "normalis" konvert minoseget, mert az rengeteg ido es sok-sok ember. A tuti SHIFT konvert akkor lehetne, ha majd' minden auto benne lenne, kategorizalva, az osszes update-tel, tunninggal, felnikkel, gumikkal, belsokkel, motorokkal, festesekkel stb.😉

Igy, hogy elkeszul 1-1 auto, talan kikerul ide a forumra, esetleg lesz vele 1-2 futam vagy bajnoksag, az senkit nem zavar az EA-nal. De ha kikerulne az rFC-re, tuti lenne aki felnyomna a keszitoket az EA-nal...
lac coo
Hát..EA azért nagy falat már, nem lehet megetetni ezzel a kamu lemezkéréssel 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

és ha beleírják hogy minden modellt az EA csinált ?
vagy eredeti dvd-t kéne kérjen mint historix ? 😄

lac coo
Persze, sõt felõlem mindenhogyan bekaphatja ! 😊)))

Alexease
Amig nem reklamozzak, nem akarjak kitenni ismert letolto- es portal oldalakra, es persze nem adjak penzzert, bekaphatja az EA😊
Alexease
Ma este VW Jetta TDi Cup / Barber Motorsports Park, nem ingyenes persze😊 <#idiota><#zavart1>
Toby0501
Védjék le rendesen a fájljaikat!<#idiota>
Nameg nem hiszem, hogy érdekelné õket.. 😛

lac coo
EA p..csán rúg benneteket ! 😄DDDD

legjobb <#worship>

Toby0501

mcmoha
A telepitoben a "C:\bla-bla\rFactor" -bol vedd ki az idezojeleket. Ez szokott a hiba lenni.

simcompany
Ma este Zonda 1.1 funrace, ingyenes persze.
Jelentkezés

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

teneved.plr fájlban keresd meg ezt a sort, és állítsd 0-ra:

Damper Units="0" // Display dampers (shocks) in garage as: 0 = setting (e.g. 1-20), 1 = rate (e.g. 1000-9000 N/m/s)
zolee145
Tobytól függ, én segg vagyok a konvertáláshoz.😊

kiki888
hi!
azt nemtudjátok, hogy lehet-e állítani, hogy a setupban a rugóknál ne ilyen ezres értékeket mutasson?
eddig 1-2 számjegyet mutatott, nemtom mitõl változott meg<#help>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

zolee145
Az a helyzet, hogy eddig két helyen találkoztam jó NASCAR pályával: az egyik az iRacing, ami ugye rFactoros viszonylatban felejtõs (mármint nem hinném, hogy valaha is lesz pályakonvertálás), a másik pedig az ARCA. Az összes többi pl rF-hez készül pálya majdhogynem használhatatlan. Pont a vonalvezetése a lényeg. A kanyarbejáratok és kijáratok nem stimmelnek. Van ahol nagyon, van ahol kevésbé, de nem stimmelnek, így aztán pont úgy nem tudsz menni ahogyan kéne.
Persze lehet menni körbe, de ahhoz nem kell stock carozni.

Ginger17
Õõõõ.... de szép is lenne. <#vigyor3>
Zoleekám elõre lehetne venni ezt a konvertálásba?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
Hogyne lenne.😊 Camaro SS. Kéne nektek szerzõdtetni egy PC sofõrt, mert úgy lenne értelme egy ennyire kidolgozott PC-nek.😊

Ulvar
Már én is megtaláltam menet közben 😊.

macleody
Airbus A380
nem tudom feltenni 😞

Valamiért nem engedi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ginger17
Azért kérdeztem Tobyékat, mert ha már ráugrott a shift autóira talán elõrehozhatná a Camarrot a sorban... kellemest a hasznossal, ugye. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Airbus A380
Az annyíra nem zavar ha a vonal vezetésük valós .

Van a Gridbe is , de ha csak pacecarnak kell szerintem elég az NFS-es modell is.

SimaSuna
pont most gondoltam Camarora én is csak a Z28asra 😊
Ulvar
Van jó vágás ellenõrzõ program rFhez? egyszer találtam most nem találom.

Ginger17
@Toby!

Nem lenne az autók között egy tisztességes Camarro?

Kellene az Indy bajnokság új PaceCar-jához egy jó autó.

http://kep.ivpicture.hu/274991.jpg

JuanG
naja, amíg nincs is "hivatalosan" kiadva, mindenki "bekaphatja" 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
Hogy kell menteni a hangokat, hogy az rF-ben használható legyen?
Múltkor levolt írva, de nem találom.
zolee145
Nem tudom milyen ellenségekre gondolsz, de nem nagyon érdekel az ellenségeskedés.😊
Tudom, hogy támadják össze-vissza egymást a modderek, de egyrészt én nem vagyok modder, másrészt meg amúgy sem érdekel. Egyszerûen csak jó móka foglalkozni az autókkal, és jó dolog ha egy replayben úgy látom mozogni a gépet ahogyan azt a videókon. Kb ennyi.😊

zolee145
Elég jól haladok az Audi hangjával, szóval az én idétlenkedésem volt, hogy a Zonda hang nem mûködött, vagy nem úgy ahogy kellett volna.
Majd szépen lassan megoldódnak itt a dolgok, de most kicsit lényegesebb, hogy az autók úgy viselkedjenek ahogyan elképzelné az ember, hogy viselkednek. Azért mondom így, mert nem vezettem ilyet, sajnos.

JuanG
ez tényleg jobb 😊

simcompany
Igen, ez közelebb van hozzá

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

macleody
Ebbõl nem lehetne zonda hangot fabrikálni?

mcmoha
Szerintem a TPSCC palyak a legjobbak. Egy zavaro dolog van bennuk, hogy fantazianeven szerepelnek, de ezt konnyu megszokni.:0
Ezen a forumon megtalalod oket.

Airbus A380
Hali valaki ha tud nascaros trackpack-et az osszameg velem létszi .

mod-om már van de öszvisz 2 ovál van a játékba