rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha versenyezni akarok, akkor ott az iR, napi szinten, 24/24-ben, tucatnyi sorozat szerverekkel😉 De mostanaban az sem, csak egyedul autozas, es hetvegenkent esetleg funrace😉
#48980: Akkor inkabb NR2003. Talan nem annyira szep, de a fizika, az AI nagysagrenddel jobb.
#48981: Nem hinnem. Legalabbis nem tudok rola. Mivel az egesz lenyege, hogy a bazinagy szigeten szabadon koszalsz, X-szaz online jatekossal, nem tudom, hogy felengedi-e a tort dolgokat.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az alap tartalom mar reg kilove (csak a Trainer van fent;P), mod-kent meg csak a HistoricGT-t hasznalom. Reszletes, korrekt SimBin modellek, nagyon jo felfuggesztes modellezessel es fizikaval, viszonylag "lassu" autok, igy meg a fizikat, gumikat is be tudtak loni eleg jora.
Igazabol, egy ido utan az auto=auto, csak mashogy nez ki, mashogy hivjak😉 Ezek legalabb tetszenek, valtozatosak, es ami fontosabb, autosan, vezethetoen, erezhetoen mennek😉
Ha meg ISI-fizikaval uj autokra vagyom, akkor ott a SimBin "sorozat" eredetiben (RACE07+GTR:Evo+STCC+GTR2MOD). Abban van minden. Lehet, hogy nem annyira szimes mint az rF, de azert nem rossz, megis egy egyseg, sok sok plusz szolgaltatassal (eso, animaciok, hangok, efektek, szelvedo stb.), ami a hangulata miatt nem rossz.
Ha meg "masra" vagyom, akkor ott az nKP, iR, LFS, VGP3, GPL😊
De tesztelgettem a RTR-t is (SimBin), de elegge verszegeny😊
Ha meg csak "vezetes", "kozlekedes", extra-light, akkor TDU😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az EA csak szeptemberben 2.5 millio peldanyt szallitott ki a boltokba a Shift-bol, es a karacsony meg csak aztan jott.😊 Szoval az EA-nak ez a jatek nagy siker volt anyagilag is, mindenki boldog, szerintem nem fognak azzal foglalkozni, hogy par ember a konvertalt autokkal jatszik😉
Ha privat vagy liga hasznalatra keszul meg a legnagyobb pofaju cenzorok is be szoktak fogni az arcukat😊
A nagyobb, nepszerubb site-okra (pl. rFcentral, SRW) ugysem rakjak ki (a konvert miatt), meg azokon nepszerusegi harc folyik, keresztbe fikazna mindenki mindenkit😉
De amugy sem lehet elerni egy "normalis" konvert minoseget, mert az rengeteg ido es sok-sok ember. A tuti SHIFT konvert akkor lehetne, ha majd' minden auto benne lenne, kategorizalva, az osszes update-tel, tunninggal, felnikkel, gumikkal, belsokkel, motorokkal, festesekkel stb.😉
Igy, hogy elkeszul 1-1 auto, talan kikerul ide a forumra, esetleg lesz vele 1-2 futam vagy bajnoksag, az senkit nem zavar az EA-nal. De ha kikerulne az rFC-re, tuti lenne aki felnyomna a keszitoket az EA-nal...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy eredeti dvd-t kéne kérjen mint historix ? 😄
Jelentkezés
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Damper Units="0" // Display dampers (shocks) in garage as: 0 = setting (e.g. 1-20), 1 = rate (e.g. 1000-9000 N/m/s)
azt nemtudjátok, hogy lehet-e állítani, hogy a setupban a rugóknál ne ilyen ezres értékeket mutasson?
eddig 1-2 számjegyet mutatott, nemtom mitõl változott meg<#help>#help>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Persze lehet menni körbe, de ahhoz nem kell stock carozni.
Zoleekám elõre lehetne venni ezt a konvertálásba?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Valamiért nem engedi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
, de ha csak pacecarnak kell szerintem elég az NFS-es modell is.
Nem lenne az autók között egy tisztességes Camarro?
Kellene az Indy bajnokság új PaceCar-jához egy jó autó.
http://kep.ivpicture.hu/274991.jpg
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Múltkor levolt írva, de nem találom.
Tudom, hogy támadják össze-vissza egymást a modderek, de egyrészt én nem vagyok modder, másrészt meg amúgy sem érdekel. Egyszerûen csak jó móka foglalkozni az autókkal, és jó dolog ha egy replayben úgy látom mozogni a gépet ahogyan azt a videókon. Kb ennyi.😊
Majd szépen lassan megoldódnak itt a dolgok, de most kicsit lényegesebb, hogy az autók úgy viselkedjenek ahogyan elképzelné az ember, hogy viselkednek. Azért mondom így, mert nem vezettem ilyet, sajnos.
Ezen a forumon megtalalod oket.
mod-om már van de öszvisz 2 ovál van a játékba