rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltöttem le egy pályát és az a bajom, hogy nem méri az idõt és a köröket sem számolja.
Mit lehet tenni a pályával, hogy mindezeket számolja?
Ha lehet részletesen írja le valaki.
Köszönöm!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
De brutalisan lassu volt es bugos😉 Egy nagyobb utkozesnel megtorpant fel masodpercre, aztan szet hullott az auto darabokra, ahogy illik😄
Az a kangaloos nevû progi nyilván ugyanezt csinálja. Persze más kezdõ adatokra más lesz a végeredmény.
A tömegközéppont képlete meg sacc/kb, mivel az egyes alkatrészek pontos helyét és tömegét kellene ismerni a valódi adathoz.
Egyébként honnan vette a gyerek az új inerciaértékeket?<#vigyor>#vigyor> Gondolom nem rakta be valamelyik 3D-s tervezõ programba (SolidWorks, Inventor, ProE/Creo), hogy onnan vegye ki ezeket az értékeket <#hehe>#hehe>
Mar regen nincs fent az rF1-em, van benne egyaltalan bajnoksag?!
egy kis segítcség kellene! az lenne a kérdés hogy a játékba miért nem tudok bajnokságot kezdeni????
Ne tedd kérlek! Baromira hiánypótló amit csinálsz, mondhatni páratlan. Az ember tudja, hogy tõled jót kap, valódi tartalmat, minõséget, ami ezeknél a 12 egy tucat modoknál egyáltalán nincs így... nekem nem az rfactor az életem, sose szánnék ilyen modok modjainak modjaira idõt, annyira lutri és esélyesebb, hogy csak valami egyéni szájízre mókolt tákolmány.
Lehet, hogy Téged fikáznak, de magukat minõsítik.
Forza.
Na mindegy, írt a gyerek, hogy õ ezeket megcsinálja, és akkor adjunk ki egy fizika csomagot, mert szerinte így jobb. Mondtam, hogy ha 3 számot átír az még nem fizika csomag. Erre írja, hogy akkor õ ezt külön kiadja, ha nem gond.
Namost megtiltani úgysem tudom, mondom okés, csak csináljon másik topikot.
Erre nemrég látom, hogy nyitott neki topikot, realisztikus fizika csomag a Shift Street modhoz. Anyád.
Megnyitom, úgy kezdõdik, hogy minden fasza, de a fizika nem ugyanaz a szint, így õ újra megcsinálta az egészet autóról autóra.
Na erre elpattant az agyamban a cérna, hogy azért nem errõl volt szó, hogy leszarozza a munkámat, mindezt úgy, hogy odaírja, hogy az én engedélyemmel teszi.
Fura dolog ez, hogy szinte az összes utcai autós mod a Shift Streetre épül (vagy teljes egészében, vagy csak az alapokat hazsnálták fel fõleg a fizikához), de közben zért szarozzák rendesen.
Na mindegy, nem érdemes itt semmit se csinálni, erre már rájöttem.
Viszont azt is mondták nagy informatikusok, hogy a proci sebessége nem annyira fontos, de mivel a videó kártya 2 GB-os elegendõ lesz az rfactor 2-höz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Intel Pentium B960 (2,1 GHz)
4GB RAM
NVIDIA GeForce GT 635M 2GB
Ez egy Lenovo Ideapad G580AH
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Segítséget kérek tõletek.
Nézegettem új notebook-ot, mert ami van az kevés az Rfactorhoz. Tudom nem notebook a megfelelõ játékhoz.
Erõsebb gépet szeretnék, van pár link, melyiket ajánlanátok.
http://www.radium.hu/lenovo-ideapad-n586-1910.html
http://www.notebook.hu/lenovo-thinkpad-edge-e535-nzr55hv-1.html
http://notebookstore.hu/Notebook/ASUS-X54HR-notebook-X54HR-SO310D-p26275.html
http://www.notebook.hu/hp-pavilion-g6-2100sh-b7f99ea-2496.html
http://notebookstore.hu/Notebook/SAMSUNG-350V-notebook-ezust--NP350V5C-S05HU-p27097.html
http://notebookstore.hu/Notebook/HP-Pavilion-g6-2260sh-Sparkling-Black-notebook-C5S70EA-p26978.html
http://www.notebook.hu/packard-bell-easynote-f6244-cm-451hg-nx-c15es-001.html
Elnézés, hogy ilyennel zavarom a társaságot.
Köszönöm elõre is segítségeteket!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De a futamok is fantasztikusak, egy rosszabb free szerver roncs-derby szintje😊 Gonjdolom full arkadban toljak, a menobbek gamepad-del?!😊))
LINK
Ezt a mondatot nem ártana kicsit kipofozni.
menyen: A fiad feleségén? Rajta?! (hint: menjen)
móddal: talán moddal? Az angol modification rövidítése. A mód/móddal egy teljesen más jelentésû szó.
Még csak a kezdõlapot néztem meg. Ha komolyan gondoljátok, adnotok kell erre (is), mert nagyon igénytelennek hat.
Egyébként hajrá, sok sikert a ligához!
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Új Liga nyitná meg kapuit a jövõben ahol te döntheted el szavazással hogy milyen móddal induljon a liga el.
Mindenki aki megnézi az oldalt szavazzon és csatlakozzon a facebook-os csoporthoz is és várja az eredményt.
Facebook-os csoport
IMK Oldala
3dsMax, Gmax, AutoCad, Maya, Zmodeler, Blender, Google SketchUp stb.
(Ezekbõl a SketchUp, Blender és Gmax ingyenes, a Zmodeler szintén, viszont ez utóbbi nem tud importálni és exportálni modelleket csak ha megveszed. (Szóval csak a saját formátumát(z3d) kezeli.)
Ha Rfactorba szeretnél berakni valamit, arra legjobb tudomásom szerint is csak 3 program képes a 3dsmax, a Zmodeler, és a 3dsimed. De ezek közül egyik sem ingyenes. A 3DSimEd nem modellezõ, abban csak kész 3d-s modelleket lehet rfactor formátumra konvertálni, finomítani.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Namost a V8 replay-t beraktam egy másik rFactorba egy másik meghajtón, hibát jelzett, viszont enterre nem kidobott a winbe (mint az az rF ami felvette azt a replayt), hanem betöltötte és gond nélkül lejátszotta.
Ez azóta is egy megoldatlan feladvány, viszont már nem próbálom megérteni, csak elfogadom ilyennek. 😄
Valaki tudja hogy mért van az hogy a alap játéknál se a teljes se pedig a lite nem képes nálam a játékon belül megjeleníteni a visszajátszásokat ott vannak a mappában de bemegyek a játékba és ott meg semmi jelenik semmi pedig be van kapcsolva a felvétel rögzítése.
Honlapunk: HRF1RT-hez katt ide
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed
segítséget szeretnék kérni. A helyzet az, hogy a kormányomon lévõ váltókar visszaváltáskor gyakran egy helyett két fokozatot vált. Az érdekelne, hogy erre van-e valami megoldás, akár beállítás, akár tisztogatás, vagy bármi más?
Elõre is kösz!
"I prefer rFactor 1 over the more advanced models in iRacing or rFactor 2where cars aren't that drivable over the limit."
Többek között neki köszönhetjük az rF1-es Corvette C6 modot, illetve a GameStockCar fizikáját, valamint majd a Fórmula Truck-ét is.