rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fordot láttam már párszor, dedikált plakátom is van róla, de a többi nem ismerõs o.0
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
õk lenyilatkozták már tavaly, hogy arcados lesz inkább mint szimes..arra van nagyobb kereslet..ez van..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Forza.
A latvany valoban utos, de sajnos egyelore full arkad (beallitas).
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Azért van alatta zene mert még nincs saját motorhangja. Se. Meg igazából motorja se, meg semmi sincs a fizikából készen.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Virtual SimRacing
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
(mondjuk a képen nem mozog..<#idiota>#idiota>)

Konzol verziónak meg Formula One 2010 néven nyitottak topikot, az ember belinkeli a borítóját a játéknak de a címét már nem tudja megjegyezni.
2008májusa? hol?
majd mindjárt jön valami vérpisti és nyit az rF2nek meg a Pronak külön topikot...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Thank God, I\'m a Lada owner!
"- Laser Scanned Track Data – Considered early on in the project we assessed for our needs and decided against its inclusion in favour of other features. Our track creation pipeline has been further developed and we’re now capable of producing extremely authentic environments, track surfaces included, without the need for this data."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hozza tennem egy retek lesz!!!!!😊 viszont egy kurva nagy elonyet elfelejtitek!! meglesz az osszes F1-es palya laserscennelve rF2-be😊)))))))))))))
MoTeC: i2 Pro: http://software.motec.com.au/release/files/mi2_pro_1.01.0082.exe
Data Acquisition Version ="0"
Data Acquisition Rate ="0"
Data Acquisition In Race ="0"
Data Acquisition EXE ="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
Data Acquisition File ="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\\"
alapból nyomsz egy Ctrl+M -et amikor kigurulsz a garázsból és onnantól rögzíti az adatokat, garázsban megnyomod a telemetria gombot és elindul a motec program create new project nyomsz 2 tovább-ot és egy befejezést, elindult a motec program , bal felsõ sarokban File -> Open Log File , keresd itt a Log fájlokat C:\\ProgramFiles\\rFactor\\UserData\\LOG\\MoTeC válaszd ki melyik körödet akarod elemezni -> Add -> open ...
RFACTOR TELEMETRY : http://www.findthelimit.com/f1challenge9902/files/f1_telemetry_v122_setup.exe
1. Installáld az f1_telemetry_v122_setup -ot az rFactor mappájába
2. A játék mappájában létrejön egy Telemetry mappa. Az ebben található f1_telemetry.exe.-t kell majd indítanod a késõbbiekben
3. Keresd meg az Rfactor/UserData/Játékos Név könyvtárat (Játékos Név = a Te neved) nyisd meg a jegyzettömbbel a .PLR fájlt.
Windows 7: C:Users\Snake\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\rFactor\UserData\
4. Keresd meg a [ DRIVING AIDS ] részt és a "Data Acquisition" résztõl írd át az alábbi értékekre a dolgokat:
Data Acquisition Version ="1"
Data Acquisition Rate ="8"
Data Acquisition In Race ="1"
Data Acquisition EXE ="C:\\Program Files\rFactor\Telemetry\f1_telemetry.exe"
Data Acquisition File ="Telemetry\vehicledata.spt"
5. Mentsd el és zárd be a .PLR fájlt.
6. Indítsd el az rFactort és menj pár teljes kört, majd menj a garázsba.
7. A garázsban nyomd meg a Telemetry gombot.
8. Klikkelj a "Load Session"-re majd töltsd be az ablakban beugró vehicledata.spt fájlt (Ez a fájl tartalmazza a telemetrikus adatokat)
NE FELEDD!!!! Minden új pálya indításánál a régebbi vehciledata.spt fájl felülíródik, ha megakarod tartani a régit akkor nevezd át!!!
Lalikum
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Idezet RSC-rol.