rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mien skinpack ? 😄

fordot láttam már párszor, dedikált plakátom is van róla, de a többi nem ismerõs o.0

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
nem fogom elõkeresni a cikket de abban ez volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dehogy nyilatkozták le, hogy arcade lesz, azt mondták, hogy törekednek a HC és kevésbé HC rajongók igényeit kielégíteni.
Totti5
Ahhoz hogy élvezetes autós játékkal játsz nem feltétlen kell profi szimnek lennie. Aki teljes körû liszenszet akar, aprólékosan kidolgozott hangulatelemekkel annak tökéletes lesz a Code F1, aki pedig sufni F1et annak ott az rfactor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
ez a codemasters féle?
õk lenyilatkozták már tavaly, hogy arcados lesz inkább mint szimes..arra van nagyobb kereslet..ez van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A fifában nem számítanak anyira a csapat erõviszonyok, ott inkább a focisták tulajdonságai számítanak, amit 1x megcsináltak "jól", utána csak másolgatják õket egyik csapatból a másikba azt kész.
arty
mondjuk õszi megjlenés mellett õk nemtom mennyire lesznek elégedettek egy 2010es szezonnal, miközben fifából és a többi évedjátékból már bõven a 2011esek jönnek 😄

Forza.

Alexease
Igen, "ezekre" gondoltam, akik legtobbszor warezesek, arkadosok, "csosztok, csasztok, hellosztok" stilusuak, es persze mindig a kovetkezo F1 szezon kell nekik😊
Valószinû többségben azok fognak "átpártolni" akik nem vették meg az rFactort, én max csak rF 2 mellett fogok játszani vele.
Alexease
Kicsit OFF, hogy lehessen irigykedni😉 Valoszinuleg, a megjelenesekor sok F1-rajongot fog az rF elveszteni, de bizonyos fokig meg hasznos is lesz😉
A latvany valoban utos, de sajnos egyelore full arkad (beallitas).

Nightt
Ez nagyon ott van!!!<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Na akkor ugyanez mozgás közben.😊

Azért van alatta zene mert még nincs saját motorhangja. Se. Meg igazából motorja se, meg semmi sincs a fizikából készen.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
THX!<#vigyor3>
simcompany
szép mondat

Ulvar
?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

az f1 2007 miért nem megy win 7 alatt folyton kilép errorral mikor lesz frissítés vagy ha van valakinek olyanja légyszi küldje már el privibe😄
gviski
grafikába sincs semmi új, aki játszott a Grid, Dirt1-2vel annak ez a látványvilág megszokott, szóval ezen a téren sincs újítás a codemastersnél. Nálam ott bukó a dolog, hogy gondolom a Multi része is olyan lesz mint a fentebb említett játékoknál, szóval marad a max 6-8 játékos, és persze dedicated szerver nem lesz hozzá... szóval szimulátoros szemmel ez a játék bukó lesz, de sima gamer szemmel jó lesz ez a népnek :-9

Virtual SimRacing

Dietrich
HBD <#pias>

Toby0501
Nem tudom. 😊

Toby0501
Boldogat!

zolee145
HBD!<#pias>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Penge88
Ezek a gépek mikor lesznek elérhetõek? 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

simcompany
nincs kipörgésgátló...

<#buck>
Norbi1990
Boldog Szülinapot!
Alexease
Koszi!
Ingy
Bódog Szülinapot Alex! 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

SimaSuna
HBD Alex!!!!
Toby0501
Szóval így (csak idõ kellett, amíg kitaláltuk a megoldást):

(mondjuk a képen nem mozog..<#idiota>)

Toby0501
Egy kis egzotikum.<#rolleyes> (a mûszerfal nagyon nem végleges, a szélsõ kék mutatók cserélve lesznek fehér csíkokra)

Én nyitottam az F1 2010 topikot amit bezárattak, nem tudtam meggyõzni a vérpistikéket, hogy 2010-es évet feldolgozó játékot készít a Codemasters, nem 2009-est, most a 2009-t szeretnék átnevezetetni, a modik a helyzet magaslatán állnak.
Konzol verziónak meg Formula One 2010 néven nyitottak topikot, az ember belinkeli a borítóját a játéknak de a címét már nem tudja megjegyezni.
Danecay
Na erre ráugrottam 😊 Volt már korábban F1 2010-es topic de az bezárták még tavaly, így az F1 2009-es topicba kerültek a friss infók az elmúlt napokban, azt hittem erre gondoltál, ez viszont tényleg 2008 májusában jött létre. Ami azt illeti az rF2-nek és PRO-nak már rég van külön topicja 😊

SimaSuna
Formula One 2010 Topik nyitása - ma 13:38

2008májusa? hol?

majd mindjárt jön valami vérpisti és nyit az rF2nek meg a Pronak külön topikot...
Danecay
És mi ezzel a bajod, vagy mi ezen olyan vicces? Mellesleg a topic 2008 májusában nyílt. Miért az rFactor 2-nek nincs topicja? De van pedig arról sem lehet tudni többet, sõt.

Totti5
Ha már képeket csinálsz nem lehetne AAval max grafikán? undorító ocsmány az egész így :/

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Toby0501

A zöldség a szélvédõ elõtt/mögött ki/be kapcsolható. 😛

SimaSuna
már rögtön topikot is nyitottak neki :/
Penge88
Most olvasom, h arcade módon volt... Na kíváncsi leszek. Bár engem most a WIP Lada modok jobban izgatnak.

Penge88
Uhhh.... 0:48-nál az a becsúszás... fúj...

mcmoha
Ezt mondjak:

"- Laser Scanned Track Data – Considered early on in the project we assessed for our needs and decided against its inclusion in favour of other features. Our track creation pipeline has been further developed and we’re now capable of producing extremely authentic environments, track surfaces included, without the need for this data."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Sajnos azt mar bejelentettek, hogy nem lesznek laserscannelt palyak.😞

Jacek
azt igertek hogy az lesz!! folszarado ivekkel emg hasonlok!!

Hozza tennem egy retek lesz!!!!!😊 viszont egy kurva nagy elonyet elfelejtitek!! meglesz az osszes F1-es palya laserscennelve rF2-be😊)))))))))))))

TELEMETRIÁK:

MoTeC: i2 Pro: http://software.motec.com.au/release/files/mi2_pro_1.01.0082.exe

Data Acquisition Version ="0"
Data Acquisition Rate ="0"
Data Acquisition In Race ="0"
Data Acquisition EXE ="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
Data Acquisition File ="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\\"

alapból nyomsz egy Ctrl+M -et amikor kigurulsz a garázsból és onnantól rögzíti az adatokat, garázsban megnyomod a telemetria gombot és elindul a motec program create new project nyomsz 2 tovább-ot és egy befejezést, elindult a motec program , bal felsõ sarokban File -> Open Log File , keresd itt a Log fájlokat C:\\ProgramFiles\\rFactor\\UserData\\LOG\\MoTeC válaszd ki melyik körödet akarod elemezni -> Add -> open ...

RFACTOR TELEMETRY : http://www.findthelimit.com/f1challenge9902/files/f1_telemetry_v122_setup.exe

1. Installáld az f1_telemetry_v122_setup -ot az rFactor mappájába

2. A játék mappájában létrejön egy Telemetry mappa. Az ebben található f1_telemetry.exe.-t kell majd indítanod a késõbbiekben

3. Keresd meg az Rfactor/UserData/Játékos Név könyvtárat (Játékos Név = a Te neved) nyisd meg a jegyzettömbbel a .PLR fájlt.
Windows 7: C:Users\Snake\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\rFactor\UserData\

4. Keresd meg a [ DRIVING AIDS ] részt és a "Data Acquisition" résztõl írd át az alábbi értékekre a dolgokat:

Data Acquisition Version ="1"
Data Acquisition Rate ="8"
Data Acquisition In Race ="1"
Data Acquisition EXE ="C:\\Program Files\rFactor\Telemetry\f1_telemetry.exe"
Data Acquisition File ="Telemetry\vehicledata.spt"

5. Mentsd el és zárd be a .PLR fájlt.

6. Indítsd el az rFactort és menj pár teljes kört, majd menj a garázsba.

7. A garázsban nyomd meg a Telemetry gombot.

8. Klikkelj a "Load Session"-re majd töltsd be az ablakban beugró vehicledata.spt fájlt (Ez a fájl tartalmazza a telemetrikus adatokat)

NE FELEDD!!!! Minden új pálya indításánál a régebbi vehciledata.spt fájl felülíródik, ha megakarod tartani a régit akkor nevezd át!!!
VLB
tudtok ajánlai egy jó telemetria progit rfactorhoz? lényeg, hogy ingyenes legyen, és egyszerû...

Lalikum

Nightt
Sztem meg folosleges errol vitazni, amikor kijon akkor majd meglatjuk😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
szerintem vagy esik vagy nem, de nem lesz dinamikus

Danecay
Na meg mégy annyit azért érdemes hozzátenni, hogy a játék még csak Pre Alpha verzióban van a mellett, hogy árkád beállításokkal futott a tegnapi bemutatón.

Nightt
Jo kis endurance versenyeket lehet majd igy rendezni valtozo idojarassal, mar nagyon varom<#finom>

mcmoha
"One of my favorite new features. The ability to change weather over the course of a race. Gjon also mentioned the ability to randomize this feature so that you have no idea whats coming at you. Also check out the ability to adjust humidity, wind direction and speed. Of course there’s also RAIN !!" 😉

Idezet RSC-rol.