rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Nyilván nem rosszat szedtünk ki, mivel az alap modellhez (az ea szerint) ez a felni tartozik. 😉 Ne nézz már hülyének minket.

a játékba lehet asszem külön méretû felni is elöl hátul.. szal nyilván rossz felnit szedtetek ki :p

zolee145
Épp most sikerült rendesen felidegelni magamat a hülye Shelby-vel. 2010-es GT500, 540 ló meg miegymás. Szépen le van írva, egyértelmûsítve, hogy bizony itt nem a mezei GT-rõl van szó.

Aztán rárakják elõre meg hátra is ugyanazt a 235/50 18-as felnit, ami a GT-re való.

Namost a Shelby-n elöl 255/40 19, hátul meg 285/35 19-es felni van.

Írjak az EA-nek, hogy holnap estig kapnak idõt a normális felnik lemodellezésére? Persze nem bánnám ha eleve gmt-ben küldenék, helyükre mozgatva...ne kelljen Tobynak kétszer dolgozni az õ hülyeségük miatt.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

komolyak az audik is :-)

Toby0501

macleody
Nem ismerem a modot, de nézd meg az rfm fájlban mi van a track filternél. Ha nem * akkor azt írd be az euroring helyett. Már ha euroring van ott.
sikura
Hello! egy kis segítségre lenne szükségem!
Az Ultimate Control Demo MOD csak az Euroring -et engedi használni, hol lehet átszerkeszteni úgy, hogy más pályát is tudjak haználni? És hogyan?

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

szombaton hrc historic.. asszem utsó helyet kibérlem magamnak megint.. de a hangulat miatt megéri.. már készülök olasz operazenékkel :p

solo
Ezek hol gokartok?: OOO Közünk nincs hozzá😄
1000 res gixxer motorral szerelt seggrakéták..Gokarthoz semmi köze.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kiki888
Emerico rohadtjó a sisak, grat 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Mit Jet a kasztnis gokártok 😄

Dietrich
A nagynevû német honlap szerint a doppingolás részletei ismeretlenek. Egészen pontosan ezt írják:
"További részletek ismeretlenek, de elvileg a jelenlegi láteleten egy úgynevezett "szociális drogokkal való visszaélésérõl" van szó. A teljesítmény-növelõ dopingnak legalább egy kétéves kizárása a következménye."
Vagyis ha komoly lenne a doppingvétség, akkor Kornélt sokkal komolyabban eltiltották volna!
Itt megnézhetõ a cikk:
http://www.motorsport-aktuell.com/artikel_12183.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
"Ma már szavaztál. Köszönjük!"
Pedig nem 😄
Toby0501

zolee145
Úgy legyen.😊

Roger6
Pletyka...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
bár õ nem autós hanem motorkrosszos de mégis csak magyar..
Németh Kornél dopping-botrányban!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
Michelisz Norbi sisakterv szavazás. Nem kell rám szavazni 😊
http://www.zengodensionteam.com/sisak_palyazat

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

simcompany
más, csinálja valaki Marrakech-t?

Norbi1990
Jó kérdés 😄
Ilyen nyomott hülye kocsik, mint a japán (papir) modellek.

Amugy van ilyen mod is Rfactorra vagy még lehet F1cre volt.

Reméljük. Bár F1Cbõl is szinte mindent át lehet másolni. Csak a hiányzó sorokat kell kitölteni. hdv,hang fájloknál pl

simcompany
ezek micsodák?

zolee145
Arról amúgy van valami infó, hogy a két verzió milyen szinten kompatibilis? Arról lehetett hallani, hogy viszonylag egyszerûen át lehet majd pakolni rF2-be az rF modokat, de azért gondolom nem egy kopipészt a dolog. Vagyis remélhetõleg annál többet fejlõdik, hogy ennyire egyszerû legyen.

Mondjuk grafikában nekem pont elég lenne a Shift, annál több nem nagyon kell egy szimulátorba. Ami nagyon hiányos az a futómû, ott nagyon sokat kell ügyeskedni, plusz a hangoknál is lenne mit javítani. Meg van pár lehetõség ami azt hiszem programozásban elég egyszerû lenne, de mégis hiányzik az rF-bõl.

Egyébként szó nincs kapkodásról. Jelenleg még végleges autólista sincs. Egy biztos, többet nem csinálunk mint ami a Shiftben van.😄 Ezen belül viszont bármi lehet.

Norbi1990
Ez még jobb <#taps><#taps><#taps><#taps><#szeret>
Alexease
Nyugi, raertek, nem kell elkapkodni😉 Ha az rF2 ala jelenik meg, az sem baj😊 Sot, talan meg jobb is lenne😄

Sok a mod, amit gyorsban kiadnak, alfa-beta-teszt-0.99 verzioba, aztan megy a sulyesztobe. Ha az elso benyomas az emberekben "betas", hibas, bugos, sajnos ugyis marad...
Mivel nagy a domping (bar mostanaban mar nem annyira), az emberek hozzaszoktak, hogy jonnek-mennek a cuccok, nem ertekelik annyira. Igy a keszitok is daraljak a cuccokat, ami sokszor meg is latszik a minosegen es az egyszeru koritesen.

Nem azt mondom, hogy GTR2/GTL/RACE szinten kell "modolni", kiadni, osszerakni, de ami biztos, hogy nem erdemes csepegtetni, felkeszen kiadogatni, mert "karbavesz". Annal azert tobb munka van benne.

Meg ha nem is lesz tokeletes (egyik mod sem az), legalabb legyen egyben, egy egysegben, ugy maradandobb lesz a dolog.
macleody
Nagyon baba, minden elismerésem srácok. Csak már nem gyõzöm kivárni a finisht 😄
Toby0501
Ennek fogsz örülni. 😛

Penge88
Köszi! 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

cselt
Controller.ini-ben megkeresed ezt a sort:
Gear Select Button Hold="0" // Enable this option if using a gear select device that holds down a joystick button while in a gear and releases all buttons in neutral (such as the Act-Labs USB Shifter)
és átállítod '1'-re.
zolee145
Készülgetnek. Van pár autónyi lemaradásom.😄 Meg aztán mindig jön valami ötlet. Pl a Porsche GT2-t ma sikerült olyanra megcsinálni, hogy mostmár úgy viselkedik ahogyan kéne neki. Ez azért vicces, mert pár hónapja ezzel a fizikával kezdtem.😄

Béta autó nincs. Nem is hiszem, hgy van értelme a bétázásnak. Ha valamit nem érzek úgy, hogy okés akkor azt nem lehet kiadni, ha meg ki lehet azt nem érzem úgy, hogy béta.😊

A 3D része eddig tényleg késznek mondható, bár amikor Toby kitanulja egy újabb modellezõ progi használatát akkor mindig javít egy csomó dolgot az amúgy addig jónak hitt autókon.😊
Szóval mi már letisztáztuk Tobyval, hogy ez a mod soha nem lesz kész.😄

Penge88
halihó! Segítség! H-váltónál valahogy sikerült beállítani, hogy ha sebességbe rakom és ha veszem üresbe a váltót, a játékban sebességben marad... Hogy lehet ezt kiiktatni? Nagyon zavaró. Köszi. Üdv

Thank God, I\'m a Lada owner!

nascar-ban csak 4 sebességesek az autók😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Toby0501
Én csak a modellekkel foglalkozok, ami az egyszerûbb vége, a fizikát Zoli csinálja, amihez adatot nehéz lelni.

közben készülgetnek a "fizikák" is hozzájuk ? 😊

elsõ béta autó mikor várható ? :p

kijelzõket mûszerfalon jól megcsináltad <#worship>

Norbi1990
<#szeret><#finom><#taps>
Ezzel mind tisztában vagyok!A gond ott van,hogy maga a 'menü' az ahol nem jelenik meg választási lehetõség-ugyanúgy ahogy pl a sebességfokozatoknál ugye 4 van....nincs 5-6-7 opció!
Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Toby0501

zolee145
Egy gumifájl szokott tartozni egy hdv-hez. A résznél tudod beállítgatni a gumi adatait, és itt tudsz neki nevet is adni. Ha ebbõl csinálsz mégegyet (ugyanebbe a gumi fájlba) és adsz neki másik nevet akkor a játékban már meg fog jelenni a választási lehetõség.
Persze lehet több gumifájllal is ellátni a dolgot, de akkor azt vagy másik hdv-hez rendeled hozzá, vagy Upgradesben teszed választhatóvá.

Ugyanakkor a NASCAR-ban minden pályához egyedileg csinálnak egy oda való gumit (nem véletlenül vannak jóval a futamok elõtt gumitesztek néhány csapat - valahogy a Hendrick mindig ott van😄 - bevonásával).
Szóval egy pályán belül már nem szokott lenni választási lehetõség, mindenkinek ugyanaz van.

Ahham-köszi szépen!
bardocz
Ugyan azzal tudod állítani a tükröt, mint az ülést, csak közben tartsd nyomva a shiftet.
Sziasztok!
Hogyan tudom állítani a tükröt,hogy rendesen lássam a mögöttem lévõket?
A második problémám pedig a következõ:adott egy mod-aminél nem tudok a beállításoknál gumitípust választani mert alapból nem is lehetne-vhr stockcar....de én raktam alá másik gumifizikát-ahol 2 darab választási lehetõség lenne...hogy tudnám ezt megoldani!?
Köszönöm a segítségeteket elõre is!
bardocz
Vannak fasza kitcar-ok, mint pl 306 maxi, vagy az is csak barkács van?
milk4
Nem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

leho94
webfordítás?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

milk4
Én.

Julien Gerbi lehet az elsõ olyan aki algériát reprezántálná az F1-ben.Az oldal úgy tudja,hogy az új csapattal,a Lotus Racing-el kapcsolatban van Julien.Az oldal azt is mondta,hogy a Lotus Racing több pilótát is keresnek a jövõhöz.Ezt a WSR Formula 3.5 junior csapat igazolja.A tárgyalás/kapcsolattártás Julien és a Lotus Racing között már több hónap óta zajlik.

simcompany

milk4
Mivel 4hetes szünetem tegnap 13h-kor kezdõdött,ezért biztos hogy jövök!

Dietrich