rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán rárakják elõre meg hátra is ugyanazt a 235/50 18-as felnit, ami a GT-re való.
Namost a Shelby-n elöl 255/40 19, hátul meg 285/35 19-es felni van.
Írjak az EA-nek, hogy holnap estig kapnak idõt a normális felnik lemodellezésére? Persze nem bánnám ha eleve gmt-ben küldenék, helyükre mozgatva...ne kelljen Tobynak kétszer dolgozni az õ hülyeségük miatt.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az Ultimate Control Demo MOD csak az Euroring -et engedi használni, hol lehet átszerkeszteni úgy, hogy más pályát is tudjak haználni? És hogyan?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

1000 res gixxer motorral szerelt seggrakéták..Gokarthoz semmi köze.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
"További részletek ismeretlenek, de elvileg a jelenlegi láteleten egy úgynevezett "szociális drogokkal való visszaélésérõl" van szó. A teljesítmény-növelõ dopingnak legalább egy kétéves kizárása a következménye."
Vagyis ha komoly lenne a doppingvétség, akkor Kornélt sokkal komolyabban eltiltották volna!
Itt megnézhetõ a cikk:
http://www.motorsport-aktuell.com/artikel_12183.html
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Németh Kornél dopping-botrányban!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.zengodensionteam.com/sisak_palyazat
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Amugy van ilyen mod is Rfactorra vagy még lehet F1cre volt.
Mondjuk grafikában nekem pont elég lenne a Shift, annál több nem nagyon kell egy szimulátorba. Ami nagyon hiányos az a futómû, ott nagyon sokat kell ügyeskedni, plusz a hangoknál is lenne mit javítani. Meg van pár lehetõség ami azt hiszem programozásban elég egyszerû lenne, de mégis hiányzik az rF-bõl.
Egyébként szó nincs kapkodásról. Jelenleg még végleges autólista sincs. Egy biztos, többet nem csinálunk mint ami a Shiftben van.😄 Ezen belül viszont bármi lehet.
Sok a mod, amit gyorsban kiadnak, alfa-beta-teszt-0.99 verzioba, aztan megy a sulyesztobe. Ha az elso benyomas az emberekben "betas", hibas, bugos, sajnos ugyis marad...
Mivel nagy a domping (bar mostanaban mar nem annyira), az emberek hozzaszoktak, hogy jonnek-mennek a cuccok, nem ertekelik annyira. Igy a keszitok is daraljak a cuccokat, ami sokszor meg is latszik a minosegen es az egyszeru koritesen.
Nem azt mondom, hogy GTR2/GTL/RACE szinten kell "modolni", kiadni, osszerakni, de ami biztos, hogy nem erdemes csepegtetni, felkeszen kiadogatni, mert "karbavesz". Annal azert tobb munka van benne.
Meg ha nem is lesz tokeletes (egyik mod sem az), legalabb legyen egyben, egy egysegben, ugy maradandobb lesz a dolog.
Gear Select Button Hold="0" // Enable this option if using a gear select device that holds down a joystick button while in a gear and releases all buttons in neutral (such as the Act-Labs USB Shifter)
és átállítod '1'-re.
Béta autó nincs. Nem is hiszem, hgy van értelme a bétázásnak. Ha valamit nem érzek úgy, hogy okés akkor azt nem lehet kiadni, ha meg ki lehet azt nem érzem úgy, hogy béta.😊
A 3D része eddig tényleg késznek mondható, bár amikor Toby kitanulja egy újabb modellezõ progi használatát akkor mindig javít egy csomó dolgot az amúgy addig jónak hitt autókon.😊
Szóval mi már letisztáztuk Tobyval, hogy ez a mod soha nem lesz kész.😄
Thank God, I\'m a Lada owner!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
elsõ béta autó mikor várható ? :p
kijelzõket mûszerfalon jól megcsináltad <#worship>#worship>
Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Persze lehet több gumifájllal is ellátni a dolgot, de akkor azt vagy másik hdv-hez rendeled hozzá, vagy Upgradesben teszed választhatóvá.
Ugyanakkor a NASCAR-ban minden pályához egyedileg csinálnak egy oda való gumit (nem véletlenül vannak jóval a futamok elõtt gumitesztek néhány csapat - valahogy a Hendrick mindig ott van😄 - bevonásával).
Szóval egy pályán belül már nem szokott lenni választási lehetõség, mindenkinek ugyanaz van.
Hogyan tudom állítani a tükröt,hogy rendesen lássam a mögöttem lévõket?
A második problémám pedig a következõ:adott egy mod-aminél nem tudok a beállításoknál gumitípust választani mert alapból nem is lehetne-vhr stockcar....de én raktam alá másik gumifizikát-ahol 2 darab választási lehetõség lenne...hogy tudnám ezt megoldani!?
Köszönöm a segítségeteket elõre is!
Julien Gerbi lehet az elsõ olyan aki algériát reprezántálná az F1-ben.Az oldal úgy tudja,hogy az új csapattal,a Lotus Racing-el kapcsolatban van Julien.Az oldal azt is mondta,hogy a Lotus Racing több pilótát is keresnek a jövõhöz.Ezt a WSR Formula 3.5 junior csapat igazolja.A tárgyalás/kapcsolattártás Julien és a Lotus Racing között már több hónap óta zajlik.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://news.caradisiac.com/F1-Julien-Gerbi-en-contact-avec-Lotus-Racing-902
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.