rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Talán ez a srác szerencsésebb lesz, és még a "mi Zsoltink"-at is lenyomja.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A következõ lépcsõ ha angliában marad, akkor a Audi Palmer és onnan F2 lehet, csak sajnos mindig egy 0 kerül a költségek végére.
Köszi,hogy megosztottad.
Gratula neki!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
azért jó hogy nem csak Mihelicz, Kiss vagyunk érdekeltek zártkasztniban de majd talán ha szponzorai is lesznek akkor ow-ben is érdekeltek leszünk GP2 vagy netán F1-ben egy valóban tehetséges pilóta miatt..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Az rF-hez van beépített setup segítség?
Úgy rémlik mintha valaki csinált volna 1 ilyet ,de hiába keresem nem találok rá.
Tud valaki segíteni ebben?
#52341 - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#52337 - mivel ennyire tetszik a mod, jelentkeztem NF1B-be jogsira 😊
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

http://alexease.uw.hu/galeria/index.php?g=xmrpe
köszi a kimerítõ válaszokat srácok, megpróbálok vmit alkotni 😊
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Magát a modot nem ismerem, de alapvetõen a HDV - BODYAERO résznél vannak ehhez az adatok, onnan kezdõdik, hogy "BaseDropoff". Itt tudod beállítani, hogy alapvetõen milyen legyen a szélárnyék. Ezután meg lehet határozni hogy draftban mennyire legyen kihatással az elöl lévõre és mennyire a mögötte haladóra. Plusz ugyanezek side by side-ra.
NASCAR modhoz piszkálgattam ezt a részt jórégen. Ott van olyan, hogy egyrészt szélárnyék, másrészt draftban a hátsó autó úgymond leszedi az elöl lévõ hátsó szárnyáról a levegõt vagyis gyorsítja azt úgy hogy hozzá sem ér, ugyanakkor instabil is lesz ettõl, csökken a leszorító erõ (nem egyszer van ilyen aero loose, mennek kanyarban egyszercsak az elöl lévõ autónak megindul a hátulja, pedig a hátsó csak közel ment hozzá, persze ez az elsõ autó egyéb beállításaitól is függ. Ha alapból túlkormányzott setuppal megy az elöl lévõ akkor jó eséllyel elszáll). A hátul lévõ autónak meg ezzel együtt az elsõ keréken lesz kisebb leszorító erõ, vagyis alulkormányzottabb lesz.
Aztán ez összefüggésben van az autó légellenállásával is, egy kisebb légellenállású autóra ezek a dolgok kevésbé vannak befolyással (vagyis ugyanazok a számok másképpen mûködnek egy másik autónál, ezért nem érdemes különbözõ autók esetében ezeket a dolgokat az rfm-ben felülírni, mert az mindegyikre vonatkozik).
NASCAR-nál még van egy olyan dolog is, hogy ahol szedi a motor a levegõt az a motorháztetõ és az elsõ szélvédõ találkozása, ott van egy kis rés. Draftban ide kevesebb levegõ jut, vagyis ha túl közel vannak az autók akkor erõtlenné válik a motor. Ezt a légbeszívót az engine ini fájljában lehet pozícionálni, és megadni az "erõvesztés" értékeit.
Persze a csodaszámokat nem ismerem, sõt olyat sem ismerek aki ismeri. Átírod, kipróbáljátok páran aztán vagy jó vagy nem jó. Ha jó akkor hurrá, ha nem akkor átírod, és megint, és megint, és megint...😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Season = V8 Supercars
{
FullSeasonName = V8 Supercar Championship Series 2009
Vehicle Filter = V8SC09
Min Championship Opponents = 5
SceneOrder
{
Adelaide
Pukekohe
Wanneroo
Winton
Queensland
OranGP
Sandown
Bathurst_2006
SurfersParadise
SymmonsPlains
Bahrain
EasternCreek
}
}
Ide kell beírni a pályák nevét abban a sorrendben ahogyan akarod (vagy ahogy a valóságban van). Nyílván a szezon neve az adott F1 modnak megfelelõ.
Ettõl függetlenül igaz ami igaz, a gépi ellenfeleket tényleg nem az eszükért fogják ellopni ebben a játékban. Majd szép lassan (pár nap alatt😄) téged is felidegesítenek a hülyeségeikkel aztán keresel egy ligát.😉
Mint az összes többi online játékra kitalált szimben ebben is csak azért van AI, hogy ne mondhassa azt senki, hogy nincs.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Még a 91-es modot tudom felajánlani.
Ha komolyabb formula autóra vágysz, ami valóságos is, akkor F2 és GP2 kell neked.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azt elfelejtettem beleírni hogy azért 2003 fölött legyen😊nekem az már túl régi😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Esõ meg nincs a játékban igazából, csak bizonyos pályákon lehet bekapcsolni, de ott is csak csillogni fog minden a borús ég mellett, és csúszni az autó mint a szar 😄 Bizonyos módokban van ehhez vizes gumesz is. Tehát mód/pálya függõ.
És ne melegnek hívd õket, hanem csírának 😄
Ulvar: Igazad van, törlöm is a játékot, mert nem engeded, hogy offline játszhassam otthon. Hülyegyerek... Azért ugye szabad egy kicsit offline is szórakoznom, mielõtt kiismerném magam a témába. Megengeded ugye?
ON:
Közben én is kipróbáltam xp-n és az jött le, mint amit Pointer mondott. Ott tökéletesen fut. Mapokkal viszont meg vagyok lõve. Próbáltam az ftr2009 mapjaihoz áthelyezni a track pack mappjait, de nem igazán sikerült.
Volna még két kérdésem:
1. Esõt, hogy állítok be? Csak sunny meg Overcast-ot tudok belõni weathernél.
2. Napszakot se tudok állítani. Hiába lövök be az options/rules-ba bármilyen napszakot, nem történik semmi. :S
teljesen mind1 az év,az a lényeg hogy jó legyen és a TC-t be lehessen kapcsolni😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez nekem pl megduplázta az fps-t annó (8800gtx), cserébe fél óra után szétfagyott.
Nem rég szereztem be ezt a játékot és töltöttem le hozzá a az F1rft 2009 mod-ot. Elõször is a gépigényrõl kérdeznék. Az a problémám, hogyha kb 20 versenyzõt állítok be a pályára, folyton swappol a játék. konfigom:
8600gts 256mb; 2gb ram; 2.33Ghz-es Proci. (Vista alatt)
Normális, hogy ilyen konfig mellett durván swappol, meg töltöget verseny alatt a sok versenyzõ miatt? Ha lebutítom a grafot teljesen az segít némileg, de kb úgyis játszhatatlan szinte.
Másik kérdésem pedig, hogy töltöttem le track pack 2009-et hozzá és azt hol tudom beállítani, hogyha bajnokságot indítok, akkor a track pack 2009 pályáin játszódjon szépen sorjában, ne pedig a f1rft 2009-es hungaroringes pályáját nyomassa folyton.?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h