rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

simcompany
Õ is jó gokartos volt..

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Norbi1990
A Mücke csapat honlapján nem róla írnak, hogy õ lenne a versenyzõjük.
De 2hét múlva kiderül 😊
Nightt
Jol hangzik, remelem lesz belole valami!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Rojales

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Ulvar
Szted teljesen oda adják ennyiért? 😊 Úgy mész vele ahogy akarsz? 😊.

Nyihahahahaha... lefojtják és a boxból irányítják az egész verdát, ha kicsúszol se törjön szét semmi...200-250nél gyorsabban szerintem nem is mehetnél, bár a pályán nem is igazán lehet gyorsabban menni.

Ha lenne ennyi pénzem ilyenre, akkor biztos még spórolgatnék egy picikét, és megvennék két saját F1 verdát! Pl ezt: Csak sajnos megvették 😞. Pedig kettõt adtak teljes felszereléssel motorral 94.000 euróért 😞(. Vagy dollárért már nem is tudom 😞.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Lenne jelentkezõ, aki szenvedne vele:-)
simcompany
ennyiért utas vagy a 3 személyes renault-ban.
vannak akiknek ez mikro összeg

Alexease
Tuti, hogy telthaz lesz...
peti193
megy esetleg valaki?😄

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

peti193
másfél millió jó kis pénz pár kör a ringen megnézném kinek van erre pénze😊

peti193

simcompany
röviden a válaszon. nem, az égvilágon semmi realitás alapja, és értelme egy F1-es modnak. halál komolyan egy tényleg belõtt, és csak azokat az adatokat berakva ami tudvalevõ, F1-hez közeli ember elmondásai alapján összerakva, a játékosok többsége nem tudná vezetni ezeket a kocsikat.

volt egy ilyen kísérletem anno, amire azt mondom úgy ahogy elmegy, aki kipróbálta ugyan nem ült F1-es autóban, de a Red Bull szimulátorán már nyomta, azt mondta hogy jó alap lehetne. ezt finomíthatnám tovább, de nem látom értelmét, mert csak a szimulátorosok azon rétege élvezné, értékelné, akik tényleg nagyon vágják ezt már, abból meg itthon 20-25 😊

Firerock
megtaláltam
köszi a segítséget:

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
és mi a pontos neve és hol találom?😊

zolee145
A szervernek elvileg van egy plr fájlja és abban kell kinullázni a megfelelõ sorokat. Jelen esetben ezt:

MULTI Reconnaissance="0"
MULTI Grid Walkthrough="0"

plusz van egy ilyen:
MULTI Formation Lap="3"

Itt pedig ezek a lehetõségek: 0=standing start, 1=formation lap & standing start, 2=lap behind safety car & rolling start, 3=use track default, 4=fast rolling start

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Rojales
asszem az rft "tiltva" van rfcentralon, gondolom azé csinálja igy

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Firerock
és azt hol tudom kikapcsolni?
annyi a verseny jelenleg hogy versenyre állítom
akkor 5perc míg lezárják a boxutcát,után még 5percet kell állni a rajtrácson és utána kezdõdik a futam

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
Eleg nagy gyoker a gyerek, hogy minden kategoriat teleszor a screenshotjaival. Nem a legjobb modszer egy mod nepszerusitesere. <#levele>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

GX25
Sziasztok!

Olyan mod-ot keresek amiben vannak H-s Astrák.
Létezik ilyen?

Dietrich
kiváncsi lennék õ melyik szimet használja 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
A miskolci Kiss Pál Tamás esõben is a dobogó legfelsõ fokára állhatott.

A magyarországi érettségije miatt Miskolc és Anglia között repkedõ miskolci tehetség Thruxton után Rockinghamben is bravúros eredményt ér el: a hétvégén egy elsõ és egy második hellyel erõsítette meg összetettbeli elsõségét.

forrás Boon.hu
Ulvar
2005 CTDP! A Toyotától kapták meg az adatokat, és késõbb módosítottak a gumi fizikán is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Sokaknak az a véleménye, hogy valódi adatokkal szar lesz egy rF mod. Ezen a logikán elindulva minél több benne a kamuzás annál jobb lesz. Hol lehetne a legjobban kamuzni ha nem egy F1 modnál, hiszen akár még igaz is lehet. Legalábbis soha senki nem fogja bebizonyítani, hogy nem igaz.
És ha valami mégsem stimmelne, vagy nem úgy mûködik a dolog ahogy kellene? Hát szar az rFactor.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Kinezet + koridok alapjan a fizika😉
bosco05
Mikor jön ki a mod? Nem nagyon értek a moddoláshoz, de nyílvánvaló, hogy 2010-es adatok senki rendelkezésére nem állnak, kizárt dolognak tartom, hogy bármelyik csapat is kiszivárogtatna akármit is, ráadásul szerintem ez visszamenõleg 5 évre igaz lehet kb, ha nem több. Most minden rosszindulat nélkül kérdezem (és tényleg ne vegyétek sértésnek), de van értelme hasra ütés szerûen egy olyan modot készíteni, amirõl még a valóságban sem tudni, hogy milyen? Egyáltalán mi alapján készült a 2009-es vagy 2008-as vagy akármelyik F1 mod? Nem kötözködésként írom, hanem tényleg érdekel.
macleody
Tegnap este 0:40re volt kiirva az MTV-n a TS Motorsport. (0:30tól mûsorzárásig kb 1:00 óra vártam, de nem volt. Aztán még valami váalsztási eredményeket irosgattak vártam még vagy 20 percet, de láttam hogy már ismétli magát.) Lényeg, hogy nem tudom, hogy le volt e adva, de a videotárba fel van rakva. És említik a második fordulón elért eredményét, van vele riport is bár valószínû az még az 1. forduló után készült, mert a képek is Thruxtonból voltak.<#idiota>

macleody
Nem egészen értem, hogy mit szeretnél. Elsõ körben arra gondolok, hogy felvezetõ kört állítottál be.
Én is nemrég szereztem meg. Kb a feléig el is olvastam. Az elején részletesen leirja hogy ki mennyit fizet, és ezért cserébe hol milyen reklámok helyezhetõek el, illetve hogy mennyi pénzt kell összegyüjteni a versenyzésre stb. 450ezer márka volt a 87-es évre az éves költség a Schubert Motorsportnál az F3ba.

Firerock
kösz
lenne még egy kérdésem,ha multiba én vagyok a host
akkor azt hogy tudom beállítani hogy ne olyan legyen a verseny eleje hogy fel kell menni a rajtrácsra?tegnap még jó volt,ma elviekben csak a zászlószabályokat állítottam át és most már ilyen szar lett,a verseny elejétõl számítva 10percre kezdõdik a télleges verseny.én olyat szeretnék ha rákattintok arra hogy verseny akkor legyek a rajtrácson és 30másodperre rá kezdõdjön a verseny
remélem nem voltam túl bonyolult😄

V43 1105
Gyönyörû =O

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

macleody
Ja értem. A virtuális tükröt a fent lévõ tükrökre érted? Azokat a 3-as vagy 4-es gombbal tudod kikapcsolni.
Firerock
semelyiknél
mármint ahol az üvegnek tükörnek kéne lenni ott szürkeség van
az csak akkor "él" ha bekapcsolom a tükröket de akkor a virtuális tükrüket is bekapcsolja ami felettébb idegesít engem

Smici1985
Nekem meg van a könyv az életérõl. Jó sok fényképpel. Nagyon jó könyv. Sajnos nem lehetett õ az elsõ kelet-európai F1-es.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

macleody
Melyik autónál nem látszik a tükör?
Firerock
F1rft 2009 Tv cockpit módban be lehet úgy állítani hogy a virtuális tükrök ne de a sima tükrök látszódjanak?

simcompany
nem akarom belassítani a forumot, a Virgin egészen brutál lett.
Virgin VR01

Dietrich
vajon melyik fórumot lesik hogy a cikk keltezése: 2010. április 26., hétfõ - <17:25>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az õ idejében nem indulhatott csak úgy angol meg német bajnokságokban kénye kedve szerint...szoci volt még..

"A Budapesti Mûszaki Egyetemen gépészmérnöki oklevelet szerzett. 1977-tõl 1981-ig gokartozott, 1982-ben autóversenyzõi igazolványt szerzett. Gokartban a nemzetközi licencû kategóriában 1980-ban és 1981-ben magyar bajnok. Autóversenyzõként 1985-ben abszolút magyar bajnok, 1986-ban hegyi bajnok. A Forma Easter kategóriában 1982-ben, 1983-ban, 1984-ben, 1985-ben magyar bajnok. A Formula Ford kategóriában 1986-ban osztrák bajnok. 1987-tõl 1988-ig a Német Szövetségi Köztársaság Forma 3 bajnokságban versenyzett, 1987-ben a 9. helyen végzett. A szakemberek tervei szerint õ lett volna az elsõ Formula–1 kategóriában versenyzõ magyar. A nürnbergi Norisringen halálos balesetet szenvedett, vélhetõen kifogyott az autójából a fékolaj, és így már nem tudta megállítani a több mint 200 km/órával haladó autót."

Nightt
Vegre egy normalis cikk

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
errõl lövésem sincs, arról sem milyen anyagi háttere volt, milyen politikai stb támogatása volt.

V43 1105
Nem kicsit ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Norbi1990
De azért azokban az idõkben szerintem nehéz volt szerintem külföldre kerülni, versenyezgetni.
simcompany
Én azért sietve hozzátenném, hogy az akkori Zakspeed csapat költségvetése kb egy mostani F3-as szint. Nagyon más volt az azért. Nem akarok gonoszkodni, komolyan, de Kesjár kicsit megnõtt az emlékek nagyítója alatt, közel sem voltak akkora sikerei mint amilyen tehetségnek be volt állítva.

Ez most komolyan nem a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" magyar effektus tõlem, de tényleg nem értem miért van akkora tehetségnek beállítva, ami nem is volt.

Dietrich
azért én emlékszem mekkora értéke volt annak, hogy Kesjár egy zakspeed F1 autót vezethetet 3 egész körig..sajnos a késöbbi balesete véget vetett a magyar álomnak..

mcmoha

mcmoha

mackosajt
meg azért 1988-ban kicsit más volt minden.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!