rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
nem kell nagyon brutál, inkább a net legyen nagyon jó.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Mekkora teljesítményû gépre van szükség ahhoz,hogy egy olyan szerver legyen ami elbír 40 embert is,probléma nélkül?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

simcompany
ez kb olyan mint a magyar zenekar, amely nem tud angolul, angolul énekel a szintén angolul nem beszélõ magyaroknak 😊

Vannak nálunk érdekes anomáliák 😊

Ulvar
Itt a helyes vagy nem helyes kérdés ott kezdõdik hogy magyar ember magyar embereknek kínál magyar szerveren versenyt ahol csak magyarok indulnak, de a kiírás az angolul van mert 1 helyen valaki kitalálta (mert ott mennek külföldiek) és ebbõl divat lett... Ezt sose szerettem, sõt nem is értettem, ráadásul helytelenül, de ez tök mind1.

De hogy net nyelven beszéljek! No offense!!! Csak vélcsi!...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Autodromo%20Internacional%20Algarve <#integet2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
szerintem is..

http://www.lemans-series.com/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
menek egyébként Algarve-n..rfc-n meg nem találom a pályát.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
várom a következõt:

48. Daytona 500 a Pannoniaringen

<#ravasz1>

Ginger17
Így is korrekt... biztosan csak el lett írva, de szárazon olvasva elég vicces, nem? <#vigyor3>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
<#nyes> Há'ja...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ulvar
Nem nem, itt ami Ginger barátom szemét szúrja az nem más hogy a Le Mans 24 órás futam Silverstoneban van nem pedig Le Mansban 😊. De lehet tévedek.

szerintem elírta😄

Le mans Series 24H race in Silverstone lett volna a helyes..gondolom 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

simcompany
pedig akárkit megkérdezel, az egyik kedvence ez, nagyon jó a vonalvezetése.

Ginger17
II. Le Mans 24H Silverstone-ban....
4. Indianapolis 500 a Hungaroringen...
253. Monacoi nagydíj Balatonkenesén...

<#nemtudom>

zolee145
A Pannónia Ringnél kevés unalmasabb pálya lehet a világon, bár nem ismerem az összeset. Egy unalmasabbat tudok elképzelni: ezt a pályát áttervezi Tilke...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

simcompany

bardocz
Pont jókor van, 10:30-kor leszóbelizek matekból, és mivel két barátomnak csak kedden van, ezért csak akkor ünneplünk😄
batihu
A kormányod már jó? Akkor tessék gyakorolni és beállítást készíteni a hétfõi GT3-as futamra! Ha már ennyire belejöttél a beállítások értelmezésébe!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

milk4
Jó mod ez,elõzõ évben is ezzel toltuk végig a 6órát.Nyugodtan felrakhatod szerintem😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

simcompany
ááá most akartam fel rakni simco szerverre ugyanezt 😊
nem baj.
A hat órához hát kalappal.. Én kibírtam a 2,5 órát múltkor egész jól.

milk4
Hát,úgy van hogy 1autóra 2ember jut.Tehát lehet majd váltogatni egymást.Haverommal 1,5óránként fogunk váltani😛

Nightt
6 ora? Az combos. En a 2.5 oras Simco fele Endurance-ot is alig birtam. Kitartast nektek!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

milk4
Nem én szervezem,de aki akar az jöhet a 6órás Le Mans versenyre!

bardocz
Igen, ez már megvolt, de nem mindig foglalkoztam vele😄
Norbi1990
És azt tudtad, hogy a gumihõmérséklet akkor jó amikor a gumi középsõ része, a külsõ és belsõ részének az átlaga? <#nyes>
bardocz
Akkor ezzel is tévhitben éltem, de csak félig 😄D
zolee145
A lassú ki-be rugózás inkább az autó "bólintását" szabályozza fékezésnél, meg gyorsításnál a hátuljának a "beülését". Szóval pont azokat a dolgokat amit a stabilizátor nem.

bardocz
Tökjó, mert akkor részbe ugyan azt is csinálja, mint a lassú ki/berugózás. Az is azt befolyásolja, hogy a külsõ kerekekre mennyi súly terhelõdik át.
Roger6
Huppsz, megelõztek... 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Norbi1990
Kösz!
Roger6
Ezt honnan vetted? Mármint ezt hol találtad ilyen frankón leírva? Nem tudnál küldeni linket hozzá privátban, ahol így megtalálom ezeket a leírásokat, tõlem lehet 5.000 oldalnyi anyag is, elolvasom. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Ez melyik Setup Guide-ban van benne?
Vagy gugliztál? 😄
Nightt
Azert ez kicsit bonyolultabb:

"A stabilizátor tulajdonképp egy oldalirányú rugó és az egyik legfontosabb elem az autó behangolásakor! Kanyarodás közben az autó oldalra dõlését hivatott megakadályozni. Minél lágyabb -kisebb értékû- a stabilizátor, annál inkább mozoghat a két, ugyanazon a tengelyen levõ kerék egymáshoz képest, viszont az autó kevésbé lesz stabil. Ha keményebb -nagyobb az értéke-, a kerekek jobban hatnak egymásra az autó stabilabb lesz (viszont ilyenkor nagyon szûk kanyarokban csökken az autó stabilitása). Az autó összdinamikájának kialakításában nagyon fontos az elsõ és hátsó stabilizátor. Alaphelyzetben az elsõ stabilizátor kicsit keményebb a hátsónál, de az arányok változtatásával az alulkormányzott autóból könnyen túlkormányozott varázsolható, vezetési stílus és pálya függvényében."

Sziasztok.
Hol tudom megváltoztatni a szélvédõ színét?
bardocz
Lehet ha végignézem az összes WRC Technical videót youtube-on, akkor megtanulok a végén setupolni😄
bardocz
Hogy teljesen másféle csavarodást gátol meg, inkább oldalirányú, tehát a kerékdõlés is megváltozik, és ezért gyors kanyarú pályán volt, hogy felemeltem az értékét, míg valójában csak annyit befolyásol, hogy a két keréknek fel-le úton mekkora eltérése lehet. Tiszta láma voltam, vagyis még mindig az vagyok:-D
Viszont ha ezt veszem, akkor LFS-ben mindenhol maxra lehet ezt állítani, mivel ott tükörsima a pálya<#idiota>
Nightt
Mit hittel? <#vigyor4>

bardocz
Hát ne, 3-4 éve kb, és eddig teljesen mást gondoltam róla, aztán lehet az anti-roll bar nem is ugyan az, mint a stabilizátor?😄
zolee145
Gyanítom, hogy nem tegnap kezdtél szimulátorozni.😊

Sziasztok.

Érdeklõdnék, hogy használja e esetleg itt valaki ezt a progit ( camp result v3 ) gportalos oldalon?
Ha igen, akkor kell e valami extra, hogy mûködésre lehessen bírni?

bardocz
Hátõõ, csak azóta élek tévhitben, amióta elkezdtem szimulátorozni 😄DD
zolee145
Ennek az infónak csak úgy van jelentõssége ha azt is leírod, hogy mióta próbálod felfogni.<#hehe>

bardocz
Jipí, ma felfogtam hogyan mûködik a stabilizátor 😄
ArsenalForever
Sziasztok!
Valamiért nem mûködik a CTDP 2006-os módjában nálam az automata váltó. A boxban még magától átrakja egyesbe induláskor de onnantól fölfelé vagy lefelé már semmit nem vált automatikusan. Ez mitõl lehet?

simcompany
ahogy elnézem, ezzel már semmi.. egyébként tényleg nem való az rF a rallyhoz. az az RBR

És ezzel mi van?Bocs hogy láma vagyok!
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=RFR:%2020%20Years%20of%20Rally
Alexease
Az osszes Rally Trophy palya itt-ott elerheto, az eleg fun😛
Ulvar
Igazándiból jó rally mod nincs alá. De a Rally Group B mod az jó fun céljából meg a Lada.

batihu
"Jó" Rally mod tudtommal nincs!<#shakehead> Richard Burns Rally, ha jót akarsz szórakozni!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman