rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
A megoldás az, hogy mínuszba kell rakni a force erõt.

b-type
Nálam a force feedback ereje -43-on van.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CSOCSO
helpme!!! ennel a jateknal is azt csinalja a kormanyom hogy kifele huz... tehat nem visszahuz a kormany hanem rendesen kitol a ket iranyba😞((( GTR ben is ez volt a hiba de itt nem talaltam semmit amit at lehetne allitani..pls help!!
hát én is sokat szarakodtam vele mire elindúlt de nekem annyira nem jön be mint rfactor vagy lfs 😊. Sztem ez a kettõ a legélethûbb eddig amivel találkoztam ja meg rbr 😊 persze.

b-type
hüha...😊)
Az egy elég problémás prog ilyen szempontból, bár nekem bolti van, de már régen vettem elõ.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

okok kipróbálom majd de most leráncigáltam a GTR-t és azt próbálom életre kelteni 😊.

arty
én százalékkal szoktam dolgozni, az nem olyan megalázó... pl. spa-ban 10%-al vagyok lassabb a jóknál ... másodpercben ez már tizenvalamennyi lenne 😄 😉

Forza.

b-type
😊
nekem ugyanígy megvan, hogy mennyit kaphatok egy pályán, persze ez igazán a hátsókerekes verdáknál megfigyelhetõ, mert ott azért van technika bõven.
Pl. egy Le Mans nagyságú pályán a 4-5 ms a legjobbakhoz, teljesen elfogadható nekem...ez van. 😊
percenkén 1-2 ms, nem olyan sok...vagy legalábbis ezt mondogatom magamnak..😊))))

arty
"... a köv. balost rázóköven megrepülöm (de még szabályosan), és az S kanyar is erõssen rázóköves. ennyi a pálya, sajnos nincs több ..."

igen, pont a pálya rövidsége/egyszerüsége miatt - számomra - nagyon nehéz másodperceket javitani 😊 szal, itt azért egy 1.02 az 1.03hoz képest elég durva ...

Forza.

b-type
1:03.5 az idõm, bár mostanában nem nyomom, egyszerûen túl sok jó játék van kint, ami ráadásul jó szim is. (Nr2003/OWR/GTP, RBR, Rfactor..)
ezek pedig idõigényesek.
- Ez volt rá a setupom
Ehez a pályán csak annyi kell, hogy az elsõ kanyarban sodrósan, de idejében csökentve a sebességet elmenni, majd a köv. ami számít lényegesen az a lejtõs féktáv enyhén döntött jobb kanyarja, ott én a belsõ kerekekkel rámegyek a fûre annyira bent maradok, a köv. balost rázóköven megrepülöm (de még szabályosan), és az S kanyar is erõssen rázóköves. ennyi a pálya, sajnos nincs több.
replay nincs..nem is tom már miért, de ha lehetséges benne, akkor majd csinálok,FindTheLimits-en fent van a kör.
Az '02-es körök azok vezetéstechnikában jobbak, a '01-es körökben meg szerintem van egy kis vágás, de csak elsõ blikkre gondolom, még nem is néztem replay-t, másét sem.

arty
igen, számit a gyakorlás is, de sajnos az alapvetõ tehetség (Esetemben tehetségtelenség 😉 ) eléggé behatárolja az embert 😊

sajnos utobbi 1-1.5 hétben rFactorral nem toltam ...

Forza.

ja én kormánnyal próbálkozok gondolom aki 1,02-õt megy az biztos nem bill-el csinálta 😊, mondjuk azzal még ki sem próbáltam. 😛

gyakizz és próbáld az itt kirakott setupokat azzal kis gyakorlás után menni fog simán 😊. Ma beraktam egy MG ZR 160 utcai változatának a váltási fokozatait és egész jól lehetet menni vele ha valakinek kell a setup kirakom lesse meg.

arty
nem rossz az az 1.05 sem - SZVSZ 😊 persze minden relativ, de én örülnék, ha tudnék annyit menni 😊)

Forza.

nincs valakinek kedve felvenni egy ilyen 1.02.*** valahányas kört majd aviba rakni és kirakni netre ?😊 nagyon kiváncsi vagyok melyik kanyart cseszem el hogy nem tudok 1.04 alá menni 😊)

Gyerekek ez a Game nagyon odabasz jobban bejön mint lfs 😛 eddig a legjobb idõm 1.05.918 volt, végig olvastam a topicot és leszedtem a setupokat remélem ezzel jobb idõt autozok majd 😊.

lac coo
Köszi .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SAntA_ClAus
Innen le tudod tölteni...
http://www.windowsxp-drivers.com/drivers/77/77513.htm

lac coo
Sajnos nincs driverem a kormányhoz mert kifelejtették a dobozból !
De ha tudod honnan lehet letölteni azt megköszönném !

SAntA_ClAus
Szia!

Nekem is MS FF kormányom van...A settingsnél a Pedal mode - separate beállítás kell választani...s akkor külön lehet gáz féket adni. SS miután ezt beállítottad rfactorban is megy(Újra kell konfigolni az irányítást). Nálam legalábbis.

Melyik drivert használod a kormányhoz?
lac coo
Hello ! Valaki tudja közületek hogy Microsoft Sidewinder kormányhoz hogy lehet aktíválni ill. beállítani a Z-tengelyt ? Köszi .

avcom
jó kérdés, még sajna csak annyit tudni, ami a képen van <#fejvakaras><#falbav>

ibronk
Mik ezek a téli gumik Misu? 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
<#eljen><#worship>
Epp most akartam betenni ide hirnek😊) De hat aki keson erkezik, lemarad😉))
Amse
<#eljen>

b-type
tyûzannya!
wow.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Nehany uj screnshot a BHMSN! Itt egy a tobbi ott😉
Amse
Rakd mínuszba a force-ot és akkor nem fig kifelé húzni.

sziasztok
vki tudna segiteni?
levettem az összes segitséget de a force feedback még mindig huz a kanyarivekre.hogy lehet kikapcsolni?
köszi
Ch_Slater
OFF
nemtom, az lfs-t mintha páran ki tudták volna próbálni vmi kóddal offline, de én soha nem jártam utána mivel megvettem.
ON

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tegnap megnéztem azokat a videókat amik komplett force feedbackes székekrõl voltak csinálva. Azt vettem észre hogy egyik játékban sem volt a belsõ nézetben kormány. Ezt hog lehet megcsinálni, mert engem zavar. Fõlleg akkor ha nem egyszerre forog az enyémmel.

Nekem is megvan az FLS de sajna nincs kódom ezért nem mudom kipróbálni az összes pályát meg kocsit. Nincs valami Crack hozzá. Ha valaki tudna hozzá egy kódot az jó lenne. Nem akarok online játszani vele csak itthon

Ch_Slater
nekem is csak az auto kuplung van bekapcsolva. nem tart tul sokáig megszokni, hogy nem auto valto pl. bár én nem ennél szoktam meg a mindent kikapcsot, hanem az lfs-nél...

Köszi! Ez egy kicsit off de gondolom itt mindenki próbálta a RBR-t. Ott a rallyschool pályán 1:17-t a francia elsõn meg 2:37-t mentem és ott is a kormánybeállítások, sõt inkább a pedál beállítások voltak a legfontosabbak, hiába töltöttem le bárki setupját annyit nem nyertem vele. Szóval erre már én i rájöttem hogy az nagyon sokat számít

b-type
az automata váltót is kapcsold ki...sõt fõleg kapcsold ki, mert az még bõven lassít is, visszakell tudni váltani kanyarok elõtt...van hogy 2-3-at is.
csak clutch, azaz kuplung segítség, így szokd meg sztem.
és szokj rá arra, hogy ha segíteni akarsz a vezethetõség nehézségén, akkor a kormány/pedál beállításokra gondolsz, és a setupra, nem pedig a segítségekre.
A legjobb dolgok: kormánymozgás-kerékmozgás direktsége, gázreakciók, fékreakciók direktsége, nagy sebességnél a kormánymozdulatra való reagálás. ....ez csak a Controllers menüben.
és ha ez oké, akkor jön a setup-al való vezethetõség.
Ebbõl a szempontból az Rfactor egy szerencsés választás, érezni mit változtattál.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
nem... sztem aki szimezni kezd, az a segitségeket eleve mellõzi, én is igyekszem a manual valtot hasznalni, auto kuplunggal... az a nehez, h közben arkad jatekokkal is jatszok, es ot meg ugye... 😊

Forza.

Sziasztok! Kezdõ szimulátor rajongó vagyok 😊. Szóval régebben vettem kormányt meg minden, de még most jutottam el odáig hogy értelmes játékokkal is kipróbáljam. Semmi tapasztalatom nincs. A kérdésem az lenne hogy ti a rásegítések közzül mit használtok, én mindent kikapcsoltam csak az autómata váltót nem (egyenlõre), de így egy kicsit koncentrálós. Szóval nehéz. Ti használtok kipõrgésgátlót,ABS-t,Stability Assistance-t meg ilyeneket?

Ch_Slater
váá, nagyon állat ez a játék. pedig már fenn van azóta a gépen mióta kijött a test, de akkor csak 1-2 kört mentem vele. várom nagyon a véglegest.

arty
napközben voltam nagyjábol, de a szervered nem láttam ... 😞 ma este pedig ismét megyek meloba ...

holnap napközben ? (icqn is kerestelek, de...)

Forza.

karikusz
Na leszek ma. Ha van valakinek a beállításokhoz valami leírása, vagy magyarítása, az jó lenne, hogy normálisan be tudjam lõni a szervert.

Arty:

Mikor leszel?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
dsl-re van allitva - nálam. lehet, a szerveren volt nem ok valami?

namajd, karikusz szerverén kiderül ... 😊 remélem holnap 😊

Forza.

b-type
sztem a legalacsonabb elérés van beállítva...
Ingy vágná ha itt lenne, egyszer mondta rakjuk le a kapcsolatot 65k-ra, akkor nézett ki így a többi autó.
aztán bõven lehet hogy nem....csak eszembe jutott. 😊

karikusz
hmm..nem tom..én még nem láttam ilyet. Sajna most egy srácnak mmegígértem, hogy csinálok egy svcd-t és azt kreálom. Aztán töltöm neki, így csak este olyan 8 körül. Tudom indítani a szervert.(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
este melozok 😞 most?

szinte egesz nap ezzel a gémmel jatszok, hat a netkodon kivül valami csoda 😊 teljes versenyt meg nem sokat tudtam menni, mert az utolso korben mindig fomenube esek.

1 kérdés: mit jelent, ha a másik kocsija igy néz ki néha nálam?

Forza.

karikusz
Arty!

Este csinálok megint szervert. Jössz?

karikusz
Este nyomhatunk egy kanyart!<#eljen>

SAntA_ClAus
Senki sem játszik ezel a szuper játékkal csak én ? Mit lehet tudni, mikor jön a végleges?
b-type
Modhírek!!!!
Le Mans Endurance, a link HSW-s[/URL

avcom
a fejlesztõk azt mondják, hogy nem nagyon kompatibilisek a régebbi F1C stb pályák, de megmondom õszintén ha megkapjuk az SDK-t szerintem lehetséges lesz