rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Én az autókínálattal nem igazán vagyok megelégedve, szerintem a különbözõ integrált modellek után idõvel lesz igazán durva game belõle! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ch_Slater
én már nem is szenvedek a Quali-val. általában 1-3. helyre sikerül behozni, de rajtnál az elsõ kanyar elõtt felöklelnek (sokkal gyorsabban startolnak). inkább indulok utolsó helyrõl aztan szép lassan visszaelõzgetem õket..
most mentem egy 4 köröst azon, amelyikben van oval része is a pályának (orchard?), és a 2. körben bejött a safety car. nem lehetett elözni. bent is maradt végig... érdekes volt.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
de szivesen<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HPt
peace 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

HPt
nem akarsz nekem mesélni, hogyan zajlik egy bajnoki futam pl.? tudod én még új vagyok, szívesen fogadom a tapasztaltak tanácsait :p

Ingy
még johogy érted a tréfát 😄
tudom mert resztvettem a fejlesztesben en mar elfogult vagyok
erdekes akkor miert egy masik game a kedvencem 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
tudod ez ugymûködik hogy verseny elõtt van bemelegítés akkor mindeki kimegy megnézi van e bugja jelen esetben: kormámybug, benzinbug, speedbug aztha mindeki megnézte és okés neki utánna mehet a race ez ilyen egyszerû...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

K.András
Végül is verseny közben tök könnyen meg lehet oldani a ki-be lépést 😄
Kilépsz aztán a következö versenyen meg be 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

HPt
okos vagy

Istencsászár
mitkeserit meg... seppd bugodvan és? kilépsz és ujra belépsz és kész nagycucc

HPt
'sponzorált bazicsávó' -> haha 😊 hidd el, nem attól függ, hogy tetszik-e egy játék, hogy van-e szponzorom 😉

HPt
pl. lfs-ben nincs _súlyos_ bug, tehát ami megkeseríti az életet 😊

b-type
ált. a setup-ban 😊
Nem minden autónál lehet, annak ellenére hogy megvetted rá a tunning diffit.
Vannak korlátozások, mint pl. a Hammer-ben a hátsó merevítés, vagy a Howston-nak hiába veszed meg az AWD-s hajtást (12ruga rákkodjon meg 😊) ) ott az elsõ-hátsó hajtás arányát nem tudod elosztani, illetve van egy -diff. lock- érték, de ez elég sok minden lehet.
Attól még hogy összkerekes egy autó még lehetne állítani gázadási-gázelvételi differálást, ...de itt nem lehet. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Hello Megvettem a legjobb difit, de a kerékhajtás elosztását azt hol tudom állitani?
bocsánat, rosszul mondtam, tehát ha összkerékmeghajtású akkor nem lehet állítani ezeket

b-type
attól még lehetne, fõleg hogy meg tudod változtatni tunning-gal a hajtást. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jóvan rájöttem, a howstonnál nem is lesz soha súlyelosztás meg diff coast, mert hátsókerekes 😊

Ingy
engem azert nem izgat mert funbol jatszom nem vagyok sponzorált bazicsávó mint egyesek 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
mondj 1 gémet amibe nincsen bug...

Cowek
Az a speedbug mondjuk számomra sem érthetõ miért nem lett még megoldva...
ha ki nem is tudják küszöbölni, legalább venné észre a program, és vágná ki az embert... jobb mint ufókkal versenyezni. Errõl jut eszembe: nem lehet hogy Norbit is az ISI fejlesztette? <#wilting><#vigyor3>

http://www.f1-info.hu/

HPt
nem vagy te egy kicsit elfogult? 😊 amíg speedbugokról, meg egyéb tipikus isi-bugokról hallok, addig pl. nekem nem biztos hogy megéri

JuanG
mittomén, még nincs meg 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Majd ha veszel komolyabb verseny difiket akkor azzal lehet.
Ch_Slater
ezeket nem a tuning cuccokkal lehet? /nem tudom/

A diffi beállításoknál ti a pumpon kívül tudtok valamit állítani? Pl. coast, preload, mert nálam ezeket nem engedi!

Cowek
Valóban 7819-et húzott le a számlámról, és annyi. Ebben minden benne volt...

Ingy
nemtom milyen 9-10 ezrekrol beszeltek 8 rongy es sztem megéri
durva modok fognak kijönni rengeteg pálya stb idõvel több lesz mint egy szimpla játék

#2290-re nincs senkinek ötlete? egszerûen nem tudom elhinni, h ebben a moddolható gameben ezt az egyszerû paramétert nem lehet megváltoztatni.

Thanx, kis kreativitás kellett volna <#bohoc>

Ch_Slater
azzal a névvel amit a játékban adtál magadnak

A játékon belül a Racecast beálításnál kér egy mailcímet meg egy jelszót, beírtam, gyönyörûen elfogadta. De a Racecast oldalán fent be akarok lépni, kéri a felhasználói nevet, oda beírom a mailcímet, az nem jó neki! Oda hogy kell belépni?

Ch_Slater
viszont az rTrainer-rel meg 95%-on volt, és úgy tényleg szorosakat mentem. de ezzel a Zr-rel nagyon kemény 75-ön is.
a Rhez-zel lehet le tudom õket nyomni magasabb szinten is. majd próbálom...

robotnyk
szintén zenész <#nyes>
Ch_Slater
akkor nekem fel kell húzni az ellenfelek erõsségét<#zavart1>

Cowek
Nyomjad a tuning ligát, de húzd le az ellenfelek erõségét 80%-ra... rendesen fog tejelni, és elég szorosakat lehet menni a géppel (persze ha nem öklelnek fel az ovál részen <#vigyor3>)

Amse
b-type
volt már vkinek problémája?
Mostanában Toban-ban hajlamos diázni, és szétesni a kép. 😞

Ch_Slater
hát ja.

Amse
de az még mindíg jobb mint a 80-100 kredit...

Ch_Slater
már 2x megcsináltam, de a második nekifutásra 10-ed annyi kreditet kaptam mint elõször.

Amse
😄 Miért nem csinálod meg még1x a Rhez Amateur kupát és tuningolod az Rz-t?

Ch_Slater
nah az eddigi négy RZ-s season versenybõl mindig 20-ból 20. lettem. kapok valami 80-100 krediteket versenyenként. lassú szülés lesz.

oneal1
kösz

!Forza Ferrari!

Amse
nemjó már a régi link, de itt van 1 új.
Szóval Watcher's mclaren skins.Tartalmazza a régi és az új festéseket.Kimi+Monty

download
by Watcher from RSC Forum

Milyen ez azRFactor?F-1-rõl leginkább és a többi mod-ot fel kell rápakolni,mint a challenge-ben,vagy alapba benne vannak?Lelehet ezt szedni valahonnan?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

b-type
az tényleg valami nagyon bitang, teljesen megváltozik a pálya 'sötétben'.
az autó lámpafényénél viszonylag ritkán lehet látni a féknyomokat, ezért tereptárgy, az meg néha nincs 😄DDDD
pl. Toban utolsó, célrafordító kanyarja.
De az hogy 'refinél' megya járgány az bitang, és ahogy bevilgít az ai lámpája.
Külön jó hogy ki vannak világítva itt-ott az óriásplakátok.

Giovanni Gatto
Van pénzvisszafizetési garancia. Megveszed, kipróbálod és ha nem tetszik, ha jól tudom három napon belül visszaadják a pénzed. Sztem ez elég korrekt...

Rapid81
Honnan lehet letölteni a játékot? Bittorent vagy ilyesmin megvan már? Nem áll szándékomban 10ezret fizetni érte, mikor az sem biztos, hogy megéri.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ingy
ja mert valami para volt aztan atmentunk a H6 rwd 15lap szerverre, fun volt
nagyon teccett hogy estébe nyult a verseny es gyulladtak ki a lampak a pályán

JuanG
kb. 9000ft

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty