rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
hi!
mennyibe kerül a játék?

!Forza Ferrari!

Cowek
Biztos hogy nem :-)

http://www.f1-info.hu/

a plr után én is erre gondoltam, de ott nem találtam erre utaló beállítási lehetõséget 😞 más nem találkozott ezzel a problémával? vagy csak én vagyok ilyen abnormális, h 100%-os versenytávot szeretnék menni?

Amse
Kimi MP4-20-nak elnevezett skin.

download
by fireeyes2 from RSC Forum

Amse
rFactor/rFm/OWChallenge05.rfm vagy az rFactor/rFm/SRGrandPrix05.rfm-ban kell átirni szerény véleményem szrint.

b-type
ránéztem olyna '15-20percel késõbb de nem láttam ilyen játékot. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nem tudja vki, hogyan lehet kilõni az idõgyorsítást a race season versenyei alatt? A rule beállítások nem befolyásolják, új season indításakor pedig ezt nem lehet megadni. bogarásztam a .plr file-t is, nem sok sikerrel; sõt hiába írom át ezt:
CHAMP RaceTimeScale="10" --> "1"
automatikusan visszaáll erre a default "10"-re 😞
szeretnék úgy 100% versenytávot menni race season alatt, h nem esteledik be kb. féltávnál

Daffy
Szerintem hülyeség ha beírod a cheatet arra hogy minden autód meglegyen....Beírtam Én is még szerencse hogy csak az egyik osztályba...Szerintem elveszti a varázsát az egész...Arról nem beszélve hogy amíg nem tudsz tuningolni sokkal jobban odafigyelsz a setupolásra mert több múlik rajta.De ez csak egy észrevétel..

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Csiaki
Azért nincs mit!<#beka2>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

köszi, közben én is ráakadtam, pont erre

Csiaki
Ezt próáltad?
Cheat

Ingy
most csinalok szervert : HSW szerver
pw: amigo

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ch_Slater
itt van pár idézet az rsc-rõl:

Egyik a Trymedia-tól:

"The title offers additional activations. The number is determined by the
publisher and the site where you initially downloaded the game. We can
always restore to the original number, only after all activations have been
used, as long as you are not sharing the activation code with other users
and the purchase has not been refunded.

There is never a charge for additional activations.

Trymedia Systems"

MÁSIK, az ISI-tõl:

Hi,
You can install it 3 times automatically. After that, all that is required is an email to customer support to activate it after that. This is part of the copy protection within the system. You will not have to pay anything additional.
Regards,

------------------------
John Bayley - Product Development
Image Space Incorporated

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

HPt
<#wave>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ingy
mármint hogy mitörtént
szorri sok volt a bor <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
nem is merem elmeselni a a teljes palyas sarganal <#idiota>

Howston verda jön be nagyon kell vele kapaszkodni mert nagyon megy😄

Ingy
Grááááárrrrrr egyszeruen eldobom az agyam, próbáltam online játszani eleg sok szerveren nincs kikapcsolva a formation lap es 10bõl kilencszer egy ket birka nem talal vissza a pirosan villogo teglalapba😄

Ch_Slater
nem kell fizetni érte újra. megvetted.
ha gond van, küldesz nekik egy e-mailt, adataiddal és megkapod a kódot. igy tudom.

francba, nem találom, mit kell beírni, hogy minden kocsim meglegyen, és ha beírom másik karakterrel tudok új játékot kezdeni??

semmit nem tudok, de nem túl valószínû, hogy a teljes összeget!

Lacus83
"perkálni kell", mennyit? a teljes összeget újra?
mennyire figyeli a hardvare változást? mi az ami miatt már új kódot kér? ilyen tapasztalatok majd érdekelnek...
Ezért nem vettem meg. (egyenlõre)
viszonylag gyakran cserélek hw-t, ahhol képest, hogy ez a game modokkal együtt szeritem több évig is kitart majd

Szeretném összehasonlítani a demoval, de az a kocsi nem hozzáférhetõ. 😊

Alexease
Mar cheat-el <#idiota><#ravasz1><#beka2><#vigyor3><#zavart2><#zavart1><#hehe><#nyes>
nekem ezt írják:

You have the right to acquire 3 RENEWALS without charge.

mit kell beírni, hogy minden kocsim meglegyen, és ha beírom másik karakterrel tudok újat kezdeni??

arty
naneeee! nem értettél valamit fére? 3 ujraakt az 0, egy év alatt azért rossz esetben összejöhet 😞 (uj gép, winhalál, valami moddal összecseszed)

Forza.

b-type
engem büntetett már áthajtásosra, pedig csak azért rántottam ki mert különben felökleltem volna a másikat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En sem😊 A lenti Rhez Grand Prix "MOD-dal" mentem egy mini versenyt, hogy lassam mukodik-e a credit es a tuning😊
Na megvettem, elindítottam, nagyon jónk tûnik a game.
Azonban a mailben azt írják, hogy 3 újraaktiválás ingyenes, azaz utána perkálni kell, ez nem valami szép dolog tõlük.
A másik, hogy Toban Shorton levágtam direkt a sikánt, de nem figyelmeztettek, nincs benne vágásellenörzõ?

Alexease
Az ISI AI programozoja szolt az RSC forumon multkor, hogy az AI meg nem az igazi, nem igazan van kesz. Az "agresszioja" - vagyis ezek a feltartasok, rahuzasok, befekezesek stb. - meg nem ugy mukodik ahogy kellene. Ajanlasa szerint akit zavar, annak erdemes megprobalni a PLR file-ban az AI Limiter-t nullazni, es/vagy a jatekban az AI Agresszziojat kikapcsolni (nulla).
Amse
Ma nemis játszottam :/

b-type
hát én nem tudom de végignézni a Toban replay-ket, hogy megtaláljam túl sok idõ. 😞
Amugy is csak azokat hagyom meg amiket átnevezek...mert jó drift van rajta, vagy ilyesmi, de ha legközelebb ilyen lesz, majd berakom. 😊
Egyébként nem túl ritka, fõleg Toban-ban, amikor berak alapszintû autókat is, az ai belóbálja magát, próbál útban lenni, és túl gyors vagy ezért nagyot lóbál, vagy megpördül, vagy keresztbeáll, vagy mint ebben az esetben leesik az útról.
Ahogy észrevettem egyedül lekörözéseknél nem próbálkozik be.
A rövid sima Mills pályán még kilátástalan szituban is megpróbál elém húzni, pl, a hátsó egyenesre vezetõ balban, vagy a célrafordítóban.
Van mikor direkt beijesztem, berántja a belsõívre, én kimegyek külsõre, és a sarkánál kiforgatom, de persze ezeket csak akkor mikor alap autóval vagyok, mert különben túl nagy a sebeségkülönbség, és csatt lenne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amse
Limerock sátor textúrák.
download
from RSC Forum

Csiaki
nincs róla rípély vagy videó?

b-type
simán. 😊

JuanG
hehe ... ez jó 😄DD...és ezeket te állítottad be?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Volt benne részem ma, de "csak" 25-en voltunk :-) 22-en be is fejeztük!
Nagyon jól lehet navigálni tömegben is, és a kissebb koccanások sem végzetesek...

http://www.f1-info.hu/

Amse
Itt 1 videó az RSC forumról, hogy milyen is online nyomni az F3-as moddal 30an 😊
30 cars MP F3000.rar (4.97 MB, 39mp, wmv)

Alexease
SRGP RHEZ Grand prix '05

Kiprobaltam, milyen gyorsan lehet osszedobni egy uj bajnoki sorozatot😉
Csak bemasolos, nem ir felul semmit!

Egy fapados Rhez-zel kell nyitni a szezont (#35 ISI Team) 1500$-ral. A RACE SEASON-bol elerhetoek a versenyek, pontozassal, penzdijazassal. Az AI a bajnoksag elejen generalodik veletlenul, vegyesen alap, GT3, GT2 es GT1-es autokkal. Vagyis hosszabb versenyeken jo GT erzes alakul ki😊)

A palyak sorrendje: Toban_Short, Mills_Long, Toban_Long, Mills_Short, S_Heights_short, Toban_Long_Rev, Mills_Long_Rev, Toban_Short_Rev, Orchard_Lake_RC

Az rFm konyvtarba kell masolni, de a konyvtar benne van a csomagban is:
SRGP Rhez Grand Prix 05 (ZIP, 640kbyte)

Amse
pl ez elég brutál, csak link nincs😞

Amse
Itt van 1 csomó skin.Csemegézzen aki akar.Van 1 pár nagyon jó.

b-type
mármint nagyon jónak tartottam az NR2003-ban, ott ezeket pilóta/autó/csapat tulajdonságokat asszem 50-100-ig skálázhattad.

b-type
vmi felhaszbarátabbra gondoltam 😊)))
nagyon jónak tartottam hogy a nevesített Ai pilóta, pl. JuanG <#eplus2>
pl. jól megy road pályákon de kevéssé megy jól speedway jellegû pályákon, nem túl jó a qual-on, de nagyon jó a futamokon, és agresszív mint malac. 😊
Az autója gyors de megbízhatatlan, kicsit instabil, a csapat pedig jó de hajlamosak elcseszni a pittaktikát 😄DDDD
Míg ellenben a másik nevesített ai pilótának, Alexease-nek....stb.
😄DDDD

Alexease
Amit betettem felhoket, abban 3 van: nappal, este (atmenet a nappal es az ejszaka kozott) es az ejszaka. Foleg az atmenet (este) jobb, mert az eredeti rF-ben csak egy egyszeru kek folt😞 Az ejszaka is job, mert legalabb vannak sejtelmes felhok. Amugy a GTL-bol vannak😊)

De ami megjelent utanam (😄) az RSC-n az ugyan ez szinte, az a ficko is a GTL-bol szedte ki a felhoket😊)

Latszik, hogy a SimBin-nek csak a tervezessel, fejlesztessel kell goglalkoznia - nem kell engine-t hegeszteni - reszletesebben, igenyesebben, otletesebben vannak kidolgozva ott a cuccok. Pl. a felhok az rF ben van negy - raadasul az sem az igazi - mig a GTL-ben napszakonkent 5-5 db, plusz nap es hold😉

De ugyan igy mint apro ujitasok az egerrel valo cockpit mozgas es FOV allitas, a pilota animacio es az eleg durvan reszletes belsonezetek. http://vrway.com/vr_gt_legends/fullscreen/VR000007076.html

De majd a modderek megoldanak mindent, csak az alapok legyenek minnel jobbak😊))
Ch_Slater
ez nem ilyesmire van? (nem értek hozzá)

StartsDry=1.3 //Average number of drivers passed (-4 - 4)
StartsWet=1.9
StartStalls=0 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=2.0 //Average qulifying position
RaceAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
RainAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=88.0 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=5.7 //% of times driver crashed
Recovery=45 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=90

b-type
érdekes ez a játék, szvsz kicsit össze-vissza vannak benne a dolgok.
Azzal hogy raktak bele tunningolós, kicsit karrier szagú történést ezzel olyan érdekes helyzet elé állítottak 😊 a sokat szidott NFSU a szimeseknek <#idiota>, néha vigyorgok is, mert szokatlan, nem mintha nem nyomtam volna ki arcade/fél arcade játékokat is, de ez olyan furcsa 😊))
Amit nagyon sokat dobott volna még, az egy NR2003 szintû ai állítgatás, lenne egy alap ai viselkedés, és mint az NR2003-ban skálázhatnánk az ai tudását, gyorsaságát a különbözõ pályatipusokra ezzel szinte jellemet adni az ai-nak, állítani a vérmérsékletét, kitartását-megbizhatóságát, és ehez már csak egy átnevezhetõség kell.
Kiválló Endurance versenysorozatot alapot lehetne összeállítani azoknak akik offline-ra veszik a játékot.
Valamint ne kövessen el olyan ostobaságot hogy felvezetõ körében, vagy levezetõ körében is beáll nekem agresszorkodni amikor én mért körön futok.

b-type
Alapvetõen nem kell a technikai elõny, nem érdemes egy kanyit sem költeni az autóra, és így mindig van egy alap Rhez-ed.
Megpróbáltam még 108-ös ai-nál is meglehet nyerni végig alap autóval a sorozatot, és az kb 34000-t fizet, de akkor az 5 körös kis oválon esetleges a dolog, és még így is néha lementem a sárga vonal alá...ami azért nem szép. 😊
és ha nem sikerül akkor a 4800 helyett csak 2000 rugót fizet a 2.helyért.
Szal inkább hagytam 105%-os ai-nál is vmivel több mint 30rugót fizet.
ikor megvan minden kifullozva akkor ez a része a játéknak elvész.
Viszont remélem az online futam nyerésekért is ad creditet, és remélem többet mint offline az ai ellen, mert az F1-es géphez szivesebben szedném össze online a pénzt...2milla. pfff

Amse
Jó lenne ténylegesen mi az a tuning amit elfogad még abban a kategóriába, mert akkor elkezdem még1x a Rhez Amateur kupát és gyûjtök pízt.

Amse
Azon gondolkozom, hogy elõrõl kezdem 😊, de akkor sem értem azt, hogy ha alapból elkezdem a sima Rhez Amateur kupát és miután nyerek pénzt, tuningolom a kocsit és így tudom folytatni a kupát jó nagy technikai elõnnyel, de a már tuningolt autóval nem lehet elkezdeni azt a kupát.Szóval, hogy is van ez?

b-type
igen az elég meglepõ volt nekem is...bementem alap autóval és csak lestem.
fõleg hogy sztem az autóm szintjéhez emeli az ai-t, mert mikor visszajöttem jobb autóval, akkor az ai pilóták közt is volt 4-5 akinek jobb autói voltak.
Sztem lehet trükközni olyan módon hogy úgy tunningolni hogy ne lépjen át más osztályba az autó, tehát egy alap autó full futómû és fék tunninggal még alap besorolású autó (sztem)