rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ch_Slater
mostmár ha indítok szervert, akkor ezekkel az adatokkal fog menni:
szerver: sg.hu
jelszó: lfs
😊
az autókat, pályát meg majd eldöntjük itt elötte.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
én most olvastam, hogy kering egy crack.

Érdekes mintha eddig le lehetett volna tölteni a fájlt a hivatalos oldalról, nem, most meg itt keresgélnem kellett....
robotnyk
nforceon nem láttam, se isonál, se ripnél, se doxnál
Ch_Slater
feltörték, mi?
gáz.

robotnyk
mire?
Van egy érzésem hogy hogy mostantól megugrik az fractor használók száma. Remélem világos a célzás 😉
Alexease
Ja jo volt, leszamitva a sok pocs kulfoldi arkad gyereket😊)
Meg persze, hogy atom allergias vagyok es fiolyamatosan pruszkolok, fujom az orrom meg ilyesmi.😊 De ezt egy kezzel is lehet vezetni, csak a valtasokhoz kell lenyulkalni😊)

Kaptam en is kredit-et, most mar van vagy 400😊))
b-type
jó volt! hey. 😊
tök utolsóként is kaptam 268 creditet...
De ezenfelül is nagyon megérte 😄DD
thxa

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csiaki
kész a server, lehet jönni

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

robotnyk
minden esetre ha valakinek van kedve, próbálja ki, hogy nála is elõjön-e?
HPt
gtr utóérzés 😛

robotnyk
thx, közben már beírtam
Amse
Bug list topic.

robotnyk
"I feel like I paid 40$ to be a beta tester"
😄
robotnyk
hát igen. pedig ez így nagy gáz, mert akkor majd 15 kört megyek egy 5-6 kmes pályán, meg egy fél kmesen is?

szerk: van egyébként valami hivatalos bug report fórum?
Cowek
Ez akkor kicsit bugnak tûnik <#idiota><#wilting>

http://www.f1-info.hu/

robotnyk
hát érdekes dolog történt.
elkezdtem a szezont, és úgy döntöttem, hogy nem kör számot állítok be, hanem idõt. beállítottam 20 percet, minden mint simán, egészen az idõ lejártáig. éppen kör közben járt le az idõ, és az összes AI autó eltûnt a pályáról, mindenki 1 kör hátrányban volt hozzám képest az összesítésben. <#ticking>
Cowek
Vagyunk így ezzel még egy páran :-)

lac coo
Hát igen..
Beülnék egy igaziba valszeg ugyan ez történne 😄DDDAzért vannak ám ott is akik hihetetlenül mennek azzal is .Nézd meg HF1L -eseket , ugyan az a mod....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Csiaki
Nemsokára csinálok servert a demoval!
Ha lehet akkor csak billenyüzetesek jöjjenek!Köszi!
213.222.161.49

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Istencsászár
fél óras index f1 videóból azjöttle nekem hogy azok a kocsik irámyithatlanok ott szenvedtek vele egész racén csuszkáltak törtek pörögtek össze vissza nagyon mókásvolt 😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
A hibátlant idézõ jelben értettem 😄DDDD
Sok ember ideje azzal a moddal számomra lehetetlen😄DD

Cowek
Mi nem tudunk olyan kört menni, mert észre sem vesszük ha hibázunk. Van egy-két ufó játékos aki a mi hibátlan körünkre ráver 2-3 mp-et. Ez érzék is, és az nem fekete fehér...

lac coo
Persze, igazából sajnos soha nem fogom megtudni milyen egy F1 autó..(nem úgy mint a Palik 😊)
De számomra az jelent valamit , ha hibátlan kört sikerül mennem akkor kb olyan idõ mint igazából..
De valaban nagyon nehéz az Index mod , nem is indulnék ligában vele 😊)))

Cowek
Sodródj ki a külsõ ívre, menj le a fûre és pördülj meg :-)

Egyébként csökkentsd szerintem a hátsó szárnyat picivel...
Egyébként az sem mind1 hogy fékezésnél alulkormányzott, vagy kigyorsításnál.
Illetve hogy elsõkerekes a verda, vagy hátsó :-)

arty
...vagy egy erõsebb gokartot 😉

szvsz f1c tulsagosan csuszott, az f1 sinautobb, mint sztem legtöbben gondolják 😊 legalábbis, azok a bazi nagy kerekek ... 😄

Forza.

ha egy autó nagyon alulkormányzott, mit tegyek?

b-type
a listámban nem látom egyiket sem 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
sg.hu

Gyertek a GSXN nevû szervere (Toban, Howston), ott vagyok én is!

Tomo15
Nincs kedve valakinek csinálni egy servert?<#zavart1>
Istencsászár
rh 2004 fizika segitségek nélkül nagyon korrekt nemtúl nehéz de nemis hûdekönnyû.. sztem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ja ja ...KSGY majd nyilatkozik 😄DD

Alexease
De azt is szamold bele, hogy az F1C alapbol beteg😊 Ott minden csuszott, porgott, erezhetetlen volt es megfoghatatlan😉 Ha megnezel aegy F1-es versenyt, ott azert kemeny dolgokat csinalnak az autoval😊) Ha az F1C-ben csak minimalisan is megindult oldalra, ha az oldaltartas megszunt (erezhetoen atmenet nelkul) utana mar csak akkor jott vissza, ha legalabb egyet porogtel az autoval es vagy megalltal😊

Itt milyen a Formula, nem tudom, meg nincs meg😊)) De mar az adatai alapjan sem lehet annyira "ideges tipus", mert a teljesitmenye ~300HP-vel a kevesebb, a nyomateka meg talan csak a harmada az F1-nek😉

Eddig csak a dobozosakat probaltam - nem mindet - es a Trainert, azokkal nem volt kulonosebb baj. Persze erezni, hogy messze nem irtak at az egesz engine-t, inkabb csak ismet tuningoltak rajta, vagyis egy NR vagy LFS messze komolyabb fizikaval rendelkezik, de a beallitasok - foleg a gumik - mar jol sikerultek.

Lehet hogy ezzel meg tul lotek a celon es tulsagosan tapad, laza a diffi es mindennel lehet driftelni, de ezt meg ugy is csak az tudja megallapitani - persze ahoz is hasonlo karakterisztikaju auto kellene - aki ment rendes "verseny" autoval, versenyzett. Azert vann itt a forumban, bajnoksagokban aki hivatalosan versenyzik, es vannak akik rendszeresen tesztelgetnek is, igazabol az O velemenyuk lenne a mervado.
lac coo
Tök mindegy milyen évi fizika ,,Kicsit sínautó, mint RH...

Istencsászár
mivel ez nem 2005ös forma1 fizika😄 igy más

Tomo15
Itt nyugodtan kapcsold ki😉ugy az igazi.Élvezetesebb, és kicsit nehezebb is.
lac coo
Na jó, Index modban is használom ..mégis küzdeni kell a kanyarokkal a 2005-ös csökkent tapadás miatt...

b-type
hát akkor ki kell kapcsolni 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Bevallom férfiasan traction controlt bekapcsoltam ,de azt mindíg is használom ( sajnos).

Ingy
a vegleges verziot nem neztem de a regi jo volt mindig megforogtam, lehet a 2 üveg bor miatt<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
nem hiszem hogy kövezni kellene, én sajna még nem jutottam el odáíg hogy véleményt alkothatnék az F1-s járgányról, a kis trainer-tõl nem vagyok elájulva, de én igazán a kasztnis autókért vagyok oda, és azok jók...illetve sztem nagyon jók.
Gondolom kikapcsoltál minden vezetési segítséget, ha sínautósnak találtad?

HPt
<#zavart1>

lac coo
Hát kövezzetek meg , vessetek meg , de az Index F1 Mod után enyhén szólva sínautó a Formula ....Remélem lesz valami normális fizika rá valami mod-ban...
(Vagy Mozso csinál valami normálisat...)<#nemtudom><#eljen>

Ingy
nyugi Hummerrel jo spanok vagyunk 😛
és nem az lfsre gondoltam 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
NE flameeljunk (LFS vs RF) mert torolgetni fogok😊))
JuanG
csak az a rohadt gumikopás 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Amse
Az RSC Forum-ról TheHeathen ismét alkotott.Most épp új hangokat az F3as modba.
download