rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
<#eljen><#eljen> izé valami kézanimáció várható? mer ez a csupasz kormi annyira nemteccik..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
En esetleg tervezem nyitni egy rFactorral foglalkozo oldalt, ami elsosorban szinte csak letoltesekkel, file-okkal, kiegeszitesekkel foglalkozna (hasonlo stilusban mint a CRC Paddock - csak ehez meg nincs semmi😄)

De ehez meg egyeztetnem kell - host - es kell vennem egy vinyot, hogy lehessen hova pakolni a cuccokat szabadon😊
Alexease
Igazabol mar a kritikus egy heten tul vagyunk, ezutan mar nincs akkora "veszteseg" az esetleges crack miatt. Akinek ezutan meg tetszeni fog, ugy erzi megeri, azert megfogja venni kesobb, hiaba is van meg warezben (lsd. GPL, F1C, NR2003 stb.).
K.András
A rendes szerverekre nem lehet felmenni, de két tört játék tud egymással játszani, legalábbis szerintem mert tudok szervert csinálni és minden müxik...Természetesen engem ez a része nem érdekel, kiprobáltam nem tetszik nem veszem meg, viszont használni sem fogom, bár még megprobálok adni neki egy kis idöt...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

arty
pedig, ha van SERIAL a játékban, azt használhatták volna szûrésre 😞 nem vettem meg a gémet(még), magam ellen beszélek, de a jövõ szempontjából fontos lett volna 😞((

mamár ilyesmi nélkül multi játékot kiadni naivság 😞

Forza.

K.András
Meg fogsz lepödni, de még neten is lehet játszani vele...Ezek nem akartak komoly védelemre áldozni...

Amse
<#eljen>remélem hamarosan kinyomják a crack ellenes javítást<#hehe>

Amse
nyisson már valami jobb angolos 1 New downloads/stuffs topicot rsc-n , hogy aki csinál valami új dolgot a játékhoz(skin, autó, textúra, pálya, mod, hang, akármi) betudja rakni és 1 helyen legyen minden letölthetõ dolog linkkel.
csak annyit kéne írni az elsõ postba, hogy ha lehet rakjanak be képet és linket a dolgokról.
most van vagy 50 topic amiben megtalálhatóak a dolgok, de ezeket utálom átnyálazni, hogy melyinben van új cucc.

arty
isinek annyi a dolga, hogy kinyom egy 1.03at és kész 😊 ahogy olvasom van annyi bug, hogy elõbb utóbb esedékessé váljon ...

Forza.

b-type
akkor valszeg az erõssebb motor mellé adja a slick-et, mert az biztos hogy lecserélte.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amse
Állítsd be, hogy milyen ellenfelek legyenek és akkor kitudod szûrni a formulákat 😊

Amse
neon😄
azt ne mondd, hogy lowrider-t se lehet belõle csinálni...

K.András
Erösebb motort lehet rá venni, meg lcd kijelzöt...

b-type
Trainer-re két 'tunning'-ot lehet venni az egyik asszem a gumi, a másik meg talán a müszerfal 😊)) sira. 😊 (azért morcos vagyok hogy neon nincs az aljára 😊 )
Ennyi, ezt a kettõt megvettem, és több nincs is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amse
alap rTrainerrel nyomod azt a szezont és ennyit fizet?

Mentem egyet offline a félig ovál félig kanyargós pályán a trainerrel, erre egyszercsak hátulról full gázzal belémszáll egy formula... 😊
b-type
A trainer advanced elég jól fizet uaz beállításokkal mint a ksztnis sorozatban, 256800credit a 4pályás sorozat végén, Orchard ovalon 4. lettem, kb. 270ezret fizetne ha sikerülne azt is megnyerni, így már nem is olyan távoli a Formula one járgány. 😊
itt egy köridõ kép Toban-ban, a második körben sikerült kipörögni a hideg gumik miatt, de aztán mészárszék volt. 😊
verseny Toban-ban

Panther
Jövõ héten jön a dombornyomott kártyám, én mindenképpen megveszem, de körülnéztem a különbözõ nagy külföldi torrent oldalakon is, meg ahol kell és senki sem tud crackrõl, szóval nem tudom, honnan van ez az info....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Amse
Remélem aztért kitalál vmit az Isi, hogy legalább online ne lehessen nyomni a crack-elt verzióval.

Alexease
Pedig az alap auto?! Annak kell lennie.
Amse
Jaa...bocs a Howston-ra gondoltam 😊.

Ch_Slater
azaz egész pontosan az OWChallenge05-ben és nem az SRGrandPrix05-ben van az rTrainer

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
nemis ide akarom privi vagy valami...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ch_Slater
de hisz az van alapból. a formula csoportban, nem ott ahol az Rhez, Rz.. van

Amse
az már nem ide tartozik.

megy hát, csak online a szerver vizsgálja a becsatlakozók kliensét, és prüntyög, ha differens. ez inkább cheat-ellenes feature, de jelen esetben az EXE-d módosítva van az eredetihez képest, és ezt jelzi a szerver.
Amse
Nekem rTrainerem sincs.😞

Istencsászár
régi demo van de csak multi tegnap óta elvileg crack is van majdcsak valaki megosztja velünk honnan lehet leszedni....

Nem tudom, Hummer aszonta neki megy.
M@TriX
mielõtt megveném a gémet azért kipróbálnám, de installkor egybõl vásároltatni akar, ebben nincs valami demó rész? Kár lenne ha nem lenne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ch_Slater
nekem is csak az rTrainer, Rhez gt2, Zr-alig-több-mint-alap és Hammer-szigoruan-csak-alap kocsik vannak meg.

Ch_Slater
szerintem nem tudsz felmenni olyanra.

nem a crk miatt sipákolt tán? <#ravasz1>
Amse
Ezt támogatom, de annyit meglehet tudni, hogy akkor most már ténylegesen megy a játék megvétele nélkül is?Azért ez érdekell még úgy is, hogy megvettem, mert szeretnék tisztában lenni vele.

Más:
Este akkor milyen géppel nyomjuk?Én még szinte sehol nem tartok a single részben.Másodszorra nyomom a Rhez Amateur kupát, hogy legyen 1 versenyképes autóm a gt2 gt1-esek között.
Még 1 kérdés.
1 olyan szerverre fel sem tudok menni amiben olyan autóval kell menni ami nem elérhetõ még single részben?

b-type
Skacca, trainer-rel mennyit lehet menni az Orchard-i ovalon?
nekem 0:42.512 a legjobb, ott nagyon necces a verseny, ai draftol, de én nem tudok beállni, mert féklámpáznak, szolóban meg kegyetlen.

Ch_Slater
akkor már nem volt. estefelé szoktam indítani, de ha kell egész nap tudok.

Másnak nem ír olyat, hogy exe mismatch szerverre csatlakozáskor?
Mikor mûködik a szerver? Éjfél után kerestem, de már nem volt.
b-type
Én speciel azt sajnálom hogy az átlag hozzáállás igenis indokoltá teszi a Starforce jellegû védelmet, még a szimesek közt is.
favágó emberek ellen favágó védelem.

Este egy kategórában induljunk, és aki jól csinálja credit jutalomban részesül...mint az életben 😄DD
szórakoztatóbb így kibontani a járgányokat mint offline. 😊

K.András
Kb 5 ora játék után nem vagyok elájulva töle.Szerintem nekem ez a játék nem fog kelleni, esetleg ha lesznek jo modok hozzá, de elöbb megvárjuk öket 😄
Valaki benne felejtette a családi albumot a játékban 😛

Iggeeeen (mint a telefonos reklámban 😊

Szerintem itt zárjuk is ezt a témát és beszéljünk inkább a játékról 😉

Ingy
részt vettem a fejlesztésben siman tolhatnam ingyen de megvettem hogy ennyivel is hozzajaruljak a jovobeni fejlesztesekhez

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Nem azert mert O vette meg, hanem azert mert nehany ezer masik is😉
Miert, te megvetted?!
Azért lesz jó szim a következõ években, mert te most megvetted? <#ejnye1>
Alexease
A durvan crack-el kapcsolatos kerdeseket, valaszokat torolni fogom. Nem azert mert warez ellenes lennek (😄), hanem szerintem ezt a topic-ot tartsuk meg a jatekkal kapcsolatos beszelgetesekre (versenyek, szerverek, kiegeszitesek, MOD-ok stb.).
Ha beindul a crack elet, valaki nyisson majd egy rF crack topic-ot neki.
Ugyan én megvettem, de ha tökéletesen feltörik én akkor is hozzájárultam az ISI következõ munkájához. Így nem sajnálom ezt a pár ezer forintot, tudván, hogy lesz jó szim a következõ években.
Ha tényleg van crack, akkor az ISI-t nagyon sajnálom, mert még nem vették meg annyian, hogy visszajöjjön a fejlesztés ára szerintem😞

Ez olyan crack, hogy késõbb sem tudnak változtatni valamit a programon, ami használhatatlanná teszi?

Azért így olvasgatva az sg-t elég gáz, hogy minden fórumban a hozzászólások fele a program feltörésérõl szól, szerintem két részre kéne bontani a fórumot, egy crack és egy crackmentes 😊 részre.
JuanG
nnnna...eddig tartott 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HPt
mûxik a crack, és vírusmentes 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ch_Slater
azt nem mondom, hogy hol olvastam <#vigyor3>