rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
a háromason mi történt? levált a gumi a felnirõl, vagy mi?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

M@TriX
na én hiányoltam a képeket, mert kíváncsi voltam, hogy néz ki igazán a gém 😊

szóval aki hasonló cipõben jár az nézzen ide 😊

kattints a többiért!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

K.András
Én minden játékban eltüntetem a kormányt itt is az volt az elsö dolgom, a második pedig hogy a játékot tüntettem el 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Panther
Van valakinek Microsoft Sidewindere? Ugyanis hozzaszoktam az eros FFB-hez. Az LFS-ben es a GTR-ben majdnem leszakitja az asztalt, itt meg lotyog a kormany.

A UserData/Controller mappaba irtam egy Sidewinder profilt, atemelve a GTR-beli ertekeket, de nem lett jobb. Megneztem es atirtam a teneved mappa/Controller.ini-jet, de ezzel sem jobb. Szinte lotyog a kormany, nagyon gyenge az FFB.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

petesilver
Én egyszerûbben döntöm el: ha tetszik a kormány, akkor marad, ha nem, vagy takar valami nekem fontosat, akkor repül! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ch_Slater
megtaláltam azt a Flash-chart készítõt, amivel a racecaston is csinálják a diagramokat. Ha hozzávesszük azt is, hogy XML-ben le lehet tölteni a versenyek adatait, akkor egész jó kis diagramokat lehetne készíteni a jobb versenyekrõl...

HPt
join lag 😊 még mindig..

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ch_Slater
szerintem fõleg akkor akad meg néha, amikor ki-be lépkednek. tegnap 13-14en voltunk, de azzal símán ment. ki kellene próbálni este, hogy belépünk, amennyien csak tudunk.

Amse
tegnap nem voltunk vmi sokan, de semmi lag, akadozás nem volt.
1 külföldi gyereket néztem és eltûnt a kocsija pár pillanatra, de szerintem ott nem a játék a hibás hanem a nagy ping.

Amse
szerintem meg sokkal jobb ha kikapcsolod a kormányt és akkor nem kell semmihez igazodni, csak érezni a kocsit.

Õszintén szólva még ugyan nem sokat játszottam az rFactorral, de szerintem a hangokon kívül semmiben nem jobb az LFS-nél; Ja meg az, hogy akár 50 ember is mehet egyszerre.
Tényleg, amikor ennyien vannak akkor hogy megy a dolog (lag, akadozás)?
Alexease
A hianyosagoknak az az oka, hogy az rF-t ugy mint a GTR-t az F1C alapjabol fejlesztgettek tovabb, csak itt az ido nagyreszet a grafikai engine es a script rendszer vitte el. Nem hinnem - legalabb is nagy hiba lenne - ha az ISI nem kezdene beepiteni minden javitast, otletet ami a GTR-ben es a GTL-ben megjelent.
JuanG
igen erre gondoltam én is...de nálam nem probléma mert ahol lehet kikapcsolom a kormányt...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
sztem nem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Letezik FFB lag, kormanytipustol, drivertol es beallitastol fugg. De ez meg lehet (nagyon valoszinu) linearitas beallitas is.

Korrekt (vizualis) kormanymozgas (is) beallitas pl. a CRC-ben van, mert ott be lehet allitani hogy mennyit fordul az "igazi" kormanyod.😊
Szerintem az autó a játékbeli kormánnyal együtt mozog.
JuanG
de az autó mozgásában nincs késlekedés, csak a kormány(grafika) mozgásában, nem? Mert én ilyet soha nem vettem észre az általad felsorolt játékokban...

JuanG
kösz, megvan 😊

Én meg ezért nem 😊
Még mindig jobb, ha észreveszem, hogy most van egy kis késlekedés (pl LFS-ben is elõfordul), így hozzá tudok alkalmazkodni; míg enélkül csak szimplán a füvön találom magam...
JuanG
csakhogy nem errõl volt szó, ha tudnál olvasni 😊...

JuanG
ezért kapcsolom ki a kormány megjelenítését 😊

Köztudottan botrányos?? :-)
Pont azon gondolkozom, hogy bizonyos szinten az rFactor még a GTR-hez is képest visszalépés. Pl.:
- az rF-ben ismét lehet kanyarokat vágni (ezt persze felfoghatjuk jónak is, hiszen a kanyarlevágásellenõrzõ moddernek ismét van kenyere <#ravasz1>)
- Aztán a replay-bõl sem tudjuk meg ki vezette az autót éppen, mert nem mutatja a versenyzõ nevét.
- Az eredmény fájlokban ugyanazok a hibák vannak, mint a GTR-ben voltak korábban...
- Livetrack nincs
- 1FPS bug ugyanúgy benne van
- boxkiállásban nem jelzi semmi hogy kész van
- stb.

Ezek nagyrész viszont mind olyan hiányosságok amelyekre komoly bajnokságot nem lehet építeni, semmilyen moddal. De bízom benne, hogy nem marad így és kijavítják mielõbb (nem úgy mint a speedbug-ot).

www.gtr-masters.hu

Esetleg tudnál egy screenshotot közölni a kormánybeállításokról?

Igaz csak a GTR demót használtam, de ott szinte együtt mozgott a "két kormány".
Istencsászár
hú vazeg ez a formula kocsi ebbe aztán van sebességérzetD😄:😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Az LFS meg igen, de a GTR?!?! Az koztudottan botranyos😊 Az ISI engines jatekoknal nagyon jol erdemes beallitani a kormanyt, az erzekenyseget es foleg az FFB-t.
Nem egy nagy kunszt Google "download rfactor" elsõ oldal computergames.ro már jön is max tempóval.

Ami itt is zavar, akárcsak a NR2003-nál, az RBR-nél, a GP/GT Legendsnél és a Netkarnál, hogy van egy elég zavaró késés az én kormánymozdulatom és a játékbeli kormánymozgás között, ezen kívül nem nagyon van olyan érzésem, hogy a gumik tapadnak az aszfalton és nem érzem a tapadási határt, hogy a gumik próbálják el-el kapni a tapadást határhelyzetben.

Ebbõl a szempontból (vagy inkább ezekbõl 😊 eddig csak az LFS és a GTR nyújtott megfelelõt számomra. (Aztán lehet persze, hogy valami beállításbeli bibi van...).
Zola NFK
Köszi a PM-et.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

M@TriX
huh, nem rossz, akkor még pont idõben kaptam le 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amse
És senki nem birtokol akkora nyelvi tudást, hogy ezt megtehesse?😊

HPt
privikre is válaszoltam :Ð

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

JuanG
legtöbbször ha lehet pont a kormányomhoz állítom a kamera pozíciót, mintha a "mûszerfalból állna ki" <#eljen>

b-type
érdekes ez a gumi, én úgy vettem észre hogy 100°c körül kezd el csúszni a trainer-en, és olyan 95°c körül jó a tapadás...
egyébként is kár hogy nem lõték le a gumiválasztás lehetõségét, pl. lenne több tipus (illetve az adott tipusra hasonlító szó, és felírat 😄 )
és többféle keverékû gumi.
Akár boxkiállásra lehetne állítani hogy mondjuk 'közepes-közepes-puha' keverékkel tervezhetõ egy kétkiállásos taktika 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
bár lehet idõvel megszokom csak f1c után fura 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
én mindíg úgy állítom be ezeket a játékokat, hogy kéz+kormány megjelenítés kikapcs...a saját kezem meg a kormányom elég 😊))

JuanG
otthon megvan a setupja, csak most itt a melóhelyen akartam feltenni...

JuanG
naja 😞

Amse
jah én is néztem.bár ez már késõ...
meg úgyis felkerül fájlcserélõkre.

Alexease
Leszedtek a kozvetlen linkeket, most fizetes utan lehet csak letolteni😊
b-type
szted béna, sztem meg nem.
nekem így könyebb hinni hogy én vezetek, nem pedig írányitom azt aki vezeti.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ott egy sincs...

a HSW meg lassú most...

Amse
M@TriX
a hivatalos honlapon sztem elég gyorsak vannak...

JuanG
tud valaki egy gyors mirror-t a játék letöltéshez?

Istencsászár
csakigy elég bénán nézki hogy ott a tag feje azt keze meg nuku😄meg visszajátszásban jó nézni hogy a kezével tekeri nemcsak ottül😄

Alexease
De ha gyujtogeted a replay-eket, akkor a PLR file-ban erdemes atirni ezt-azt mer abban benne van hogy mennyit tartson meg palyankent offline-ban es online-ban.
Bar az engine viszonylag kotott, de a SimBin viszonylag ebben is ujitott, hogy nem csak sorszamozza a visszajatszas file-okat, hanem datummal, idovel latja el.
Cowek
Engem meg pont az zavar ha az ott kavaró kéz nem azt tekeri amit én :-)
Szóval legyen, de én tuti kikapcsolom :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
- Jo az ugy, nem nezegetni van, letoltogetni😊)
- Enyem😊 Persze, azert valoban lehetne nyitni az RSC-n egy topic-ot...
b-type
- én vmi sokkal jobb replay rendszerre vágyom, ez a jelenlegi nekem teljesen átláthatatlan, több hotlap-ot nem találok, vmint nagy segítség lenne, ha formula osztályban vagyok akkor csak azokat a replay-ket mutatná a játék.
- és a trainer gumijaira kicsit több oldalirányú tapadást, úgy egyáltalán közvetlenebb érzést az aaszfaltal. (nem,..nem bukásra gondolok 😊) )
- valamint ai beállításokat Nr2003 módra.
Több dolog nem kell, sztem kifejezetten jó játék.

Amse
Örömmel hallom.A CRC Paddock a te mûved?
RSC-re azért lehetne topicot nyitni, mert akkor onnan könnyebb lenne gyûjteni akár az oldalra a dolgokat.