rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként fantasztikus lesz a játék!
...::: -| K.András |- :::...
Végem van a játéktol,nem is tudok mit mondani
Igy van,nagyon nagy lesz ez a játék,kéne csinálni majd magyar bajnokságot is!
Amit hirtelen megtaláltam.Na ennek a tükrében azért kicsit elfogult vagy szerintem.Persze megint elõveheted a bunkó lekezelõ stílusodat,nem fogok ugyanabban a hangnemben reagálni..A GTR szarrá van patchelve,az Rfactor meg nincs egyenlõre.Nem egy kategória a kettõ.Rfactorban sokkal könnyebben meglehet az autót fogni.Lehet hogy ez gagyi engine de lehet akármi más is.Azért egy versenyautó ha kitör ne mond nekem azt hogy csak akkor lehet irányt korrigálni ha már teljesen megáll.GTRben ez van,Megcsúszol és az esetek 90%ában nem tudod irányítani az autót addig ,amíg neki nem vágódsz a falnak vagy meg nem áll az autó teljesen.A GTRben tényleg élethûen levan modellezve az autó és a pálya.Rfactorban viszont azért nem egyszerûek a pályák és elég hamar ellehet nézni a féktávot.Az AI se annyira gagyi csak be kellene állítani.Lehet hogy nem olyan profi mint a GTRben de lehet elég jól vesenyezni velük.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
inkább a játékról:
feszülök meg komolyan 😊)))
nem egyszerû megszerezni azt az F1-est..pfff, ezen lehetne vhogy javítani, hogy ne üljön le a játék az alap, illetve advanced sorozatok után egyszerû pénzhajszolássá 😄DDD
Letört szárnyakkal teljesen esélytelen, egyedül Toban short-on tudtam megzuzott elsõ szányal újra feljönni, és nyerni a 105-ös ai ellen, de ezt a pályát azért ismeri mindenki aki tolta a demot.
Vmint az ai hozza magát idõmérõn, és a gyors körei is rendben vannak, de ezzel a túlzott fékezgetéseivel azt éri el hogy ha odaérek a nyakába, akkor gyakorlatilag legyõzi magát
<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Arrol beszéljünk inkább, hogy egy profi versenysorozatot kitalálni, vagy lemásolni nehezebb e?
Amikor bekapcsolom ezt a játékot a káosz jön le a képernyöröl, és mig van egy évek ota kialakult "álomképed" az autokrol, nehéz azt valamivel behelyetesiteni ami nem létezik, akárhol látsz egy ferrarit vagy egy lambot de beszélhetünk egy jobb bmw-röl merciröl stb, az az elsö gondolatod hogy megtépnéd, vagy ha a látsz a tv-ben egy versenysorozatot és tetszik, beleképzeled magad milyen jo volna kiprobálni, fantáziálsz hogy igen benne ülök abban a merciben stb...Én azt gondolom a szimulátorozás kizárolag arrol szol, hogy a valos sorozatokat a lehetö legélethübb modon kell visszaadni a játékokban!Én kérek elnézést.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Most erröl a játékrol beszéltem kizárolag, valoszinü nem véletlen hogy az életben sem mindegy ki tervez meg egy pályát, söt azt is figyelembe veszik milyen autok fognak rajta közlekedni, ezek szvsz unalmasak-jellegtelenek de természetesen másnak tetszhet, ahogy az autok is...
Ha a te érvrendszereddel nézem NR is mod a GPL motorjára épül csak ki lett egészitve idöjárással...
Azért pár dolgot szögezzünk le, azért szidom öket mert tudom, hogy a régi-uj grafikus motorbol ennél joval többet ki lehetett volna hozni és én örülnék a legjobban ha fizetnem kéne érte mert az azt jelentené, hogy van egy uj ráadásul jo játékom...Majd GTL-t megveszem és azzal ugyanugy támogatom az ISI-t akármilyen furán is hangzik, de én ezért nem vagyok hajlando 10 fillért sem adni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem is mindig ez jutott az eszembe mikor a GTR-t allandoan az egekbe emeltetek. <#vigyor3>#vigyor3>
- ált. hibajavításon kivül, az üzanyagot töltik utoljára, azt látod, de egyébként is én úgy vettem észre hogy csak akkor enged el ha végrehajtotta a boxkiállást.
- live track: nálam, és ez szigorúan nálam, akkor él egy dolog, ha funkcional, itt azért pontosítanék, ha jól funkcional, az második hivatalos patch-l javított elsõ alkalommal vásárolt ( 😄 ) GTR-mel próbáltam egy 24h-s versenyt futni...nálam nem funkcionalt (sok minden más bajom mellett)
- kanyart le lehet vágni büntetlenül.
nem igaz, büntet, nem tudom milyen esetek alapján szórja a büntit, de elég megnézni egy Spa-i Wtcc futamot, hogy tudjuk nem adnak minden vágásért/pályaelhagyásért büntetést.
- Nevetségesen kidolgozott autók????...ezt...lehet hogy mások az esztétikai igényeink kidolgozásban, a design-nal lehetnek kifogások (pl. Hummer), de azon kivül nekem mind tetszik.
-vonalvezetése egyszerû
Andris, én elhiszem hogy el vagy ájulva a hûen lemodellezett GTR alap pályáktól (jogosan), de nevetségesen egyszerû? tömören fogalmazva sztem nagyon nem.
-GTR mod, NR is mod (??)
A 'vásárolt' motornál lehet.
én tudom hogy rengeteget fecceltek bele a srácok, és jogosan kérnek érte pénzt.
ennek ellenére nálam mod kategória.
Amugy sem lehet ezeket az autókat összehasonlítani, talán egy ZR-t egy n-gt-s Bmw-vel, talán egy Howston-t egy N-gt-s Ferrari 360-assal.
és ha össza akarod hasonlítani akkor nálam nincsenek egy egyenesben az rFactor autóival.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyszóval, ha lenne a nagy játék között némi idõd rá, hogy pár szóban válaszolj, azt megköszönném (a Prohardver fórumon én is segítettem neked, vagyis merem remélni, hogy igen....).
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy nem látjátok a rengeteg hibát és blamázst, ami ezzel a játékkal kapcsolatban felmerült...
Amire rá tudok csodálkozni:
Hummer:
azért az lfs topicban szimpatikusabb volt a töréshez való hozzáállásod.
fpal:
ha jól tudom te tényleg foglalkoztál a játékkal, tehát a véleményed megalapozott is lehet, talán nincs még kicsiszolva a játék, de visszalépés a GTR-hez képest?
Ezen nagyon meglepõdtem.
Andris:
Neked egyszerûen nem jön be.
Ami meglep, és nagyon nehéz szembenézni vele, hogy nincs tiszta rálátás, vannak a nagy szimközöségben kis táborok, és van a fújás.
Pedig csak tisztán látni kellene egy játék erényeit:
Lfs-t nem nagyon lehet kikezdeni kocsikezelésbõl, de nem illeszthetõ be pálya, autó.
NR2003: nagy vasak, egy Renault Clio mod elég elkézelhetetlen lenne. (talán nem is jelent meg fwd mod alá.
GTR: Én(!) modnak tartom, szvsz sok szempontból kikezdhetõ, mivel egy, már meglévõ dolgot csiszolgattak, ezért nem hiszem hogy össze lehetne hasonlítani az rFactor-ral.
és végül az rFactor, talán több is lehetne, sok játék lett már több a patch-ek által, a jármûkezelés már hummer szinten is közelebb áll az ideálishoz mint az F1c bármely modjában, talán leszorítóerõben, kategóriában amivel össze lehet hasonlítani az egy N-gt-s autó, és ebben a kategóriában én F1c vonalon nem vezettem ennél jobbat, a kisebb autókra ez fokozottan igaznak tartom, az F1C/SCC/147 mod szvsz nagyon jól sikerült, de még így sincs egy egyenesben az Rhez-zel.
Tehát sztem fizika szempontjából jobb lett mint az F1C vonulat, és az alapverzióról van szó.
Vmint a dinamikus napszakváltás, ami már most nagyon jól müködik, de ez is lesz még jobb is, ..ebben azért nagyon jó versenyek lehetõségei vannak.
és most megyek kepesztek tovább az F1-ért, 800ezer már a zsebben van. 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Elég gáz, hogy ilyenkor este csúcsidõben vannak összesen mondjuk 50-en online, napközben 8-10, az is 5 szerveren...
csimpok: mismatch "exe"
csimpok: was removed from the game:mismatch detected
csimpok: left the game
mint pl. a RC2000, RBR, Colin hármas összeolvasztása...asszem nem kell részleteznem 😊))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A LFS nagyon jo, fizikailag az egyik legjobb! 2 (nagy) hibaja van csak:
- a motorhang es egyebb hangefekt resze mondhatni gagyi
- nem modolhato legalabb palyaszinten.
Ha lett volna eszuk, akkor belehuznak es megcsinaljak normalisan a hangokat es a modolhatosagot. De nem, ket evente elojonnek valamivel ami jo-jo, de osszessegeben kicsit keves.
egyébként lfs 😊
Community Strats With Travelos!!!
Mit keresek benne?😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.