rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Továbbá, szeretném kicserélni az égbolt texturáját, de az ide belinkelt texturák már nem elérhetõek. Nem tudtok valami jó linket? Rákerestem én de a raceinsimulation-t hozta, be lehetséges oldalnak, de ott reisztráció szükséges 😞 Az ide is már belinkelt 2. képen az ég igen tetszetõs 😊
Be tettem a Formula1 mini-MOD-ba is, hamarosan felmasolom es kilinkelem. csak ketszer kell felmasolni, mert a kinti verziobol ki kell szedni a Toyotat😊)
Kicsereltem a logokat, uj hangok vannak, korekt, csapat adatok, frissitett festesek, sisakok, persze az uj Sauber-ek stb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Elvileg keszul mind ketto, de nem egy-ket napos munka. Meg varni kell es ltogatni az RSC forumot. De ha lesz hasznalhato, ugy is beteszem az FIS F1-be.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mission Impossible 2010: PRO Class
ahogy emléxem vagy a Nordschleife24h, vagy a PCC05 mod, GSMF meló sztem.
A lényeg hogy már elég jó szõrben van. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
próbáld ki Watcher verzióját ez elvileg beépül a jobb kattintásra megjelenõ menüben és 1 kattintást követõen szétbontja egy könyvtárba. Regisztrált felhasználók leszedhetik a fórumból, akiknek nincs reg, azok pedig emac postjában láthatják a linket a fileplanet szerverére (ahova szerintem szintén regelni kell)
Nem hiszem , hogy ez sokakat érdekel 😄DD
Lesz majd hozzá normális mass studio ? Mert ezzel nem boldogulok ...
http://slrpictures.uw.hu/1126729880.jpg
Ezt tényleg jó volt megtudni .
Akkor már értem , hogy sikerûlt Xpand Rallyba full krómozott autót csinálnom 😄DDD
Az állat volt a realtime miatt....
Van valami elõre megrajzolt kép ?
(mert itt fának látom ...)
Az alapok: megnyitod a texturat PhotoShop-ban DDS PlugIn-nal (www.nvidia.com). Ha nincs akkor keszitesz hozza egy alpha csatornat es arra festegetsz. A fekete a NO tukrozodes a feher a 100% tukor. A kettoz kozotti arnyalatok egyertelmuek. Itt a pelda a RedBull-ra:

Vagy tedd be a helyére a Jaguárt és mindenki felülírja 😄DDD
Különben mik az új grafikák benne ?
Pedig szívesen megcsinálnám...
RedBull-on viszont nagyon szép a magas tükrözõdés 😄DD
Amugy csinaltam egy F1 1.1-es update-et is (uj grfaikak, hatter anim, uj hangok, sisakok stb.) a RSC-re felraktam, de felig kenyszerbol mert ki kellett szedni a Toyotat belole "jogi problemak" miatt (EMAC)...