rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Vga driverbe mindent lehet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Ja még valami. Lehet valamilyen módon állítani, ajátékban a világossági szintet? Most nem a napszakokra gondolok, hanem a brightness-re, mert én nem találtam, úgy ahogyan az F1 Challenge-ben sem.
Továbbá, szeretném kicserélni az égbolt texturáját, de az ide belinkelt texturák már nem elérhetõek. Nem tudtok valami jó linket? Rákerestem én de a raceinsimulation-t hozta, be lehetséges oldalnak, de ott reisztráció szükséges 😞 Az ide is már belinkelt 2. képen az ég igen tetszetõs 😊

Alexease
Kesz a Sauber festes. http://slrpictures.uw.hu/1126808530.jpg http://slrpictures.uw.hu/1126808764.jpg

Be tettem a Formula1 mini-MOD-ba is, hamarosan felmasolom es kilinkelem. csak ketszer kell felmasolni, mert a kinti verziobol ki kell szedni a Toyotat😊)

Kicsereltem a logokat, uj hangok vannak, korekt, csapat adatok, frissitett festesek, sisakok, persze az uj Sauber-ek stb.
avcom
mióta ismerem azóta ezt mondja <#wink>

Alexease
A fomenukben, az opcioknal (Control/Replay Fridge) be van kapcsolva a visszajatszas (mikor, mennyit vegyen fel, hogyan stb.)?
Istencsászár
szimulátorhoz alapból kell kormány, nomeg billel milyen autós gém az élvezetes? pl:Nfsu nyomod elõre azt kanyarodik magától...😊))))) de ez nem élvezet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
A teljes játékról lenne szó. Hiába nyomkodom az "R" betût nem történik semmi, pedig erre van beállítva a visszajátszás.

leslieboy
Köszi az infót!<#wave>Akkor be kell szereznem egy kormányt!<#vigyor><#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Daffy
irányíthatatlan...Ha normálisan akarsz játszani....

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

leslieboy
Valaki válaszoljon pls,hogy irányítható,vagy irányíthatatlan e a játék billentyûzettel?!<#szomoru1>PLS!<#help>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

JuanG
nem is, mindíg csak etet...ezzel palástolja hogy milyen bénán vezet 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Mi van veled mostanaban?! Mar napok vagy hetek ota folyamatosan reszeg vagy😊))))))
Ingy
lehet többet ivott mint én <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Daffy
<#wink>

Alexease
Tudom hogy getczy vagyok, de hany evet hianyoztal az iskolabol?! Ez eleg jol sikerult mondat lett😊)

Elvileg keszul mind ketto, de nem egy-ket napos munka. Meg varni kell es ltogatni az RSC forumot. De ha lesz hasznalhato, ugy is beteszem az FIS F1-be.
Alexease
A Demo vagy a teljes? A demo-ban nem mukodik a visszajatszas.
Alexease
Ugy is nevezhetjuk😊 A lenyeg, hogy azokon a reszeken tukrozodik es fenylik az auto😉
leslieboy
Csak azért kérdezem,mert nincs kormányom!Kormány nélkül is játszható?Vagy billentyûzeten lehetetlen az irányítás?

drop
szasztok egy kérdés f1 es minardi nincsen meg jorden mert az hiányzik még jó lenne ha meglenne valakinek

b-type
hamarosan új pálya érkezik...

arról nem beszélve hogy ez sem egy alap autó
- 2. kép

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
Hi! Tudna válaszolni valaki a #3292 -re?

Slater, szerver lesz ma? Tegnap fél hat óta nem hallani felõled, minden ok?

petesilver
Ez az alfacsatorna nem a specular map véletlenül? Jelen esetben? Csak kérdezem, hogy tudjam.

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type
sztem igen, most nem találtam meg 😞(
ahogy emléxem vagy a Nordschleife24h, vagy a PCC05 mod, GSMF meló sztem.
A lényeg hogy már elég jó szõrben van. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

megtettem, de nem sok minden változott, sõt...

Amse
szedd le a race cast alján lévõ 0.9.9.1-es racecast pluging és másold be a rfactor/plugins könyvtárba.

és akkor kell valamit átállítanom valahol?

Tomo15
Ez a kép a készülö PCC05 modból van?
Alexease
<#conf><#help><#confused>
az autók pont úgy indulnak el mint a GTR-ben

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Daffy
Köcce
:-)

Ingy
talán azért mert updatelték a matchmakert meg a rcaston kijavitottak egy bugot 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type

Daffy
EZt a fórumot hol találom?Sajna nem ismerem vagy csak nem tudok róla:-)))

katasztrófa az rfactor multi része, ma a szerverek alig akartak megjelenni nekem, mindig csak no games available!!!

JuanG
mókás milyen kicsi a csávó a kocsiban 😊))...kicsit elmérték 😛PP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nekem is ez van , de rányomok és nem történik semmi 😮

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
avcom
hát többet ér, mint a... (inkább hagyjuk)

próbáld ki Watcher verzióját ez elvileg beépül a jobb kattintásra megjelenõ menüben és 1 kattintást követõen szétbontja egy könyvtárba. Regisztrált felhasználók leszedhetik a fórumból, akiknek nincs reg, azok pedig emac postjában láthatják a linket a fileplanet szerverére (ahova szerintem szintén regelni kell)

lac coo
Na tényleg szétcsesszük a topikot 😄DD
Nem hiszem , hogy ez sokakat érdekel 😄DD

Lesz majd hozzá normális mass studio ? Mert ezzel nem boldogulok ...

Alexease
A tukrozodo kepet a CMAPS.MAS-ban talaod, CAR_CUBE_DX9.DDS neven.
http://slrpictures.uw.hu/1126729880.jpg
lac coo
oksa.....THX...

Ezt tényleg jó volt megtudni .
Akkor már értem , hogy sikerûlt Xpand Rallyba full krómozott autót csinálnom 😄DDD
Az állat volt a realtime miatt....

Alexease
Hogy mit tukroz?! Egyelore kamu enviroment mapppot, a realtime tukrozodes meg nem kerult bele a progiba.
lac coo
Ezt értem , de MIT tükröz ????
Van valami elõre megrajzolt kép ?
(mert itt fának látom ...)

Alexease
De mivel, a tukrozodes foleg auto kasztni fuggo, igy ezt az alpha csatornat nyugodtan at lehetne masolni a tobbihez is. Gyakorolni jo lesz😊<#idiota>
Alexease
Ne kerdezz ra minden lepesre, probalj egyedul is rajonni nehany dologra - ugy jobban megjegyzed es a topic sem cseszodik szet😉)))
Az alapok: megnyitod a texturat PhotoShop-ban DDS PlugIn-nal (www.nvidia.com). Ha nincs akkor keszitesz hozza egy alpha csatornat es arra festegetsz. A fekete a NO tukrozodes a feher a 100% tukor. A kettoz kozotti arnyalatok egyertelmuek. Itt a pelda a RedBull-ra:
lac coo
És ha olyan köcsög volnék amilyen vagyok, hogy tudnám visszarakni bele a Toyotát ??? 😄DD

Vagy tedd be a helyére a Jaguárt és mindenki felülírja 😄DDD

Különben mik az új grafikák benne ?

lac coo
Rajzolást vágom , csak nem tom mit kell rajzolni mapnak 😄DDD
Pedig szívesen megcsinálnám...

RedBull-on viszont nagyon szép a magas tükrözõdés 😄DD

lac coo

Alexease
Igen, szo szerint bovli😊)) Sajnos az ilyen merteku tukrozodesnek ez a hatranya😊) Igazabol meg kellene festeni normalisan a mapjat (tukrozodes) akkor jo lenne. De ehez se kedvem se idom nincs😊)
Amugy csinaltam egy F1 1.1-es update-et is (uj grfaikak, hatter anim, uj hangok, sisakok stb.) a RSC-re felraktam, de felig kenyszerbol mert ki kellett szedni a Toyotat belole "jogi problemak" miatt (EMAC)...